dani alvs usro ovu zadnju sansu..umjesto da gada 2 stativu po podu...ili ce sama uci ili ce je neko unijeti u mrezu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni je Turan igrač utakmice. Neymara se nije vidjelo osim nešto sitno pred kraj, istko kao i Alexisa, konačno su Pique i Masche odigrali dobro, bilo je prilika sa obje strane, ali nije bila baš neka utakmica, sve u svemu fer podjela bodova.
svaka lopta mora ici na messija,kad ju presveti primi igracima atletica se noge pocmu tresti,a ovaj diego costa je klasican primjer madridskog smeća..
Konstantno padanje i gubljenje lopte na maximum. Bez da itko utrčava u napad... ne znam, meni je ovo loše. Bez veze.
Atletico je dobra ekipa, ali mislim da je barca imala preveliki respekt prema njima, sve u svemu nisam zadovoljan, nešto u iznošenju lopte nije štimalo, presporo to ide, stalno koče tu igru a trebalo bi više iz kontri pokušavati, pucat na gol neću ni spominjat jer se to nikad neće naučit. Netreba silit dupli pas na 2 m kvadratna među 12 igrača u tom prostoru, nije to to. treba opalit prema golu. Obrana je bila odlična i to je jedino što me veseli večeras. Poraz bi ipak bio najgori a to se na svu sreću nije dogodilo. ALI ME STRAH ŠTO ĆE BITI U LIGI PRVAKA SA OVAKVOM STATIČNOM IGROM.
Puno padavičara s Barcelonine strane i uopće nisam imao osjećaj da Barcelona može ozbiljnije zaprijetit Atletico Madridu.
Rezultat se čini poštenim, oni u Real Madridu se sigurno neće žalit.
Ovaj Mascherano u.sere gluposti, a Ronalda i Diega Costu pojede
B-A-R-C-A
meni je utakmica bila dosadna
Mascheranov jedini problem je visina, on uvijek obavi svoj posao kako spada, samo ponekad u skoku ne može učiniti ništa protiv visokog igrača, ali Bože moj, ne može čovjek izrasti u visinu još 20cm, nije njegova greška. On odlično čita igru.
Pique je danas napokon odigrao poštenu utakmicu protiv nekog jačeg protivnika, nakon dugo vremena.
Ja sam zadovoljan,Pique Masche odlicno obavili svoj posao Messi i Neymar su trebali od pocetka,Messi je lako prolazio pored igraca Atletica i steta sto nije iskoristio bar jednu sansu.
A sto se tice Inieste,nije povreda 
Ja sam se nazivcirao u par navrata.. Pique i Masche su me ugodno iznenadili, odavno nam obrana nije onako izgledala.. Cvrsto prema Diegu Costi kako i treba.. Arda je cuvao loptu grubljom igrom, da je normalno igrao, pola bi ih izgubio... Najzalije mi je Inieste, nadam se da nije nista ozbiljno... Ona sansa kad je Pedru nabacio, ufff.. Oni su Alexisa dobro zatvorili, to im je sreca velika bila.. Cinjenica je da su grubo igrali, al sta se moze.. Navijat sutra za Espanyol i bit ce ok sve..
obrana je danas bila odlicna...sredina onako bzveze isu stvorili nijednu dobru sansu za napadace...uglavnom ovo je dobar rezultat...sutra real igra sa espanyolom gdje je uvijek neugodnu a zadnja 2 puta real ih nije pobjeio
Kolko god smo danas igrali super obranu,i dalje mislim da imamo preslabu obranu,sto se tice fizickih mogucnosti,za LP...stvarno me strah da ne dozivimo debakl protiv Citija jer su fizicki 10 puta snazniji i siguran sam da ce igrat na tu kartu,mada i oni jako lijepo igraju ove sezone...
Alves zbog zutih kartona propusta utakmicu protiv Levantea.
nadam se da ce konacno jedna ekipa napasti Barcelonu i da gledamo otvorenu utakmicu a ne ove bunkere i slicno
nadam se da ce konacno jedna ekipa napasti Barcelonu i da gledamo otvorenu utakmicu a ne ove bunkere i slicno
Bayern, 4 - 0? Nemoj molim te dok ne kupimo stopere ;)
I Turan je odlican,ali prljav igrac 
ma nije on prljav igrač,pogledaj costu kako je uletio leu..
Evo jedna zanimljiva činjenica, Dani Alves koji ima 30 godina, ima više asistencija od Zidane-a koji je otisao u mirovinu.
No Pain No Gain
Ovo je ona velika porcija sa lukom,ajvarom,lepinjom i na poklon pice po odabiru
Pedrito zvijer,jucer mi je predobro odigrao,trudio se,pomagao obrani...bas je odlican,onaj stari Pedro iz Pepove ere...ako nastavi s ovakvim partijama,prodaja ne dolazi u obzir
http://www.dailymotion.com/video/x12zxiw_gary-neville-u0027s-analysis-of-the-clasico-between-barcelona-real-madrid-on-dec-10-2011_sport#from=embediframe
Geri Nevil analizira Barcelonu, El Klasiko...
Cesar Luis Menotti: Odluka o dobitniku Zlatne lopte će se mnogima činiti nepoštena i kontrovezna.
Izbornik Ekvadora:1/Xavi 2/Messi 3/Neymar
Na sutrasnjoj ceremoniji ce Messi i Ronaldo sedeti jedan pored drugog,bice to zanimljivo da vidimo reakcije.
po kladionicama je Ronaldo veliki favorit, evo recimo u supersportu je na njega koef 1.1, a na Messija i Frankeca je 25.