FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni bi isto utakmica Bayern - Barca bila jako zanimljiva sad za pogledat, baš bi volio, budući da je Bayern promijenio trenera i taktiku, tako da bi bilo vrlo zanimljivo... Bayern je počeo s ovom guardiolinom taktikom počeo jako sezati za barcinom taktikom posjeda, igranja lažne devetke i slično. Zanima me kako bi uopće Guardiola postavio momčad protiv barce, kakvu bi taktiku imali.

Sve skupa baš bi volio njihovu međusobnu utakmicu.

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 17:32 (Core2Duo2).
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...

Ne pricaj gluposti, ako Bayern bude igrao napadački i okomito, Barcelona se može pozdravit s ligom prvaka, obrana je najveća RUPA!!!!!!

Druga stvar je nadigravat jedan City koji je 90 minuta imao 11 igrača unutar 30 metara od gola

Prvi protivnik koji bude u rangu Barcelone i koji bude igrao otvoreno, okomito, napadački tražio gol taj će ju i pobjedit, obrana nam je rupa, a napadači ne realiziraju baš sve, Messi je nevidljiv, previše je otišao u sredinu, on se treba vratit u napad i biti naš gol-geter

Možeš lupat sad TD, ali govorim istinu, neuvjerljiva je Barcelona, nakon jedne pobjede s igračem više dižete ju u nebesa, a do prije tjedan dana smo svi strahovali od Citya jer je najavio napadački nogomet ;)

Ja govorim na osnovu zadnjih par utakmica,priznam i ja sam pisao da je City favorit,i da ce nas pobjedit ako obrana ne bude na nivou,ali bila je i to se nije dogodilo...ova Barcelona je sigurno bolja od one proslogodisnje,ima vise ideja,i opcija i dalje to nije nesto savrseno,ali vjerujem da obrana ponovi onakvu utakmicu kao protiv Citija Bayern nas sigurno ne bi nakantao ko prosle godine,ne govorim ni da bi nas 100% pobjedio ali bi bili favoriti svejedno...govoriti da je Messi nevidljiv je najveca glupost,to sto svi ocekuju da ce svaku utakmicu zabit 2-3 gola,podijelit isto toliko asistenicija ne nerealno...

EDIT:Joe Hart se priprema za uzvrat protiv Barcelone{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 17:38 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pitanje, jel moguće da Barcelona B i Barcelona A budu u prvoj ligi zajedno? Što ako Barcelona B bude recimo prva u drugoj ligi, kako i šta onda?

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Pitanje, jel moguće da Barcelona B i Barcelona A budu u prvoj ligi zajedno? Što ako Barcelona B bude recimo prva u drugoj ligi, kako i šta onda?

Nije moguce,samo se 1 ekipa moze natjecati u ligi,nisam dobro protumacio,ali me shvacas nadam se

15 godina
neaktivan
Pa Messi je vecini bio igrac utakmice i sta ja znam... Osim penala nisam vidio veliki ucinak, vecinom se setuckao po terenu, oko njega uvijek barem 2 cuvara. Da je bio rastrcaniji probusili bi im obranu ko svicarski sir. I bez njega im je Xavi uvalio cevap, Alves isao 2 puta 1v1... Vec sam napisao da mi se cinilo da se nisu ni umorili u ovoj utakmici koliko se City lose postavio. Rezultat je lijep samo se ne smiju opustiti kod kuce. Prosle sezone im se dogodio neugodni PSG, pa su se potrosili psihicki i fizicki na Milanu i onda Bayernova lekcija. Ovaj put treba takticki do polufinala, sve rotirati po potrebi. Tu je Tata bolji od Tita.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
Hrvek1909 kaže...

Eto ga i onda komentiras nogomet a ne znas nit pravila :D :D 

Bayern u ovom sastavu bi Barcelonu pregazio ko i prosle godine kad nisu prdnuli.  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Hrvek1909 kaže...

B ekipa je već bila izborila prvu ligu u sezoni 2010/2011. ali ne smiju se natjecati u istoj ligi gdje igra prva ekipa.

To je moguće samo u Hrvatskoj :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Nesmiju igrati zajedno u istom natjecanju, vidis da ni Barce B i Real Madrid Castille a i ostalih B momcadi nema u copa del rey npr.

EDIT:

@antimadridista

istina ovo za Hrvatsku {#}

Battlelog: D-Ki11aML
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 17:47 (Legendic1911).
15 godina
neaktivan
Isto ko sta bi prosle godine pregazio Reala, Barca bi imala vise sanse proci BVB i finale bi bilo Barca-Bayern sto bi opet Bayern razvalio. Hehe.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Bayern u ovom sastavu bi Barcelonu pregazio ko i prosle godine kad nisu prdnuli.  

ma da, sigurno bi im sad svaki put zabili 7 golova u 2 utakmice. 

Da se razumijemo, Bayern je trenutno bolja ekipa naravno, ali onakvo nešto nema šanse da ponovi, onakva blamaža mislim. Mnoge stvari su utjecale na ono, Barca je u ključnom razdoblju prošle sezone ostala bez trenera, ključni igrači su bili ozljeđeni...

Ponavljam, Bayern je i dalje bolja ekipa, ali nema šanse da bi opet zabili 7 golova u 2 utakmice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 17:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Ovaj Bayern trenutno moze zabiti 7 komada Freiburgu i HSV-u... Ali bilo bi zanimljivo vidjeti ponovno Barca-Bayern sad kad Bayern ima drugu taktiku.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Pa upravo zbog ovog komentara ispod, jedino u Hrvatskoj je ocito moguce da dva tima (akademija i gl tim) igraju u istoj ligi.. Pa mi nije jasno zasto Barcelona B nemoze igrat sa A timom

15 godina
neaktivan
Opet udarna vijest tabloida 24sata, Sudac optužio Barcelonu za utaju 50 milijuna eura poreza!

Nakon proučavanja klupske dokumentacije, državni sudac Pablo Ruz optužio je Barcu za utaju 9,1 milijuna eura oko transfera Neymara te 38 milijuna eura za plaće
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Pa upravo zbog ovog komentara ispod, jedino u Hrvatskoj je ocito moguce da dva tima (akademija i gl tim) igraju u istoj ligi.. Pa mi nije jasno zasto Barcelona B nemoze igrat sa A timom

U hrvatskoj to nije moguce... zapravo do sada to nije niti postojalo u RH. 

Tek se sada uvodi to da svaka ekipa moze registrirat svoju B ekipu i da pocinju sljedecu natjecateljsku sezonu u 3.HNL koja se dijeli na 3 lige opet koliko mi se cini. A to sta vi mislite to su filijale, one su mogle, one mogu u svim ligama petice osim u Seriji A cini mi se, ali nisam siguran. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...

U hrvatskoj to nije moguce... zapravo do sada to nije niti postojalo u RH. 

Početak "projekta". A onda odjednom iz "nepoznatih izvora" stiže lova za pojačanja. Nitko do dan-danas ne zna kako se financira Lokomotiva, iako je to prilično jasno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 18:42 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Službeno: Finale kupa Kralja igrati će se 16. travnja na Mestalli.

u 21:30 {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/nogomet/sudac-optuzio-barcelonu-za-utaju-50-milijuna-eura-poreza-354556 u slučaju da netko još nije vidio šta klub oličenja i pravde radi

kakvu kaznu očekujete?ako budi pravedni mogli bi proči kao glasgow

14 godina
neaktivan
windforce kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/sudac-optuzio-barcelonu-za-utaju-50-milijuna-eura-poreza-354556 u slučaju da netko još nije vidio šta klub oličenja i pravde radi

Očekujem krk u tvoju bulju {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da Barcu čeka teško razdoblje, nažalost, ako bude to sve istina onda Rossel nek ide u PM.    I onda će mi netko reći da Laporta nevalja.

15 godina
neaktivan
A slusaj, ako je istina, Laporta je donio dugove, Rosell sramotu.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
A slusaj, ako je istina, Laporta je donio dugove, Rosell sramotu.

Laporta je donio dugove, a Rosell sramotu, to je točno , ali zbog te sramote dugovi će biti veći od Laportinih, i to zbog kazni koje će dobiti.   I  daj bože da samo budu kazne, daj Bože.   Jer ako ih izbace u drugu ligu , to će biti katastrofa.

15 godina
neaktivan
Juve je zadrzao igrace i vratio se... Nije sve tako crno. Ali neznam, Juve je izbacen radi namjestanja, Glasgow radi bankrota, ovdje to nije slucaj.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Juve se vratio nakon 2-3 sezone, to je puno,   ne nije ovdje slučaj takav nego još i gori. Ponavljam ako je istina, neznam zašto im je to bilo potrebno.

12 godina
protjeran
Đapa club kaže...
windforce kaže...

Očekujem krk u tvoju bulju {#}

kaj to treba značiti?

15 godina
neaktivan
Juve se vratio odmah sljedecu sezonu... I bio 3., izborio LP...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ništa, valjda će Max tv prenositi Barcine utakmice iz druge lige,   šala mala. 

15 godina
FC Barcelona

Record breaker {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

zar ko od vas vjeruje da e Barcu izbaciti u nizu ligu?

Nebudite smijesni.Tu se prevelika lova vrti da bi ih se zbog tog izbacilo.Rossel ce naje**** a ostalo ce ostat isto

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

zar ko od vas vjeruje da e Barcu izbaciti u nizu ligu?

Nebudite smijesni.Tu se prevelika lova vrti da bi ih se zbog tog izbacilo.Rossel ce naje**** a ostalo ce ostat isto

Ne vjerujem čak da sud ima ovlasti izbaciti klub u niži rang, to bi moralo biti u domeni saveza. Najveći problem je što je Barca optužena, nije optužen neki njezin član i tu bi moglo biti svega. Da je samo Rossel na optuženičkoj klupi onda bi to bila druga priča. Najviše će patiti ugled kluba jer tko zna do kad će se razvući taj proces.

Kako god to završilo mislim da je dobro da se napokon više kontroliraju takve stvari. Kad već Platini samo puše na prazno, dobro je da sudska vlast provjeri sve moguće nepravilnosti. Siguran sam da ima muljaža u hrpetini visoko vrijednih transfera, pa možda ovako nešto ipak pokrene stvari na bolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona
Kod nas na 24 sata i Indexu alarmantno stanje a u spanjolskim medijima nema niceg.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice