FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se,Ini i Neymar najbolji,najvise se trude i pokusavaju,nije ni Alexis nesto losiji,ostali kao da su na piknik dosli,nema zivota u njima,Messi pogotovo...treba malo i trcati,nece gol sam od sebe doci...napokon da su uputili pokoji udarac iz 16,treba cesce tako...za sad ja ne bi nista mijenjao samo neka se svi malo vise aktiviraju i to je to

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexisss,bravo Neymar,odlican {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bezveze je sad na espanjolu gubit bodove, bezveze ali totalno......   ali messi loš totalno, yebe se njemu za sve, djeluje umoran ko da je iz boksačkog meča došao, neznam zašto je ovako nezainteresiran. 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Umor, ništa drugo.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 22:44 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovu tekmu što prije zaboravit, opalit par šamara u svlačionici i u srijedu ima da se oduže navijačima za ovakvu igru sa barem 3 gola u mreži Milana.

14 godina
FC Barcelona

Messija neće i neće, pokušava, ali nema sreće. Nadam se da će zabiti protiv Milana.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Ono najvažnije smo ostvarili. Posjed lopte mislim da je bio i 80%.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

piše se pobjeda, ostalo za zaborav. Polako i mene Messi počinje zabrinjavati, nije to pravi Messi trenutno, kao da nema snage ni za pošteno potrčati. Izgleda da ga je ova zadnja ozljeda izbacila iz ritma. Opet je odlučio genijalan potez Neymara i to jedina stvar koja će se pamtiti iz ove utakmice.
A Dani kao da je došao pijan na utakmicu večeras, kakvi su ono nabačaji...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 22:57 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se,Messi je potpuno ispao iz forme,ali nadam se da ce brzo da se vrati,Neymar fenomenalan 8.asistencija,Dani ocajan,kakvi su ono centarsutevi,Mascherano dobar.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi su nekak izgubljeno djelovali, Xavi je par lopti dao totalno bezveze što za njega je apsolutno čudno. I Busi isto, ko da ne igra al igra.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako je los bio,Messi je oborio jos jedan vlastiti rekord,po prvi puta 4 tekme La lige zaredom nije zabio....a sto se tice tekme,jako lose,sto prije zaboravit,i pripremit se za srijedu...Alexis i Neymar jedini vrijedni spomena i mozda Iniesta,svi ostali ispod svog prosjeka...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam očekivao da će negdje u 70 min izaći Xavi, a uću S.Roberto, vjerujem da bi mali pokrenuo malo momčad, jer dosada kada je ulazio sa klupe pred kraj utakmice uvijek je bio dobar.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa za Alvesa me nista necudi ovako losi ubacaji, pa budimo realni nikad nije znao posteno ubacit loptu, iako jednom od 10 puta mu se i posreci, to mu je jedna od vecih mana. Kad ga vidim sa loptop samo se nadam da ce dodat ili driblat jer od ubacaja nema nista il je duga ili kratka ili ode u gol-aut ili Messi bude metar pre nizak da ju dohvati

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bitna je pobjeda i 3 boda kao i uvijek,ali stvarno se treba zapitati oko Messija,neznam,ili ima taj neki strah da se ponovno ne ozlijedi ili jos nije 100% spreman ili sta vec,ali ne sluti na dobro,nije sad neka uzbuna ali 4 tekme nije zabio niti odigrao nesto posebno,izuzetak protiv Celte kad ga je golman par puta sprijecio i imao 2 assist ako se ne varam...u srijedu je krajnje vrijeme da odigra jednu pravu tekmu za navijace...a za sada Alexis i Neymar najbolji u ekipi,trude se najvise,Alexis zabija hvala Bogu napokon,Neymar 8 asistencija,i to odlicno izgleda

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad nesto razmisljam i mislim da se Messi cuva za drugi deo sezone.Jer u proslih nekoliko sezona uvek od starta daje maksimum i kasnije bi postajo sve umorniji.Mnogo je tesko da na istom nivou odigra celu sezonu,a i sad ide SP,pa zeli da bude u top formi,ocekujem da zablista u drugom delu sezone i na SP {#}

14 godina
FC Barcelona

Neznam zašto govorite da nije u formi, on je jučer vrlo dobro igrao, on uvijek tako hoda lagano po terenu, baš sam jučer gledao utakmicu protiv Milana (4-0) i dok Milan ima loptu ili mi u obrani on hoda i čeka loptu. 

On je trebao zabiti 4 gola u ove zadnje 2 utakmice, jednostavno nije imao sreće. 

Nekim navijačima Barce, kad Messi ne zabija odma nije u formi, a lik djeli lopte i navlači igrače.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas je rodjendan Messijevom sinu,srecan rodjendan,Thiago {#}

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

ti si 100% zaljubljen u messija i opsjednut,i to ne na dobar način

13 godina
neaktivan
windforce kaže...
Nidzo95 kaže...

ti si 100% zaljubljen u messija i opsjednut,i to ne na dobar način

Ne,nego kad vidim neku informaciju vezanu za Barcu i Barcine igrace,sto ne bih podelio to sa vama {#}

14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Neznam zašto govorite da nije u formi, on je jučer vrlo dobro igrao, on uvijek tako hoda lagano po terenu, baš sam jučer gledao utakmicu protiv Milana (4-0) i dok Milan ima loptu ili mi u obrani on hoda i čeka loptu. 

On je trebao zabiti 4 gola u ove zadnje 2 utakmice, jednostavno nije imao sreće. 

Nekim navijačima Barce, kad Messi ne zabija odma nije u formi, a lik djeli lopte i navlači igrače.

Neznam po cemu je on jucer odigrao vrlo dobro,ali to nije ni 10% onog kak on zna odigrat,vidi se da silno zeli taj gol,par puta je mogao i dodat jer su suigraci bili u boljoj poziciji,ali ga ne ide,zato jer se ni ne trudi previse...pogledaj samo 1.tekmu sezone protiv Levantea,ne pamtim kad je onoliko pretrcao,ne samo on nego i svi ostali,po meni smo tu tekmu igrali najbolji presing sezone,zato je i rezultat bio takav kakav je bio...nitko ne kaze da se on nece vratit na pravi put,forma je prolazna klasa je vjecna,jos kad se tu radi o najboljem igracu svijeta,nema smisla raspravljati,ali se mora priznati da je u jednoj mini krizi,ipak nije zabio 4 tekme,a za Messija je to svakako cudno,i prije nije znao odigrati neke dobre partije pa uvali 1,2...zato kazem nije neki razlog za paniku,nego je vrijeme da malo pocasti navijace u srijedu i najavi da se stari Leo vraca ;)

16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Messi (Weibo): "Utakmice protiv Espanyola su uvijek komplicirane. Fizički još uvijek nisam na 100 %, ali svakim treningom sam spremniji i taj postotak se podiže."

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 20:58 (KiX777).
16 godina
neaktivan
Ja ne razumijem zasto je Milan u serie a ocajan, a Barcu uvijek namuci...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
KiX777 kaže...

Messi (Weibo): "Utakmice protiv Espanyola su uvijek komplicirane. Fizički još uvijek nisam na 100 %, ali svakim treningom sam spremniji i taj postotak se podiže."

To je vise nego ocito i ne shvacam zasto ga opet forsiraju u svakoj utakmici.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ja ne razumijem zasto je Milan u serie a ocajan, a Barcu uvijek namuci...

zato što im bolje ide bunker igra sa kontrama i polukontrama protiv jačih momčadi, nego kad moraju napadat slabije ekipe od sebe i igrat protiv bunkera.

14 godina
FC Barcelona

Sport.es: Xavi, Puyol, Iniesta i Valdes će se sastati sa Messijem i porazgovarati o njegovoj trenutnoj formi. Kapetani žele saznati u čemu je problem i pokušati ga riješiti. 

16 godina
KiX777 kaže...

Sport.es: Xavi, Puyol, Iniesta i Valdes će se sastati sa Messijem i porazgovarati o njegovoj trenutnoj formi. Kapetani žele saznati u čemu je problem i pokušati ga riješiti. 

kakva glupost... kakav problem? 

to sto nas je Messi sve razmazio pa u zadnjih par utakmica ne zabija po 2 gola po utakmici je nas problem, ne njegov. sam je izjavio kako jos nije na 100% i treba mu dati malo vremena, jer i on je samo covjek.

bas je pohvalno sto je Martino postigao to da momcad vise ne ovisi o Messiju, vec svi igraju i zabijaju. Neymar se pokazao kao veliko pojacanje (unatoc mnogima koji su sumnjali), pa ni Messi vise ne mora nadljudskim naporima spasavati momcad.

citam i kako mnogi kritiziraju Barceloninu igru, ali sto ce tek biti kad Barça dozivi prvi poraz ove sezone?

cudni neki kriteriji, cudna neka ocekivanja...

evo malo statistike:

Most chances created for Barcelona this season

1- Neymar and Xavi (25)

3- Messi and Iniesta (22)

5- Fabregas (21)

6- Alves (16)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

tako ti je to kad si Messi, ne zabije gol 3 utakmice zaredom i odmah svi misle da je poludio i da nešto nije u redu, čak i kapetani ekipe {#}

ali bez zafrkancije, doći će on na svoje, jednostavno su ga ozljede malo izbacile iz ritma. Vjerojatno bi bilo bolje da je bila samo jedna ozljeda, ali on je bio ozljeđen i taman se vratio u pravu formu da bi opet zadobio istu ozljedu taman kad je bio pravi. Ne treba zaboraviti ni na SP sljedeće ljeto, sigurno mu puno znači da tamo bude pravi i da dobro tempira formu i izbjegne ozljede ove sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 2:09 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma odma na transfer listu{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvih ima ovih navijaca ovo je nemoguce.

'Punto Pelota' je  ispatala navijače u vezi sa njihovim utiscima o Messijevim igrama,dobili su različite odgovore,koji su unificirani kada je u pitanju ocena da je Messi potpuno podbacio na poslednjih nekoliko utakmica.

"Messi igra katastrofalno.Neymar je mnogo bolji.",ceni jedan navijač.

"Messi ne igra dobro, na sreću tu su Neymar i Alexis,inače bi bilo loše."Nadovezuje se još jedan navijač Barce.

"Što se mene tiče najbolje bi bilo da ga prodaju.Messi nije više onaj stari,Neymar igra sjajno i zaista bi trebali razmisliti o prodaji." a evo i snimak  

Kako mogu nesto ovako da kazu za coveka koji im je doneo najvise titula i lepih trenutaka u poslednjih nekoliko godina,nije mi jasno kako mogu biti ovako nezahvalni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice