FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.029.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

ma to su mediji. Ispitaju vjerojatno 100 ljudi i onda ovih 5 koji kažu da je loš, da bi ga prodali odmah, njih stave u video. Samo da bi se dobilo na gledanosti.

ali stavrno moraš biti lud da želiš prodaju Messija.  Stvarno bi volio vidjeti logiku kod ovih što ga žele prodati. Znači prodaš Messija, i s kime ga mijenjaš? Takvi ljudi razmišljaju na način da ako je normalno da neki drugi igrač zabija 20-30 golova po sezoni, i stalno održava tu brojku, onda nema problema. A kad Messi eto ne zabije gol 3 utakmice zaredom, to je nenormalno. Iako će do Božića imati toliko golova koliko ovaj s kime bi ga mijenjali. Ali eto, on je Messi, on je sve razmzio i ne valja ako svake godine ne ruši onaj rekord od 100 golova u godini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 13:43 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

nisam provjeravo da li je istina, ako je LP je naša {#} {#}

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

nisam provjeravo da li je istina, ako je LP je naša {#} {#}

Ko zna, ako ne zabije još koju, možda osiguraju i prvenstvo i kup odmah... {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na pitanje novinara sa kojim bi igračem želio uraditi intervju,kapiten Liverpoola Steven Gerrard kratko je odgovorio: "Messija.Želio bih ga pitati kako je postao toliko dobar igrač." {#}

14 godina
FC Barcelona

Današnji trening:

Messi je baš nabrijan, izgleda da želi začepiti usta svim kritičarima u srijedu. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
antimadridista kaže...

ma to su mediji. Ispitaju vjerojatno 100 ljudi i onda ovih 5 koji kažu da je loš, da bi ga prodali odmah, njih stave u video. Samo da bi se dobilo na gledanosti.

ali stavrno moraš biti lud da želiš prodaju Messija.  Stvarno bi volio vidjeti logiku kod ovih što ga žele prodati. Znači prodaš Messija, i s kime ga mijenjaš? Takvi ljudi razmišljaju na način da ako je normalno da neki drugi igrač zabija 20-30 golova po sezoni, i stalno održava tu brojku, onda nema problema. A kad Messi eto ne zabije gol 3 utakmice zaredom, to je nenormalno. Iako će do Božića imati toliko golova koliko ovaj s kime bi ga mijenjali. Ali eto, on je Messi, on je sve razmzio i ne valja ako svake godine ne ruši onaj rekord od 100 golova u godini.

Najjaci mi je bio onaj Medo na dnevnik.hr koji je rekao da u Barcu stize ponuda koja se ne odbija... Messi sam nece iz Barce, previse mu je klub dao da bi to tako olako ispustio za odredjene pare.. Jedini moguci scenarij je da ga Barca otjera radi para, ali nisu toliko glupi i to se nece desiti... Forma je prolazna, ali klasa je vjecna...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hjoj decki, pa nema teorije da Messi ode iz Barce jos kojih 5-6 godina (a i vise, jedino ako misli da bi mu godila promjena), on za Barcu igra ko za repku :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
FC Barcelona

http://m.24sata.hr/#nogomet/messijev-otac-ne-brinite-moj-leo-ce-uskoro-biti-onaj-stari-339652

Eto razloga trenutne Messijeve forme, boji se da će se ozljede vratiti.

16 godina
FC Barcelona

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/zlatnu-loptu-mora-dobiti-messi-ili-cristiano-ronaldo---309878.html
"Posljednje četiri godine Zlatnu loptu je osvajao Messi (nepravedno ju je dobio za 2010. godinu nauštrb Wesleyja Sneijdera".
"Jeli na pomolu nova nepravda"?
"Zlatnu loptu kao da moraju osvojiti Messi ili Ronaldo"

Koji smijeh i neupućenost novinara. Izgleda da se naši novinari i narod općenito smatraju kompetentnijim za izbor u ovoj nagradi od samih igrača i trenera koji se bave time cijeli život, koji igraju s tim igračima i protiv njih, ljudi koji žive taj nogomet 24 sata na dan. Kako netko može pored njih koji glasaju smatrati da je nešto "nepravedno" ili "nepošteno". Ali M.Č. sa gol.hr-a smatra je je on bolji za izbor i usuđuje se pičati o nekoj nezasluženosti. Ja se čudim koliko ljudi koji komentira uopće ni ne zna značenje Zlatne lopte koja se daje najboljem POJEDINCU, a zaprepastim se kad čak ni novinari ne znaju pa pišu ovakve proljeve od tekstova.

Svake godine isto, već 2-3 mjeseca prije dodjele se napravi uvijek ista priča, jednostavno ne razumijem, Tko je to bolji za izbor ove nagrade od samih igrača i trenera? Jeli svake godine vidimo rezultate tko je točno glasao za koga? Jednostavno ne vidim zašto se svake godine diže tolika buka oko toga, to je stvarno presmiješno. Tipično balkanski, svatko misli da baš on najbolje zna tko zaslužuje a tko ne, što je nepravedno, a što pravedno. J*beš ljude koji se time bave, ja bolje znam...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 15:48 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/zlatnu-loptu-mora-dobiti-messi-ili-cristiano-ronaldo---309878.html
"Posljednje četiri godine Zlatnu loptu je osvajao Messi (nepravedno ju je dobio za 2010. godinu nauštrb Wesleyja Sneijdera".

Koji smijeh i neupućenost novinara. Izgleda da se naši novinari i narod općenito smatraju kompetentnijim za izbor u ovoj nagradi od samih igrača i trenera koji se bave time cijeli život, koji igraju s tim igračima i protiv njih, ljudi koji žive taj nogomet 24 sata na dan. Kako netko može pored njih koji glasaju smatrati da je nešto "nepravedno" ili "nepošteno". Ali M.Č. sa gol.hr-a smatra je je on bolji za izbor i usuđuje se pičati o nekoj nezasluženosti. Ja se čudim koliko ljudi koji komentira uopće ni ne zna značenje Zlatne lopte koja se daje najboljem POJEDINCU, a zaprepastim se kad čak ni novinari ne znaju pa pišu ovakve proljeve od tekstova.

Svake godine isto, već 2-3 mjeseca prije dodjele se napravi uvijek ista priča, jednostavno ne razumijem, Tko je to bolji za izbor ove nagrade od samih igrača i trenera? Jeli svake godine vidimo rezultate tko je točno glasao za koga? Jednostavno ne vidim zašto se svake godine diže tolika buka oko toga, to je stvarno presmiješno. Tipično balkanski, svatko misli da baš on najbolje zna tko zaslužuje a tko ne, što je nepravedno, a što pravedno. J*beš ljude koji se time bave, ja bolje znam...

Zato jer su ljudi tj. vecina njih ljubomorni idioti i zatucani fanboi pogledaj si samo tu na forumu velike znalce ali naj smijesnija stvar u cijeloj toj prici je licimjerje jer dok je Messi pocelo svoj nogometni pohod 90% njih su natezali kozicu na njega i dizali ga u nebesa i sad ga ti isti pljuju a vecina nnjih ne svaca da cak nisu niti golovi i asistencije u pitanju koliko nacin tj. lakoca s kojom igra,zabija i dribla:

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 15:56 (dad0r).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

To izjave dolaze od istih ljudi koji su govorili da prosle godine Barcelona i Real moraju igrati finale LP. 

edeat: zapravo ove

The only thing I put before me is do re.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 16:15 (VirtUoso).
16 godina
antimadridista kaže...

sto ocekivati od ljudi koji pisu (i misle) da FIFA i Blatter dijele nagradu, a ne da o tome odlucuju igraci i treneri... 

isti ti koji su izmislili treci svjetski rat zbog glupe Blatterove sale na racun Ronalda, a covjek je izjavio da se ovaj brine o frizuri (istina) i da se sepuri na terenu (istina).

nemres danas vise ni istinu reci, a da se netko ne nadje uvrijedjen... ali samo zato sto je netko uvrijedjen, ne znaci i da je u pravu.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
protjeran

Koji je sastav za večeras?

B-A-R-C-A
15 godina
FC Barcelona

Kad je tekma?

VISCA BARCA
16 godina
protjeran

Kao i uvijek. 20:45h

B-A-R-C-A
14 godina
FC Barcelona

BARÇA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Messi, Neymar.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima neko link za prijenos tekme?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
FC Barcelona

Neymaru bi opalio par šamara, šta ide driblat kad ima otvorenog Messija?!{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

And here we go again...

The only thing I put before me is do re.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiiiii 1-0 ♥

14 godina
FC Barcelona

Neymar izborio, Messi rutinski.

U 500-tom nastupu je zabio gol. Grande Leo Messi!

16 godina
protjeran

Penal ne postojeći. Al dobro, vodimo.

Suljo Muntari za ono uklizavanje je trebao dobit crveni karton.

B-A-R-C-A
16 godina
iNo_bhf kaže...

Penal ne postojeći. Al dobro, vodimo.

Suljo Muntari za ono uklizavanje je trebao dobit crveni karton.

? Penal je čist ko suza, iz default kamere se vidjelo da je penal čisti, na replayevima su cutali dio gdje ga zapravo abate oborio.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busiii 2-0 

14 godina
FC Barcelona

Dajte ljudi neki dobar link, kidam si živce....

13 godina
neaktivan

Jel se to meni cini ili je to radi kuta kamere, al drugi gol, offside?

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
16 godina
protjeran

sop://broker.sopcast.com:3912/147066 Ruski ali stabilan.

Za mene nije bio penal, u početku je držao ruku na njemu al nedovoljno za penal. Drugi gol možda je i bilo zaleđe. 

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Glupo primljen gol,koji moze da nas kosta u nastavku...

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Dajte ljudi neki dobar link, kidam si živce....

http://livetv.ru/en/eventinfo/199924_barcelona_milan/

Odaberi neki

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Penal za mene nije bio. Budimo realni, isti takav kontakt, možda i malo čvršći je bio na Ronaldu u El clasicu.

A gol Busija glavom je bio lijep. Iako mi tu malo smrdi na ofsajd.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice