FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

postoje već Boixos Nois, ultrasi Barce, jedni od najžešćih u Europi. Samo je problem što imaju zabranu kao grupa za dolazak na Camp Nou, još od doba Laporte. Radili su svakakve stvari, bilo je i ubojstava. To i jest razlog zašto više puta možemo čuti da su Barcini navijači glasniji na gostovanjima od domaćih navijača, a na Camp Nou većinu utakmice je muk i nitko ne navija {#}

Za tu novu grupu neznam, možda i bude nešto, ali da, baš je šteta što ovakva ekipa igra u takvoj tišini na domaćem terenu.

Za tu frakciju znam,i steta sto ne mogu dolaziti na tekme,to nisam znao...a citao sam nesto da su na nekoj sjednici raspravljali oko nekoliko stvari izmedu ostalog i o preuredenju stadiona ili izgradnju novog i jedna od tocki je bila ta da se osnuje ta grupica od stotinjak navijaca da cijelu tekmu navijaju...svakako bi bilo dobro,lijepo je i ovako cuti kad navijaju ali je to sve na trenutke,dok kad gledam jednu Borussiju,Žuti zid 90+ navija,nesto predobro za vidjet

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 21:48 (barcafan12).
14 godina
FC Barcelona

Legende kažu kako Ronaldo još uvijek traži loptu. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerojatno ste vidjeli ovu sliku ali ajde nek se nađe i ovdje. Messi malo zaroštilju sa prijateljima nakon pobjede nad Realom.

I Ronaldo je tu bio nego ga Alves poslo po cevape {#}

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
protjeran

LM

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Victor Valdes je u subotnjem El Clasicu imao 25 tačnih pasova,dok je Gareth Bale imao 17 pasova od kojih je 10 bilo pogrešno. 

Grande VICTOR {#}

i jos nesto,na danasnji dan prije 40 godina,je debitovao Johan Cruyff i postigao 2 pogotka u pobedi nad Granadom 4-0,sve ostalo je istorija {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 13:26 (Nidzo95).
16 godina
FC Barcelona

Tata Martino (press konferencija):

"Liga se osvaja utakmicu po utakmicu, nema opuštanja. Moramo svaku utakmicu dizati formu i nivo igre".

"Dok god zaostatak nije prevelik, Real Madrid je kandidat za naslov prvaka. Atletico je zasad fantastičan, rekao sam i prije početka lige da su kandidati za naslov".

"Nisam zabrinut za Messija, zabrinuti su samo oni koji ga nemaju priliku gledati svaki dan. Čak i ako ponekad ne zabije gol, on je jako važan za ekipu."

"Luis Enrique je usko povezan sa Barçom. Siguran sam da su velike šanse da će on biti trener Barcelone jednog dana".

"Messi je igrao na desnoj strani u subotu? On može igrati na različitim pozicijama i to je dobra stvar za ekipu".

"Planovi za Cuencu? Kada se vrati u svoju najbolju formu, računati ćemo na njega. Zasad još nije u punoj spremi nakon teške ozljede".

"Pobjeda u El Clasicu uvijek je dodatna motivacija za igrače. Raspoloženje u ekipi ne može biti bolje".

"Bartra nije bio planovima protiv Madrida? On je to dobro prihvatio. Ne mogu reći ništa više od toga jer bi mogao nešto odati što se tiče sljedeće utakmice".

"Pobijedili smo Madrid u jako zahtjevnoj uakmici. Bilo je razdoblja utakmice kad smo mi bili bolji, a bilo je i onih kad su bolji bili oni".

"Ovo će zvučati kontradiktorno zato što on ne igra, ali Sergi Roberto je vrhunski igrač. Stvar je u tome da u ekipi imamo Xavija, Iniestu i Cesca".

"Mislim li da se iz Madrida previše žale na suđenje? Neću to komentirati, ne želim ništa isprovocirati".

"Ako novinari po njegovoj trenutnoj statistici pišu da Messi igra loše, onda mogu samo zamisliti na kojem nivou će on igrati kada budu pisali da je dobar". 

"Ljudi za Barçu postsvljaju previsoke standarde. U subotu u hotelu smo gledali onaj El Clasico koji je završio 5-0. Naravno da bi voljeli da opet odigramo tako, ali to nije uvijek moguće".

"Isitna je da sam u subotu napravio zamjenu Song - Iniestu kojom sam želio zatvoriti utakmicu, ali 5 minuta prije toga napravio sam zamjenu Cesc - Alexis s ciljem da pojačam napad".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:04 (barcafan12).
13 godina
protjeran

Normalno je,barca je zadnjih 10 godina največi klub i zato se mora nama pomagati.Gledaj to ovako,dosad u primeri sudac je pomogao realu protiv elchea,nama protiv seville i sad opet nama tako da ubrzo očekuj pomoć njima ako zatreba.

Kao što sam rekao mi smo velik klub,a velikima se progleda kroz prste 

Barca {#}

16 godina
windforce kaže...

Normalno je,barca je zadnjih 10 godina največi klub i zato se mora nama pomagati.Gledaj to ovako,dosad u primeri sudac je pomogao realu protiv elchea,nama protiv seville i sad opet nama tako da ubrzo očekuj pomoć njima ako zatreba.

Barca {#}

meni se cijelo vrijemw čini da ti trolaš, od prvog posta u temi. 

Anyway, ako zbilja misliš da je normalno da se griješi u bilo čiju korist, onda bolje ne komentiraj ništa o tome, nema smisla.

ja se mogu složiti da se realovci nemaju pravo žaliti na suđenje, ali uvijek bi volio da je sve čisto i da nema grešaka sudaca. Vjerujem da 99% ljudi i u ovoj temi razmišlja tako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:58 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

Barca {#}

Ma da ne povjeruješ. Kao da nije dovoljno da su u ligi u zadnjih 7-8 godina jedini kandidati za naslov Barca i Real.

Kao da nije dovoljno da smo mi i Real financijski daleeeeko iznad ostatka lige i da prigrabimo više od 70 %  TV prava između nas.

Sad najbolje da kradu za nas i Real suci. Suđenje bi trebalo biti pošteno.

Jer ako će se suditi stalno za velike čemu onda da se mali trude i muče kad znaju i da kad zasluže bod neće ga dobit??

Ajd pitaj igrače i navijače Elchea kako su se osjećali nakon onakvog poraza , a zaslužili su bod?

Isto tako meni je iskreno žao navijača i igrača Chelsea nakon onog Ovrebo cirkusa.

Ako sudac pogriješi u tvoju korist prihvatiš to jer znaš da će kad tad pogriješit na tvoju štetu pa da će se to nekako izjednačit.

Jedino mi se ne sviđa kad suci stalno griješe u nečiju korist kao npr u korist Reala kad su osvojili La ligu pred 2 godine.

Ono je meni jako smrdilo na namještanje prvenstva, a ne na slučajnost.

Zato ne razumijem tvoju logiku. A očito nisam jedini.

16 godina
FC Barcelona
Barcelona closed today pre-deal with Monchengladbach and Ter Stegen on his transfer. Sports director Zubizarreta travelled to Germany. [rkb]

Sport također prenosi tu vijest:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/zubizarreta-ata-ter-stegen-alemania-2790277
12 godina
protjeran
FC Barcelona

poslije ovakve valdesove sezone tesko da ce ga itko zasjniti

No Pain No Gain
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

FIFA je danas objavila listu od 23 kandidata koja konkurišu za nagradu Ballon d'Or.Četiri igrača Barcelone se nalaze na toj listi:Iniesta,Xavi,Neymar i Messi.{#}

Na danasnji dan pre 11 godina,debitovao je za prvi tim DON Andres {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 12:34 (Nidzo95).
16 godina
neaktivan
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 14:31 (N3N0).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

zasto svi toliko spominju messija na krilu? mislim da je to bio bas plan tate, i isao je jako dobro jer je ramos igrao zadnjeg veznog koji je trebao cuvati messija, a tako se to izbjeglo

Som la gent blaugrana
16 godina
rookica19 kaže...

zasto svi toliko spominju messija na krilu? mislim da je to bio bas plan tate, i isao je jako dobro jer je ramos igrao zadnjeg veznog koji je trebao cuvati messija, a tako se to izbjeglo

upravo to, zato je to napravio i u drugom poluvremenu protiv Milana da isproba kako će funkcinoirati. Tu je Tata nadmudrio Ancelottija koji je mislio da će Messi igrati na svojoj uobičajenoj poziciji pa je stavio Rmaosa na zadnjeg veznog da ga proba zaustaviti. 

a Messi će već od večeras sigurno igrati u sredini.

Ono što mi se sviđa je to što Tata zna igrati na rezultat i ide se nadmudrivati kad je to potrebno, kod Tita je svatko znao kako će Barca izgledati, uvijek je bilo isto. Siguran sam da će ova Tatina Barca biti učinkovitija protiv ekipa koje postave bunker i flaster na Messija.

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

meni se cijelo vrijemw čini da ti trolaš, od prvog posta u temi. 

Anyway, ako zbilja misliš da je normalno da se griješi u bilo čiju korist, onda bolje ne komentiraj ništa o tome, nema smisla.

ja se mogu složiti da se realovci nemaju pravo žaliti na suđenje, ali uvijek bi volio da je sve čisto i da nema grešaka sudaca. Vjerujem da 99% ljudi i u ovoj temi razmišlja tako.

trolam?wtf

Normalno da je normalno

Pa onda se nemamo ni mi pravo žaliti,ali ja sam rekao da je to normalno jer smo mi najveći

jedna za neynara,dobar je igrač ali mora prestati gledati biskvita

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

FIFA je danas objavila listu od 23 kandidata koja konkurišu za nagradu Ballon d'Or.Četiri igrača Barcelone se nalaze na toj listi:Iniesta,Xavi,Neymar i Messi.{#}

Messi n1,ali nzm čime je neymar zaslužio tu biti?

16 godina
protjeran

Šta bolest napravi od čovjeka.

B-A-R-C-A
18 godina
iNo_bhf kaže...

Šta bolest napravi od čovjeka.

prije kemoterapija...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
windforce kaže...
Nidzo95 kaže...

Messi n1,ali nzm čime je neymar zaslužio tu biti?

time što je zabio 30 golova u godini za klub i reprezentaciju i vodio Brazil do trofeja kupa konfederacija pored Španjolske, Italije i još nekoliko dobrih reprezentacija. Na tom turniru proglašen je najboljim igračem. Lista sadrži 23 igrača, a Neymar je sigurno među najboljih 23, kad pogledaš samo jednu utakmicu to se dobro vidi.

a taj gornji post o simualcijama i suđenju se ne isplati objašnjavati uopće. I dalje ostajem pri mišljenju da trolaš jer mi nikako nije jasno da netko smatra sasvim normalnim da se bilo kome pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 18:59 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi na krilu ? to je valjda dobro zbog taktike, i dobro je ispalo protiv reala ali mi je isto puno draže kad je u špici.  Čini mi se puno prigušen kad je na krilu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 21:06 (barcaINTER).
16 godina
FC Barcelona

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Bartra Puyol Adriano - Cesc Busquets Song - Pedro Messi Alexis

baš mi je drago da Bartra igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 21:00 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Bartra Puyol Adriano - Cesc Busquets Song - Pedro Messi Alexis

baš mi je drago da Bartra igra.

Malo čudna sredina ( predefenzivna malo ).

16 godina
FC Barcelona

Celta line-up: Yoel - HugoMallo Cabral Fontas Aurtenetxe - AlexLopez Oubina Rafinha - AugustoFernandez Charles Nolito

trojac iz La Masie, zanima me kako će Rafinha odigrati. Dosad je igrao odlično cijelu sezonu, lako moguće da se vraća sljedeće sezone u Barcu i da će se izboriti za mjesto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 21:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bus i Song zajedno??? Mislim da to nismo imali prilike vidjeti do sad,ne mislim da je lose nego cisto zanimljiv izbor Tate...mislim da bi bez problema trebali ovo dobiti,bez obzira na tesku tekmu u subotu

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

jle ima tko dobar stream?

16 godina
protjeran
Pulja kaže...

jle ima tko dobar stream?

HD al je ruski. sop://broker.sopcast.com:3912/139688

B-A-R-C-A
16 godina