FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.865.165
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bartra odlican...Tella prodati sto prije i vratiti Rafinhu ili Deulčfeua ili kako se vec pise

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
barcaINTER kaže...
 A nije ni čudo, sa onako tankim nogama trebao bi se lomiti svako malo.    KOJI  KU....AC NE POJEDE NEŠTO.
Takav je organizam, čovjek može jest kao krmača sve živo, a opet se ne debljat.. Takav je i moj organizam i isto tako svaki jači ulazak u mene me dosta boli, ali opet stisneš zube i s vremenom se navikenš..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zvanično: Zbog povrede desnog gležnja, Neymar će s terena izbivati 3 sedmice. To znači da će propustiti utakmice protiv Levantea (3), Malage i Valencije, a postoji mogućnost i susret protiv Seville.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...
barcaINTER kaže...
 A nije ni čudo, sa onako tankim nogama trebao bi se lomiti svako malo.    KOJI  KU....AC NE POJEDE NEŠTO.
Takav je organizam, čovjek može jest kao krmača sve živo, a opet se ne debljat.. Takav je i moj organizam i isto tako svaki jači ulazak u mene me dosta boli, ali opet stisneš zube i s vremenom se navikenš..

Nutricionizam je poprilično evoluirao od kad su se koristile fraze - takav je čovjek i slično. Nitko nije imun na te "biološke zakone."

15 godina
FC Barcelona

Ovakva ozljeda se može dogoditi svakome, pogotovo na onakvom terenu. Jeste li primjetili kako lopta odskače, ono je katastrofa. Kasnije se i jedan igrač Getafea ozljedio. Bilo je i čvršćih igrača od Neymara kojima se dogodila takva ozljeda, nema tu pravila.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Guardiola planira dovesti Piquea u Bayern

Bild navodi da je Bayern spreman za Piquea izdvojiti između 36 i 40 milijuna eura.

LOL.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da cemo ga jos dugo gledati {#} XAVI !

15 godina
FC Barcelona

{#}.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 20:49 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona

Ray kod drugog gola:  

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas je rodjendan jednom od najboljih trenera u Barcinoj istoriji,sve najbolje Pep ! {#}

15 godina
neaktivan
Jedina momčad za koju Klopp smatra da bi mogla zaustaviti Bavarce je Barcelona, iako vjeruje da bi se to moglo dogoditi samo u jednoj utakmici, dok bi u ogledu na dva susreta ponovo tipovao na ljute rivale.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ibrahimović: "Messi je nevjerojatan.Ono što on radi na terenu većina nas može samo na Xboxu."

15 godina
FC Barcelona

Xavi, najtrofejniji i vjerojatno najbolji španjolski igrač u povijesti...

15 godina
FC Barcelona

Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Alexis

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 18:04 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Alexis

Tko je sve na klupi?

15 godina
QuidZz kaže...
antimadridista kaže...

Tko je sve na klupi?

Pinto, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dongou, Tello

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam ovi korneri šugavi, da nismo u stanju jednostavno izbacit tu loptu. Pa Nevjerojatno

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa dokle vise iz kornera,daj dovedite jednog visokog stopera ...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique ^^

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Konacno i mi jedan iz kornera da damo {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Može link!

15 godina
Nidzo95 kaže...

Pa dokle vise iz kornera,daj dovedite jednog visokog stopera ...

Ipak je Cesc kriv za gol, nije ispratio svog igrača.

Ne igraju loše, ali Levante se dobro brani. Nadam se da možemo do pobjede u drugom poluvremenu.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ljudi su usli u svojih 16 metara...odmah to znaci dosadna utakmica

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma samo se ceka trenutak inspiracije Lea {#} treba zabit taj 2.gol sto prije po mogucnosti da se probije bunker,pa ce se i oni otvoriti malo vise,igraju ok,Pique je napokon proigro onako kako je znao,Alexis mi je malo opao sto se tice igre,ali se trudi dosta...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tesko je igrati protiv ovakvih ekipa,nema lopta gde da prodje,a ne igrac,treba mnogo brzi protok lopte da bi se mogle pobediti ovakve ekipe.

17 godina
FC Barcelona

Levante-ov golman čista desetka večeras!

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 20:51 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ivanchitz čisti crveni za start na Messiju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 20:37 (Tommy_123).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

OVO OSTAJE 1-1

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanima me baš koje droge ovaj sudac uzima. Pa nevjerojatno.

16 godina
protjeran

Loše, nema ideje. Toliko nepotrebni dodavanja. Smanjiti plače za 20%, malo će se trgnut.

B-A-R-C-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice