Bartra odlican...Tella prodati sto prije i vratiti Rafinhu ili Deulčfeua ili kako se vec pise
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvanično: Zbog povrede desnog gležnja, Neymar će s terena izbivati 3 sedmice. To znači da će propustiti utakmice protiv Levantea (3), Malage i Valencije, a postoji mogućnost i susret protiv Seville.
Nutricionizam je poprilično evoluirao od kad su se koristile fraze - takav je čovjek i slično. Nitko nije imun na te "biološke zakone."
Ovakva ozljeda se može dogoditi svakome, pogotovo na onakvom terenu. Jeste li primjetili kako lopta odskače, ono je katastrofa. Kasnije se i jedan igrač Getafea ozljedio. Bilo je i čvršćih igrača od Neymara kojima se dogodila takva ozljeda, nema tu pravila.
Guardiola planira dovesti Piquea u Bayern
Bild navodi da je Bayern spreman za Piquea izdvojiti između 36 i 40 milijuna eura.
LOL.
Danas je rodjendan jednom od najboljih trenera u Barcinoj istoriji,sve najbolje Pep ! 
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Ibrahimović: "Messi je nevjerojatan.Ono što on radi na terenu većina nas može samo na Xboxu."
Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Alexis
Tko je sve na klupi?
Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Alexis
Tko je sve na klupi?
Pinto, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dongou, Tello
Ja neznam ovi korneri šugavi, da nismo u stanju jednostavno izbacit tu loptu. Pa Nevjerojatno
Pa dokle vise iz kornera,daj dovedite jednog visokog stopera ...
Pique ^^
Konacno i mi jedan iz kornera da damo 
Može link!
Pa dokle vise iz kornera,daj dovedite jednog visokog stopera ...
Ipak je Cesc kriv za gol, nije ispratio svog igrača.
Ne igraju loše, ali Levante se dobro brani. Nadam se da možemo do pobjede u drugom poluvremenu.
ljudi su usli u svojih 16 metara...odmah to znaci dosadna utakmica
Ma samo se ceka trenutak inspiracije Lea
treba zabit taj 2.gol sto prije po mogucnosti da se probije bunker,pa ce se i oni otvoriti malo vise,igraju ok,Pique je napokon proigro onako kako je znao,Alexis mi je malo opao sto se tice igre,ali se trudi dosta...
Tesko je igrati protiv ovakvih ekipa,nema lopta gde da prodje,a ne igrac,treba mnogo brzi protok lopte da bi se mogle pobediti ovakve ekipe.
Levante-ov golman čista desetka večeras!
OVO OSTAJE 1-1
Zanima me baš koje droge ovaj sudac uzima. Pa nevjerojatno.
Loše, nema ideje. Toliko nepotrebni dodavanja. Smanjiti plače za 20%, malo će se trgnut.