FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.021.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
MrSkunk43 kaže...

ma kakav puyol, svaka cast ima 30 i kusur godina i on je za danasnji nogomet star kao isusov magarac, sjetite se kako ga je di maria rastegao kao devu, nek ide u penziju, neznam koji k... ga prizivate kad nema vise koristi od njega

Puyol veceras nije igrao na poziciji koju igra inace, tako da ne zuji bezveze. Moze on jos itekako pomoci momcadi. Veci problem je Pique jer nije ni sjena kako je nekad igrao. 

16 godina
FC Barcelona

Nakon utakmice mnoge novinare zanimalo je mišljenje Johana Cruyffa, legende oba kluba. Cruyffa nije previše iznenadio poraz Barcelone:

"Ne možemo suditi Barceloni po večerašnjoj utakmici, oni nisu igrali u svom najboljem sastavu, oslabljeni su mnogim ozljedama".

Na pitanje što misli o trenutnom stilu Barcine igre bio je jasan: 

"Neću ulaziti u te priče, to je više za raspravu po pubovima i kafićima. Mislim da Martino radi dobar posao, ovo mu je tek prvi poraz".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 1:31 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
MrSkunk43 kaže...

ma kakav puyol, svaka cast ima 30 i kusur godina i on je za danasnji nogomet star kao isusov magarac, sjetite se kako ga je di maria rastegao kao devu, nek ide u penziju, neznam koji k... ga prizivate kad nema vise koristi od njega

Puyol veceras nije igrao na poziciji koju igra inace, tako da ne zuji bezveze. Moze on jos itekako pomoci momcadi. Veci problem je Pique jer nije ni sjena kako je nekad igrao. 

moze pomoc da bude pomocni trener ili nesto, na terenu tesko pogotovo ako ga se ostavi na velikom prostoru sa brzim igracem

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

delete

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:25 (Intel&ATI).
16 godina
FC Barcelona

Milsim da se u Barcinoj igri u istoj mjeri primjeti kad nema Busquetsa kao i kad nema Messija. Čovjek toliko sigurnosti i mirnoće unosi u ekipu da je to čudo. Sinoć se baš primjetilo da ga nema. Song jest solidan, fizički moćan, ali nema tu eleganciju, mirnoću koju ima Busi. On je taj koji će oduzeti loptu, zadržati je pored 2-3 igrača i onda proslijediti drugom za novi napad. To sinoć nismo imali, pogotovo u prvom poluvremenu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 16:58 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Milsim da se u Barcinoj igri u istoj mjeri primjeti kad nema Busquetsa kao i kad nema Messija. Čovjek toliko sigurnosti i mirnoće unosi u ekipu da je to čudo. Sinoć se baš primjetilo da ga nema. Song jest solidan, fizički moćan, ali nema tu eleganciju, mirnoću koju ima Busi. On je taj koji će oduzeti loptu, zadržati je pored 2-3 igrača i onda proslijediti drugom za novi napad. To sinoć nismo imali, pogotovo u prvom poluvremenu.

Song ponekad odigra majstorski,ponekad veoma lose,a Busqeuts skoro stalno igra dobro i vidi se da je sinoc nedostajao na terenu.Prvo poluvreme nisam gledao,ali drugo iako smo imali igraca vise opet to nije bila dobra igra,Neymar mora da popravi realizaciju,skoro na svakom mecu stvori nekoliko dobrih sansi ali je realizacija ocajna,Puyol nije igrao na svojoj poziciji i to se odmah oseti,nije on dovoljno brz a i nema tu tehniku kao Dani,zbog toga je po mom misljenju bilo bolje da su Bartra ili Mascherano igrali na toj poziciji desnog beka,nadam se da ce u nedelju biti bolje,iako igramo na teskom gostovanju.{#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

gledam danas Bayerna i neigraju nista puno drugacije od Barcelone jedino sto vise nabacuju pogotovo sa strane nema puno kruzenja okolo...

No Pain No Gain
16 godina
Fabregas4 kaže...

gledam danas Bayerna i neigraju nista puno drugacije od Barcelone jedino sto vise nabacuju pogotovo sa strane nema puno kruzenja okolo...

jedino što su (nažalost) 5x fizički jači...

14 godina
neaktivan
Reedy kaže...
Fabregas4 kaže...

jedino što su (nažalost) 5x fizički jači...

Ma igraju opet najbolji nogomet sigurno,ne vidim momcad koja ih moze zaustaviti,imaju sirok kadar igraca,i odlicnog trenera Guardiolu,i vec se vidi njegova "ruka" u igri Bayerna...kritizirali su ga u pocetku,ovo ono,no dok su igraci malo pohvatili njegove ideje,opet izgledaju zastrasujuce,trpaju i u LP i u Bundesligi,a primaju malo golova...po meni glavni favoriti da obrane naslov

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 23:51 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima netko link na snimku utakmicu?

The only thing I put before me is do re.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zvanično:Messi je završio svoju prvu fazu oporavka od povrede,stoga će sutra putovati u Argentinu,kako bi nastavio raditi na oporavku. {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ajde na stranicu od Barcelone Balkan Fans na Facebook-u (ima 100 000 ljudi) i tamo potrazi uvijek stave Link za prvo i drugo poluvrijme

No Pain No Gain
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos nisu stavili.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona

Jack Wilshere (Arsenal): "Messi je i dalje najbolji igrač na svijetu, bez obzira na ozljedu koja ga muči. Taj način na koji on prolazi pored igrača je čudesan, izgleda tako jednostavno kada on to radi. Igrač kojega ne možete usporediti ni sa kojim drugim igračem."

Ronaldinho: "Zlatna lopta? Messi, Messi, uvijek Messi (smijeh). Jednostavno je drugačiji od drugih, ima jedinstven način igranja, potpuno je drugačiji od ostalih igrača. Ne kažem ovo zato što mi je on dobar prijatelj, zbilja mislim tako".

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 20:18 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidio sam da Messi vodi u glasovanju za zlatnu loptu {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:06 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Vidio sam da Messi vodi u glasovanju za zlatnu loptu {#}

Gdje se to ima za vidjeti, postoji li neka lista ili nešto?

EDIT: Hvala 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:17 (d3stroy3r_cro).
16 godina
FC Barcelona

mislim da nema Messi neke velike šanse, nažalost puno toga je promijenila ta odluka FIFA-e da se ponovno otvori glasanje što nikad prije nije bio slučaj. Trenutno po kladionicama čak i Ribery ima bolje šanse.

Ma najvažnije da se on skroz oporavi, a onda će se opet naosvajati i trofeja sa ekipom i onih individualnih {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:36 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Ja mislim da ima šanse. Bio je najbolji strijelac španjolske lige,  odveo je Argentinu praktički sam na WC 2014, bezbroj puta izvlačio Barcelonu iz govana....

Ljudi znaju da je odlično igrao prvi dio godine i on ima šanse.

Ronaldo igra dobro zadnjih mjesec dana i sad bi on trebao dobiti zbog toga i još su produžili rok za glasanje što nije u redu ?!

@Tommy Daj napiši link od te slike, baš me zanima vjerodostojnost.  Tražim na euro sportu, ali nema....

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

Sretan 114. rođendan najdražem klubu na svijetu! {#}

a na današnji dan prije točno 3 godine odigrana je najbolja utakmica koju sam pogledao u životu. "La Manita" Barçe protiv Reala je utakmica koju vjerujem da niti jedan Culé nikad neće zaboraviti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 1:10 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan Rođendan Blaugrana {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 1:55 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Srecan 114. rodjendan. BARCA ♥ 

16 godina
FC Barcelona
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

a na današnji dan prije točno 3 godine odigrana je najbolja utakmica koju sam pogledao u životu. "La Manita" Barçe protiv Reala je utakmica koju vjerujem da niti jedan Culé nikad neće zaboraviti {#}

Da mi je barem još jednom vidjeti Barcelonu u ovakvom izdanju!

Sretan rođendan Barca!!!!!

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
FC Barcelona

Alain Giresse (izbornik Senegala): "U izboru za Zlatnu loptu sam glasao za Messija, potom za Riberyja i na kraju za Ronalda. "

"Messi je imao vrlo dobru godinu iza sebe, ozlijeđivao se par puta, ali to nije bitno."

"Zlatna lopta se ne dodjeljuje za zadnja dva mjeseca u godini nego za cijelu godinu gdje je Messi bio najbolji."

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
FC Barcelona

Za Messia ove godine glasaju oni koji ne vole Ronalda. Ne volim ga ni ja baš, ali mora se priznat da je ove godine zaslužio zlatnu loptu. 

Messi je isto bio ove godine fantastičan, ali zbog ozlijede nije održao kontinuitet kao Ronaldo, stoga logično je da je dobije Ronaldo.

Why so serious?
17 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Za Messia ove godine glasaju oni koji ne vole Ronalda. Ne volim ga ni ja baš, ali mora se priznat da je ove godine zaslužio zlatnu loptu. 

Messi je isto bio ove godine fantastičan, ali zbog ozlijede nije održao kontinuitet kao Ronaldo, stoga logično je da je dobije Ronaldo.

Ronaldo bi mogao lako osvojiti i ako osvoji dam se kladit da nitko neće ni pisnut da je zlatna lopta namještena, a dok je bila slična situacija Sneijder vs Messi i dan danas se spominje da je Sneijder to trebao osvojiti. Sneijder je bio dobar prvih 7 mj, ostalih 5 mj ga se nije vidjelo, tj. otkad je Mourinho otišao cijeli inter se raspao, dok je recimo Ribery po meni bio konstantan cijelu godinu, ali opet po meni nije ni blizu Messiju ili CR-u. Najveća glupost kod te zlatne lopte je to što 90% internet znalaca gleda samo zadnja 2 mj, a preostalih 10 mj. se zaboravlja, te se spominje samo pokoji trofej ako je osvojen unatrag tih 10 mj. 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam po čemu je to Ribery u izboru za zlatnu loptu. Ovo je koliko se sječam individualna nagrada a ne timska. Messi i CR su stepenicu iznad svih pa tako i njega. Smješno mi je da pola igrača koji su imali bolju sezonu od Riberya nisu na listi.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Neymar u iducih 5 godina bude jedan od 3 kandidata za Zlatnu loptu Barca ce morat Santosu uplatit 2 milijuna eura...zanimljivo kakvih sve klauzula ima u tom ugovoru,kolko se sjecam Barca ima pravo uzeti 2-3 mlada igraca koja zele i kolko se sjecam duzni su odigrati jos jednu prijateljsku utakmicu,zna li netko kad bi to trebalo bit odprilike?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Možemo mi ko navijači željet i govorit svašta,ali istina je da Nikad više neće biti ekipe kao što je bila barca pod Guardiolom,to je bilo zlatno doba i mislim da se u skoroj budučnosti neće ponovit(nažalost).. Sretan Rođendan!

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice