FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

na stranici sportr.es anketa.Anketa glasi:

Dovesti Alena Halilovica u Barcelonu?
85% ljudi su odgovorili DA 15 % NE 

16 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

na stranici sportr.es anketa.Anketa glasi:

Dovesti Alena Halilovica u Barcelonu?
85% ljudi su odgovorili DA 15 % NE 

Koliki je postotak hrvata?

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imamo dosta takvih igrača, trebaju nam fizički močniji igrači tipa Pogba, Vidal itd.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nadam se da ga Barca nece kupiti

15 godina
neaktivan
Kupit ce ga... Za Barcu B, tamo nek se probija 2-3 godine do Barce A inace nista.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina

Pogledao sam ga više puta. Dečko je samo prosječan igrač, takav će i ostat. Mamić svakog igrača diže u nebesa, samo da ga proda.

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uzalud bačenih 5 m ako sam vidio da ga za toliko žele. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto je najgore decko je previse umisljen i sebican,nema postovanja previse,a za sve je kriv Mamic koji ga je takvim napravio...mali jest talent al ni priblizno nece ostvarit svoje potencijale dok ne nauci neke stvari...a i da ga kupe pa di bi on igro pored Alexisa,Pedra,Neymara pa i Tella...ne znam,ja mislim da je to jos jedna Mamiceva patka da mu doda par milijuna na cijenu,ali vidjet cemo

14 godina
FC Barcelona

Prosut ce 5 mil, cekati da vide sta ce biti s njim u Barci B, odigrat ce 2-3 za A ekipu i otici ce za 15-20 mil u Romu ili nesto tako..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prema spanjolskim medijima Neymar mozda vec sutra bude pozvan protiv Sociedada dok je najvjerovatniji potpuni oporavak protiv Vallecana...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je spreman neka odradi 10 minuta sutra a onda da bude fit  za vikend.  Jedva čekam njegov povratak, nekako mi probudi uspomene na Ronaldinha.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ako je spreman neka odradi 10 minuta sutra a onda da bude fit  za vikend.  Jedva čekam njegov povratak, nekako mi probudi uspomene na Ronaldinha.

I to i uvijek je uzitak gledat njega i Messija,jer ih nismo imali bas previse prilike gledat...treba da se sad vrati u 100% formu pred City jer ce bit pakleno tamo

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta mislite vi sto za barcu navijate kad bi birali ko da neigra protiv barce fernandino ili aguero

workan
16 godina
workan kaže...

sta mislite vi sto za barcu navijate kad bi birali ko da neigra protiv barce fernandino ili aguero

Prvo smisli pa na piši, ovo nema veze sa vezom.

PUTA MADRID
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
workan kaže...

pa zar nemozes skontati recenicu

workan
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, i ja sam čuo da bi Neymar trebao biti spreman za Sociedad, nek mu se da 10, 15 min samo da osjeti tekmu pa poluvrijeme protiv Raya i da bude spreman za City.

16 godina
workan kaže...
x18x05x kaže...
workan kaže...

pa zar nemozes skontati recenicu

Ono što ti fali je: Zarez, imena igrača i kluba sa velikim slovom, točka ili ako je to bilo pitanje upitnik na kraju. Tako da se ne može skužit tvoja rečenica.

PUTA MADRID
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 18:07 (x18x05x).
15 godina
FC Barcelona

Hazard se izgleda dobro napušio. Kaže da je jednako dobar kao što je Messi bio u njegovim godinama {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 18:12 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Hazard se izgleda dobro napušio. Kaže da je jednako dobar kao što je Messi bio u njegovim godinama {#}

Kako me to nervira kad igrac odigra 2-3 dobre utakmice i odmah je ne znam ko...tako su onog Januzaja uzdigli u nebesa nakon 1 dobrog nastupa,tj.debija i puno takvih igraca...sve su to igracine,ne kazem ali usporedivat se s Messijem...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Balde Keita (18) trenutno slovi za jednog od najvećih potencijala svijeta. Igrač je prošao školu Barcelone s kojoj je potpisao profesionalni ugovor, ali je na pripremama svom suigraču krevet posuo kockicama leda te je zbog toga udaljen iz momčadi. Lazio ga je kupio za siću, a ove sezone je za prvu ekipu nebeskoplavih nastupio 20-ak puta. 

Gledao sam ovog lika i stavrno je zvjerka.Jedan od najvecih talenata koje ja Barca ''pustila'' a to ce vrijeme pokazati

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

{#}....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trener Barceone, Tata Martino, je protvrdio da će se na ljeto vratiti Rafinha (20) koji igra na posudbi u Celti.

Odlično {#}

15 godina
FC Barcelona
Martino: "Neymar did well on training, he has no pain, we'll see how it goes from here and if he'll come back before or after City game."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Vidim lijepi citat uz tvoji post koji to potvrđuje

Ili možda opet izvlačiš to iz dupeta?

Za sve one ostale koje su imalo pismeni i imaju sposobnosti čitanja s razumijevanjem:

Hazard: 'There's lots of tough young players out there. 'Yes, I think I'm up there with the best but I hope people will eventually take away the word 'young' because that would mean I've moved up another level. I think to get to their (Ronaldo and Messi) level I have to work extremely hard. Those players are on another planet because they score two or three goals every game. I hope to be like them one day and it's up to me to find ways to score, just like they do, every game.'

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 19:57 (Paolo2612).
15 godina
FC Barcelona

Onda moje isprike, cijeli Twitter bruji o tome od jutros pa mi je bilo čudno da nije istina, ali eto izgleda da nije. Drugi put ću provjeriti dva puta :)

inače nisam nepismen niti ima potrebe za vrijeđanjem.

btw. s ekipom će u San Sebastian putovati i Dos Santos, nakon što je bio ozlijeđen dugo vremena. Lijepa vijest {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 20:24 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nema ni potrebe ni govoriti da je neko nakuren i bulazni{#}

Barem se provjeri činjenice pa da ne ispadneš u krivu kada kreneš zezat. Inače sve ok{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Onda moje isprike, cijeli Twitter bruji o tome od jutros pa mi je bilo čudno da nije istina, ali eto izgleda da nije. Drugi put ću provjeriti dva puta :)

btw. s ekipom će u San Sebastian putovati i Dos Santos, nakon što je bio ozlijeđen dugo vremena. Lijepa vijest {#}

taj Dos Sansots,Sergi Roberto i Tello nemaju buducnosti u Barceloni.Niko od njih nije nista pokazao do sada a pogotovo Tello i Sergi Roberto koji su za svoje kvaliete i previse igrali

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
antimadridista kaže...

taj Dos Sansots,Sergi Roberto i Tello nemaju buducnosti u Barceloni.Niko od njih nije nista pokazao do sada a pogotovo Tello i Sergi Roberto koji su za svoje kvaliete i previse igrali

Sergi Roberto je po meni bio čisto soildan dosad, nebi ga baš tako lako otpisao. Tello nije loš igrač, ali njemu ne paše Barcin stil igre, treba mu prostora za igru. Zato mislim da za njega nema budućnosti u Barci, ali siguran sam da može uspjeti negdje drugdje. Dos Santosa je teško i komentirati kad stalno ima problema sa ozljedama nažalost. Zanimljivo je da je Giovani Dos Santos baš nedavno izjavio da je siguran da Jona može uspjeti u Barci, da je on toliki radnik, samo što ga ozljede stalno muče. Nema ništa gore od toga za jednog igrača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 20:40 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ma nevidim nista u njemu.Nema te sportske drskosti kao sto ima Neymar,Rafinha i Deulfeu da uzme loptu i da nesto napravi.Zadnji put kad sam ga gledo odigravao je metar do sebe bez ikakvih pokusaja.Takav igrac nikome netreba.Nadam se da se varam ali zasada mi se cini da sam upravu.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

ma nevidim nista u njemu.Nema te sportske drskosti kao sto ima Neymar,Rafinha i Deulfeu da uzme loptu i da nesto napravi.Zadnji put kad sam ga gledo odigravao je metar do sebe bez ikakvih pokusaja.Takav igrac nikome netreba.Nadam se da se varam ali zasada mi se cini da sam upravu.

Sve stoji, samo ovo mu je prva sezona i u svakom slučaju je dosad bio bolji od Dos Santosa recimo, A svejedno ako i ne pokaže ništa, sigurno odlazi na ljeto ili na posudbu ili prodaja. S obzirom da se vraćaju Rafinha i Deulofeu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice