FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.858.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Bartomeu napravio twitter :P. Josep Maria Bartomeu @jmbartomeu 1h I’m proud to be the president of FC Barcelona and I put myself at the service of the whole Barça family.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona
Maloprije na jednoj stranici na FB je bila tema koga bi Barca trebala uzeti kao napadaca... i netko je napisao da treba igrac koji je jeftin a da igra odlicno glavom..i netko je napisao:
Drogba,Klose ili Samaras.Ovo bi mogla biti dobra rjesenja barem na jednu sezonu.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Maloprije na jednoj stranici na FB je bila tema koga bi Barca trebala uzeti kao napadaca... i netko je napisao da treba igrac koji je jeftin a da igra odlicno glavom..i netko je napisao:
Drogba,Klose ili Samaras.Ovo bi mogla biti dobra rjesenja barem na jednu sezonu.

Mandžukić, pogotovo nakon onog jučer...

Fortune favours the brave
12 godina
protjeran
FC Barcelona
Uff..ali znam da od tog nema niceg
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Uff..ali znam da od tog nema niceg

Volio bi da dođe u real kod Modrića pokazat benzemi kak se igra, dva hrvata u realu uff.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 23:59 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako bi vi slozili momcad za veceras?

http://www.barcabih.com/matchcenter/LigaBBVA/anketa.php

ja bi ovako volio vidjeti:

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Drogba i Klose imaju 35 godina koja bi to bila glupa investicija pa da nenznam kak malo kostaju.. imali smo mi odlicnih igraca za to ali smo se ih rijesili bezveze jos danas ne mogu prezaliti Eto'o-a to im je bio potez desetljeca njega prodati {#}

twice the pride double the fall
17 godina
dad0r kaže...

Drogba i Klose imaju 35 godina koja bi to bila glupa investicija pa da nenznam kak malo kostaju.. imali smo mi odlicnih igraca za to ali smo se ih rijesili bezveze jos danas ne mogu prezaliti Eto'o-a to im je bio potez desetljeca njega prodati {#}

Pep didn't like them -> Ibrahimović, Eto'o, Mandžukić

Dok za ovog potonjeg još ima nade.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel ovom Ivici Medi Barca pobila pola obitelji pa svaki vikend sere po njima? lol

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Jel ovom Ivici Medi Barca pobila pola obitelji pa svaki vikend sere po njima? lol

Evo bas citam clanak i ne vjerujem...pa zar tolko moze ocajan pa da ne kazem i retardiran...razumijem da je zatucani realovac i da mrzi Barcu iz dna duse,al ovo sto on pise mene pomalo i plasi,nije normalan nikako...

16 godina
protjeran
barcafan12 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Evo bas citam clanak i ne vjerujem...pa zar tolko moze ocajan pa da ne kazem i retardiran...razumijem da je zatucani realovac i da mrzi Barcu iz dna duse,al ovo sto on pise mene pomalo i plasi,nije normalan nikako...

Počet će pisat za Barcu sad.

B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
TATA: "Messi će večeras u utakmici protiv Malage igrati povučenije, iza tri napadača." Pokupio ovo s fb, navodno 3-4-3, romb u sredini: Valdes/Alba Pique Alves/ Busquets Xavi Cesc Messi/Tello Sanchez Pedro. Mozda ce proci za Malagu, za jace utakmice ni slucajno... Ostati na 4-3-3 sa vezom Busquets Cesc Messi ako se ovaj trojac razmase kod Messijevih i Cescovih asistencija.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
TATA: "Messi će večeras u utakmici protiv Malage igrati povučenije, iza tri napadača." Pokupio ovo s fb, navodno 3-4-3, romb u sredini: Valdes/Alba Pique Alves/ Busquets Xavi Cesc Messi/Tello Sanchez Pedro. Mozda ce proci za Malagu, za jace utakmice ni slucajno... Ostati na 4-3-3 sa vezom Busquets Cesc Messi ako se ovaj trojac razmase kod Messijevih i Cescovih asistencija.

Vidjet cemo,moglo bi i dobro ovo izgledati...ja se nadam da cemo i Ibija vidjeti veceras na terenu

16 godina

U prošloj utakmici se vidjelo da je trenutno bolji asistent. Lopta kao da ima oči, jer onaj panj Tello je zabio tri gola. Nadam se večeras barem pet komada u mreži Malage.

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
On i Cesc i jesu najbolji asistenti, zato i jesam optimist sto se tice napada, ali Pique sam na stoperu... Bekovi sa 3-4-3 smiju do centra i vracaj se nazad :). A ionako u zadnje vrijeme nema ucinka od Alvesa, Albe, Adriana pa i nije neki problem.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
FC Barcelona
Xavi, who played his 700th Barcelona game this week, will receive a tribute from the Camp Nou fans before the game against Malaga.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

nisam baš za trojicu u obrani,  ionako više puta izgledamo smiješno, a sad još i ovo.   Neznam, rizično mi je to previše, ionako igramo većinom sa previše visokim bekovima, vjerojatno bi Busi trebao igrat dosta povučenije.  Dok je bio Ibrahimović u Barci bilo je dosta problema jer Messi nije htio na krilo, a sad odjednom pristaje u sredinu, tako da neznam baš, a i nije nešto trkački raspoložen.      Nadam se da je to samo dok se Iniesta ne vrati, ništa više.

15 godina
neaktivan
Ma ne mora ovo biti ni tocna formacija samo sam naletio na fejsu.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni se bas svidja ovo sa tri igraca u odbrani,posle bi Busquets i Xavi vise pomagali odbrani,pa kada bismo se branili bilo bi 5 igraca u odbrani,a u fazi napada 4 jer bi Messi isao napred kad su kontre {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Messi ce ionako vise biti napadacki orijentiran nego sto ce pomagati u sredini,bar ja tako mislim...nema smisla da masina za golove dobiva neku ulogu kreatora igre ili asistenta,imamo igrace za to...a i ne mora biti ta formacija,ja bi vise nasu 4-3-3 i to je to...vidjet cemo sto ce Tata napravit

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 19:11 (barcafan12).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico poveo, stvarno su moćni ove sezone, i čini se da će ostati u utrci do samog kraja, jer prijašnjih godina nisu držali ovakav tempo.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Atletico poveo, stvarno su moćni ove sezone, i čini se da će ostati u utrci do samog kraja, jer prijašnjih godina nisu držali ovakav tempo.

Meni je iskreno drago,bas su pravo osvjezenje za ligu,nema vise mrtve trke Reala i Barce...

15 godina
neaktivan
Jordi Casas je odlučio povući tužbu koju je pokrenuo protiv bivšeg predsjednika Sandra Rosella, a očekuje se da će sudac arhivirati taj slučaj.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
17 godina
FC Barcelona

evo ekipe Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Fábregas; Alexis, Messi, Pedro

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 20:00 (Balvan8).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

sumnjam da bi toliko rano prije utakmice otkrio sve karte

15 godina
neaktivan
Ajde ako nista, onaj sto se nekidan zalio da Martino previse rotira, danas mu igra najbolje sto trenutno imamo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
Neki stream?? Dzaba maxtv i sportski paket kad svaku drugu utakmicu od Barce ne prenose.
PUTA MADRID
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Neki stream?? Dzaba maxtv i sportski paket kad svaku drugu utakmicu od Barce ne prenose.

Kako ne prenose ?  moraš imat sportski paket.

15 godina
barcaINTER kaže...
x18x05x kaže...

Kako ne prenose ?  moraš imat sportski paket.

imam i ja sportski pa ne prenose. Na SportKlubu 3 je prijenos, a za to treba imati Sportski Plus paket. Gamad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Nema, pogledao sad i bas taj SK3 prenosi.
PUTA MADRID
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice