FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.021.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo i statistike Cesca na poziciji MC ili FC/FW. Pametnom dosta

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busquets: "Ovaj poraz nema veze s Ajaxom. Nismo loše odigrali, ali nismo iskoristili svoje šanse i sudija nije radio svoj posao. Onaj incident s Neymarom i Iturraspeom bi promijenio tok igre. Po našem mišljenju ono je bio crveni karton. Sudija je pogriješio."

Poceli su i suce prozivati,ne svida mi se ovo nikako,sami su si krivi za poraz...i to mi je gadljivo kad tokom utakmice svaku odluku sudaca komentiraju,uskakucu se,trebaju smanjiti to,i ne mogu ocekivati da ce za svaki kontakt u 16,dobiti penal,crveni...

13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Sad u kupu protiv Cartagene obavezno Sergi Roberta od prve minute i odmoriti Xavija i Iniestu.

Također, idealna utakmica za staviti Alexisa na lažnu devetku i konačno maknuti Cesca od tamo. Stvarno mi nije jasno zašto to nikad ni Tito nije pokušao, pa evo ni Tata sad. Alexis za Čile igra tu poziciju, i tamo je fenomenalan. Pa čak i ako ne želi to, može i Neymara u sredinu, sve je bolje od Cesca koji nije za tu poziciju.

Da, neka se odmore jer su odradili fenomenalan posao.     Prvo bi oni meni na trening, pa utakmica a onda odma iza utakmice trening i hladan tuš. Postali su fine guzice , treba malo znoja prolit i odma bi sve bilo bolje. Sergi roberto bi po meni trebao većinu utakmica od prve minute počet a xavi zadnjh pola sata ili 20 min.  Vrhunski je on igrač i meni osobno jedan od najboljih veznjaka na svijetu, ali moramo biti svijesni da on više ne može trčati koliko je mogao, a samim time se gubi na pritisku koji je barca imala. Jednostavno problem je u onom pritisku kojeg više nema, kad je barca pola svojih golova postigla iz grešaka i gubljenja lopte protivnika zbog tog pritiska. A u takvoj igri obrani je lakše. Obrana je zapravo i dobra jer nismo do sad ni primili puno golova, ali stvar je u tome da ta obrana puno puta visi smotano i na samoj granici da ne primi gol, bojim se da će neka jača momčad razmontirat naš voljeni klub u Ligi prvaka. Nema bez trke ništa, ja skoro nebi ni kupovao ništa, treba samo razbuditi ove mlitavce iz ovog ružnog sna u kojem su trenutno.  A Messi kad se vrati svima po pljusku i nastavit radit posao kako on najbolje zna.

16 godina
FC Barcelona

ja čisto sumnjam da se Xavi i Iniesta ne trude, oni su uvijek za Barcu davali 200%. Ne treba sada baš pljuvati po njima. Činjenica je da trenutno nisu na svojoj najboljoj razini, ali ako su bilo koja dva igrača zaslužila da ih se malo istrpi bez pljuvanja i kad ih ne ide, onda su to njih dvojica.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Marca dodijelila Ronaldu nagradu za najboljeg igrača Primere prošle sezone. Još jednom su pokazali da su objektivni {#}

stvarno bi volio čuti logiku po kojoj je to zaslužio ispred Lea.

Messi 46 golova i jedan od najboljih asistenata lige, Ronaldo 32 gola. A Barca  osvojila ligu sa 15 bodova prednosti ispred Reala.

da čujem i vas što se ne slażete, zbilja me zanima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 20:09 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Marca dodijelila Ronaldu nagradu za najboljeg igrača Primere prošle sezone. Još jednom su pokazali da su objektivni {#}

stvarno bi volio čuti logiku po kojoj je to zaslužio ispred Lea.

Messi 46 golova i jedan od najboljih asistenata lige, Ronaldo 32 gola. A Barca  osvojila ligu sa 15 bodova prednosti ispred Reala.

da čujem i vas što se ne slażete, zbilja me zanima.

Al im ta Marca liže šupčić, to je strašno.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 20:46 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja čisto sumnjam da se Xavi i Iniesta ne trude, oni su uvijek za Barcu davali 200%. Ne treba sada baš pljuvati po njima. Činjenica je da trenutno nisu na svojoj najboljoj razini, ali ako su bilo koja dva igrača zaslužila da ih se malo istrpi bez pljuvanja i kad ih ne ide, onda su to njih dvojica.

Krivo si me shvatio, ne pljujem po njima, daleko od toga, ali da im treba malo motivacije to je istina. A što se tiče marce mislim da to nije uopće potrebno komentirati, zna se komu su naklonjeni a sa ovom dodijelom rekao bi da su čak i smiješni, kao da je neka parodija. Ronaldo je fenomenalno odigrao lani, i ima vrhunsku statistiku u odnosu na ostale igrače u ligama petice. Ali sve to pada u vodu kad se zna da postoji netko tko je odigrao još i bolje.  Nije da mrzim ronalda, da me ne bi netko krivo shvatio nego mu se čak i divim na njegovoj igri, ali njegov problem je što igra u krivo vrijeme, u vrijeme kad terenima hoda najbolji od najboljih, i to debelo najbolji.

16 godina
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...

Krivo si me shvatio, ne pljujem po njima, daleko od toga, ali da im treba malo motivacije to je istina. A što se tiče marce mislim da to nije uopće potrebno komentirati, zna se komu su naklonjeni a sa ovom dodijelom rekao bi da su čak i smiješni, kao da je neka parodija. Ronaldo je fenomenalno odigrao lani, i ima vrhunsku statistiku u odnosu na ostale igrače u ligama petice. Ali sve to pada u vodu kad se zna da postoji netko tko je odigrao još i bolje.  Nije da mrzim ronalda, da me ne bi netko krivo shvatio nego mu se čak i divim na njegovoj igri, ali njegov problem je što igra u krivo vrijeme, u vrijeme kad terenima hoda najbolji od najboljih, i to debelo najbolji.

ma mislio sam više općenito, danas gledam Twitter, Facebook, svi su puni kritika prema njima. I sve to stoji da nisu na razini ove sezone, ali valja ih istrpiti. Sad jeli do motivacije ili nečeg drugog, teško je reći. Milsim da bi Iniesta trebao proigrati uskoro, zasad u sezoni igra toplo-hladno, valjda će uhvatiti neki kontinuitet dobrih utakmica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 20:51 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Illarramendi osvojio nagradu za najboljeg defenzivnog veznjaka godine u primeri za 12/13 sezonu {#}{#}{#}

Najbolji ofanzivni veznjak Primere za sezonu 2012/13 - ANDRÉS INIESTA!

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 22:36 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma izbor Marce necu komentirat da ne potaknem neku bezpotrebnu raspravu...nego kad smo kod Inieste ja mislim da je puno bolji nego na pocetku sezone,jest da je uprskao gol u nedjelju,ali nije igrao toliko lose,imao je par odlicnih poteza,driblinga...definitivno se dize,ocekujem isto od Xavija,ali najvise od obrane,kad se Alba vraca jel zna ko,i Alves?

16 godina
FC Barcelona

Messi je službeno izabran za najboljeg napadača u prošloj sezoni Primere od strane igrača i trenera {#}

Ova nagrada se počela dodjeljivati prije 5 godina, a svih 5 godina dosad nagradu je uzimao Messi {#}

također, Gerard Deulofeu izabran je za najboljeg igrača Segunde prošle sezone.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 23:11 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Messi je večeras pokupio još jednu nagradu. Od strane svojih kolega igrača, izabran je za najboljeg igrača lige prošle sezone.

Sve nagrade:
Goalkeeper: Courtois, Defender: Ramos, Def midfielder: Illarramendi, Att midfielder: Iniesta, Forward: Messi, Player: Messi

eto, Messi na kraju nagradu osvaja zasluženo od strane svojih kolega, svi znamo da je bio najbolji prošle sezone {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 0:12 (antimadridista).
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

a znamo i tko je ove...

Losing all hope was freedom
16 godina
piksic kaže...

a znamo i tko je ove...

istina, ali znamo i tko je ozlijeđen ove sezone pa ni ne igra. Dok god je bio na terenu, Messi je bio broj 1, sve do 9. mjeseca. No dobro, zbilja mi se neda s tobom prepirati kao vjerujem ni drugima u ovoj temi. Tvoje je pravo da misliš što želiš {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 23:57 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piksic zatucani, nema se smisla s njim raspravljat uopće. Nerealan si do bola.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gdje vidite Messija kad ode iz Barcelone? Ja bih volio da ode u Chelsea.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Gdje vidite Messija kad ode iz Barcelone? Ja bih volio da ode u Chelsea.

Na cem si ti

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

na krek kokejnu

The only thing I put before me is do re.
16 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

neću te vrijeđati. samo da znaš da sam u svemu bolji od tebe. komentar ti nije na mjestu, nisam rekao da messi nije zaslužio tu smiješnu nagradu, samo sam rekao da ima jedan bolji ove sezone. i bez veze otvaraš raspravu koja nema smisla. pa si ti misli tommy.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 1:51 (piksic).
16 godina
piksic kaže...

neću te vrijeđati. samo da znaš da sam u svemu bolji od tebe. 

{#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
piksic kaže...
Tommy_123 kaže...

neću te vrijeđati. samo da znaš da sam u svemu bolji od tebe. komentar ti nije na mjestu, nisam rekao da messi nije zaslužio tu smiješnu nagradu, samo sam rekao da ima jedan bolji ove sezone. i bez veze otvaraš raspravu koja nema smisla. pa si ti misli tommy.

puko si frende.

teški neki egoista...{#}

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona plan to renew their defense. Fiorentina wing back Juan Guillermo Cuadrado (25) and Chelsea's David Luiz (26) are options. [sport]

Som la gent blaugrana
15 godina
rookica19 kaže...

Barcelona plan to renew their defense. Fiorentina wing back Juan Guillermo Cuadrado (25) and Chelsea's David Luiz (26) are options. [sport]

Zar je moguce dvije godine im je trebalo ali ajde bolje ikad nego nikad {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:58 (dad0r).
15 godina
FC Barcelona

Napokon su se sjetili...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

znam za Juana Cuardada da je prebrz i dobar igrac a o Luiz netrba trositi rijeci

No Pain No Gain
14 godina
FC Barcelona

Messi je danas počeo trenirati sa loptom.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/messi-toca-balon-2891847

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ter Stegen confirmed he's set to reveal his future in the coming days. Pre-contract with Barça, being pressured to renew with Gladbach.

If He announces a renewal Barça could pay his new clause (15) and discount the pre-contract penalty from his wages.
Jordi Alba, koji se oporavlja od ozljede bedrenog mišića, je danas počeo trenirati s ostatkom ekipe!

Xavi, koji je osjetio malu neugodnost u listu, ponovno trenira individualno!
Ovo mi se jako sviđa :)
Bilo bi odlično kad bi mogli dofurat Cuadrada.
ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 15:29 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Cuardado je solidan igrač, ali ne razumijem baš što će nam igrač za bočne pozicije, osim ako se ne misli nekoga prodavati? Jedino stoper je logičan potez za kupovinu, iako bi mi bilo jako žao jako žao Bartre jer će vjerojatno dobivati premalo šansi, a možda ga i izgubimo u tom slučaju.

i drago mi je da se napokon vratio Alba, djeluje mi kao da ga nije bilo bar pola godine na terenu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 18:15 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Cuardado je solidan igrač, ali ne razumijem baš što će nam igrač za bočne pozicije, osim ako se ne misli nekoga prodavati? Jedino stoper je logičan potez za kupovinu, iako bi mi bilo jako žao jako žao Bartre jer će vjerojatno dobivati premalo šansi, a možda ga i izgubimo u tom slučaju.

i drago mi je da se napokon vratio Alba, djeluje mi kao da ga nije bilo bar pola godine na terenu {#}

Da,Adriano je sasvim solidno igrao,ali mislim da je Alba puno korisniji u napadu,zna se ubaciti iza obrane i podvaliti povratnu loptu...jos samo Alves i bit cemo opasniji po tom pitanju

13 godina
antimadridista kaže...

ma nema bartra razloga za brigu.

ta nije slijep, svatko vidi da je puyol odigrao svoje, masche ionak nije stoper, dok pique postaje sve tragikomičniji.

ima mjesta za njega i luiza, još će trebat kupit jednog stopera{#}

isto bi bilo da je ostao alcantara, sad bi ziher igrao pokraj xavia, inieste koji igraju toplo/hladno.

treba pomladit momčad, pa ako treba i jednu sezonu izgubit zbog toga ali onda je 5-6 godina to prava stvar.

naprijed i dalje ostaju neymar,messi i sanchez što je fenomenalno, obrana se pojača ako kupe samo jednog stopera jer sjajnih bekova imamo.

a i veza je strašna, samo što treba više fabregas igrati na CM poziciji a ne lažne 9.

mislim da za ovu momčad nema straha, samo se neke stvari moraju bolje posložit.

uBlowMeBro?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice