FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.021.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
schwarz3108 kaže...

Možemo mi ko navijači željet i govorit svašta,ali istina je da Nikad više neće biti ekipe kao što je bila barca pod Guardiolom,to je bilo zlatno doba i mislim da se u skoroj budučnosti neće ponovit(nažalost).. Sretan Rođendan!

zašto ne bi bilo? Tko zna kakvi će za 5-6 godina biti ovi mladi igrači. Evo naveo sam jedan primjer kako bi to trebalo izgledati za par godina recimo pod vodstvom Xavia, te sa iskusnim Messijem i Neymarom u špici koji će davati sigurnost mladim napadačima kao što su Dongou i Deulofeu, a ovdje su samo igrači iz La Masie (osim golmana), tko zna kakav će se talent još naći, koga će sve Barca kupiti. Iskreno ne vidim razloga zašto ne bi bilo jednako, ako ne i bolje nego pod Pepom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 1:03 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eh to su bili dani,kad se samo sjetim...opasni smo bili sa svih strana i pozicija,svaki igrac je bio u stanju dati pogodak,a danas skoro sve ovisi o Messiju...igrali smo najljepsi i najefikasniji nogomet ikad,a danas kolko god se trudili jednostavno ne prolazi tako lako protiv jacih ekipa...samo se iza jace postave i mi nemamo rjesenja,a Guardiola je znao razbiti svaku taktiku...

16 godina
FC Barcelona

tko zna što nam nosi budućnost, ali također mislim da će se teško onakav nogomet ponoviti. Jednostavno se dogodilo da je Barca tada imala u Pepu čudesnog stručnjaka koji je poznao klub i igrače, sistem. A s druge strane, također i ovakva generacija igrača koji igraju zajedno teško će se ponoviti.

nije slučajno da je Barca dolaskom Pepa počela dominirati, a njegovim odlaskom padati. 

naravno, ova momčad i sad je sposobna osvajati trofeje, igrati lijep nogomet i ja ih i sad uživam gledati. Ali onakvo nešto teško da će se ponoviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

evo baš na drugom forumu naletio na izjavu Gabia Milita o Pepu:

"Uvijek sam se divio kako igraju Pepove ekipe, no, postoji i jedna stvar koju mediji i javnost ne vide - to je rad. Kad bi ljudi znali koliko rada je uloženo da bi ona Barca bila ekipa kakva je bila, tek onda bi shvatili pravi razlog svih uspjeha. Pep nikad ništa nije prepuštao slučaju, analize su bile permanentne, kako protivnika tako i same Barce.
Činilo se da uvijek igramo isto, no postojalo je more taktičkih varijanti koje su nam omogućavale tolike pobjede, a izvana se to baš i nije vidjelo. Ljudi izvana to nisu cijenili, ali mi unutra- itekako jesmo".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 1:23 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja mislim da je i sam Pep uvidio da vise nije to to,da ce ekipa poceti padati sto se i dogodilo,jednostavno kljucni igraci su vec u pozamasnim godinama,igra je isto na losijem nivou,dosle su puno jace ekipe i nema te dominacije,onakva Barca kad je nastupila na scenu nitko nije znao igrati protiv takvog sistema,zato i jesmo razbijali najjace momcadi,a sad je sve to prokuzeno(samo zaustavi Messija i obavio si 95% posla)...po meni bi s vremenom trebali mijenjati malo strategiju,sa jednim visokim napadacem bi imali puno vise opcija,kad ne ide igrom trazi njega neka pokusa nesto...i dalje smo velesila,prvi u prvenstvu,u LP 99% u 1/8 finala i sve to lijepo izgleda ali jednostavno me strah kako ce to izgledali ako opet naletimo na Bayern,Chelsea,i ostale malo jace ekipe

16 godina
FC Barcelona
Puyol opet ozlijeđen, propušta Bilbao.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Puyol opet ozlijeđen, propušta Bilbao.

i Alves

16 godina
FC Barcelona
Deulofeu daleko najbolji igrač na terenu za Everton protiv Stokea, ja ne mogu vjerovati koliko dobro igra u toj konkurenciji gdje je najmlađi igrač, ogroman talent.

evo gol koji je zabio za 1-0.
http://i.minus.com/i746P9spStNlL.gif
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio je i odličan protiv Liverpoola samo nije imao sreće.

A ove ozlijede se samo redaju, sva sreća pa je uskoro stanka.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A kad ce Nejmar odigrat kao Bale veceras? Zabit barem dva gola?

{#}

The only thing I put before me is do re.
16 godina
VirtUoso kaže...

A kad ce Nejmar odigrat kao Bale veceras? Zabit barem dva gola?

{#}

A kad će Bale srušiti Barcu kao što je Neymar Reala? Ustvari ne treba srušiti Barcu, bar da ga vidimo na terenu za razliku od prošog derbija? 

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 22:36 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da si ti sebi zamislio krivi ton kojim ja postavljam pitanje. Samo bih volio vidjeti Nejmara (a i Sancheza) da, dok nema Messija, budu prijetnja protivnickim vratarima. Volio bih gledati Nejmara kako dribla, puca i zabija! Makar i davao ovakve krumpircine kao Bale veceras. 

16 godina
VirtUoso kaže...

Mislim da si ti sebi zamislio krivi ton kojim ja postavljam pitanje. Samo bih volio vidjeti Nejmara (a i Sancheza) da, dok nema Messija, budu prijetnja protivnickim vratarima. Volio bih gledati Nejmara kako dribla, puca i zabija! Makar i davao ovakve krumpircine kao Bale veceras. 

hebiga, isprike. Mislio sam da si još jedan u nizu "stranaca" koji je došao provocirati, tako je izgledao post {#}

u tome je razlika. Stil igre Barce i Reala uvelike se razlikuje. Neymar bi sigurno zabio 3 tap-ina također, samo što te situacije ne dolazi zbog stila igre koji gaji Barca. Real se više bazira na kontra napade, a to Baleu kao igraču najviše paše. Samo za primjer, prati Neymara u reprezentaciji Brazila, gdje ne igraju kao Barca. Tamo on zabije hrpu ovakvih golova kakve je danas zabijao Bale. A ovako mu je jednostavno teže.

Neymar se još privikava na taj način igre, zasad je jako dobar samo malo treba popraviti tu realizaciju.

A driblinga ima napretek:

i ovo je samo otkad je u Barci, znači u nepuna 4 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 22:41 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel on prvi asistent lige?

16 godina
VirtUoso kaže...

Jel on prvi asistent lige?

je, on i Cesc mislim imaju po 8 asistencija. A uz Ozila je najbolji asistent u 2013. godini, mislim da imaju oko 30-ak asistencija jedan i drugi.

14 godina
FC Barcelona

Vratit će se jači!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

Barça B pobijedila kod Cordobe 2-1, važna pobjeda {#}

14 godina
FC Barcelona

Ovako je Alain Giress (selektor Senegala) glasao u izboru za Zlatnu loptu:

1. Messi;

2. Ribery;

3. Iniesta.

Kolumbijski selektor Néstor Pékerman ovako je podjelio svoje bodove:

1. Messi;

2. Ribery;

3. Cristiano Ronaldo.

16 godina
FC Barcelona

prvi put igramo na novom San Mamésu. A Atheltic još nikad nije izgubio na novom stadionu, nadam se da će Barça ući u povijest kao prva ekipa koja je slavila tamo u gostima {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 16:27 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Jedna stranica sa vijestima prenosi vijesti o Zlatnoj lopti:

Tri finalista su: Ronaldo, Messi, Ribery

Trener godine: Bosque, Scolari, Heynckes

Ovo su kako oni navode konačni rezultati:

5. Ibrahimović

4. Iniesta

3. Ribery

2. Ronaldo

1. Messi

Nemojte biti sad svi misliti kako je ovo samo obična troll stranica.

Stranica ima list sa glasanja.

Također ta ista stranica je 29.11.2012. objavila ovakav poredak: 1. Messi, 2. CR, 3. Iniesta, 4. Xavo, 5. Falcao. Taj poredak je potvrđen na dodjeli zlatne lopte 7.1.2013. 

16 godina
KiX777 kaže...

Jedna stranica sa vijestima prenosi vijesti o Zlatnoj lopti:

Tri finalista su: Ronaldo, Messi, Ribery

Trener godine: Bosque, Scolari, Heynckes

Ovo su kako oni navode konačni rezultati:

5. Ibrahimović

4. Iniesta

3. Ribery

2. Ronaldo

1. Messi

Nemojte biti sad svi misliti kako je ovo samo obična troll stranica.

Stranica ima list sa glasanja. Također ta ista stranica je 29.11.2012. objavila ovakav poredak: 1. Messi, 2. CR, 3. Iniesta, 4. Xavo, 5. Falcao. Taj poredak je potvrđen na dodjeli zlatne lopte 7.1.2013. 

da, sinoć sam to vidio. Prošle godine "pogodili" su konačan poredak, i uvijek su točni s ekskluzivama {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Xavi bude igrao na večerašnjoj utakmici, to će biti njegov 456. ligaški nastup i on će postati 20. igrač lige sa najviše odigranih igara u istoriji.
ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

BARÇA: Pinto; Montoya- Piqué- Mascherano- Adriano; Busquets- Xavi- Iniesta; Alexis- Cec- Neymar

KLUPA: Oier, Bartra, Alex Song, S. Roberto, Pedro, Adama, Patric

Bartra ponovo na klupi {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

joj ne opet ovo mučenje sa Cescom na Messijevoj poziciji. I još Bartra na klupi {#}

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

joj ne opet ovo mučenje sa Cescom na Messijevoj poziciji. I još Bartra na klupi {#}

Rađe da Neymar pređe na lažnu devetku. Njemu to puno bolje paše, em je brži i eksplozivniji nego Cesc.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A gdje ce SES?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kaj se dešava Neymaru, pa proklizo je svaki put kad dobi loptu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

Koji k.... je Neymaru s kopačkama? Kao da je na ledu...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne samo Neymar,vec je 4-5 nasih igraca proklizalo...a sto se tice igre prvih 20-25 minuta je to bilo dobro,a sad je vec puno losije,obrana opet dosta nesigurna,sile te duge lopte...neznam,bit ce ovo jako tesko do kraja

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar se očito posvetio umjetničkom klizanju i baletu u ovoj utakmici.

A Cesc je katastrofalan. Kao da imamo igrača manje zbog njega.

Nemamo napadača koji zna zabit. To se vidjelo protiv Ajaxa a bome vidjelo se i u prvom poluvremenu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice