FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...

pep vrati se,ovi su raz*ebali sve sto se dalo raz*ebat...sramota je da najjaca ekipa na svijetu gubi od nekog valjadolida,bilbaa kojeg je slaven belupo dobio,valencije koja nije ono sto je bila prije 4,5 godina..

Navijac sam Barcelone,ali po meni vise nije najaca na svijetu.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bayern je. Njima je sve lako sad. Kao sto je nekad bilo Barceloni. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni je sad sve jedno,titula je izgubljena,u LP pored ovakvih ekipa tesko da mozemo nesto vise da uradimo,nek bar daju sve od sebe protiv Reala u Kupu i to je to.Opet nema odgovora za bunker,a ekipe to shvataju i to je to,uopste ne krivim Martina,bilo ko drugi osim Guardiole da dodje isto bi ovako zavrsio,cak mislim da je on pokusao da uvede neke promene,ali ocigledno igraci nemaju vise volje i to je najveci problem,kad shvate da ovolika borba nije uzalud,a ne da se ponasaju kao na treningu,tek tad moze biti bolje,a do tad nista ne trebaju da nas iznenadjuju porazi.

16 godina
Dugo mi nismo najbolji na svijetu. Ova igra me podsjeca na onu ekipu prije dolaska Ronaldihna. Jedna dobra tekma 4 lose. Isto smo gubili od znj ekipa.
Zarada klikanjem http://bettingev.wix.com/neobuxiprobux
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I dalje volim ovaj klub i nadam se da ce biti bolje,ali ocigledno da igraci ne misle tako i da su izgubili volju.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ajd neka netko napise kako su duge lopte krive i nek se malo ohrabre statistikom Messija....

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

To i je problem,sami sebe prozivaju po medijima da su najbolji,misle da ce pobjedivat na osnovu stare slave,sad svako igra protiv Barce i moras dati svaki put 100%...a ne oni laginini,setaju po terenu...onda kad vidim onog Alvesa dode mi zlo,covjek 2 sezone nije ubacio dobro loptu,ni Adriano s druge strane nista bolji..Xavi...njegovo je definitivno proslo,isto tako vec 2 sezone bez prave asistencije,prvom do sebe ili na stranu do Alvesa,nije za nista...Neymar isto dosta los,razocarao me pomalo,masi onakav zicer,postotak driblinga isto jako lose...ne znam sta im je,ne moze se nikoga izdvojiti pa reci,ajde barem je on dobro odigrao,napravio nesto...ako na ljeto ne naprave znacajne promjene sto se tice sastava onda nek se slobodno nabiju da ne kazem gdje....bitno da nama ne treba stoper,imamo Piquea i Maschea...ocito nas je Martino sve prevario s onom 1.utakmicom protiv Levantea,kad su igrali i presing i sve ono kako je bilo nekada

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 18:10 (barcafan12).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ljudi TRENER je bitan...prvi sam govorio da Martino nije kriv kada su prvi put prosuli bodove jer su igrali i stvarali sanse...Kada vidim one seljake sto je poveo sa sobom dode mi muka...

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Prvenstvo gotovo,na Santiago im je bolje da ni ne idu,kolko je ova momcad opala to je strasno,Tata prica o nekakvom tempiranju forme,a sto je prvenstvo islo dalje oni sve losiji...pitanje je hocemo mi i City proci,a kamoli da kasnije naletimo na Bayern,Real ili nekoga...onih 0-7 bi zlatno bilo kako mi sada izgledamo...na ljeto prodati Alvesa,Tella,Montoyu,S.Roberta,Mascherana...kupiti 5-6 igraca,promjeniti igru od temelja,ovo je smijesno,opet nemamo rjesenja za bunkera i to je to...

Zasto Alvesa pobogu?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nesto nestima medju njima ili sa predsjednikom ili sa trenerom...Sigurno se nesto dogada u svalcionici...Kada ovako igraju nemoze ti ni 10 pojacanja na ljeto pomoci...

Ali barem igraca u svaku liniju ubaciti..Tello,Mascherano nek idu gdje hoce a moze i Pique on je ovako avanturisticki tip...

Za Xavijevu zamjenu Gundogana,Luiza u obranu i novog trenera

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nesto nestima medju njima ili sa predsjednikom ili sa trenerom...Sigurno se nesto dogada u svalcionici...Kada ovako igraju nemoze ti ni 10 pojacanja na ljeto pomoci...

Ali barem igraca u svaku liniju ubaciti..Tello,Mascherano nek idu gdje hoce a moze i Pique on je ovako avanturisticki tip...

Za Xavijevu zamjenu Gundogana,Luiza u obranu i novog trenera

Eh kad bi to samo tak jednostavno bilo ali da jad i bijeda smo vise od polovice igraca kojih igra u prvih 11 trenutno nebi ni u nekom klubu na klupi bilo kako trenutno igraju jednostavno uzasno mislim da je vrijeme da se vratim na provjereni recept i da se obratimo gospodinu Johanu Cruyffu za trenersku poziciju i prodati pola ovih debila koji su beskoristni vec 2 sezone ne samo sad.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sto je najgore sto sami sebe hvale,Xavi: "I dalje smo spektakularni" od svakog sam ovo ocekivao,ali da Xavi padne ovoliko to je neverovatno,trebaju da se pokriju usima,a kad bude dobro,drugi ce da ih hvale.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, kao što je gore već rečeno, već ovo dvije sezone nevalja ništa, i ide prema gorem.   Nešto je trulo u klubu.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad se ovakvo nesto desi,odgledam ovaj video i prisecam se neke lepse i bolje Barce 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 20:07 (Nidzo95).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovakav scenarij se dogodi svako par sezona.Jednostavno dode kraj jedne ekipe i mora se mjenjati.

Mislim da ce ovog ljeta biti velikih promjena.

Valdes odlazi,Puyol mirovina Xavi je dao svoje.

Messi se cijelu sezonu seta po terenu.Meni se cini da ga se suigraci boje.Doda se lopta njemu on dribla pa sto se napravi,

dobro je.Moze bilo tko reci da nije tako alo to se vidi

po Neymaru.Covjek rastura za Brazil a u Barci izgleda smijesan.Pa zar nemoze staviti Messija na desno krilo,

Neymar na laznu devetku a Pedra na lijevo krilo gdje ubija za furiju.

Recimo da je Busqets zasluzno u prvoj postavi jer Song

se nije bas iskazao zadnjih par utakmica.Fabregas igra solidno sto govore i brojke.Xavi stvarno bezidejno igra zadnjih 2 sezone.Iniesta uhvati formu i onda se dogodi tragedija 

Pique najprecjenjeniji igrac na svijetu.45 milijuna eura 

Dani Alves igra dobro velike utakmice protiv Reala,Atletica...

Mascherano najgori stoper zadnjih 10 u razini sa Caseresom 

Stvarno krivo poslozena momcad a trenersko osoblje netreba 

komentirati . Ovako je bilo sa Ronaldinhom,Decom,Etoom

i ostalima.Ocekuje se slican slucaj ove godine.

Mislim da bi Alves mogao otici jer ima 30

a ugovor mu istjece dogodibe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 20:15 (Boixus Nois PS).
15 godina
Oduvijek mi je bila ona misao jaka: Badava imas za vojnike lavove, ako je vojskovodja magarac. To je to. Martinu treba dati otkaz jer ovo vise ne lici na Barcelonu. Napucavanje lopte prema naprijed, oprostite, kad je to Barca radila? Sve je podredjeno Messiju i to je grjeska. Pola ekipe mora van, ne zasluzuje igrati. Ja mogu igrati Xavija i dodavat se po terenu. Zive od stare slave, ne da im se. Ili nek im se smanji placa i nabavi neki normalan trener koji ce ih natjerati da se bore, ili neke igrace otjerat iz kluba jer sramote i klub i nas navijace. Sramota
14 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
barcafan12 kaže...

Prvenstvo gotovo,na Santiago im je bolje da ni ne idu,kolko je ova momcad opala to je strasno,Tata prica o nekakvom tempiranju forme,a sto je prvenstvo islo dalje oni sve losiji...pitanje je hocemo mi i City proci,a kamoli da kasnije naletimo na Bayern,Real ili nekoga...onih 0-7 bi zlatno bilo kako mi sada izgledamo...na ljeto prodati Alvesa,Tella,Montoyu,S.Roberta,Mascherana...kupiti 5-6 igraca,promjeniti igru od temelja,ovo je smijesno,opet nemamo rjesenja za bunkera i to je to...

Zasto Alvesa pobogu?

Reko sam par postova ispod,covjek 2 sezone nije ubacio loptu u 16 kako spada,po svakoj utakmici potrosi 15 takvih lopti,a nijedna ne urodi plodom,ili je izbije prvi najblizi igrac,ili ode skroz do korner zastavice...danas su ga pretrcavali ko malu bebu,cesto se zagubi u napadu,pa u kontri obrana pati zbog toga...tako je vecinom ove sezone,ovo sto on ponudi dobru partiju protiv Citija i jos 2-3 po meni nije dovoljno da igra za jednu Barcelonu,treba biti konstantan...izgubio je ono svoje sto ga je krasilo i to je to,traziti zamjenu,ali nikako Montoyu koji je jos veci panj

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo nesto od navijaca Reala, bez provociranja. :)

Po meni je jedna od vecih grešaka, a mozda i najveca, prodaja Thiaga Alcantare. Jako puno se u njega ulagalo u omladinskim pogonima i trebao je biti dostojna zamjena Xaviju . Sada je nezamjenjivi igrač u Bayernu i kad god je zdrav član je prve postave.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

za trenera treba staviti-covjeka koji je iz Real Madrida presao u Barcelonu...Luis Enrique 

On je htio ici iz Barce i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 21:09 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

za trenera treba staviti-covjeka koji je iz Real Madrida presao u Barcelonu...Luis Enrique 

On je htio ici iz Barce i to je to.

Ili njega,ili nekoga ko ce imati autoritet...imam osjecaj da se Martino boji s*ati igracima sto tokom sto poslije utakmice...oni su svi zvjezdice i ne smije im se nista reci,hebes takvu politiku,ako im niko nece reci da lete po terenu za vrijeme utakmice nece se ni oni sami sjetit vjeruj mi...takoder i nedostatak konkurencije pojedinim igracima dopusta da se ponasaju nonsalantno...bitno da Pique zna pricat bajke na Twitterima,Fejsovima i slicno,a na terenu igra,tj.na terenu ga nema,taj igrac sa svojim 180 i nesto ne moze zgurat nekog kepeca od 60 kila,pa treba da ga raznese,isto tako i Busquets,na stranu njegova tehnicka potkovanost,genijalnost u igri,al on bi isto trebo bit taj destruktor,koji ce razbijat protivnicke kontre,ali je jednostavno prespor da uhvati nekog,a u duelu da ne pricam...tu jako fali Yaya Toure,taj covjek moze trcat s 3 igraca na ledima...neznam,jos sam vruce glave pa mozda i preuvelicavam,nemojte zamjerit,ali mi puno stvari ne stima u sastavu trenutno...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

takodjer...Vidi se da je Alexis covjek za male utakmice...dat ce 10 golova Elche-u a kada treba za pobjedu nema ga na mapi...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treci smo,Atletico vodi 2-0 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne treba nama samo destruktivac na toj poziciji koju sad igra Busi,  to mora biti all around igrač, jer taj može i prema naprijed kad treba a bome je i borben prema nazad kad treba. Ima takvih, npr.  VIDAL.      Busi ima tehniku, i tu ima prednost, ali je PREMLOHAV.

15 godina
Zuja007 kaže...

Evo nesto od navijaca Reala, bez provociranja. :)

Po meni je jedna od vecih grešaka, a mozda i najveca, prodaja Thiaga Alcantare. Jako puno se u njega ulagalo u omladinskim pogonima i trebao je biti dostojna zamjena Xaviju . Sada je nezamjenjivi igrač u Bayernu i kad god je zdrav član je prve postave.

Da to svi dobro znamo ali u nazalost ako pogledas stranicu u natrag svi ga pljuju bezveze a na kraju je bio u pravu kaj se vrlo dobro vidi iz jadne igre i jos jadnije predstave (zasticenih) pojedinaca vec duze vrijeme.

14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Da to svi dobro znamo ali u nazalost ako pogledas stranicu u natrag svi ga pljuju bezveze a na kraju je bio u pravu kaj se vrlo dobro vidi iz jadne igre i jos jadnije predstave (zasticenih) pojedinaca vec duze vrijeme.

Ne bih se slozio da smo ga pljuvali bezveze,ipak je jako ruzno reci da ne dugujes Barci nista...neka je otisao,sve je to ok,ali onda imaj bar postovanja prema nekome ko ti je omogucio da postanes ono sto jesi danas...

15 godina
barcafan12 kaže...
dad0r kaže...

Ne bih se slozio da smo ga pljuvali bezveze,ipak je jako ruzno reci da ne dugujes Barci nista...neka je otisao,sve je to ok,ali onda imaj bar postovanja prema nekome ko ti je omogucio da postanes ono sto jesi danas...

I opet koga boli ona stvar kaj je on rekao da ne duguje Barci to me toliko dira u zivotu da neznam.. govori cistu istnu da je trnuo na klupi dok su igrali ljudi koji su se vukli po terenu i radili absolutno nista.

14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

I opet koga boli ona stvar kaj je on rekao da ne duguje Barci to me toliko dira u zivotu da neznam.. govori cistu istnu da je trnuo na klupi dok su igrali ljudi koji su se vukli po terenu i radili absolutno nista.

To je vec druga stvar...to niko ne osporava,ali da je mogao pokazati malo postovanja,trebao je,a to da je on veliki talent i odlican igrac niko nije rekao suprotno,ali Barca ne treba umisljene glave,kakvih je danas u Barci ocito,nazalost,puno...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neduguje on Barci nista.Dobili su 25 milijuna eura za njega

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno je jedna od Barcinih navijackih frakcija Boixos Nois,,nakon utakmice gađala Piquea kovanicama,nezadovoljna njegovim nastupima...mislim da je ovo jako ruzno,opravdam i razumijem nezadovoljstvo navijaca,ali izrazeno na ovakav nacin,NE...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad je City u srijedu. Šta će to bit majko mila, s ovakvom igrom će nas nakantat bez pitanja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice