treba imati na umu da nijednu ''veliku utakmicu'' nismo izgubili..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad je City u srijedu. Šta će to bit majko mila, s ovakvom igrom će nas nakantat bez pitanja.
Da je City odigrao pametno bunker i sačuvao samo 0:1, imali bi izgledne šanse. Ali ovako po meni Barca prolazi...
Samo neka izdrže ovu sezonu donekle.Jedino se nadam da će ljeti doći do velikih promjena, jer treba kupiti nekoliko igrača da bi ovo ličilo na nešto.Samo se nadam da će uprava vidjeti to.
Pozdrav! U potrazi za određenim informacijama tehničke prirode, nedavno sam se ugodno iznenadio, da na ovom forumu, između ostalog postoji i tema o omiljenom klubu čiji sam simpatizer od 1998. godine.
Čitajući komentare na raznim portalima i ovdje na forumu, odlučio sam se i ja priključiti sa svojim osvrtom.
Pošto se iz utakmice u utakmicu sve više ostvaruju naši strahovi da je ovo kraj jedne ere Barce i očigledno je da postoje problemi u strukturama kluba, ova današnja sramotna igra kao da odaje da postoje problemi i u međuljudskim odnosima igrača. Eto svašta!
S jedne strane kad pogledamo kadar koji je (bio) na čelu kluba, nije ni čudo kakvi su rezultati, a sa druge strane, da li je moguće da se jedna ekipa koja je mogla pobijediti praktički bilo koga, prek noći pretvorila u ovakvu mizeriju?
A to kako Barca ima ekipu koja može i bez trenera, najveća smijurija. Zadnji koji je imao utjecaj na igrače i koji je imao taktiku je bio Guardiola. Ovaj zadnji, Martino, nažalost sve više poprima osobine onog jadnog pomoćnog Roure, na kraju ga više nitko neće ni doživljavati. Što se tiče igre i taktike, trenutno nema ničega. Kao razbijena vojska, ne znaju ni što igraju, ni kako, ni kome. Motivacija, ni u tragovima. Tika-taka? Ni približno. Presporo, neodlučno, predugo lopta u nogama igrača, agilnost nula, a oni kratki pasevi kroz sredinu, bljuje mi se od toga. Dok se oni smisle, protivnici, postavljeni. Napad po krilima i duge lopte imaju smisla ako sudjeluje ekipa, međutim, danas je i to bilo presmiješno. Cijela momčad je podbacila, ali obrana u zadnje vrijeme, pa to je užas. Pique je trenutno igrač koji treba ulaziti zadnjih 10 minuta u kupu pri rezultatu 5:0, a ne standardni obrambeni. Na kraju je došlo do toga da bilo koja ekipa koja se odlučila suprostaviti Barci, ista je i pobijedila.
Ako se nešto radikalno ne promijeni (a trenutno ne vidim da hoće), objektivno, možemo se pozdraviti sa trofejima ove sezone, priželjkujući samo da ćemo izbjeći rezultatski debakl, a dok ne dođe kvalitetni trenerski kadar, neće biti ni rezultata. Realovci mogu sada likovati i uživati sa pravom, ali niti je Real Madrid uspio sa Quireozima, Luxemburgima i Juande Ramosima, niti će Barca sa Titama, Tatama i sličnima. Ako su Luis Enriqueove trenerske kvalitete upola kao Guardioline, onda vjerujem da će biti uspješan, jer njega vidim kao logičan slijed događaja na klupi. A trenutno se traži; autoritet, taktika i motivacija, jer pravi trener može izvući najbolje i od jednog Tella, a ovaj sada ne može ni šut od Neymara...
tito je odradio polusezonu odlično,imali smo sve pobijede i 1 x u ligi,a real je bio u zaostatku 15 bodova,kad se razbolio sve je krenulo nizbrdo...slazem se s tobom da je nasa uprava u zadnjih 5 godina napravile velike gluposti s transferima...
Pa sjetite se samo onog Čigrinskog iz Šahtara. Kupimo ga za pun k para i prodamo natrag za siću.
Da, Vilanova je imao jedan Pepov štih, ali nažalost nije bio u mogućnosti nastaviti taj projekt. Daaa, Šahtar je imao čistih 10 mil profita na tom igraču. Znam samo da sam se svojevremeno ismijavao sa Interom i njihovom politikom transfera (Adriano Parma), ali Barca je ispala 5x gora po tom pitanju (Eto'o, Ibra). Sad, njima glavno da Neymar nije završio kod rivala, ali zato problema cijelo brdo.
Ako nema zelju ova ekipa onda barem ima iskustvo velikih utakmica.
sada je nasa ekipa trebala biti valdes,pique,puyol,dani,alba,yaya toure,iniesta,thiago(xavi),neymar,messi,ibrahimovic,nitko nas ne bi mogao pobijediti,ibre smo se prebrzo odrekli s obzirom na ulozene pare,alexis prve 2 sezone nije nista pokazao,a ovu je explodirao,mozda smo isto tako trebali ibru sacekati..
sada je nasa ekipa trebala biti valdes,pique,puyol,dani,alba,yaya toure,iniesta,thiago(xavi),neymar,messi,ibrahimovic,nitko nas ne bi mogao pobijediti,ibre smo se prebrzo odrekli s obzirom na ulozene pare,alexis prve 2 sezone nije nista pokazao,a ovu je explodirao,mozda smo isto tako trebali ibru sacekati..
kakve su to gluposti za ibrahimovica? 45 nastupa, 21 gola, 13 asistencija u prvoj sezoni i to je lose? zna se zasto je ibrahimovic isao iz barcelone, messija se guralo na centralnog napadaca i tada je sasvim bilo jasno da ibrahimovic vise nece imati mjesto u prvih 11. a on nije takav tio igraca koji ce igrati sporednu ulogu u nekom klubu.
ja nisam nista rekao protiv ibrahimovica? procitaj jos jednom sto sam napisao.
Nemoze se kriviti Guardiolu zbog tog pa svi znamo sto je sve napravio...
Treba napomenut da imam najgoru klupu od velikih klubova...
Tello,Montoy,Sergi Roberto,Oier (Pinto),Bartra i Song.
Da za Dinamo sad igraju Mandžo, Modrić, Ćorluka, Lovren, Kova , Dudu...
Drugim rječima da je baba muško...
A STO BI BILO KADA BI RONALDINHO PONOVO IMAO 26. GODINAA????
Nemoze se kriviti Guardiolu zbog tog pa svi znamo sto je sve napravio...
Treba napomenut da imam najgoru klupu od velikih klubova...
Tello,Montoy,Sergi Roberto,Oier (Pinto),Bartra i Song.
pa ne bih se slozio da nam je klupa lose
montoya, sergi i bartra su nasa skola, ali sto vrijedi kad ti momci ne dobijaju dovoljnu minutazu. song skoro pa ne igra. nije on los igrac, naprotiv, u arsenalu je igrao jako dobro, ali busquets mora igrat i to je to. s tim da busquets igra dobro (u vecini slucajeva) pa i nema razloga da ga se mijenja. tello jos treba puno ucit, a pinto isto nije los s obzirom da je zamjena za valdeza i da igra svake prijestupne
barca je klub koja je nekad davno stvarala mlade igarce, danas ti momci vecinom griju klupu. ako treba i zrtvovat 1-2 sezone po pitanju napada na naslov, samo da se njih forsira i da odigraju 30-30 punih utakmica po sezoni.
Barça Board will discuss Martino's situation tomorrow, there's a possibility he'll get sacked.
tommy odakle ti to??
tommy odakle ti to??
Neka Barcina stranica na fejsu, lako moguće da je fake.
Ovakav scenarij se dogodi svako par sezona.Jednostavno dode kraj jedne ekipe i mora se mjenjati.
Mislim da ce ovog ljeta biti velikih promjena.
Valdes odlazi,Puyol mirovina Xavi je dao svoje.
Ovakav scenarij se dogodi kada kreteni u klubu ne vide očite nedostatke koje se godinama krpaju nekim rezultatima ili genijalnošću jednog ili dvoje igrača ili trenera. A kasnije potpuni raspad sistema
Uskoro vam slijedi scenarij Milana ili Man Uniteda ako ne počnete pošteno obnavljati momčad
Ja ne bih uopste voleo da sad oteraju Tatu,on se jos prilagodjava na evropski fudbal,i bilo koji drugi trener da dodje isto bi ovako bilo,on je za neke velike utakmice spremio odlicnu taktiku,Real,City(imali smo srece zbog tog crvenog Demichelisa) ali i da je bilo 0-0,0-1 opet dobar rezultat za nas,Atletico,Milan ni jednu nismo izgubili,samo treba sad shvatiti da ovo nije ona Barca koja moze da se bori za sva tri trofeja,sad se treba usmerit ka Ligi ili LP i boriti se za to,a ne ovako svuda nas ima,a nista ne mozemo da osvojimo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Dani Alves: "Mi ćemo se boriti i nastaviti vjerovati, i tko ne vjeruje neka napusti brod."
Dani Alves: "Mi ćemo se boriti i nastaviti vjerovati, i tko ne vjeruje neka napusti brod."
Ako se budu borili kao do sad, ništa od toga.
treba imati na umu da nijednu ''veliku utakmicu'' nismo izgubili..
Da.. Bayern, nismo izgubili.. lol
Ovakav scenarij se dogodi kada kreteni u klubu ne vide očite nedostatke koje se godinama krpaju nekim rezultatima ili genijalnošću jednog ili dvoje igrača ili trenera. A kasnije potpuni raspad sistema
Uskoro vam slijedi scenarij Milana ili Man Uniteda ako ne počnete pošteno obnavljati momčad
Taj scenarij vec gledamo , ekipa je ostarjela dok jedni se secu po terenu drugi pak su beskorisni dok klupa kao da i ne postoji.
Ukoliko Enrique ili Klopp žele odmah preuzeti funkciju trenera, Tata može otići odmah...
Taj scenarij vec gledamo , ekipa je ostarjela dok jedni se secu po terenu drugi pak su beskorisni dok klupa kao da i ne postoji.
Još niste u slobodnom padu kao oni jer vam zasad beskorisnu obranu čupa messi i ponekad genijalnost nekog drugog igrača.
Kao prošle godine manure - šuplji ali uvijek uspjeli zbog rvp-a koji je igrao sezonu života (i Rooneya) zabiti više golova nego što su ih dobili. A ove sezone presušili golovi i evo ih gdje jesu...
Još niste u slobodnom padu kao oni jer vam zasad beskorisnu obranu čupa messi i ponekad genijalnost nekog drugog igrača.
Kao prošle godine manure - šuplji ali uvijek uspjeli zbog rvp-a koji je igrao sezonu života (i Rooneya) zabiti više golova nego što su ih dobili. A ove sezone presušili golovi i evo ih gdje jesu...
Mislim da bi ove godine bilo i puno gore da nije Valdes branio u formi zivota i sve vise mislim da je on nanjusio (koda je bilo tesko..) da je nesto trulo i da napusta brod koji tone i da zato odlazi.
Puyol je konacno otisao trebao je vec prije dvije sezone bio je samo teret momcadi sa svojim ozljedama i godinama no ko i vecina tu samo se ga glorificira jer on je ikona kluba pa morao igrati i da je u kolicama isto ko i Xavi forsira ga non stop a nije niti 10% kakav je bio mislim kaj je i jasno godine i kilometraza su tu hvala za sve ali produzi na klupu no pardoksalne li situacije nema ga ko zamijeniti ( HINT: igra u Bayernu).
Iniesta isto tako toplo-hladno vise hladno no njega necemo ima covijek treutno uzasno privatnu situaciju , Pique je j*beni idiot od 2007 do danas svake godine sve losije igra umjesto sve bolje ja neznam kaj se njemu u glavi dogada Alexis svaku petu odigra dobro dok Pedro ne radi bas nista isto ko i Nymar eventualnih 100 milja i ogroman hype a sve kaj radi je klize se po travnjaku ali oboje igraju na krivoj j*benoj poziciji jer mislim da nije slucajnost da oboje dok igraju u za repke igraju 1000% bolje pogotovo Neymar koji ga trpa i trpa u svakoj tekmi koju odigra..
I da na kraju nedodirljivi Messi svaka cast njemu ali dok vidim da se sece po terenu dok izgubi loptu dok mu suigraci trce nazad ili za loptom ja da sam trener istukao bi ga pod poluvremenom i sve to je samo nazalost dio problema mogli bi pisati jos romane cijele kaj nas sve muci..
Puno je tu problema. Nije smak svijeta što smo izgubili, nego način na koji gubimo. Kao da igra Barca B.
Treba mijenjati iz temelja, mislim da je došlo vrijeme za to.
Lani su dobili pljusku u LP, a ligu osvojili sa 15 bodova prednosti nad Realom, pa je uprava mislila da se još može gurat ovako. Ali ove godine će ispast iz lige prvaka i neće osvojit La ligu, pa će se uprava sjetit da ovako više ne ide.
Nije ni meni jasno, jer gledao sam Pedra i Neymara u reprezentaciji, jednostavno su odigrali savršeno dok za Barcu jučer nisu loptu pošteno štopali , kao da nisu to oni. Teško je sada znati što se događa, moguće je da nešto u upravi ili njihovom odnosu sa igračima ne štima. Ali vidljivo je da u igri nema pomaka sa Tatom, ono što se dobro odradi je sve još stara Barcina škola ili barem neke navike od prije, a novog ništa. Bez ulaganja u klub nema ni rezultata, a mi ćemo vidjet ovo ljeto koliko uprava ozbiljno misli nešto promijenit, jer ako ostane ovako puno puta ćemo sa gorčinom gledati naše ljubimce kako igraju bezglavo i bezidejno. Jer za pravog navijača Barce, ona utakmica jučer, je živo mučenje.