FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rosell (predsjednik): "Tata Martino je već demantovao da će napustiti Barçu na kraju sezone. Čini se da mi uvijek moramo reagovati na medijske natpise, koji, u ovom slučaju, dolaze iz Argentine.

Nismo pričali s Messijem o novom ugovoru, ali naša su vrata za njega uvijek otvorena. Mislim da on zaslužuje najveću platu, jer je najbolji igrač na svijetu.

Kada je u pitanju referendum o nezavisnosti Katalonije, znam za koju ću opciju glasati, ali Barça neće glasati. Jer, ovaj Klub čine ljudi različitih stavova."
ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Koliko vidim po razno raznim stranicama, mnogi bi voljeli vidjeti Barcu na koljenima.

Zato pišu svakakve gluposti. Neka ih bole ovi naši uspjesi.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 14:58 (iNo_bhf).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

16 godina
FC Barcelona
Victor Valdes (press konferencija):

"Osjećam se sjajno, potpuno sam se oporavio od ozljede. Mogao bi zaigrati već protiv Elchea ako trener bue tako želio".
"Sljedeći klub? Još nisam odlučio, moram poštovati Barçu, kao i igrače kluba u koji ću otići. Ne želim napraviti ništa što bi moglo naštetiti klubu".
"Nadam se da će Barça pronaći dobrog nasljednika, volio bi da to bude igrač iz naše nogometne škole, ali naravno da poštujem bilo kakvu odluku Barçe".
"Očito je u tijeku medijska kampanja kojom se želi naštetiti našem klubu i igračima. U takvim situacijama moramo biti ujedinjeni i imati zajednički cilj".
"Imam nekoliko ponuda, moj agent razmatra neke opcije, ali još uvijek nisam odlučio o svom budućem klubu".
"Bila bi to velika greška da Andres nije produžio ugovor, Njegovo produženje je najbolja vijest za nas ove sezone, on mi je poput brata".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Lionel Messi je donirao 300 000 dolara UNICEF-u. Prvo čovjek pa onda tek igrač!

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

Jedna lijepa slika, Dinho i Neymar {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

SLUŽBENO: Messi se potpuno oporavio od ozljede i sada mu predstoji mini predsezona kako bi dobio fizičku spremu za utakmice. 

100 % je oporavljen! Još 15 dana i vraća se kralj!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Lionel Messi je donirao 300 000 dolara UNICEF-u. Prvo čovjek pa onda tek igrač!

Nema šta dao čovjeku tjednu plaću. Naravno hvale vrijedan potez, ali ljudima poput Messija taj novac ništa ne znači.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta reći nego se pokloniti ovakvom igraču {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Slijedeci sadrzaj koji ce te procitati je prekopiran sa teme Real Madrid-Kraljevski klub a autor ovog posta je Piksic

neki dan sam čitao jedan engleski blog, čovjek je lijepo rekao da je messi igrač za male utakmice. ako si razmisliš malo, pa to je istina. nema ga protiv real madrida, nema ga protiv bayerna, nema ga protiv atletico madrida, čak je i penal promašio čini mi se, nema ga protiv chelsea, i onda je promašio penal. a cr, el mejor del mundo, zabija barci, bayernu, manchesteru, juventusu, švedskoj, svima. i još je dobra osoba, a ne onaj mali zloćko. mislim da dalje nema rasprave.

No Pain No Gain
16 godina
Fabregas4 kaže...

Slijedeci sadrzaj koji ce te procitati je prekopiran sa teme Real Madrid-Kraljevski klub a autor ovog posta je Piksic

neki dan sam čitao jedan engleski blog, čovjek je lijepo rekao da je messi igrač za male utakmice. ako si razmisliš malo, pa to je istina. nema ga protiv real madrida, nema ga protiv bayerna, nema ga protiv atletico madrida, čak je i penal promašio čini mi se, nema ga protiv chelsea, i onda je promašio penal. a cr, el mejor del mundo, zabija barci, bayernu, manchesteru, juventusu, švedskoj, svima. i još je dobra osoba, a ne onaj mali zloćko. mislim da dalje nema rasprave.

a jadan piksa, nemoj grubo s njim... 

16 godina
mrzech kaže...
Fabregas4 kaže...

a jadan piksa, nemoj grubo s njim... 

Meni ga iskreno čak i žao malo :/

16 godina
Fabregas4 kaže...

"nema ga protiv Real Madrida". A čovjek je najbolji strijelac u povijesti El Clasica sa svojih 26 godina {#}

Puni ih ko kuhari punjene paprike u menzi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 20:42 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Ne čudi me takvo ponašanje tipa koji mi je slao pm-ove u kojima me pita zašto ne volim C. Ronalda. EOD

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
protjeran
Da nisam preko moba poslao bi mu facepalm.
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ustanovili smo već prije da piksic nema veze s nogometom. To je tako i dalje će bit koliko vidim.

César Luis Menotti: "Zlatna lopta? Messi je najbolji. Cristiano je imao dobru sezonu, ali u nogometnom smislu, Messi je daleko bitniji igrač na terenu

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 0:55 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Research in two counties in the center of Catalonia showed 16% more babies were born 9 months after Iniesta's goal against Chelsea. [bmj]

zakon {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 0:57 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

bas poput svih zaludjenih i nenormalnih navijaca Reala, i ovaj je medvjedic opsjednut Barcelonom 

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/velika-guzva-u-barceloni-zubizaretta-dosao-na-noge-messiju-u-argentinu---316412.html

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna li tko sastav za utakmicu ,   Neymaru nije oprošten onaj žuti karton je li  ?

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Sport": Pinto - Alves Barta Pique Alba - Cesc Busquets Iniesta - Pedro Alexis Tello

16 godina
FC Barcelona
Barcelona line-up: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Sergio, Iniesta, S.Roberto, Cesc, Pedro y Alexis
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

U koliko je tekma?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

U koliko je tekma?

17.00h

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tko prenosi utakmicu?

The only thing I put before me is do re.
16 godina
VirtUoso kaže...

Tko prenosi utakmicu?

mislim da je prijenos na SportKlubu 3.

14 godina
FC Barcelona

Ma šta će nama stoper, ne treba nitko. Bravo TATA!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Netko će kući na kraju. 

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas lepo,ajmo Getafe,bez 5 se ne racuna... SRAMOTA !

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovdje će na kraju bod biti velik ko kuća.... {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice