FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.866.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

dani alvs usro ovu zadnju sansu..umjesto da gada 2 stativu po podu...ili ce sama uci ili ce je neko unijeti u mrezu

No Pain No Gain
17 godina
FC Barcelona

Po meni je Turan igrač utakmice. Neymara se nije vidjelo osim nešto sitno pred kraj, istko kao i Alexisa, konačno su Pique i Masche odigrali dobro, bilo je prilika sa obje strane, ali nije bila baš neka utakmica, sve u svemu fer podjela bodova.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

svaka lopta mora ici na messija,kad ju presveti primi igracima atletica se noge pocmu tresti,a ovaj diego costa je klasican primjer madridskog smeća..

Mariich#2318
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Konstantno padanje i gubljenje lopte na maximum. Bez da itko utrčava u napad... ne znam, meni je ovo loše. Bez veze.

everybody lies
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico je dobra ekipa, ali mislim da je barca imala preveliki respekt prema njima, sve u svemu nisam zadovoljan, nešto u iznošenju lopte nije štimalo, presporo to ide, stalno koče tu igru a trebalo bi više iz kontri pokušavati, pucat na gol neću ni spominjat jer se to nikad neće naučit.    Netreba silit dupli pas na 2 m kvadratna među 12 igrača u tom prostoru, nije to to.   treba opalit prema golu.   Obrana je bila odlična i to je jedino što me veseli večeras.   Poraz bi ipak bio najgori a to se na svu sreću nije dogodilo.   ALI ME STRAH ŠTO ĆE BITI U LIGI PRVAKA SA OVAKVOM STATIČNOM IGROM.

17 godina
FC Barcelona

Puno padavičara s Barcelonine strane i uopće nisam imao osjećaj da Barcelona može ozbiljnije zaprijetit Atletico Madridu.

Rezultat se čini poštenim, oni u Real Madridu se sigurno neće žalit.

Fortune favours the brave
14 godina
FC Barcelona

Ovaj Mascherano u.sere gluposti, a Ronalda i Diega Costu pojede

16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Da mi je vidjeti ove dezurne kriticare kako oni igraju.
B-A-R-C-A
17 godina

meni je utakmica bila dosadna

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona

Mascheranov jedini problem je visina, on uvijek obavi svoj posao kako spada, samo ponekad u skoku ne može učiniti ništa protiv visokog igrača, ali Bože moj, ne može čovjek izrasti u visinu još 20cm, nije njegova greška. On odlično čita igru.

Pique je danas napokon odigrao poštenu utakmicu protiv nekog jačeg protivnika, nakon dugo vremena.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam zadovoljan,Pique Masche odlicno obavili svoj posao Messi i Neymar su trebali od pocetka,Messi je lako prolazio pored igraca Atletica i steta sto nije iskoristio bar jednu sansu.

A sto se tice Inieste,nije povreda {#}

14 godina
FC Barcelona

Ja sam se nazivcirao u par navrata.. Pique i Masche su me ugodno iznenadili, odavno nam obrana nije onako izgledala.. Cvrsto prema Diegu Costi kako i treba.. Arda je cuvao loptu grubljom igrom, da je normalno igrao, pola bi ih izgubio... Najzalije mi je Inieste, nadam se da nije nista ozbiljno... Ona sansa kad je Pedru nabacio, ufff.. Oni su Alexisa dobro zatvorili, to im je sreca velika bila.. Cinjenica je da su grubo igrali, al sta se moze.. Navijat sutra za Espanyol i bit ce ok sve..

12 godina
protjeran
FC Barcelona

obrana je danas bila odlicna...sredina onako bzveze isu stvorili nijednu dobru sansu za napadace...uglavnom ovo je dobar rezultat...sutra real igra sa espanyolom gdje je uvijek neugodnu a zadnja 2 puta real ih nije pobjeio

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kolko god smo danas igrali super obranu,i dalje mislim da imamo preslabu obranu,sto se tice fizickih mogucnosti,za LP...stvarno me strah da ne dozivimo debakl protiv Citija jer su fizicki 10 puta snazniji i siguran sam da ce igrat na tu kartu,mada i oni jako lijepo igraju ove sezone...

Alves zbog zutih kartona propusta utakmicu protiv Levantea.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 23:49 (barcafan12).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

nadam se da ce konacno jedna ekipa napasti Barcelonu i da gledamo otvorenu utakmicu a ne ove bunkere i slicno

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

nadam se da ce konacno jedna ekipa napasti Barcelonu i da gledamo otvorenu utakmicu a ne ove bunkere i slicno

Bayern, 4 - 0? Nemoj molim te dok ne kupimo stopere ;)

15 godina
FC Barcelona
Arda Turan (Atletico): "Messi is out of this world, he is an alien. For me, he is the best player in the history of football".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Arda Turan (Atletico): "Messi is out of this world, he is an alien. For me, he is the best player in the history of football".

I Turan je odlican,ali prljav igrac {#}

13 godina
protjeran

ma nije on prljav igrač,pogledaj costu kako je uletio leu..

Mariich#2318
15 godina
FC Barcelona

Evo jedna zanimljiva činjenica, Dani Alves koji ima 30 godina, ima više asistencija od Zidane-a koji je otisao u mirovinu.

VISCA BARCA
12 godina
protjeran
FC Barcelona
Pusti Bayern..oni ce par godina dominirati kao sto je Barcelona...on du sada ispred svih
No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona
14 godina
neaktivan

Ovo je ona velika porcija sa lukom,ajvarom,lepinjom i na poklon pice po odabiru {#} Pedrito zvijer,jucer mi je predobro odigrao,trudio se,pomagao obrani...bas je odlican,onaj stari Pedro iz Pepove ere...ako nastavi s ovakvim partijama,prodaja ne dolazi u obzir

15 godina
FC Barcelona
Gledam baš Barçu B danas, Adama i Dongou rasturaju, ogroman talent kod obojice. Trenutno je 4-0.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima nogu za sve {#}

13 godina
FC Barcelona

Cesar Luis Menotti: Odluka o dobitniku Zlatne lopte  će se mnogima činiti nepoštena i kontrovezna.

Izbornik Ekvadora:1/Xavi 2/Messi  3/Neymar

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 21:42 (KiX777).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na sutrasnjoj ceremoniji ce Messi  i Ronaldo sedeti jedan pored drugog,bice to zanimljivo da vidimo reakcije.{#}

15 godina
FC Barcelona
Ronaldo: "Ballon d'Or? Cristiano had a spectacular year, but Messi still offers more. If I could, I'd vote for Messi"
17 godina
FC Barcelona

po kladionicama je Ronaldo veliki favorit, evo recimo u supersportu je na njega koef 1.1, a na Messija i Frankeca je 25.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice