Dani i Alexsis,majstori,steta sto Dani je postigao pogodak,pokazao je neke stvari :)
najbolja utakmica do sada,u pocetku sam sumnjao u Tatu,ali vidim da sam pogresio,FORCA TITO,FORCA TATA,FORCA BARCA !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bila bi tekma puno bolja da Ancelotti nije išao isprobavat gluposti nego izašao sa postavom koja je ove sezone najviše igrala. Ovako je prvo poluvrijeme bilo jedno od slabijih u El Classicima. Drugo je srećom bilo odlično i Sanchez me bome iznenadio sa onim potezom. Sve u svemu, moglo je završiti sa sva tri znaka i sa po više od 3 gola u svakoj mreži.
Ništa, čestitke i vidimo se u Madridu. Valjda je vidio Ancelotti da se protiv vas ipak da igrati pa neće opet izaći sa bunkerom na teren.
Da se protiv barce igrati, zato što se u drugom poluvremenu malo povukla, eto zašto ...
bilo je dosta gresaka pogotovo na sredini...iniesta izgubio loptu i skoro cr dao gol...mogli smo mi zabiti jos 2-3 gola a i mogao je Real...
Ajde molim te mi objasni kako ovo iz videa moze biti penal??? Legendo prekršaj se odgodio 2m izvan 16m!
EDIT:Pa jbt s cime se imas ne slagat da daš TD, na video se ne radi o prekršaju nutar 16m.
Svaki put kad trazim obrazlozenje zasto mi je netko stisnuo "ne slazem se" ja ga ne dobijem.
Lijepa utakmica za simpatizere Barcelone.
Odlicna tekma u svakom slucaju,Barca bolja 1.pol,Real zadnjih 20-25 minuta stiskao sto je razumljivo...sto se tice ovih penala i tog,po meni ako je penal na Ronaldu onda je trebo biti i ono crveni za Pepea u 1.pol kad Neymara povlaci,Real bi ostao bez igraca i ko zna sta bi dalje bilo,ali to je ono kad bi bilo...bilo je prilika na obje strane i mogao je bilo ko pobjedit,Barca je imala nesto vise srece i to je to...lako se sad ljutit i krivit suce,da je sudenje bilo korektno do sad u sezoni,Real bi lako bio na 6,7,8 bodova zaostatka...
Bitno da je pobjeda tu!!!
Mascherano se popravio na mjestu stopera
Ukratko mislim da je zasluzena pobjeda, utakmica odlicna :)
Valdes je veceras bio izvrstan.
Pique odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni.
Neymar odlican.
Messi zar tu moram uopce ista pisat?
Ali Dani Alves, pa ja tog covjeka volim
, uvijek se bori kao lav! A tek ona solo akcija po boku i na kraju CR-u kroz noge aaa, odlican odlican!!
visca el Barca
Ali Dani Alves, pa ja tog covjeka volim , uvijek se bori kao lav! A tek ona solo akcija po boku i na kraju CR-u kroz noge aaa, odlican odlican!!
Kad si spomenuo Alvesa sam se sjetio, primjetio sam to u tekmi protiv milana a i danas. On proslih sezona nije nosio broj 22, ili sam ja malo zabrijao? xD
EDIT:Da ne pisem novi post bzv.
Hvala, vidio sam da mi je nesto cudno na njegovom dresu.
Ali Dani Alves, pa ja tog covjeka volim , uvijek se bori kao lav! A tek ona solo akcija po boku i na kraju CR-u kroz noge aaa, odlican odlican!!
Kad si spomenuo Alvesa sam se sjetio, primjetio sam to u tekmi protiv milana a i danas. On proslih sezona nije nosio broj 22, ili sam ja malo zabrijao? xD
Uzeo je broj 22 u cast Abidalu :)
Busquets: "Smiješno je da se igrači Real Madrida žale na suđenje. Oni uvijek traže izgovore, a večeras nisu imali nikakvog razloga za proteste. Ni večeras, ali ni u dosadšnjem dijelu ligaške sezone..."
Busi objasnio :)
Bila bi tekma puno bolja da Ancelotti nije išao isprobavat gluposti nego izašao sa postavom koja je ove sezone najviše igrala. Ovako je prvo poluvrijeme bilo jedno od slabijih u El Classicima. Drugo je srećom bilo odlično i Sanchez me bome iznenadio sa onim potezom. Sve u svemu, moglo je završiti sa sva tri znaka i sa po više od 3 gola u svakoj mreži.
Ništa, čestitke i vidimo se u Madridu. Valjda je vidio Ancelotti da se protiv vas ipak da igrati pa neće opet izaći sa bunkerom na teren.
Evo, jedan jedini navijač Reala koji je realan. RESPECT imaš od mene. Ugodno je diskutirati s takvima kao što si ti.
Nikakav jedanaesterac nije trebao biti. Ni tamo ni vamo.
Tata Martino: "Kao i do sada, ne želim pričati o sudijama, iako su neki to već učinili."
1911 /\/\/\/\/\ 1899
cekam izvjestaj Ivice Mede, on ce objektivno reci tko je bio bolji i zasluzio pobjedu

Sad vidim ovu sliku na drugom forumu. Pa jeli ovo normalno, ovo je službena stranica Reala i oni tu u naslovu članka pričaju o suđenju. Ovo je meni presmiješno, nešto što nikad u životu nisam vidio. I još napišu čista 2 (!) penala!? Obraz - džon.
ali ovo me stvarno iznenadilo, mislio sam dosad da tako nisko ne mogu pasti. Ovo je stvarno bespotrebno.
To je Madrid. Sudije, penali, klizav teren. Nikad oni kao ekipa nisu krivi za poraz.
Ajde ako netko može postaviti sažetak sa Ray Hudsonom. Bio bih mu jako zahvalan.
Ajde ako netko može postaviti sažetak sa Ray Hudsonom. Bio bih mu jako zahvalan.
evo baš našao 
evo baš našao 
Hvala!
Gledam, u utorak igramo u gostima protiv Celte i u petak igramo kod kuće protiv Espanyola.
Mislim da još nikad se to nije desilo da je Barca odigrala 2 utakmice od ponedjeljka do petka.
Odlična utakmica, atmosfera, suđenje solidno... prezadovoljan sam rezultatom i prikazanom igrom, naravno mjesta za poboljšanje uvijek ima.
koje suđenje ja ne znam kako morete navijat za gamad kao šta je barcelona.penal čist kao suza a sudac kao da je muhe vatao po terenu.stvarno sramota.