FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.022.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najvazniji je oko Uskrsa...

The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona
je inače, ali ovo sad razdoblje kad se nakupilo masu ozljeda će biti teško. Ako se sad kiksa u 2-3 utakmice to može biti odlučujuće za prvenstvo

Juan Cota (doctor Spanish federation): "Valdes seems to have a calf muscle tear. He would be out for 3 to 6 weeks." [rac1]
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Omg on an prijateljesku utakmicu stavi 4 igraca Barcelone koji ionako imaju pretrpan raspored.Stavi malde igrace majku ti nesposobnu igrate protiv Sri Lanke

No Pain No Gain
16 godina
FC Barcelona

Evo trenutno poluvrijeme Brazil - Čile (Neymar vs. Alexis {#}) 1-0 rezultat. Samo da se i oni ne ozljede.

btw. meni jedna stvar nije jasna. Gledam večeras ove komentare ljudi u vezi reprezentacija. Ronaldo je odigrao fenomenalno. Ali ljudi onda krenu sa usporedbama u kojima omalovažavaju Messija, kao "Ronaldo je odveo Portugal na SP, gdje je Messi?" "Messi je u reprezentaciji ništa, Ronaldo rastura" i slično.

gdje je ljudima pamet? Messi je svoju reprezentaciju već odveo na prvenstvo pored Urugvaja, Kolumbije, Čilea i ostalih reprezentacija u jakoj južnoameričkoj grupi. Zabio je pritom 10 golova i bio najbolji strijelac kvalifikacija ako se dobro sjećam.

Stvarno ne razumijem zašto se automatski mora pljuvati po Messiju ako Ronaldo odigra dobro (i obrnuto). Najlakše je udarati dok je protivnik na podu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 3:59 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad je bas tezak raspored,nadam se da cemo postici dobre rezultate,ali mi je zao Valdes,ovo je bila njegova najbolja sezona,a posle ove povrede tesko da ce moci da brani na ovom nivou.{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je neverovatno.Fifa produžila rok za glasanje za Zlatnu loptu.

Večeras je objavljeno da je rok za glasanje za prestižnu nagradu produžen do 29.novembra.
Svi selektori i kapiteni koji do sada nisu glasali moći će to učiniti u narednom periodu,a oni koji su to već uradili
(kao što su Thiago Silva i Del Bosque) moći će da promene svoje originalne glasove.

T.Silva je juče izjavio da je glasao za Messija,ali će sada vrlo verovatno promeniti  misljenje

i to kakva slučajnost,baš produže posle sinoćne utakmice izmedju Švedske i Portugala. 

16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nidzo, ne pi*di vise s Messijem. Dobar je i sve ali nije zasluzio 5. zaredom.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
FC Barcelona

dobro, sve stoji, ali ovo je stvarno glup potez FIFA-e i dobro je napisao Nidzo. Znači otvaraju opet glasanje radi ovih dodatnih kvalifikacija. Gdje je tu logika? Znači nagrađuje se nekoga tko igra dodatne kvalifikacije i nije se plasirao izravno na SP? Ispada da je što se tiče Zlatne lopte bolje igrati dodatne kvalifikacije nego se plasirati izravno što nema logike nikakve.

Ronaldo je individualno zaslužio ove godine, Messi nije bio na nivou zbog ozljeda, to je sve bez dvojbe.

Ali ono što mi osobno smeta je to što se uvijek priča kako je namješteno da ovu nagradu osvaja Messi, a to je stvarno postalo debilno od ljudi. Ovo je slučaj koji potvrđuje da to nije tako i nadam se da će ti primitivci konačno zašutjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 9:49 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Nidzo, ne pi*di vise s Messijem. Dobar je i sve ali nije zasluzio 5. zaredom.

Nigde nisam to ni pomenuo,pogledaj post iznad,sve ti je lepo objasnjeno {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 10:22 (Nidzo95).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

dobro, sve stoji, ali ovo je stvarno glup potez FIFA-e i dobro je napisao Nidzo. Znači otvaraju opet glasanje radi ovih dodatnih kvalifikacija. Gdje je tu logika? Znači nagrađuje se nekoga tko igra dodatne kvalifikacije i nije se plasirao izravno na SP? Ispada da je što se tiče Zlatne lopte bolje igrati dodatne kvalifikacije nego se plasirati izravno što nema logike nikakve.

Ronaldo je individualno zaslužio ove godine, Messi nije bio na nivou zbog ozljeda, to je sve bez dvojbe.

Ali ono što mi osobno smeta je to što se uvijek priča kako je namješteno da ovu nagradu osvaja Messi, a to je stvarno postalo debilno od ljudi. Ovo je slučaj koji potvrđuje da to nije tako i nadam se da će ti primitivci konačno zašutjeti.

U potpunosti se slažem,sada ove dodatne kvalifikacije ispadaju važnije nego cela sezona,ali šta je tu je. {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa samo u dodatnim kvalifikacijama Srna da pacerski gol a novinari proglase golcinom stoljeca lol

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona

Ako se gleda iz perspektive da je Messi zbog lošijih igara ovih 2-3 mjeseca, ispao iz prave konkurencije za zlatnu loptu, onda mi je logično da se boduju i dodatne kvalifikacije kad u njima sudjeluju 2 glavna favorita za nagradu. Samo što nije više posao FIFE da određuju pobjednika, pa se ovakvim potezom donekle i sugerira da se bitka "mora" voditi između Riberya i Ronalda, što naravno opet nije fer. Posebno mi je glup dio gdje napominju da se netko još ima vremena predomisliti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
13 godina
Hexfire kaže...

Ako se gleda iz perspektive da je Messi zbog lošijih igara ovih 2-3 mjeseca, ispao iz prave konkurencije za zlatnu loptu, onda mi je logično da se boduju i dodatne kvalifikacije kad u njima sudjeluju 2 glavna favorita za nagradu. Samo što nije više posao FIFE da određuju pobjednika, pa se ovakvim potezom donekle i sugerira da se bitka "mora" voditi između Riberya i Ronalda, što naravno opet nije fer. Posebno mi je glup dio gdje napominju da se netko još ima vremena predomisliti. 

Ma kakav ribery?

stvarno?

taj tip je stvarno dobar igrač, al nemože u istu rečenicu s dvojcem oko kojeg se vrti cijela priča.

to što bayern kao momčad igra vrhunski i osvojio prošle god sve je zasluga 11igrača i trenera, ne riberya.

dok ronaldo vuče većinu u realu, i kad je u formi kao zadnja 2mj i real igra dobro.

dok do evo uigravanja neymara i proigravanja sancheza messi je bio sam koji je vukao i pobjeđivao protivnike, pa i ozlijeđen!

ne zaboravimo rekorde koje je oborio ove sezone, zabijao u kolko ono 20ak tekmi za redom itd itd, e to je pothvat pojedinca, to je za nagradit.

jedino zbog čeg ronaldo ove godine može osvojit nagradu je što je bio konstantan i što sad pred kraj kad je messi van stroja igra nogomet "života" i na temelju tog vjerujem osvoji nagradu.

a ovo s produžavanjem roka za glasanje, mislim stvarno? što zbog jedne tekme bi  netko trebao promjenit mišljenje? ma hajde.

al očito je da se i tu namješta, kao u svemu, pa i jučer francuska prošla dalje jer je morala!

benz zabija iz 2m zaleđa, nitko to kao ne vidi i ne komentira, francuska opet nezasluženo prolazi, bravo platini...!{#}

uBlowMeBro?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi sa Zlatnom kopačkom,nagradom koja se dodeljuje najboljem strijelcu u evropskim ligama.Messi je prošle sezone postigao 46 pogodaka u Primeri.ČESTITAM {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 13:37 (Nidzo95).
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Pa samo u dodatnim kvalifikacijama Srna da pacerski gol a novinari proglase golcinom stoljeca lol

bas si troll.... gol je dobar ali nije nista posebno, ali kada pogledas akciju kovacica onda je gol vrhunski.... odi slavi ronaldove golove kad vec nisi hrvat... po meni je od srne gol bolji od svakog ronaldovog koji je zabio 3 gola zato sto je isao 1v1 zato sto su sveđani bacili sve karte u napad i ovi su zabili iz 3 kontre...

13 godina
MrSkunk43 kaže...
carcharodon kaže...

bas si troll.... gol je dobar ali nije nista posebno, ali kada pogledas akciju kovacica onda je gol vrhunski.... odi slavi ronaldove golove kad vec nisi hrvat... po meni je od srne gol bolji od svakog ronaldovog koji je zabio 3 gola zato sto je isao 1v1 zato sto su sveđani bacili sve karte u napad i ovi su zabili iz 3 kontre...

baš to.

drugi i treći ronaldov gol, mislim, realno, ne umanjujući njegovu kvalitetu al on je kampirao u špici i dobivao lopte s krila u dubinu i zahvaljujući brzini dolazio 1na1 s vratarom.

igrač njegove klase naravno to zabija, al da tu ima neke magije ili išta slično srninom golu i akciji koja je tome prethodila s igračem manje?!

još kad pišu kao ronaldo je krilo a zabija više od messija čiste špice, mislim lol.

frajer provede više pred golom kao "krilo" neg messi koji igra špicu.

al ok, dost više o njima i zlatnoj lopti itd itd.

svatko ima svoje mišljenje i pravo na isto.

Moje je da je mesi klasa za sebe zbog svog talenta, a cr7 je čovjek koji je utreniran do boli i sve daje od sebe na svakoj tekmi i zato mu kapa do poda, al on je olić sa **benom tehnikom{#}

bez uvrede onima koji preferiraju cr7, frajer je stvarno dobar!

uBlowMeBro?
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra ti je ova usporedba s Olicem, hehe. 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas 51. rodjendan slavi Barcin trener,Srecan rodjendan 'Tata'{#}

16 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

baš to.

drugi i treći ronaldov gol, mislim, realno, ne umanjujući njegovu kvalitetu al on je kampirao u špici i dobivao lopte s krila u dubinu i zahvaljujući brzini dolazio 1na1 s vratarom.

igrač njegove klase naravno to zabija, al da tu ima neke magije ili išta slično srninom golu i akciji koja je tome prethodila s igračem manje?!

još kad pišu kao ronaldo je krilo a zabija više od messija čiste špice, mislim lol.

frajer provede više pred golom kao "krilo" neg messi koji igra špicu.

al ok, dost više o njima i zlatnoj lopti itd itd.

svatko ima svoje mišljenje i pravo na isto.

Moje je da je mesi klasa za sebe zbog svog talenta, a cr7 je čovjek koji je utreniran do boli i sve daje od sebe na svakoj tekmi i zato mu kapa do poda, al on je olić sa **benom tehnikom{#}

bez uvrede onima koji preferiraju cr7, frajer je stvarno dobar!

al ne samo to, umanjuju messijev uspjeh zato jer igra u barci, pa ronaldo da igra u barci nebi upola golova zabio kao messi zato sto je ronaldo igrac koji je opasan kada ima ogroman prostor ispred sebe i tu do izrazaja dolazi njegova brzina, kad se nađe 10 igraca ispred njega nezna dodat loptu na 2 metra i onda pisu ronaldo najkompletniji... ma daj, ima brzinu, nos za gol, igra glavom, a gdje je tehnika i igra na malom prostoru? pa koliko puta sam vidio da ne moze dupli pas odigrat na malom prostoru, daj nemojte biti smijesni i govorit da je najkompletniji kada to nije... ja ne osporavam njegovu kvalitetu samo sto vecina cr fanova govori da je kompletan, a nije, ali svejedno ce ove godine dobit zlatnu loptu i to zasluzeno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 16:23 (MrSkunk43).
13 godina
MrSkunk43 kaže...

al ne samo to, umanjuju messijev uspjeh zato jer igra u barci, pa ronaldo da igra u barci nebi upola golova zabio kao messi zato sto je ronaldo igrac koji je opasan kada ima ogroman prostor ispred sebe i tu do izrazaja dolazi njegova brzina, kad se nađe 10 igraca ispred njega nezna dodat loptu na 2 metra i onda pisu ronaldo najkompletniji... ma daj, ima brzinu, nos za gol, igra glavom, a gdje je tehnika i igra na malom prostoru? pa koliko puta sam vidio da ne moze dupli pas odigrat na malom prostoru, daj nemojte biti smijesni i govorit da je najkompletniji kada to nije... ja ne osporavam njegovu kvalitetu samo sto vecina cr fanova govori da je kompletan, a nije, ali svejedno ce ove godine dobit zlatnu loptu i to zasluzeno...

Ma nek je dobije, samo nek mi ne spominju kao potencijalne za tu nagradu riberya il zlatana jer stvarno, dobri su, al di su oni da budu u istoj rečenici s njima.

ajd još ibra kakav god mu karakter je igračina, visok, jak, nos za gol, tehniku i udarac ima, jako dobar i nosi psg, al ribery je samo kotačić u bayernu i nagradu koju je dobio za naj igrača europe il šta već, da nije platini na čelu...

stvarno mi se *ere na manipulacije. ak žele dat nagradu nekom od čeg će im ego bit veći, ma dajte, meni ni u đep ni van njega.

gledam i pratim nogomet jer ga volim, a utakmice poput naše jučerašnje di je pokazano zajedništvo, želja, stvarno su dali sve od sebe, e to je čar nogometa i u tome uživam!

uBlowMeBro?
16 godina
FC Barcelona

malo Neymarove magije od sinoć, šteta da na kraju baš golmana pogodi {#}

16 godina
FC Barcelona

Messi je danas postao jedini igrač u povijesti sa 3 Zlatne kopačke. Također, jedini je igrač u povijesti sa 4 Zlatne lopte. 

Hristo Stoichkov: "Messi, just recover soon and the next Golden Shoe you'll win will be that of the World Cup. You deserve it".

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gdje mogu gledati/skinuti Barcelonine utakmice otkad je Guardiola sjeo na klupu trenera? Sigurno netko negdje ima sve to na jednom mjestu.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dani Alves upitan za utakmicu protiv Granade.

16 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
carcharodon kaže...

De budi realan gol je pacerski svaki bolji golman bi ga obranio,ti spominjes ronalda tu tu ne ja ja nista nisam rekao, akcija kovacica je remek djelo ali sama zavrsnica i ne bas:D

Ps. born and raise in Croatia

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 2:13 (carcharodon).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi: "Čast mi je,ako je to istina,da se drugi klubovi zanimaju za mene,ali moj jedini cilj je karijeru završiti ovdje,u FC Barceloni.Ovaj klub je moj život." {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Dani Alves has a calf muscle injury and will be out for 7 to 10 days ‪#‎fcblive‬

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Official: Dani Alves has a calf muscle injury and will be out for 7 to 10 days ‪#‎fcblive‬

Znaci krenulo sa ozljedama...

Lionel Messi: ''Bio sam jako sretan zbog njega kada je postigao te pogotke. Sjajno je kada sve najbolje reprezentacije izbore Svjetsko prvenstvo, a Cristiano igra za jednu takvu. Igra na nevjerojatnoj razini."

''Ne znam da li je to bila njegova najbolja utakmica, ali znam da je uvijek prisutan. Uvijek zabija pogotke i pomaže svojim suigračima u klubu i reprezentaciji da rade isto. Na ovoj je razini već godinama. Čak i kad igra slabije, čini se da igra fenomenalno."

Sta reci nego gospodin {#}

Pique:"Messijev sako na dodjeli Zlatne kopačke? (smijeh) To je bilo iznenađenje,nismo to očekivali,iako je sve bilo moguće nakon onog sakoa s točkicama"

Hahah a bas zna izabrat odijelo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 14:00 (barcafan12).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bez zajebankije, odijelo izgleda super.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice