FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.862.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Fabregas4 kaže...

Toliko godina imas (zapravo neznamo jos jesi li taj za koga se predstavljas) a provodis vecinu svog vremena na forumu i to kao troller.
Btw daleko je 07.09 

Ma doći će taman potkraj ljeta, a tada ću ti ponovno poslati poziv, u stvari, svima vama koji ste jaki na riječima na forumu. 

Dođi i budi Baja ako si pravi, pa ćete se uvjeriti tko je originalan a tko fake, lijep pozdrav na drugom mjestu od večeras momcovi! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj kaj se obazirete na tog jazavca, fino mu lupite td i kraj.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Fabregas4 kaže...

kako se zoves da te nademo u registru branitelja?

Ajde kada si tako hrabar, 07. 09. je godišnjica postrojbe ATJ LUČKO tamo kod naplatnih kućica. 

Javi se nekako, pa da te uvedem pogledat ekipu iz Lučko! 

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
13 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

covjek ima PTSP zima LSD prije spavanja (taman ga je nalijepio na celo) i sada je vec poceo djelovati...Bolest i kompleksi iz njgovog mozga izlaze kao na traci ali treba pricekati jos koju minutu da ga privezu za krevet

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH {#}

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ATJ Lucko cinis mi se previse nezreo za branitelja ali dosta o tebi jer ti sigurno odgovara kada se pise o tebi.

Ljudi koliko ja vidim imamo par problema:

Xavi - nas glavni igrac zadnjih godina niej vise pravi i to se vidi jer svaka akcija je polazila od njega
Neefikasna krila-Pedro i Alexis nisu pouzdani i nemogu puno toga napraviti 1v1
Visina i fizicka snaga je problem 90% igraca

Najveci problem mi se cini taj da nemamo igraca uz Messija koji je u svakom trenutku sposoban promijeniti tok utakmice...Neymara necemo racunati jer je ozlijeden

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
Udaris ignore, ali dzabe kad se na mobilnoj verziji sve prikazuje. Nisam gledao utakmicu, samo znam da je Martino najavio vise varijanti igre u slucaju da se igra protiv bunkera i slicno. Ocito nista od toga. I jos nesto imam osjecaj da bi to bila druga utakmica da je Cesc bio lazna devetka, a Messi na klupi (ona formacija koju svi mrzimo). Nemogu jedan Sanchez i Pedro rusiti sve redom i onda 3-4 utakmice odjednom nestati.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

PENAL ZA SEVILLU

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
FC Barcelona

RAKITICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC 1-1

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

RAKITICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC 1-1

Najbolje od svega, Juanfran se i dalje čudi zašto je penal, a čovjek ga je vukao brat bratu 3 metra {#}

Daj Bože da ovako ostane ili da dobi Sevilla.

12 godina
FC Barcelona

Ne bi bilo ljepse stvari da Rakitic jos jednog utrpa.. Em sto ostajemo prvi em sto gradi decko formu :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovi iz Atletica glume za 10. Pa sramota za nogomet čovjueče šta rade.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Costa, Lol!

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ostajemo prvi :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ipak iza ponoći ostajemo prvi.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
ATJLučko kaže...

Uživajte u "odličnim" igrama Barcelone i dalje ako vas to veseli, jer iza ponoći ste broj 2 a uskoro i niže, samo što to ne možete si priznat, na vašu vrlo veliku žalost. 

Što volim kad laprdala ovako pojedu govno {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

Uživajte u "odličnim" igrama Barcelone i dalje ako vas to veseli, jer iza ponoći ste broj 2 a uskoro i niže, samo što to ne možete si priznat, na vašu vrlo veliku žalost. 

Što volim kad laprdala ovako pojedu govno {#}

Da, taman ga je pojeo.  {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ušla su ovom ATJ Lucko 2 gelera po 20 cm al ne za vrijeme rata i od bombe nego od 2 neprijatelja {#}

12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

covjek ima PTSP zima LSD prije spavanja (taman ga je nalijepio na celo) i sada je vec poceo djelovati...Bolest i kompleksi iz njgovog mozga izlaze kao na traci ali treba pricekati jos koju minutu da ga privezu za krevet

E jesi car . . . .ha ha  {#}.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Morao sam mu malo odgovoriti {#}

Sljedecih 6 utakmica :
COPA DEL REY    Levante-Barcelona 22.01.2014
LA LIGA         Barcelona-Malaga  26.01.2014

COPA DEL REY    Barcelona-Levante 29.01.2014

LA LIGA         Barcelona-Valencia 02.02.2014

LA LIGA         Sevilla-FC Barcelona 09.02.2014

LA LIGA         Barcelona-Rayo Vallecano 16.02.2014

LIGA PRVAKA    MANCHESTER CITY-BARCELONA 18.02.2014

Buduci da smo se vec opekli protiv Levantea ocekujem  da ih u kupu puno ozbiljnije shvatimo i da to lako prodemo.Malaga,Rayo Vallecano i Valencia nisu medju prvih 8 ekipa i sve igramo kuci i ocekujem pobjede sa hendikepom.
Sevilla je uvijek bila zeznuta na svom terenu,prosle godine su nas izvukli Fabregas i Villa koliko se sjecam.I onda utakmica godine.Do tada trebamo uhvatiti formu i nadati se da ce City pasti u formi jer trenutno suuz Bayern najajci na svijetu.

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Morao sam mu malo odgovoriti {#}

Sljedecih 6 utakmica :
COPA DEL REY    Levante-Barcelona 22.01.2014
LA LIGA         Barcelona-Malaga  26.01.2014

COPA DEL REY    Barcelona-Levante 29.01.2014

LA LIGA         Barcelona-Valencia 02.02.2014

LA LIGA         Sevilla-FC Barcelona 09.02.2014

LA LIGA         Barcelona-Rayo Vallecano 16.02.2014

LIGA PRVAKA    MANCHESTER CITY-BARCELONA 18.02.2014

Buduci da smo se vec opekli protiv Levantea ocekujem  da ih u kupu puno ozbiljnije shvatimo i da to lako prodemo.Malaga,Rayo Vallecano i Valencia nisu medju prvih 8 ekipa i sve igramo kuci i ocekujem pobjede sa hendikepom.
Sevilla je uvijek bila zeznuta na svom terenu,prosle godine su nas izvukli Fabregas i Villa koliko se sjecam.I onda utakmica godine.Do tada trebamo uhvatiti formu i nadati se da ce City pasti u formi jer trenutno suuz Bayern najajci na svijetu.

I ja se nadam da cemo protiv Citya igrati bolje,ali ipak mislim da sa ovakvom igrom tesko mozemo nesto vise da uradimo.

14 godina
FC Barcelona

u prvoj utakmici protiv cityja se treba vise fokusirat na posjed, da njima ne damo loptu, jer kakvi god bili tamo necemo pobjedit, mozete pricat sta ocete, al nema sanse, treba izvuc samo pozitivan rez za uzvrat

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se..City je mocan ove sezone,u prvenstvu gaze ekipe,doma igraju predobro,i bit ce jako tesko...ne sumnjam da cemo imati posjed,kao i uvijek,ali su 10 puta fizicki jaci i tu je njihova prednost...takoder imaju odlicne pojedince koji mogu odluciti utakmicu...bit ce super tekma,kao sto je kolega reko samo izvuci pozitivan rezultat,najbitinije je zabit...pa i poraz od 2-1 recimo ne bi bila neka katastrofa,izvlacila se Barca i iz gorih s*anja

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 15:22 (barcafan12).
16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

u prvoj utakmici protiv cityja se treba vise fokusirat na posjed, da njima ne damo loptu, jer kakvi god bili tamo necemo pobjedit, mozete pricat sta ocete, al nema sanse, treba izvuc samo pozitivan rez za uzvrat

S obzirom da City je strasan kuci ove sezone necete ni boda uzet tamo s ovakvim uvjerljivim nastupima:P

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

IFFHS: Iniesta najbolji playmaker u 2013.godini ,Xavi peti.

Drugu godinu zaredom,igrač sredine terena Barcelone je osvojio priznanje za najboljeg playmakera na svetu. DON ANDRES {#}

13 godina
FC Barcelona

Ja imam jako dobar osjećaj za tekmu s cityem.

Oni nisu navikli braniti se i ne igraju bunker, stil koji oni preferiraju nije posjed lopte a barca ce je imat 70%.

aguero i negredo ne pomažu obrani, krila znaju bit visoko- također nisu defanzivno dobri, al zato ostatak momčadi je visok i jak, od yaye do stopera su zvijeri, 

al opet to je naša prednost jer nisu tolko okretni, agilni ko naši "mali" {#}

ok, imat ćemo problema ako nam slažu kontre jer ta krila i napad je furiozan, te prekidi jer su to "englezi" i svi imaju 190cm.

uglavnom, mislim da možemo puno lakše s njima nego s momčadima poput atl.madrida koji lome i bunker nabace.

uBlowMeBro?
12 godina
protjeran
FC Barcelona

pa da nadam se da ce igrati napadacki jer ako budu igrali bunker to ce biti jadno za gledati

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona

Odlučeno je, ide se na obnovu Camp Nou-a. Ovako bi stadion trebao izgledati nakon obnove...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 20:51 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Odlučeno je, ide se na obnovu Camp Nou-a. Ovako bi stadion trebao izgeldati nakon obnove...

Taman pišem to kad eto ti si najbrži prst {#}

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Odlučeno je, ide se na obnovu Camp Nou-a. Ovako bi stadion trebao izgledati nakon obnove...

Fino zgleda, drago mi je da se ide na obnovu pošto su se veliki trenuci bili desili na Camp Nou. Veliki su pali, pa je zato lijepše obnovit {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

kada je planirana obnova?

No Pain No Gain
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice