na stranici sportr.es anketa.Anketa glasi:
Dovesti Alena Halilovica u Barcelonu?
85% ljudi su odgovorili DA 15 % NE
Koliki je postotak hrvata?
Imamo dosta takvih igrača, trebaju nam fizički močniji igrači tipa Pogba, Vidal itd.
nadam se da ga Barca nece kupiti
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Pogledao sam ga više puta. Dečko je samo prosječan igrač, takav će i ostat. Mamić svakog igrača diže u nebesa, samo da ga proda.
Uzalud bačenih 5 m ako sam vidio da ga za toliko žele.
Sto je najgore decko je previse umisljen i sebican,nema postovanja previse,a za sve je kriv Mamic koji ga je takvim napravio...mali jest talent al ni priblizno nece ostvarit svoje potencijale dok ne nauci neke stvari...a i da ga kupe pa di bi on igro pored Alexisa,Pedra,Neymara pa i Tella...ne znam,ja mislim da je to jos jedna Mamiceva patka da mu doda par milijuna na cijenu,ali vidjet cemo
Prosut ce 5 mil, cekati da vide sta ce biti s njim u Barci B, odigrat ce 2-3 za A ekipu i otici ce za 15-20 mil u Romu ili nesto tako..
Prema spanjolskim medijima Neymar mozda vec sutra bude pozvan protiv Sociedada dok je najvjerovatniji potpuni oporavak protiv Vallecana...
Ako je spreman neka odradi 10 minuta sutra a onda da bude fit za vikend. Jedva čekam njegov povratak, nekako mi probudi uspomene na Ronaldinha.
Ako je spreman neka odradi 10 minuta sutra a onda da bude fit za vikend. Jedva čekam njegov povratak, nekako mi probudi uspomene na Ronaldinha.
I to i uvijek je uzitak gledat njega i Messija,jer ih nismo imali bas previse prilike gledat...treba da se sad vrati u 100% formu pred City jer ce bit pakleno tamo
sta mislite vi sto za barcu navijate kad bi birali ko da neigra protiv barce fernandino ili aguero
sta mislite vi sto za barcu navijate kad bi birali ko da neigra protiv barce fernandino ili aguero
Prvo smisli pa na piši, ovo nema veze sa vezom.
pa zar nemozes skontati recenicu
Da, i ja sam čuo da bi Neymar trebao biti spreman za Sociedad, nek mu se da 10, 15 min samo da osjeti tekmu pa poluvrijeme protiv Raya i da bude spreman za City.
pa zar nemozes skontati recenicu
Ono što ti fali je: Zarez, imena igrača i kluba sa velikim slovom, točka ili ako je to bilo pitanje upitnik na kraju. Tako da se ne može skužit tvoja rečenica.
Hazard se izgleda dobro napušio. Kaže da je jednako dobar kao što je Messi bio u njegovim godinama 
Hazard se izgleda dobro napušio. Kaže da je jednako dobar kao što je Messi bio u njegovim godinama 
Kako me to nervira kad igrac odigra 2-3 dobre utakmice i odmah je ne znam ko...tako su onog Januzaja uzdigli u nebesa nakon 1 dobrog nastupa,tj.debija i puno takvih igraca...sve su to igracine,ne kazem ali usporedivat se s Messijem...
Balde Keita (18) trenutno slovi za jednog od najvećih potencijala svijeta. Igrač je prošao školu Barcelone s kojoj je potpisao profesionalni ugovor, ali je na pripremama svom suigraču krevet posuo kockicama leda te je zbog toga udaljen iz momčadi. Lazio ga je kupio za siću, a ove sezone je za prvu ekipu nebeskoplavih nastupio 20-ak puta.
Gledao sam ovog lika i stavrno je zvjerka.Jedan od najvecih talenata koje ja Barca ''pustila'' a to ce vrijeme pokazati
....
Trener Barceone, Tata Martino, je protvrdio da će se na ljeto vratiti Rafinha (20) koji igra na posudbi u Celti.
Odlično 
Vidim lijepi citat uz tvoji post koji to potvrđuje
Ili možda opet izvlačiš to iz dupeta?
Za sve one ostale koje su imalo pismeni i imaju sposobnosti čitanja s razumijevanjem:
Hazard: 'There's lots of tough young players out there. 'Yes, I think I'm up there with the best but I hope people will eventually take away the word 'young' because that would mean I've moved up another level. I think to get to their (Ronaldo and Messi) level I have to work extremely hard. Those players are on another planet because they score two or three goals every game. I hope to be like them one day and it's up to me to find ways to score, just like they do, every game.'
Onda moje isprike, cijeli Twitter bruji o tome od jutros pa mi je bilo čudno da nije istina, ali eto izgleda da nije. Drugi put ću provjeriti dva puta :)
inače nisam nepismen niti ima potrebe za vrijeđanjem.
btw. s ekipom će u San Sebastian putovati i Dos Santos, nakon što je bio ozlijeđen dugo vremena. Lijepa vijest 
Nema ni potrebe ni govoriti da je neko nakuren i bulazni
Barem se provjeri činjenice pa da ne ispadneš u krivu kada kreneš zezat. Inače sve ok
Onda moje isprike, cijeli Twitter bruji o tome od jutros pa mi je bilo čudno da nije istina, ali eto izgleda da nije. Drugi put ću provjeriti dva puta :)
btw. s ekipom će u San Sebastian putovati i Dos Santos, nakon što je bio ozlijeđen dugo vremena. Lijepa vijest 
taj Dos Sansots,Sergi Roberto i Tello nemaju buducnosti u Barceloni.Niko od njih nije nista pokazao do sada a pogotovo Tello i Sergi Roberto koji su za svoje kvaliete i previse igrali
taj Dos Sansots,Sergi Roberto i Tello nemaju buducnosti u Barceloni.Niko od njih nije nista pokazao do sada a pogotovo Tello i Sergi Roberto koji su za svoje kvaliete i previse igrali
Sergi Roberto je po meni bio čisto soildan dosad, nebi ga baš tako lako otpisao. Tello nije loš igrač, ali njemu ne paše Barcin stil igre, treba mu prostora za igru. Zato mislim da za njega nema budućnosti u Barci, ali siguran sam da može uspjeti negdje drugdje. Dos Santosa je teško i komentirati kad stalno ima problema sa ozljedama nažalost. Zanimljivo je da je Giovani Dos Santos baš nedavno izjavio da je siguran da Jona može uspjeti u Barci, da je on toliki radnik, samo što ga ozljede stalno muče. Nema ništa gore od toga za jednog igrača.
ma nevidim nista u njemu.Nema te sportske drskosti kao sto ima Neymar,Rafinha i Deulfeu da uzme loptu i da nesto napravi.Zadnji put kad sam ga gledo odigravao je metar do sebe bez ikakvih pokusaja.Takav igrac nikome netreba.Nadam se da se varam ali zasada mi se cini da sam upravu.
ma nevidim nista u njemu.Nema te sportske drskosti kao sto ima Neymar,Rafinha i Deulfeu da uzme loptu i da nesto napravi.Zadnji put kad sam ga gledo odigravao je metar do sebe bez ikakvih pokusaja.Takav igrac nikome netreba.Nadam se da se varam ali zasada mi se cini da sam upravu.
Sve stoji, samo ovo mu je prva sezona i u svakom slučaju je dosad bio bolji od Dos Santosa recimo, A svejedno ako i ne pokaže ništa, sigurno odlazi na ljeto ili na posudbu ili prodaja. S obzirom da se vraćaju Rafinha i Deulofeu