FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.862.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
iNo_bhf kaže...

Loše, nema ideje. Toliko nepotrebni dodavanja. Smanjiti plače za 20%, malo će se trgnut.

Ja im opce nebi dal placu barem mjesec dana jednostavno je smijesno da jos uvijek pile po starom ko j*beni idioti se zaletavaju u tu guzvu nedaj boze da ubace malo vise lopti sa strane ili da netko potegne.

twice the pride double the fall
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sve mi je jasno ali kako ovaj sanchez moze biti glup to je cudo...Messi se ispromasivao,Xavi sjebo utakmicu sa onim promasajem....Dongue mi se cini spreman da ulazi sve vise sa klupe....

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni je najsmjesnije kad love rezultat pa pokusavaju s dugim loptama ili ubacajima...samo ne znam ko ce skocit Messi,Alexis,Dongou??? Cini se da opet nemamo lijeka za bunker i to nas je kostalo,samo smo sad dobro u*ebali prvenstvo i bit ce svaka pobjeda zlata vrijedna...jako lose 2.poluvrijeme,s par prilika dobrih,ali mogao je i Levante povest...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 20:55 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Taj Sanchez odigra dobro 2 tekme al jednu zasere tako da nezna trčat kak spada. Xavi čisti gol profulao, stalno neko dizanje lopte, lopta ide sporo. Užas je igra bila danas. Nadam se da će Atletico danas past.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
FC Barcelona

ma kakve lopte sa strane...

pa svaki pokušaj nabaca od alexisa je bio il blokan il loš.

treba im na treningu dat loptu pa kad se već dodavaju van 16 neka netko i potegne svake 2min pa možda nešto i uđe...

ovako silit kroz probijanja il šta već a 20igrača na 20m.... nema šanse.

šteta, al i dalje smo ispred reala, sad samo bod, al daleko je kraj, puno tekmi, nema šeme da atletico kiksa večeras...

uBlowMeBro?
15 godina
FC Barcelona

Ja uopće nisam toliko nezadovoljan igrom. Samo jeb*ga, ne iskoristiš šanse i to ti je to. Ovo bi nas nažalost moglo koštati...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zbog ovog nam treba krilo svijetske klase...Alexis je toliko bezopasan i jednolican da je isti ko i Tello samo sto je malo agilniji...Na ovakvim se utakmicama gubi prvenstvo...Xavi me najvise razocaro sa onim svojim promasajem umjesto da ga opali posteno on gada ko zensko

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čisti drugi kut je bio otvore kod Xavievog udarca. Puno fali Neymar, osjeti se.

15 godina
FC Barcelona

Možete mi lupati koliko god želite palce dolje, ali nakon ovakve utakmice, neznaš da'l da plačeš od boli gluposti ili da se cerekaš kao munjara luda na brašno! 

I sada vi očekujete osvajanje Primera prvenstvo ove sezone, teško pa nikako, barem ne ovakvim učinkom prikazanim na terenu, šteta Neymara, da nije povrijeđen, on bi sigurno sam bio bolji od svih danas u postavi Barcelone, pa sada vi recite što hoćete i opletite po palcima down! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Možete mi lupati koliko god želite palce dolje, ali nakon ovakve utakmice, neznaš da'l da plačeš od boli gluposti ili da se cerekaš kao munjara luda na brašno! 

I sada vi očekujete osvajanje Primera prvenstvo ove sezone, teško pa nikako, barem ne ovakvim učinkom prikazanim na terenu, šteta Neymara, da nije povrijeđen, on bi sigurno sam bio bolji od svih danas u postavi Barcelone, pa sada vi recite što hoćete i opletite po palcima down! 

Sta da nece mozda Real osvojit...decki se uzdigli nakon pobjede nad posljednoplasiranom momcadi...sve mi se cini da ce El Clasico biti odlucujuci,koja ekipa pobjedi imat ce velike sanse i da osvoji,ali pitat ce se tu nesto i Atletica koji nikako ne popusta...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Real inace igra sjajno izuzev utakmice jucerasnje utakmice...

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Piksic 2.

15 godina
ATJLučko kaže...

imamo li vremena za madridiste i njihova s*anja?

ne  ne

ne         ne

ne     \__     ne

ne            ne

ne         ne

ne   ne

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 21:10 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Proljev mi na usta ide od gluposti koju sam sad pročitao. Da, zbog jedne utakmice neće osvojiti prvenstvo.

The only thing I put before me is do re.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ovo ja sam arhiviro...cak mi je drago sto su prosuli bodove danas pa da se malo zapitaju ovi u upravi i trenerskom osoblju dok jos prijelzani rok traje iako unam 100 posto da nece dovesti nikoga

No Pain No Gain
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi ne palite se na Lučkog, čovjek ima problema u glavi još od rata, hvalio se nekidan sa popijena dva gelera.   Mislim da mu se dosta tog pomaknulo u glavi, vjerojatno je na tabletama jer inače neznam što ga drugo potiče na ovakve izjave.  Znači , jednostavno ga ignorirati jer je jedva čekao kiks barce da se može doći naslađivati na ovoj temi, i stavljati soli na našu ranu.   Što opet znači  ( pilić mozak ).

Btw, vrlo loše večeras, nemoj da mi nitko kaže da nije bilo sreće, jer je smiješno da levanteu stvorimo dvije šanse za gol.   Treba se trgnuti što prije jer su igrali ko stare babe.    Yebale ih duge lopte i nabačaji, što prije to Tata izbaci iz igre bit će bolje, a ako je to njegovo maslo, onda je to za nas veliki problem.            Nije sad smak svijeta jer Real još gleda u dupe , ali igra i forma nikako ne veseli.

Messiju svaka čast, ali kad ja vidim kako se cijelo vrijeme šeta po terenu nisam baš zadovoljan, pa to danas nitko ne može ako želi dobra svojoj ekipi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 21:24 (barcaINTER).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico poveo.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

to je stvar taktike i igraca...pogledajte igrace Atletica M koji nisu uopce klasa kao i Barcelonini ali ljudi grizu i ubijaju se za svaku loptu...
http://www.rezultati.com/utakmica/UV6l2RwD/#statistika-utakmice;0 

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona

Makar vi svi mene doživljavate samo i isključivo kao navijača iz suprotnog tabora, meni vas je veliku većinu žao, čisto iz razloga što ne uzimate u obzir situaciju na terenu "kakva je trenutno"! 

Kada nekog doma rastaviš na proste faktore, pa za očekivati je da ćeš i kod njega doma tražiti slast pobjede, bodove koji u ovakvoj situaciji su KRUCIJALNI!!!! 

Kod nekih sam primjetio već i laganu ravnodušnost spram prikazane igre, malo srdžbe i natruhe melankolije, ljudi moji, pa što će tek onda biti razočaranja u Ligi Prvaka, ako ne poprave svoju igru barcelonaši, vi bu te si svu kosu počupali, sam tak! 

I da budemo na čisto, ovo nisam pisao da sada tu stvaram nervozu i psihozu, za to su tu igrači Barcelone, ja sam samo pokušao sa strane analitičkog pristupa osvrnuti se ne izglednu budućnost plasmana Barcelone u budućem nastavku sezone plus završnica Lige Prvaka. 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Makar vi svi mene doživljavate samo i isključivo kao navijača iz suprotnog tabora, meni vas je veliku većinu žao, čisto iz razloga što ne uzimate u obzir situaciju na terenu "kakva je trenutno"! 

Kada nekog doma rastaviš na proste faktore, pa za očekivati je da ćeš i kod njega doma tražiti slast pobjede, bodove koji u ovakvoj situaciji su KRUCIJALNI!!!! 

Kod nekih sam primjetio već i laganu ravnodušnost spram prikazane igre, malo srdžbe i natruhe melankolije, ljudi moji, pa što će tek onda biti razočaranja u Ligi Prvaka, ako ne poprave svoju igru barcelonaši, vi bu te si svu kosu počupali, sam tak! 

I da budemo na čisto, ovo nisam pisao da sada tu stvaram nervozu i psihozu, za to su tu igrači Barcelone, ja sam samo pokušao sa strane analitičkog pristupa osvrnuti se ne izglednu budućnost plasmana Barcelone u budućem nastavku sezone plus završnica Lige Prvaka. 

Drago nam je. Prošetaj.

16 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Ala ga trolaš. Zašto pišeš kada te niko ne doživljava ozbiljno??

B-A-R-C-A
15 godina
barcaINTER kaže...

Ljudi ne palite se na Lučkog, čovjek ima problema u glavi još od rata, hvalio se nekidan sa popijena dva gelera.   Mislim da mu se dosta tog pomaknulo u glavi, vjerojatno je na tabletama jer inače neznam što ga drugo potiče na ovakve izjave.  Znači , jednostavno ga ignorirati jer je jedva čekao kiks barce da se može doći naslađivati na ovoj temi, i stavljati soli na našu ranu.   Što opet znači  ( pilić mozak ).

Btw, vrlo loše večeras, nemoj da mi nitko kaže da nije bilo sreće, jer je smiješno da levanteu stvorimo dvije šanse za gol.   Treba se trgnuti što prije jer su igrali ko stare babe.    Yebale ih duge lopte i nabačaji, što prije to Tata izbaci iz igre bit će bolje, a ako je to njegovo maslo, onda je to za nas veliki problem.            Nije sad smak svijeta jer Real još gleda u dupe , ali igra i forma nikako ne veseli.

Messiju svaka čast, ali kad ja vidim kako se cijelo vrijeme šeta po terenu nisam baš zadovoljan, pa to danas nitko ne može ako želi dobra svojoj ekipi.

Samo da se dotaknem dva detalja;

Prvi; na svu sreću, od dana ranjavanja pa do dan danas, ako sam popio nekoliko Analgina za glavobolju, ništa više fala dragom Bogu, 

Drugi; ma daj samo pogledaj kontradiktornost prvog pasusa i drugog, u prvom po meni režanje, pljuvanje divljem i kamenjem, a u drugom tragedija u dva čina, ne valja ovo ne valja ono. 

Ja sam možda i ćuk ćuk, ali sam za vas Gospodin, prije svega, ne vrijeđam nikoga, a pogotovo kada odigra užasno loše, na vrijeme da izgubi prvenstvo i tako dalje. 

Uživajte u "odličnim" igrama Barcelone i dalje ako vas to veseli, jer iza ponoći ste broj 2 a uskoro i niže, samo što to ne možete si priznat, na vašu vrlo veliku žalost. 

ATJ Lučko
12 godina
protjeran
FC Barcelona

kako se zoves da te nademo u registru branitelja?

No Pain No Gain
14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

imamo li vremena za madridiste i njihova s*anja?

ne  ne

ne         ne

ne     \__     ne

ne            ne

ne         ne

ne   ne

evo oplaka san isusa mi

Som la gent blaugrana
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Dugo su vremena ti isti igrači barcelone prčili tvog reala, i davali mu petice i šestice i slali doma iz lige prvaka, i ostavljali ih 15 bodova iza leđa da bi sad oni nama stvarali nervozu.   Puno oni imaju kredita, znaš.  

Izgleda da si se ti nešto puno počeo brinuti za budućnost barce.       U cijelom prvenstvu, tvoj real je odigrao tek dvije ili tri poštene utakmice, sve ostalo je bilo živo mučenje i sad se praviš važan.   Djeluješ mi ko neki klinac.  

12 godina
protjeran
FC Barcelona

covjek ima PTSP zima LSD prije spavanja (taman ga je nalijepio na celo) i sada je vec poceo djelovati...Bolest i kompleksi iz njgovog mozga izlaze kao na traci ali treba pricekati jos koju minutu da ga privezu za krevet

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mora da se nadje neko resenje za ove ekipe sto igraju bunker,igrali su bunker i ranije dok je Guradiola bio tu pa ako nista drugo stvarali smo vise sansi,ja nisam toliko nezadovoljan igrom koliko sam nezadovoljan realizacijom sansi,pogotovo u ovakvim utakmicama ono se nije smelo desiti Xaviu i Messiju,ali sta je tu je,idemo dalje VISCA BARCA ♥

12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

covjek ima PTSP zima LSD prije spavanja (taman ga je nalijepio na celo) i sada je vec poceo djelovati...Bolest i kompleksi iz njgovog mozga izlaze kao na traci ali treba pricekati jos koju minutu da ga privezu za krevet

{#}......................{#}

15 godina
Fabregas4 kaže...

kako se zoves da te nademo u registru branitelja?

Ajde kada si tako hrabar, 07. 09. je godišnjica postrojbe ATJ LUČKO tamo kod naplatnih kućica. 

Javi se nekako, pa da te uvedem pogledat ekipu iz Lučko! 

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Trebalo bi otvoriti temu za NK Lučko

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 21:50 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice