FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.018.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fenomenalno igraju,Neymar poceo je :D 

14 godina
FC Barcelona

Fenomenalna igra, zadnja 2 gola su fantazija,  prava tiki taka. Nadam se da je Tati došlo iz pete da se mora vratit na tiki taku. Uzmimo u obzir da nemamo najboljeg igrača svijeta, najboljeg desnog beka, najboljeg playmakera svijeta, Cesca i Puyola.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
Re: FC Barcelona

Neeeeeeeymaaaaaaaar{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

HAT - TRICKKKK NEYMARRRRRR ♥ 5-0 Fenomenalno 

16 godina
FC Barcelona

Večras kao da ponovno gledam Ronaldinha!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

e to je hettrik!

The only thing I put before me is do re.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo govori kakva je Neymar igracina,ima priliku za cetvrti gol,ali on dodaje loptu Pedru :) 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mozda najbolja utakmica za sada :) 6-0 VISCA BARCA 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tellooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! <33

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
15 godina
FC Barcelona

Neymar ne igra, Neymar se igra :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je veceras postigao najbrzi hat-trick u Ligi prvaka,postigao je 600. pogodak Barce na Camp Nouu u evrposkim utakmicama,postao je prvi igrac koji je postigao 3 gola Celticu u LP,postao je prvi igrac koji je postigao hat-trick u LP i Copa Libertadores... NEYMAR ♥

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako se to radi,  jako dugo vremena čekam ovakvu igru,  i ne treba ništa mijenjat u barcinoj igri, nikakve duge lopte i ostale gluposti, eventualno kontru doradit...   I KRALJ DA SE VRATI . . ....  Samo motivacije, trke želje i znoja treba.

16 godina
FC Barcelona
dugo dugo nismo odigrali ovako. Vrhunski je bilo, samo ovako nastaviti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Neymar je veceras postigao najbrzi hat-trick u Ligi prvaka,postigao je 600. pogodak Barce na Camp Nouu u evrposkim utakmicama,postao je prvi igrac koji je postigao 3 gola Celticu u LP,postao je prvi igrac koji je postigao hat-trick u LP i Copa Libertadores... NEYMAR ♥

Sto nije onom Gomisu protiv Dinama trebalo minutu,dvije manje za hat-trick?

Battlelog: D-Ki11aML
16 godina
FC Barcelona

magija!
http://giant.gfycat.com/LightheartedSmartAnemonecrab.gif

Neil Lennon (coach Celtic): "Neymar makes the other players look ordinary".

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 23:10 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Nisam mogal gledati utakmicu pa ako moze neko dat link od sazetka tekme, po mogucnosti sa R.Hudsonom

VISCA BARCA
12 godina
protjeran
FC Barcelona

jedino sto sam nasao je

nije Ray Hudson ali bar znas sto se zbivalo 

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

S kojom lakoćom je Neymar okrenuo Ambrosea. Melem za oči. Svi su igrali odlično.

Martin Montoya: "Priča se da Tello i ja želimo otići, ali što se mene tiče, to nije istina. Ja želim ovdje ostati dugo godina."

Cesc (Twitter): "Čestitke suigračima na velikoj pobjedi. Knock-out rundu smo osigurali s 1. mjesta! #‎ForçaBarça‬"

Carles Puyol (Facebook): "Sretan sam što smo se u knock-out rundu kvalificirali s 1. mjesta! Laku noć!"

Neymar: 

"Protivnik u 1/8-finala? Moramo poštovati sve moguće protivnike."

"Ovo je bila moja najbolja utakmica u dresu Barçe. Svi suigrači su mi se potpisali na loptu kojom sam postigao hat-trick."

José Pinto (Twitter): "Misija uspješna! Pobjednici grupe! Sjajan tim! Bili smo ozbiljni, koncentrirani i odlično smo odigrali utakmicu. Idemoo! Slika s velikim Sergijom Robertom!"

Sergi Roberto (Twitter): "Pobjednici grupe! Sjajan tim!!#ForçaBarça"

'Tata': "Alexis večeras nije zabio, ali je bio jedan od najboljih igrača na terenu."

Tata' (press konferencija):

"Mislim da je ovo bila naša najkompletnija utakmica ove sezone. Posebno sam sretan što smo kroz cijelu utakmicu igrali na visokom nivou."

"Neymar nije dobro počeo, moramo se prilagoditi poziciji, ali nakon što je zabio prvi gol, pokazao je što sve može."

"U stalnom smo kontaktu s Messijem."

"Ono što me najviše zadivljuje kod Neymara je to koliko se on troši za tim, koliko lopti osvoji, takvih igrača je vrlo malo."

"Busquets je nevjerojatan igrač. On je vrlo kvalitetan i taktički iznimno pametan. Jedan je od naših ključnih igrača."

"Naš cilj je svaku utakmicu igrati kao i večeras."

"Protivnik u knock-out fazi? Vidjet ćemo..."

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 1:02 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

jedino sto sam nasao je

nije Ray Hudson ali bar znas sto se zbivalo 

Sve je super. Jedino se ne vidi gol koji je Celtic zabio. Nije u redu od lika koji je radio taj video.

Jest da smo ih razbili, ali su se trudili i trčali do zadnje sekunde.

Uz taj gol , Pique je morao čistiti s crte pred sam kraj utakmice.

Zato im treba iskazati poštovanje jer su pokušavali igrati do zadnje sekunde.

Nisu kao npr. Dinamo u Europi samo širili ruke , gledali u nebo i vucarali se po terenu.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao prvoplasirana ekipa grupe H, FC Barcelona je izborlia plasman u narednu fazu Lige prvaka,a njeni moguci protivnici su:Leverkusen,Galatasaray,Olympiakos,Manchester City,Schalke,Arsenal i Zenit. {#}

15 godina
FC Barcelona

Ajdmo ekipa, da netko ne pomisli da hejtam ili trolam, može se još netko od vas osvrnuti na članak objavljen u 24 SATA, a gdje je predsjednik Barcelone, Sandro Rosell optužen za lažiranje transfera Neymara?!?! 

Članak je objavljen u današnjem izdanju na stranici broj 69!! 

ATJ Lučko
18 godina

Ideš. Vjerojatno će sada goal.com to kopirati i objaviti na svojim stranicama {#}

24 sata kažeš? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina

Jel ozbiljno netko njega placa da pise takve tekstove ?

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

Jaki su komentari "Messi je prošla priča, što mislite zašto je Neymar doveden?". {#}

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

naši novinari su vrh. Pazite ovog, ovaj je sa ovom jednom glupošću uspio nadmašiti Medu.

http://www.zimo.co/business/look-inside-barcelona-intel-i-katalonski-ponos-potpisali-ugovor-o-sponzorstvu/7959#.UqoRldJDvTR

Barcelona je baskijski ponos {#}

i to još napiše u naslovu i poslije u tekstu, znači ne može se reći da je slučajna zabuna {#}

15 godina
neaktivan
Pocelo je vec free baskia i ostalo na racun toga
Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Jel ozbiljno netko njega placa da pise takve tekstove ?

Plačate ih upravo vi koji se obazirete na takve i sl. tekstove.

EDIT: nažalost takvi portali "žive" od one mase idiota koji ispod teksta pišu kojekakve gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 0:53 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

Neymar: "When Camp Nou chanted my name yesterday, I almost broke down and cried. That was very special  moment for me and I will never forget it".

16 godina
FC Barcelona

Sastav za danas prema Sportu. Opet Cesc na lažnu devetku {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice