FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je,oba gola su sumnjiva,treba vidjet jos snimke iz boljih kuteva...no igraju tako tako,previse probavaju s tim loptama kroz sredinu al ne ide bas,Milan je zgusnut tu...treba zabit sto prije i osigurati pobjedu

a i zalosno je da mi ne mozemo natrpati ekipu koju u prvenstvu "svakakve" momcadi dobivaju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:46 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene užasno nerviraju situacije gdje barcelona ima polukontru, Neymar jedno 10-tak puta tako lijepo utrčava u prazan prostor a xavi ili iniesta usporavaju igru i dodaju prvom do sebe,ili mu dodaju kad je već u ofsajdu.    Opet se puno pimpla lopta a Messi igra na 20%.  Govorili vi što god ali Messi je u vrlo velikoj krizi.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kralj se vraca :D Grande Leooo 3-1 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vazna pobeda,VISCA BARCA ♥

16 godina
FC Barcelona

drugo poluvrijeme mi je bilo puno bolje od prvog, po meni ukupno dosta bolja uttakmica od one protiv Espanyola. Messi se polako diže, samo mi je pred kraj izgledalo kao da je šepao. Nadam se da nije opet ozljeda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Odlična utakmica, ja računam kao 3-0.

Ovo je Messijeva najbolja utakmica do sad, vratio se u formu, danas je trebao oboriti svoj rekord po broju postignutih golova u jednoj utakmici u LP, igrao je danas fenomenalno.{#}

Koliko je samo pretrčao, koliko je šansi stvorio. 3 puta su mu skinuli loptu s noge baš kad je htio zabiti. 

Neymar, dobar, onaj solo prodor da je ušao...{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

loša i nezainteresirana igra... ali i s takvom igrom su mogli utrpat barem 5 golova...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:39 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicno drugo poluvrijeme. Dobra igra svih igraca.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Mislim da bi zabili puno više golova da se ide na krila a ne na Lea svaki put kada imamo kontru 3-3 ili 4-3. 

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas je malo Alexis zakazao u napadu,ali se trudio u obrani i trcao je dosta...Neymar odlican,zeljan igre,svida mi se sto puno utrcava u prostor samo Xavi i Iniesta sporo reagiraju...King se polako vraca,ova 2 gola ce mu podici samopouzdanje i nadam se da ce krenuti na ono staro...ostali svi ok,igra solidna nista specijalno,mogli smo i vise dati ali bitna su 3 boda

14 godina
FC Barcelona

Suci danas katastrofa, Messiju i Neymaru poništili čisti izlazak 1 na 1 sa golmanom.

14 godina
FC Barcelona

Evo kakvu su suci golčinu poništili(nije offside iz drugog kuta):

Sorry na duplom postu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:54 (KiX777).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mogli si dati još koji gol više da je messi odigrao koji  loptu više na neymara ili pedra. Mogli su dati još koji gol više. Ali dobro. Nije mi nešto napeta utakmica bila. Znao sam da će to lako riješiti jer je milan los. Bilo kako bilo bar zanimljiva utakmica.protiv koga je sljedeća utakmica...? 

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jeste skontali Hrvatsku zastavu dok je Messi izvodio penal? {#}

17 godina
neaktivan
16 godina

treba se zabrinuti za njega ako je ozbiljan s ovom izjavom {#}

Tello nije bolji ni od jednog Cuence, a dalje da ne idemo. On me baš razočarao sad u zadnje vrijeme, očekivao sam neki njegov veći napredak, ali uvijek isto. Nekako igra kao bez glave, svaki potez mu znaš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Glup potez zubizarrete,samo bezveze ulazi u raspravu {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocito ima nekih nepodmirenih dugova s realom lol mora da ih istinski mrzi xD

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
FC Barcelona

koja šteta što nije zabio ovo...

GIF

I evo što se tiče penala, iz ovog kuta se najbolje vidi da je sve čisto jer ga Abate povlači lijevom rukom:

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo posto se vratio u formu,jedan dobar video 

LEO ! {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo kako to rade Mashe i Messi :) 

i evo ih Leove nove kopacke {#}

16 godina
FC Barcelona

U 1/16 finala kupa Kralja Barcelona će igrati protiv Cartagene. Evo cijeli ždrijeb...

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

U 1/16 finala kupa Kralja Barcelona će igrati protiv Cartagene. Evo cijeli ždrijeb...

Dobro je sto se sa Atleticom i Realom ne mozemo igrati sve do finala {#}

16 godina
Nidzo95 kaže...

Dobro je sto se sa Atleticom i Realom ne mozemo igrati sve do finala {#}

dobro je sto ce Atletico izbaciti Real prije finala s Barçom {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

majstor. Očekivao sam da će biti dobar, ali da će se tako brzo prilagoditi i igrati na ovom nivou od prve utakmice, vjerujem da nitko to nije očekivao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 21:39 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

majstor. Očekivao sam da će biti dobar, ali da će se tako brzo prilagoditi i igrati na ovom nivou od prve utakmice, vjerujem da nitko to nije očekivao.

Ja sam znao da ce se prilagodit jer je to tip igraca kakvom pase igra barce

Btw uzasno me podsjeca na ronia sa nacinom na koji igra, ljepota za gledat njegove poteze, rodjeni dribler

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 16:53 (carcharodon).
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ja sam znao da ce se prilagodit jer je to tip igraca kakvom pase igra barce

Btw uzasno me podsjeca na ronia sa nacinom na koji igra, ljepota za gledat njegove poteze, rodjeni dribler

Pa od Ronnija je i falio jedan ovakav igrac,s ovakvim potezima,uzitak ga je gledat...on i Messi u paru-melem za oci

14 godina
FC Barcelona

Pique: "Nisam siguran o čemu ovisi tko će dobiti Zlatnu loptu. Ako ovisi o trofejima, onda bi ju trebao dobiti Ribery. Ako se gledaju individualna postignuća, onda bi ju Messi trebao dobiti."

Sve je rekao.

13 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Pique: "Nisam siguran o čemu ovisi tko će dobiti Zlatnu loptu. Ako ovisi o trofejima, onda bi ju trebao dobiti Ribery. Ako se gledaju individualna postignuća, onda bi ju Messi trebao dobiti."

Sve je rekao.

messi je najbolji,daleko od toga ali nema nikakve logike da on dobije ove godine,ali nije onda bilo ni 2/4 od njegove četiri ali šta češ.

Ali svejedno messi najveći ikad {#}

16 godina
FC Barcelona

Neznam zašto nema logike da dobije Messi. Tko je bio najbolji prvu polovicu godine? kad je vodio Barcu do titule, bio najbolji strijelac Primere, zabijao u Primeri svim momčadima zaredom i oborio još brdo rekorda? To što sad na početku ove nove sezone Messija muče ozljede i Ronaldo i Ibra su u boljoj formi, to ne mora značiti da poništava sve što se događalo do početka ove sezone.

Uostalom, pogledajte kladionice. Na Riberya i Messija je koeficijent oko 2.50, a treći favorit je Ronaldo, na njega je koeficijent preko 7.

Mada neznam čemu stalno blebetanje o toj nagradi, da je dobije neznam tko, zaslužio bi je, jer tu nagradu dijele njihove kolege igrači i treneri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 9:09 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice