FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Jack Black kaže...

Negredo: "Sudac mi je htio dati drugi žuti karton ali ga je Pique zamolio da to ne napravi. Zahvalan sam mu zbog toga."

A naravno ovakve vijesti nećete vidjeti u medijima, sad je "u điru" Uefalona, to je ljudima zanimljivije.

A ova gesta Piquea je za svaku pohvalu, baš me zanima koliko bi igrača bilo spremno to učiniti u tako važnoj utakmici.

Ali bitno da su igrači Barcelone "najveći cigani" {#}

Eh, to ti je sudac kojeg se tako lako nagovori. Nema svoje ja. Nevjerojatno je u što se nogomet pretvara. Glupo se pozivati sad ne Piquea, mene zanima kakav je to sudac kojeg se da tako lako nagovoriti na neke stvari. Navijam za Barcu, ali toga ne bi nikakao smjelo biti.

15 godina
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...
Jack Black kaže...

Negredo: "Sudac mi je htio dati drugi žuti karton ali ga je Pique zamolio da to ne napravi. Zahvalan sam mu zbog toga."

A naravno ovakve vijesti nećete vidjeti u medijima, sad je "u điru" Uefalona, to je ljudima zanimljivije.

A ova gesta Piquea je za svaku pohvalu, baš me zanima koliko bi igrača bilo spremno to učiniti u tako važnoj utakmici.

Ali bitno da su igrači Barcelone "najveći cigani" {#}

Eh, to ti je sudac kojeg se tako lako nagovori. Nema svoje ja. Nevjerojatno je u što se nogomet pretvara. Glupo se pozivati sad ne Piquea, mene zanima kakav je to sudac kojeg se da tako lako nagovoriti na neke stvari. Navijam za Barcu, ali toga ne bi nikakao smjelo biti.

Slično je bilo i u onoj situaciji kad je Klose dao gol rukom pa je priznao sucu da je bila ruka i gol je poništen. Nisam siguran o kojoj se situaciji točno radilo sinoć, ali ako je sudac nešto krivo vidio, onda i bolje da to nije dosuđeno.

uglavnom to su sudačke brige, meni je baš drago što je Pique tako postupio, nebi puno igrača to učinilo {#} 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
ATJLučko kaže...

Ja sam gledao utakmicu na televiziji, prenosili su je na nekom kanalu MAX TV, pa sam mogao kroz snimke uvidjeti o čemu se tu u stvari radi! 

Meni je sinoc samo PSG-a na MaxTvu prenosilo.

Da me sada preokreneš naopako, ali dao bih ruku u vatru da je prijenos bio na 411 kanalu, ali u svakom slučaju je prijenosa bilo.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 17:21 (ATJLučko).
14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...
Nidzo95 kaže...

"Ako se prekršaj nastavlja u šesnaestercu,sudac prema pravilu je dužan svirati jedanaesterac."

Ako je Barcelona u pitanju, LOL!! 

Crveni karton je neosporan, ali jedanaesterac ne postoji nikako! 

Prekršaj je započet izvan šesnaesterca i crveni karton opravdava "zadnjeg" igrača u obrani, inače, žuti karton uvrh glave i jedanaesterac! 

Ovako je prestrogo sve završilo a prekršaj da je bio dublje u terenu, sigurno ne bi bio za crveni! 

U krivu si. 

Izjava Grahama Polla, bivšeg engleskog suca, sinoć poslije utakmice: 

"Contact continued until at least line marking penalty area and further, meaning awarding a penalty was correct. City were lucky not to go three down. Pique's goal was adjudged to be offside, but Clichy played hiim onside."

Također slika, iz pravila nogometne igre.  Dakle, ako se kontakt NASTAVI unutar šesnaesterca, dosuđuje se penal:

Da se ne pomisli da pokušavam nešto nametnuti, nisam toliki expert niti sudački niti u nogometnim pravilima uopće, zato postoje ljudi koji su školovaniji od mene, stručniji i plaćeni za taj i takav posao. Vrlo moguće da su to striktna, možda malo kruta pravila. Volio bih saznati što bi Colina na to dosudio, ako bi on tako postupio, vjerujući u njegovopstupanje kao nogometnog sudca, ja ne bih niti zucnuo na njegovu konkretno odluku. Na kraju krajeva, jednog dana u jednoj utakmici će biti slična situacija, možda budemo vidjeli nekakvo drukčije suđenje, a onda možemo komentirati u i o kontekstu, pravila i slobodnog sudačkog uvjerenja.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 17:20 (ATJLučko).
17 godina
Jack Black kaže...

http://gfycat.com/FocusedGenuineArcticduck evo te situacije. Nije 2 žuti, nego prvi i na kraju ga je Negredo i dobio.... 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique ljudina ,  što drugo reći, nikad nisam ovakvo nešto vidio.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas sam naisao na ovaj podatak:

Arsenal izgubio 2-0 kod kuce,City isto

Arsenal igrao s igracem manje,City isto

Messi zabio za 0-1 u 54.,Kroos isto

Alves zabio za 0-2 u 88. Muller isto

jos ce bit Bayern osvojio LP,Barcelona isto hihihi{#}

12 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Bas sam naisao na ovaj podatak:

Arsenal izgubio 2-0 kod kuce,City isto

Arsenal igrao s igracem manje,City isto

Messi zabio za 0-1 u 54.,Kroos isto

Alves zabio za 0-2 u 88. Muller isto

jos ce bit Bayern osvojio LP,Barcelona isto hihihi{#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bayern je prelos kakav je bio prosle sezone.Bas ih volio njih u finalu ili polufinalu

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Bayern je prelos kakav je bio prosle sezone.Bas ih volio njih u finalu ili polufinalu

Dobra dobra {#}{#}{#}

15 godina
neaktivan
Bayern bi dobio samo ako bi se prebacili na Juppovu taktiku. Mislim da nebi vidjeli ni p od posjeda ni t od tiki take s ovom taktikom. Arsenal nije mjerilo (druga ili treca napadacka postava veceras, igrac manje sat vremena) pa je isto u pola sata iznudio penal i 2 puta imao 1v1 s golmanom. Bayern je nesiguran s ovom igrom kao i Barca...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nesigurni al i dalje melju sve pred sobom,po meni glavni favoriti za LP...imaju prejaku ekipu,u stanju su napraviti 2 momcadi ravnopravne da igraju na svim frontovima,dok recimo Barca to nema

15 godina
FC Barcelona
ma kakva nesigurnost, oni su danas utakmicu riješili rutinski.

A ono što se ne spominje baš pretjerano a iteakkao je važno, oni su danas igrali bez svoja možda i 2 najvažnija igrača, Riberya i Schweinsteigera.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Smiješno Na dailymailu pišu da bi Pellegrini mogao naj* zbog ovog.

Evo jedan normalniji članak, čini mi se da su Dailymail malo kvalitetnije novine...

...

antimadridista kaže...
U krivu si. 

Izjava Grahama Polla, bivšeg engleskog suca, sinoć poslije utakmice: 

"Contact continued until at least line marking penalty area and further, meaning awarding a penalty was correct. City were lucky not to go three down. Pique's goal was adjudged to be offside, but Clichy played hiim onside."

Također slika, iz pravila nogometne igre.  Dakle, ako se kontakt NASTAVI unutar šesnaesterca, dosuđuje se penal:

Dailymail je smeće prema kojima 24 sata izgledaju kao vrhunac objektivnog i kvalitetnog novinarstva.

Ako vas treba dodatnopodsjetiti - Graham Poll je onaj sudac koji je Šimunića isključio tek nakon 3 žutog. Vrhunski sudac što bi rekli :D

Nisam gledao utakmicu pa nisam vidio situaciju, ali dailymail nije nikad bio objektivna novina - prije ona koja će apsolutno sve izvrnuti samo da izvuče bombastičniju naslovnicu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 0:40 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Antimadridista ako je tebi rutina u 7.min napraviti penal (doduse nije ga bilo ali ajd), nakon toga pustiti Cazorlu i Oxladea da se sjure sami prema Neueru (neuspjesno). Takvu rutinu u kratkom razdoblju ne vidam ni kod Barce :D ovu sezonu. I onda pametni Wenger napravi krivu izmjenu i ostavi beskorisnog Sanoga i dodatno olaksa Bayernu. 40 dodavanja cijelo drugo poluvrijeme.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
N3N0 kaže...
Antimadridista ako je tebi rutina u 7.min napraviti penal (doduse nije ga bilo ali ajd), nakon toga pustiti Cazorlu i Oxladea da se sjure sami prema Neueru (neuspjesno). Takvu rutinu u kratkom razdoblju ne vidam ni kod Barce :D ovu sezonu. I onda pametni Wenger napravi krivu izmjenu i ostavi beskorisnog Sanoga i dodatno olaksa Bayernu. 40 dodavanja cijelo drugo poluvrijeme.

Penal je cisti ko suza, druga je stvar sta nije fuckas offside... ali penal je cisti.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Nije cist ako je nakon ofsajda...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
N3N0 kaže...
Nije cist ako je nakon ofsajda...

Jel je sviran ? Nije, onda je cist... 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bayern je masinerija,ali ipak je Barca bolje i lepse igrala utakmicu protiv Citya,nego oni sinoc {#}

14 godina
neaktivan
Ma pep guardiola ... tika taka je doaadna svi su je prokuzili
Suba
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da zato Bayern ima 2 izgubljene utakmice u sezoni, a Barca je prva na tabeli, u finalu kupa i po svemu sudeći u četvrtini Lige prvaka.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
Save kaže...

Umjesto da natovari taj Arsenal bjedni do kraja, oni petljaju i oce uc s loptom u gol. Ono jucer zadnjih 35min je bila hebena dosada od nogometa... 

14 godina
neaktivan
Save kaže...

Vidim kak su je prokuzili kad se jedan "veliki" Manchester City postavi doma kao ih 100000 nacista napada,jako hrabro...svi se slazemo da to vise nije atraktivno i lijepo ko prije,ali je i dalje vrlo ucinkovito,svi zamjeraju Barci sto tlaci loptu po 5 minuta,a niko ne vidi momcadi kako igraju protiv Barce

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 13:05 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Save kaže...

Umjesto da natovari taj Arsenal bjedni do kraja, oni petljaju i oce uc s loptom u gol. Ono jucer zadnjih 35min je bila hebena dosada od nogometa... 

Umjesto da Barcelona utovari jos 3 - 4 gola Cityu, petljaju s loptom i zele u gol.. Ista stvar, isti stil nogometa

Samo su dvije razlike:

- Pep i Tata Martino

- Barca ne igra vise s onim presingom od 6 - 8 sec bez posjeda lopte, Bayern igra ;)

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...
Save kaže...

Umjesto da Barcelona utovari jos 3 - 4 gola Cityu, petljaju s loptom i zele u gol.. Ista stvar, isti stil nogometa

Samo su dvije razlike:

- Pep i Tata Martino

- Barca ne igra vise s onim presingom od 6 - 8 sec bez posjeda lopte, Bayern igra ;)

Bayern je jučer igrao pressing, ali su i dalje izgledali nesigurno i na samom startu da je Ozil ono pogodio(penal), utakmica bi vjerovatno išla u drugom smjeru. Ovako je pobjedilo igračko iskustvo Bayerna, a ne Pep što moglo vidjeti na press konferenciji za novinare gdje je bio vrlo nezadovoljan. Bayern je i dalje največi favorit, ali još uvijek su ranjiviji nego prošle godine.

Što se Barcelone tiče, mislio sam da ćemo izgubiti sa hendikepom, no nakraju se pokazalo da je Tata Martino dobar taktičar i tako je izgledala cijela utakmica(baš kao i protiv Reala na startu sezone). Barcelona je došla u Manchester sa jednom namjerom, a to je ne izgubiti meč, ne samo da su uspjeli u tome nego su i pobjedili sa 0-2 što zaslužuje respekt. Pobjedili su Man City koji je fizički superiorniji od njih i to sa Mascheranom u obrani i "traljavim" Piqueom. Pritom su izgledali kao da igraju sa 70% svojih mogučnosti i to je dobar znak za nastavak Lige prvaka jer očigledno da Tata Martino zna kako se tempira forma i diktira meč. Taman kada je City sa igračem manje počeo napadati, Barca je ponovno preuzela kontrolu i zabila gol, a pritom ne treba zaboraviti niti onaj poništeni gol prije toga, tako da je pobjeda mogla biti i veča. Meni se isto učinilo da su igrači stali pri vodstvu od 0-1, ali kada bolje sagledam sve je to bio dio taktike, odnosno nisu htjeli primiti neki iznenadni glupi pogodak i u tom naumu su uspjeli te kad god su htjeli izbacili bi i po tri igrača s jednim pasem. Još uvijek nam fali visine u obrani, ali se polako vrača stari pressing na koji smo navikli, a dokaz tome je i Pique koji je sudjelovao u par napada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 14:34 (Đapa club).
12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...
Save kaže...

Samo su dvije razlike:

- Pep i Tata Martino

Bayern je jučer igrao pressing, ali su i dalje izgledali nesigurno i na samom startu da je Ozil ono pogodio(penal), utakmica bi vjerovatno išla u drugom smjeru. Ovako je pobjedilo igračko iskustvo Bayerna, a ne Pep što moglo vidjeti na press konferenciji za novinare gdje je bio vrlo nezadovoljan. Bayern je i dalje največi favorit, ali još uvijek su ranjiviji nego prošle godine.

Što se Barcelone tiče, mislio sam da ćemo izgubiti sa hendikepom, no nakraju se pokazalo da je Tata Martino dobar taktičar i tako je izgledala cijela utakmica(baš kao i protiv Reala na startu sezone). Barcelona je došla u Manchester sa jednom namjerom, a to je ne izgubiti meč, ne samo da su uspjeli u tome nego su i pobjedili sa 0-2 što zaslužuje respekt. Pobjedili su Man City koji je fizički superiorniji od njih i to sa Mascheranom u obrani i "traljavim" Piqueom. Pritom su izgledali kao da igraju sa 70% svojih mogučnosti i to je dobar znak za nastavak Lige prvaka jer očigledno da Tata Martino zna kako se tempira forma i diktira meč. Taman kada je City sa igračem manje počeo napadati, Barca je ponovno preuzela kontrolu i zabila gol, a pritom ne treba zaboraviti niti onaj poništeni gol prije toga, tako da je pobjeda mogla biti i veča. Meni se isto učinilo da su igrači stali pri vodstvu od 0-1, ali kada bolje sagledam sve je to bio dio taktike, odnosno nisu htjeli primiti neki iznenadni glupi pogodak i u tom naumu su uspjeli te kad god su htjeli izbacili bi i po tri igrača s jednim pasem. Još uvijek nam fali visine u obrani, ali se polako vrača stari pressing na koji smo navikli, a dokaz tome je i Pique koji je sudjelovao u par napada.

Slažem se sa svime što si napisao.{#}

15 godina
FC Barcelona

Kad se priča o tome jeli igra Barce dosadna, pa to ovisi i od protivnika. Da je City odlučio igrati otvoreno i napasti, gledali bi vatromet na obe strane i utakmica bi bila zanimljivija za neutralne gledatelje. Ali oni su odlučili igrati bunker sa 11 igrača iza lopte, normalno da će biti "dosadno". Kako drugačije probiti taj bunker nego strpljivošću?

Meni je osobno smiješno da jedna Valencia dođe na Camp Nou, napadne Barcu i pobijedi na kraju, jedan Sociedad napada. A City, ekipa sa tolikim napadačkim potencijalom i u koju je ulupano toliko novca, na domaćem terenu igra bunkerčinu. Dobro, svatko igra kako želi i ja to razumijem, ali ne treba se onda čuditi što je utakmica "dosadna".

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 16:58 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Kad se priča o tome jeli igra Barce dosadna, pa to ovisi i od protivnika. Da je City odlučio igrati otvoreno i napasti, gledali bi vatromet na obe strane i utakmica bi bila zaninljivija za neutralne gledatelje. Ali oni su odlučili igrai bunker sa 11 igrača iza lopte, normalno da će biti "dosadno". Kako drugačije probiti taj binker nego strpljivošću?

Meni je osobno smiješno da jedna Valencia dođe na Camp Nou, napadne Barcu i pobijedi na kraju, jedan Sociedad napada. A City, ekipa sa tolikim napadačkim potencijalom i u koju je ulupano toliko novca, na domaćem terenu igra bunkerčinu. Dobro, svatko igra kako želi i ja to razumijem, ali ne treba se onda čuditi što je utakmica "dosadna".

Upravo to,ako se oni zele branit 90 minuta ko brani Barca da se 90 minuta dodaje u krug(ne kazem da je bilo tako)...zalosno da ekipa poput Sociedada,cija je ukupna vrijednost 10 puta manja od one od Citya,ima vise muda nadigravati se i pokusati zabiti gol,ni nakon 3-0 ni nakon 4-0 itd.nisu se povlacili nego igrali otvoreno,jos kad uzmemo u obzir da je ovo jedna LP onda je bas sramotno kako su igrali igraci Cityija,a jos zalosnije da se kasnije Pelegrini zali nesto na suce ovo ono...mislim da bi utakmica Bayerna i Barce u ovom trenutku bilo nesto najbolje sto bi nogomet pruzio,jer je i Barca sada puno bolja nego od prosle sezone,Bayern mozda nesto trunku neuvjerljiviji,ali sad imaju i vise vrlina,tako da bi volio revans,barem u finalu,jer u 2 utakmice bi ipak prednost dao Bayernu

15 godina
FC Barcelona
Službeno: Finale kupa Kralja igrati će se 16. travnja na Mestalli.
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

mislim da bi utakmica Bayerna i Barce u ovom trenutku bilo nesto najbolje sto bi nogomet pruzio,jer je i Barca sada puno bolja nego od prosle sezone,Bayern mozda nesto trunku neuvjerljiviji,ali sad imaju i vise vrlina,tako da bi volio revans,barem u finalu,jer u 2 utakmice bi ipak prednost dao Bayernu

Ne pricaj gluposti, ako Bayern bude igrao napadački i okomito, Barcelona se može pozdravit s ligom prvaka, obrana je najveća RUPA!!!!!!

Druga stvar je nadigravat jedan City koji je 90 minuta imao 11 igrača unutar 30 metara od gola

Prvi protivnik koji bude u rangu Barcelone i koji bude igrao otvoreno, okomito, napadački tražio gol taj će ju i pobjedit, obrana nam je rupa, a napadači ne realiziraju baš sve, Messi je nevidljiv, previše je otišao u sredinu, on se treba vratit u napad i biti naš gol-geter

Možeš lupat sad TD, ali govorim istinu, neuvjerljiva je Barcelona, nakon jedne pobjede s igračem više dižete ju u nebesa, a do prije tjedan dana smo svi strahovali od Citya jer je najavio napadački nogomet ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice