Pedroooo. Jedva su ih probili.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I isto tako, Ibrahimović NIKAD nije rekao ništa protiv Messija, neznam otkud ti to. Dapače, uvijek ga hvali i kaže da je daleko najbolji igrač. On je imao nesuglasice samo s Guardiolom.
sta si ti prespavao zadnje 2-3 godine?
I isto tako, Ibrahimović NIKAD nije rekao ništa protiv Messija, neznam otkud ti to. Dapače, uvijek ga hvali i kaže da je daleko najbolji igrač. On je imao nesuglasice samo s Guardiolom.
sta si ti prespavao zadnje 2-3 godine?
sjećam se jedino one navodne izjave kad je Ibra rekao da bi i on zabijao toliko golova da izvodi toliko puno penala, ali to se poslije pokazalo kao lažna izjava, ili pogrešno prenijeta. Pa eto ako imaš još nešto osim toga, podijeli. Ja se ne sjećam ničega.
antimadridista-nemoj objašnjavati ljudima nešto što oni ne žele shvatiti pusti ih neka vjeruju u što god žele, a ovo da je Messi sebičan je najveća glupost koju sam pročitao na ovom forumu.
VirtUoso-radije ti brini o sebi, a brige o Messijevom zdravlju prepusti ljudima koji su školovani za takvo što.
Messi sinoc iako nije igrao dobro,bio je najbolji na terenu,kakve je samo lopte delio Di Mariji i ostalima,stvorio nekoliko sansi i da je Argentina bolje igrala,sigurno bi postigao barem jedan gol. 
Javier Faus,covjek zaduzen za financije,najavio je kako ce Barca na ljeto na raspolaganju imati 50-60 milijuna eura za pojacanja
Javier Faus,covjek zaduzen za financije,najavio je kako ce Barca na ljeto na raspolaganju imati 50-60 milijuna eura za pojacanja
Sa porezom ili bez ?
racunaj da imaju 60 milijuna eura + sto ce prodati Cuencu,Affelaya i Tella...
Sve su vece glasine da ce prodati Dani Alvesa prije nego sto mu ugovor istekne.A kao njegovi najsljednici navode se Cuadrado (Fiorentina) i Zuniga (Napoli).
"SPORT" pise da bi Barca za Luiza izdvojila oko 30 milijuna eura...ugovor mu istice u lipnju 2017.,a Barca zeli potpis prije SP dok mu cijena ne poraste...bilo bi super,odlican stoper i sve,ali nekako mislim dok je Mourinha da ce to bit gotovo neostvariv transfer...
Neda mu da igra stalno je zamjena....nema omn tu sta...ako ovaj hoce u Barcu on ce doci a ako zeli ostati pise propalo
Pa nije bas da ce doc ako zeli,on je jos pod ugovorom,sve zavisi od Chelsea,tesko da ce i oni prodat takvog igraca...on ako zeli u Barcu,jednostavno nece produzit ugovor i Chelsea ce ga onda morat prodat dok mogu zaradit...a i ne bi me cudilo da traze nekakvu cifru od 40+ milijuna...da se mene pita dao bi,covjek vrijedi,gledo sam ga 100 puta i uvijek me odusevi svojom borbenoscu,tehnicki je jako dobar,zna opalit iz daljine i zabit,bio bi pravo osvjezenje
EDIT:Barca je postigla dogovor s Borussijom Moen. oko Ter Stegena...kostat ce izmeda 9 i 12 milijuna eura ukljucujuci i 2 prijateljske utakmice...
Thiago je u interviewu za El Pais rekao ovo:
"I don't owe Barça anything anymore. I would have left them for any team, just so I would no longer be warming the bench."
Koje nezahvalno govno. Znači ne duguješ ništa Barci, klubu koji te je napravio igračem kakav jesi danas. Za minutažu se može "zahvaliti" jedino treneru, ali ovako pričati o klubu koji te je stvorio, to je stvarno sramota. S ovim je popljuvao i sve trenere koji su s njime radili u La Masiji od kad je bio dijete praktički.
Ne želim ga nikada vidjeti u dresu Barce, nek propadne u Bayernu što se mene tiče.
"I don't owe Barça anything anymore. I would have left them for any team, just so I would no longer be warming the bench."
Koje nezahvalno govno. Znači ne duguješ ništa Barci, klubu koji te je napravio igračem kakav jesi danas. Za minutažu se može "zahvaliti" jedino treneru, ali ovako pričati o klubu koji te je stvorio, to je stvarno sramota. S ovim je popljuvao i sve trenere koji su s njime radili u La Masiji od kad je bio dijete praktički.
Ne želim ga nikada vidjeti u dresu Barce, nek propadne u Bayernu što se mene tiče.
On je meni oduvijek i izgledao tako,umisljeni balavac,koji misli da ce igrati ispred Inieste,Xavija,Cesca...na stranu njegov talent,ali bolje da je otisao,ovakvi nezahvalnici nam ne trebaju...mislim da nema smisla vise trositi rijeci na ovu mazgu...
Barcelonine zelje u prijelaznom roku:
Halilović i on mogu pod ruku..
To se obično događa nakon njegovih solo nastupa i pretrčavanja 3/4 terena, preforsiranost, to nije zabrinjavajuće, svim sportašima postane muka kad trče ko budale
Neznam bas kak bi se Muller uklopio no dapace odlican je , mozda su dogovorili nesto s Bayernom kad su prodali Thiaga..
EDIT: C/P s Index-a
-u obrani su mete zvučna imena Davida Luiza, Iniga Martineza, Matsa Hummelsa i Jana Vertonghena
-u vezi i napadu žele vidjeti nekoga od ovih igrača: Thomas Müller, Toni Kroos, Ramires, Joan Cuardado i Koke.
Neznam bas kolko ima istine u svemu tome previse je jos to spekulacija na svim zivim i nezivim portalima no neka pojacanja na toj listi bila bi vise nego dobra
Da, Bayern će prodat Kroosa, moš mislit
A moguce je dovesti bilo koga samo treba ponuditi pravu cijenu,za Luiza ne smije se ni razmisljati ispod 30-35 milijuna,slicno i za Hummelsa,Muller nepotreban,Cuardado ok igrac,on se moze za nekih 20-tak...golmana smo rijesili sad samo udarat na stopera/e i bit ce dobro...svakako treba osvjeziti momcad...prodati Tella,Afellaya(iako sam vise za to da mu se pruzi prilika),Montoyu...bit ce ovo zanimljivo ljeto
Govno umišljeno, takvu bi mu šljagu stisnuo, pa kak im obraza uopće to reći? Tako je, neka propadne.
Barcelona midfielder Iniesta did not travel with the team today because the baby he and his wife were expecting has died. #rip [onda cero]
pa jbt 
Isuse, sad sam vidio. Još sam u šoku. Animo Iniesta 
Messi...
Ne znam šta imaš spominjat Ronalda kad već favoriziraš Barcu i Messija. Messi ima više asistencija, a Ronaldo golova i nastupa. Svaka čast obojici...
Koja je poanta tvoje slike?
Messi...
Ne znam šta imaš spominjat Ronalda kad već favoriziraš Barcu i Messija. Messi ima više asistencija, a Ronaldo golova i nastupa. Svaka čast obojici...
Koja je poanta tvoje slike?
usporedba 2 igrača? Kao da nikad nisi vidio takvo nešto dosad.