FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

NEYMAR u dosadašnjoj karijeri:

-141 gol;
-74 asistencije.  {#}

16 godina
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

NEYMAR u dosadašnjoj karijeri:

-141 gol;
-74 asistencije.  {#}

baš me zanima jeli postoji igrač koji je do svoje 21. godine imao ovakvu statistiku, mislim da čak ni Messi nije.

Dobro, Neymar je većinu ovih utakmica igrao u lošijoj ligi, ali svejedno impresivno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa da je ostao u Brazilu mislim da bi se mogao i Peleu pribliziti, do 21. godine 140 golova a ima prednjim jos minimalno 13 godina profesionalnog nogometa. U Barci ce se ta statistika slabije punit ipak ima drugaciju ulogu u klubu, ali svakako impresivno.
U pocetku sam bio i skeptican ali nema dvojbe Neymar je jedna od najboljih investicija Barce u zadnjih nekoliko godina! 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
13 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Pa da je ostao u Brazilu mislim da bi se mogao i Peleu pribliziti, do 21. godine 140 golova a ima prednjim jos minimalno 13 godina profesionalnog nogometa. U Barci ce se ta statistika slabije punit ipak ima drugaciju ulogu u klubu, ali svakako impresivno.
U pocetku sam bio i skeptican ali nema dvojbe Neymar je jedna od najboljih investicija Barce u zadnjih nekoliko godina! 

Potpisujem.

Iskreno mislim da će Neymar sad preuzeti glavnu ulogu u napadu i da se ni izbliza neće toliko osjetit izostanak Messija koliko se osjetio lani.

Koliko god ozljeda Messija bila loša ne mora nužno biti katastrofa. Mogle bi se desit i neke pozitivne stvari.

Naime, mislim da će Neymar i Alexis sada poboljšat svoju igru i da će momčad naučiti funkcionirat bez Messija sad kad nema toliko pritiska,

a ne kao lani - u polufinalu lige prvaka protiv onako jakog Bayerna.

A kad se Messi vrati potpuno spreman i odmoran i ako Neymar i Alexis nastave igrat ovako

( ja mislim da će u izostanku Messija biti njih 2 i bolji ako ništa zbog više lopti koje će dobivat) bit ćemo opet sila na od koje će svi strepit.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

PS. Sviđa mi se kod Tate što se prilagođava protivniku, što ima neke taktičke zamisli koje znaju često iznenadit protivnike.

Kod Villanove , a i pomalo kod Pepa, znalo se točno tko će gdje i kako igrat u našoj momčadi pa su protivnici u LP znali parkirat autobus i uspješno se branit

jer su točno znali kako ćemo napast i otkuda prijeti opasnost. To je bio pogotovo slučaj kod Villanove.

Sviđa mi se kod Tate i što rotira igrače pa neće biti umora kad dođe sami završetak sezone kad ćemo se boriti da osvojimo LP.

Ali ima jedna stvar koju je "naslijedio" od Villanove.

Ne daje priliku mladim igračima.

Jedino je Bartra počeo u zadnje vrijeme nešto igrati.

Ali zato Tello, Montoya i Sergi Roberto ne igraju skoro pa ništa.

Montoya i Tello su počeli nazadovat zbog toga.

To je velika šteta jer mislim da su Montoya i Roberto velike nade i mogli bi postat klase za par godina ako dobiju pravu priliku.

Tello je sirov ali ima nevjerovatne fizičke predispozicije. Ako nauči biti malo nepredvidljiviji prilikom driblinga uz onu svoju brzinu bio bi jako nezgodan igrač.

Šteta da ovakvi talenti propadaju. Stvarno šteta.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gallardo iz nogometne emisije Punto Pelota: "Messi će napustiti Barcelonu. Osjeća se prevareno, jer je klub odbio njegov prijedlog za obnovu ugovora."...ova Real Madridu naklonjena emisija, je prije nekoliko mjeseci objavila da Leo Messi verbalno zlostavlja Alexisa i Tella.

od kud im snage samo,mene bi sram bilo objavljivati ovakve informacije {#}

Dani Alves style {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 16:28 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona

Tata Martino (press konferencija):

"Puno ozljeda mišića ove godine? Dosad smo imali tri ozbiljne - Alba, Valdes i Leo. Ne zabrinjava nas to u ovim trenucima, ozljede se događaju".

"Cuenca nije u sastavu? On se vraća nakon jako teške ozljede, mora još puno trenirati i skupiti samopuzdanja da bi bio spreman".

"Dongou je imao odličnu predsezonu s nama, a Adama je jedan od najperspektivnijih igrača u našoj akademiji".

"Nedostajati će nam Valdes, ali i Pinto je odlično odradio posao svaki put kad bi dobio priliku".

"Sigurno da nam nedostaju najbolji igrač na svijetu i trenutno najbolji golman, ali imamo odlične igrače koji ih mogu zamijeniti. Ne mislim da smo toliko slabiji zbog ozljeda, takve situacije čine nas još jačima".

"FIFA je odlučila ponovno otvoriti glasovanje za Zlatnu loptu? Za mene je Messi najbolji igrač na svijetu. Odluku FIFA-e neću komentirati.

"Razgovarao sam sa Sanabriom, preuzeo sam inicijativu. To je mladi igrač na kojega trebamo obraćati pažnju i nebi bilo dobro da ga izgubimo".

"Činjenica da nismo kupili stopera ovo ljeto je odlično djelovala na Bartru, Time je puno napredovao kao igrač".

"Messi će krajem studenog ili početkom prosnica otputovati u Argentinu i tamo nastaviti svoj oporavak".

"Cesc u sredini ili u špici? On može igrati na obe pozicije. Nedostaju nam Xavi i Messi, vidjet ćemo gdje će igrati Cesc".

"Za koga bi glasovao u izboru za Zlatnu loptu? Kad sam bio izbornik Paragvaja glasovao sam za Messija, učinio bi istu stvar i sad".

"Valdes ima više obrana ove sezone? Neznam ima li ih više, ali ima puno onih jako važnih, to je ono što rade veliki golmani".

"Hoće li biti veći pritisak na Neymara sad kad nema Messija u ekipi? Neymar je perfektan od prvog dana otkad je stigao ovdje. Ne mislim da će osjećati neki veći pritisak".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 17:10 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cesc i Pique su dobili zeleno svjetlo za povratak na teren. Igrači koji su pozvani za utakmicu protiv Granade: Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Adriano, Sergi Roberto, Oier, Adama i Dongou.

14 godina
FC Barcelona

Messi was winning his 5th consecutive Ballon d'or. Messi with 41% Ribery had 27% and C. Ronaldo only 23%. FIFA decided to vote again.

FIFA {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Messi was winning his 5th consecutive Ballon d'or. Messi with 41% Ribery had 27% and C. Ronaldo only 23%. FIFA decided to vote again.

FIFA {#}

Izvor!?

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
FC Barcelona

to i ja čitam na Twitteru, ali ne može se znati ima li istine u tome. Malo mi izgleda neamoguće da je netko doznao točno te brojke jer nikad se to nije znalo prije proglašenja dobitnika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 20:55 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

to i ja čitam na Twitteru, ali ne može se znati ima li istine u tome. Malo mi izgleda neamoguće da je netko doznao točno te brojke jer nikad se to nije znalo prije proglašenja dobitnika.

Zašto nije moguće? Ako se glasa ponovo, rezultati se smiju objaviti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...

Zašto nije moguće? Ako se glasa ponovo, rezultati se smiju objaviti.

ne samo da smiju, nego bi ih i trebali objaviti. Samo što nije FIFA objavila nikakve rezultate službeno tako da su ovo samo špekulacije, ne znamo jeli istina.

16 godina
FC Barcelona

u vezi tog izbora, mislim da je najbolje za "mir u kuci" da Ribery dobije nagradu. mir u smislu da se ni navijaci Reala ni Barcelone ne bi previse bunili.

svima je jasno da je Messi najbolji igrac danasnjice, ali isto tako nekima to ide vec na zivce jer je godinama nedodirljiv, a pogotovo Ronaldo apologetima kojima njegova enormna adamova jabucica, ispeglana frizura i tarzanski torzo ocito pomucuju vid.

ukoliko Ronaldo dobije nagradu:

1) dobio bi je igrac koji nije osvoji apsolutno nista prosle sezone

2) dobio bi je nakon sumnjivog produzenja glasovanja, nakon sto se javno uvrijedio i izjavio da nece doci na ceremoniju i bilo bi to sve skupa jadno

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
mrzech kaže...

u vezi tog izbora, mislim da je najbolje za "mir u kuci" da Ribery dobije nagradu. mir u smislu da se ni navijaci Reala ni Barcelone ne bi previse bunili.

svima je jasno da je Messi najbolji igrac danasnjice, ali isto tako nekima to ide vec na zivce jer je godinama nedodirljiv, a pogotovo Ronaldo apologetima kojima njegova enormna adamova jabucica, ispeglana frizura i tarzanski torzo ocito pomucuju vid.

ukoliko Ronaldo dobije nagradu:

1) dobio bi je igrac koji nije osvoji apsolutno nista prosle sezone

2) dobio bi je nakon sumnjivog produzenja glasovanja, nakon sto se javno uvrijedio i izjavio da nece doci na ceremoniju i bilo bi to sve skupa jadno

Treba dati ove godine Kikiju samo da on i njegove djevojcice pred ekranima prestanu cviliti i da imamo godinu dana mira.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocel bit tekma na maxtvu? i ak da na kojem programu?

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Treba dati ove godine Kikiju samo da on i njegove djevojcice pred ekranima prestanu cviliti i da imamo godinu dana mira.

Zanimljivo kako je odjednom Zlatna lopta za navijace Reala i hejtere Barce,postala neka priznata nagrada,toliko im je stalo da ju CR dobije samo kako bi imali neku "potvrdu" tj.argument da je CR najbolji,a do sad je to sve bila sprdnja od ceremonije i slicno...a i zalosno da im je vise stalo da CR dobije nagradu nego da osvoje neki trofej...

EDIT:Barca line-up:Pinto,Montoya,Pique,Bartra,Adriano,Fabregas,Bus,Iniesta,Alexis,Pedro,Neymar

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 15:43 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://livefootball.ws/7802-barcelona-granada.html

jel netko otvorio sopcast link sa ove stranice. ako je nek stavi ovdje jer ne mogu trenutno pristupit stranici.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

i ovaj kreten umjesto prednosti svira faul...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

netko ima dobar stream? {#}

15 godina
FC Barcelona

Ajmo kolege, da li je ono bio opravdano dosuđen jedanaesterac ili je bilo prestrogo dosuđeno?!?! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 16:49 (ATJLučko).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neispravno. Suci pomazu Barci.

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ajmo kolege, da li je ono bio opravdano dosuđena jedanaesterac ili je bilo prestrogo dosuđeno?!?! 

više ne nego da, al sudac je pogubljen cijelu tekmu...

al zato je ovaj 2 čist ko suza

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 16:40 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma sudac je s*ebo tekmu,opet...katastrofa suci ove sezone,ionako smo 10 puta bolji i on sudi 2 penala,a obadva su upitna

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvi jedenaesterac nije postojao. Drugi je bio tako-tako. Nazovimo to slobodna sudačka procjena.

Napad nam opet komplicira, Sanchez 2 puta loše primio loptu u čistoj gol šansi.

Neymaru isto tako lopta pobjegla. Ne znam šta im je. Zašto kilave????

17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ma sudac je s*ebo tekmu,opet...katastrofa suci ove sezone,ionako smo 10 puta bolji i on sudi 2 penala,a obadva su upitna

Kad se moram tako izrazit - ne seri. Prvi jedanaesterac je ispravno sudjen. Igrac je srusen udarcem iznad koljena. Ne znam... mozda ga je ovaj jos trebao udariti rukom dok je bio na podu da sudac dobije zeleno svjelo za pokazati najstrozu kaznu.

I dalje lijepo molim da netko stavi link na stream. Probao sam ih 6 i svi su ugaseni. XD

16 godina
VirtUoso kaže...
barcafan12 kaže...

Kad se moram tako izrazit - ne seri. Prvi jedanaesterac je ispravno sudjen. Igrac je srusen udarcem iznad koljena. Ne znam... mozda ga je ovaj jos trebao udariti rukom dok je bio na podu da sudac dobije zeleno svjelo za pokazati najstrozu kaznu.

I dalje lijepo molim da netko stavi link na stream. Probao sam ih 6 i svi su ugaseni. XD

Ja gledam na sopcastu na kanalu: " Channel - 145998 " radi super.

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Pa kazem,upitna...neko bi to svirao neko ne,a ovom sucu je dovoljan bilo kakav kontakt unutar 16 za penal...ionako smo puno bolji,i pitanje je vremena kad cemo zabiti,a ovako s 2 penala ce se opet dignuti nepotrebna buka,rasprave i tako...a i izuzev penala,ocajno sudi,sjecka igru,ne pusta prednost itd..

15 godina
VirtUoso kaže...
barcafan12 kaže...

Kad se moram tako izrazit - ne seri. Prvi jedanaesterac je ispravno sudjen. Igrac je srusen udarcem iznad koljena!!!! Ne znam... mozda ga je ovaj jos trebao udariti rukom dok je bio na podu da sudac dobije zeleno svjelo za pokazati najstrozu kaznu.

Apropos udaranja, danas je Luis Suarez dobio krampone u koljeno od jednog tabalina iz Evertona i "SAMO" žuti karton, a mogao je dobiti i koju utakmicu neigranja, što u kontekstu "siline" udarca, sudara prilikom konkretne situacije, meni je to malo puno nefer, neuredu!!

Da ne ispadnem nekakva baba narikača, sezona je duga, postoje i gostovanja, gdje sudac {#} {#} sigurno neće smijeti ovako "smušeno" suditi, barem ne zbunjola kao ovaj {#} !! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Beusan non-stop ponavlja da postoje tocno odredjeni minimalni "uvjeti" za pokazati najstrozu kaznu. Sve zavisi kako sudac otvori utakmicu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice