Sa jučerašnje dvije nagrade, Messi je došao do brojke od 100 individualnih nagrada u karijeri 
a tek mu je 26 godina...
Sa jučerašnje dvije nagrade, Messi je došao do brojke od 100 individualnih nagrada u karijeri 
a tek mu je 26 godina...
Cini se da Pedro nezeli vise biti zamjena te ce napustiti klub.Njega bi dobro mogli prodati jer je ''mlad'' (26 godina).
A onda bi trebao doci Cuardado (navodno).
Onda bi Tello opet izvisio.Sto ce onda biti sa Deulfeuom?
Mislim da trenitno ni Deulfeu ni Tello nisu spremni da budu starteri.Tello je stavarno brz ali mu je tehnika losa strana.
Cini se da Pedro nezeli vise biti zamjena te ce napustiti klub.Njega bi dobro mogli prodati jer je ''mlad'' (26 godina).
A onda bi trebao doci Cuardado (navodno).
Onda bi Tello opet izvisio.Sto ce onda biti sa Deulfeuom?
Mislim da trenitno ni Deulfeu ni Tello nisu spremni da budu starteri.Tello je stavarno brz ali mu je tehnika losa strana.
Pedro - Cuardado mi se čini odličan posao, jer cuardado itekako sam može povući neku kontru ili započeti nešto, ili barem predriblati nekoga, dok to kod pedra nisam vidio već odavno. Totalno je nesposoban ostao, a bio je solidan.
ja baš i nebi mijenjao Pedra za Cuardada. Još uvijek vjerujem u Pedra. Kad je u pravoj formi, to je idealan igrač za Barcu. Uostalom, za španjolsku reprezentaiju stalno trpa, pa mi je malo čudno kako ga u Barci ne ide trenutno, valjda jednom mora opet proraditi.
Također, u važnim utakmicama uvijek je pravi, recimo prošle sezone izvukao nas protiv PSG-a, a ono prije toga da ne spominjemo koliko važnih golova je zabio.
S druge strane, Cuardado još uvijek nije toliko dokazan igrač, pitanje je kako bi se uklopio uopće. Po mom mišljenju, to treba napraviti jedino ako Pedro sam zatraži odlazak.
Neznam zašto svi toliko prozivaju Pedra. Meni je odličan, brz, dobru tehniku ima i solidan udarac. Ima tekma kad baš nejde, ali ima tekmi kad je odličan.
Pedrito je zvijer kad je u formi,nakon svega sto je napravio za Barcu,bilo bi nezahvalno prodati ga,igrac koji se uvijek trudi,trci,vrsi pritisak,odlican za Barcu...proradit ce kad tad
Pedro je odličan igrač, ali mu nekim čudom treneri ne vjeruju, a isto tako se mora boriti sa ogromnom konkurencijom. Bojim se da se Pedra podcijenjuje u klubu zato što nije plaćen novac za njega pa mu se ne daju bonusi kao npr. Sanchezu koji nakon par loših tekmi uvijek dobije novu priliku jer mora pravdat status na tržištu(makar je sada proigrao, ali i dalje mi ne sjeda kao igrač).
Ronaldinho: "Deco, Sylvinho i ja smo stalno govorili kako će se Messi brzo prilagoditi i postati najbolji, danas to govorimo za Neymara."
on je stvarno dobar realizator (barem nekada bio) ali nema dribling 1v1.Iako se sjecam kako je jednom u 16 metara izvrtio marcela kicmu mu je slomio.
Da takodjer sumnjam da ce ga Barcelona prodati jedino ako bude htio sam.
Kada se samo sjetim trojca MVP. Messi Villa Pedro.Kada bi se vratio u fromu sigurno bi igrao ispred Alexisa
Kako covjek igra za Spanjolsku pa to je jednu savrsenstvo
sport.es
Aguero se priblizava Barceloni
Guardiola takodjer zeli Cuardada
Arsenal nije odustao od Sanabrije
Benitez teli Songau Napulju
Ter Stegen:klub zna sto ce se dogoditi s mojom buducnosti
Tata Martino zeli Rumelua Lukakua
Cuardado moze igrati i beka i krilo i stvarno je brz a dribling mu je odlican.Pedro je prakticiki ''killer'' jer nije onaj tip igraca koji zna asistirati i predriblati nekoga nego je onaj koji zavrsava akcije
Ako ga nekupimo stvarno ce to biti jadno covjek 1v1 olji od pedra,alexisa i tella skupa.
Juan Cuardado vs Juventus
http://en.toty.uefa.com/#vote+uefa+users+team+year+2013
UEFINI kandidati za tim godine...mozete odabarati i tim po vasoj zelji
Nebi dao Pedra. Kada se sjetim koliko je lijepi golova zabio tetkicama iz Madrida. Neka njega.
evo mojih. Možda puno Bayernovih igrača, ali zaslužili su :)
samo ponuda u veznom redu im i nije baš nešto, nema Javija Martineza, Busquetsa, Alonsa. Praktički uz Yayu Tourea najbolji igrači na poziciji zadnjeg veznog. Ili to ovisi do formacije, ja sam slagao u 4-3-3?
evo mojih. Možda puno Bayernovih igrača, ali zaslužili su :)
samo ponuda u veznom redu im i nije baš nešto, nema Javija Martineza, Busquetsa, Alonsa. Praktički uz Yayu Tourea najbolji igrači na poziciji zadnjeg veznog. Ili to ovisi do formacije, ja sam slagao u 4-3-3?
Ne,mislim da su jedino igraci koji su ponuđeni u konkurenciji za tim godine...slazem se je u vezi najtanja ponuda,po meni bi trebalo zamijeniti 2-3 igraca
Bartomeu o trenutnim dešavanjima u klubu:
- Priča se da Messi želi da ode? Messi je hiljadu puta ponovio da želi završiti karijeru u Barceloni.
- Svi mogu zaboraviti o dovođenju Inieste. On ostaje u Barceloni.
- Messi je otputovao u Argentinu jer bi, da je ovdje, sigurno tražio da igra. On uvijek želi da igra i zato još uvijek vuče ozlijedu.
- Nismo kontaktirali Kun Aguera.
- Pregovori oko produženja Iniestinog ugovora teku sjajno.
Messi je od strane igrača i izbornika izabran za najboljeg igrača južnoameričkih kvalifikacija, dobio je 71% glasova.
Ronaldo (Brazil): "Messi će izvući najbolje iz svoje ozljede. Na taj način će se odmoriti i napuniti baterije, ponajviše za SP. Mislim da će Messi opet osvojiti Zlatnu loptu".
Cafu: "Messi je nevjerojatan, najbolji igrač na svijetu. S njim, a i ostalim sjajnim igračima, Argentina bi mogla biti jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje SP-a".
Iniesta se povrijedio. Nikad kraja 
Arsene Wenger: "Messi ima priliku da postane najbolji igrač svih vremena. Ako Argentini donese titulu svjetskog prvaka, postat će najbolji ikad."
"Kažu da Messi nije u svojoj najboljoj formi, ali ljudi sude po trenutku, po sadašnjosti. Njegova prošla sezona je uistinu bila odlična."
[eurosport]
Deulofeu protiv Uniteda ušao u igru 20-ak minuta prije kraja. I odmah prvi dodir s loptom, primio je loptu 30-ak metara od gola i pretrčao sve, bio 1 na 1 s De Geom koji mu je nažalost obranio. Ali lakoća s kojom pretrčava igrače je čudesna, definitivno ga želim gledati u prvoj ekipi sljedeće sezone.
Deulofeu protiv Uniteda ušao u igru 20-ak minuta prije kraja. I odmah prvi dodir s loptom, primio je loptu 30-ak metara od gola i pretrčao sve, bio 1 na 1 s De Geom koji mu je nažalost obranio. Ali lakoća s kojom pretrčava igrače je čudesna, definitivno ga želim gledati u prvoj ekipi sljedeće sezone.
Dobar je,ima tehniku,brzinu i sve,ali nekako kad je igrao za Barcu bio mi je malo presebican,neznam...definitvno ga vratiti u klub,steta da takav talent odbacimo
Pao koeficijent na Messija za zlatnu loptu, sa 10 na 2.
Borussia Monchengladbach goalkeeper Marca-Andre Ter Stegen (21) will soon confirm that he will join Barcelona. [md]
Je li dobar taj mali?
Je li dobar taj mali?
Jedan od najboljih mladih golmana :)
Alba se oporavio i dobio dozvolu doktora za povratak na teren. 
ovaj bi dvojac rijesio vecinu problema Barcelone
http://www.sport.es/es/noticias/barca/mercado-abierto-busca-central-delantero-2898790