Kakav mec,luda zavrsnica,Neymar odlican,Messi isto,ali tek u drugom delu,Pique zver,odlicno je odigrao,toliko sa ponosan na sve njih. VISCA EL BARCA i sada su potvrdili zasto su VISE OD KLUBA ! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I opet Messi spasitelj. Mogli su riješiti sve puno prije da je Neymar želio pucati u onoj situaciji, nepotrebno je išao odigrati povratnu loptu u 100% šansi. Neznam što se dogodilo na kraju poslije 3. gola, što su sugerirali ovi sa Sevilline klupe?
Odavno nisam bolju utakmicu gledao.. Prelijepo smo odigrali, ali vide se da fali štoper...
obrana opet kiksa. nadam se da ce se puyol vratiti u stilu, jer Barça opet prima lake golove. Sevilla imala 2 udarca u okvir i 2 gola. I Valdes je danas djelovao dekoncentrirano.
Neymar danas po meni najbolji igrac. Messi spasitelj, ali vecinu utakmice odigrao je umorno i nezainteresirano.
ne znam sto je bilo nakon 3. gola Barçe, ali cini mi se da su Montoya i jos neki s klupe sugerirali prstima da su potkupili suca "sarkasticno" valjda da ove isprovociraju...
statistika
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2013-2014/league/round-4/fc-barcelona_sevilla/stats
golovi
ja bi pohvalio Mascherana, čudo koliko je lopti presjekao i koliko je situacija spasio. On igra od početka sezone odlično. Ali jbg, ne može on toliko toga spasiti koliko Pique zasere.
Maske danas igrač utakmice, spasio je par lopti koje su lagano se mogle pretvorit u gol. Pique kriminal, katastrofa, šta je Shakira od njega napravila 
Villareal vodi 
Nisam imao prilike gledat, kakav je Raketa bio?
gol i asistencija, mislim da govori dovoljno
Vidio sam negdje dobar komentar: "Obožavam kad Štimac stavi Raketu na krilo" :)
Real odigrao 2-2. Imamo 2 boda prednosti.
super, hvala Barcinom djetetu dos Santosu 
Šteta....
Šteta što su sudci pokracli Sevillu
Nemojte gledat samo na Real Madrid, obratite paznju i na Atletico, doslovno se prosecu kroz svaku tekmu, svakog suparnika raznesu, mogli bi nam biti glavni konkurenti za naslov
ma naravno, pokrali su ih. Realno jest dvojbena ona situacija kad im je poništen gol. Ali u prvom poluvremenu igrač Seville koji je imao žuti karton je igrao ispruženom rukom i sudac mu je oprostio drugi žuti. U drugom poluvremenu također još jednom ista stvar kad je u kontri igrač Seville s leđa srušio Mascherana,a već je imao žuti.
gledaj sve sumnjive situacije pa onda prosuđuj, ako će se već pričati o suđenju.
ma naravno, pokrali su ih. Realno jest dvojbena ona situacija kad im je poništen gol. Ali u prvom poluvremenu igrač Seville koji je imao žuti karton je igrao ispruženom rukom i sudac mu je oprostio drugi žuti. U drugom poluvremenu također još jednom ista stvar kad je u kontri igrač Seville s leđa srušio Mascherana,a već je imao žuti.
gledaj sve sumnjive situacije pa onda prosuđuj, ako će se već pričati o suđenju.
pa dobro,normalno da ce se uvijek suditi za jači klub,tako je bilo tako će i biti.I baš zbog toga je glupo što nema video tehnologije u nogometu,onda bi se uvijek moglo pogledati i vidjeti
Martino: "Disallowed goal Sevilla? It was a clear foul on Alves."
Alves: "Disallowed goal? It was a foul on me, ref saw it, the player admitted it on the pitch later."
dalje?
Martino: "Disallowed goal Sevilla? It was a clear foul on Alves."
Alves: "Disallowed goal? It was a foul on me, ref saw it, the player admitted it on the pitch later."
dalje?
"Ja sam vidio iz kuće iz kauča da je bio čisti gol"
Nego kad ce barca rijesit problem u obrani ? Svaku utakmicu prime min 2 gola..
Obrana će igrat taktiku,nemožemo mi tolko primit kolko messi može zabit ;) hahah (šale malo,da nebi neko ozbiljno svatio ;) )
||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
Nikad nazalost jer su tvrdoglavi , iz svake prilike i polu prilike u 99% slucajeva primimo gol i tako vec drugu sezonu za redom i jos uvijek je svima u Barci to cisto ok.
auuu lose vesti
Potvrđeno:Jordi Alba ima povredu misića i sa terena će izbivati oko 3 sedmice.To znači da će propustiti utakmice protiv Ajaxa,Vallecana,Sociedada,Almerije i Celtica,a moguće i susret protiv Valladolida.
auuu lose vesti
Potvrđeno:Jordi Alba ima povredu misića i sa terena će izbivati oko 3 sedmice.To znači da će propustiti utakmice protiv Ajaxa,Vallecana,Sociedada,Almerije i Celtica,a moguće i susret protiv Valladolida.
Jedino dobro u svemu je što na njegovom mjestu igra Adriano koji je u boljoj formi pa eto mu šansa da si zacementira mjesto u prvih 11.
Ali svakako, Alba čim prije se vrati!
Da, izvlace se sa golovima, no sve dodje na svoje kad igraju protiv jacih ekipa.
a evo sad lepih vesti :D
Barca B 2-0 Real Madrid Castila
Nadam se da ce ovako biti i u EL CLASICU
a evo sad lepih vesti :D
Barca B 2-0 Real Madrid Castila
Nadam se da ce ovako biti i u EL CLASICU
I ako ovako ostane do kraja Barca B se penje na 3. mjesto nakon nepotpunog 5. kola dok Real Madrid Castilla ostaje na posljednjoj poziciji sa osvojenih 0 boova :)
gledao sam utakmicu i moram priznat da nisam zadovoljan. u napadu smo ajmo rec solidni, al opet nema suteva izvan 16, dosta gresaka u zadnjem pasu, previse se komplicira. sto se tice obrane, nisam ni tu previse zadovljan, primili smo oba gola na pomalo razocaravajuci nacin. nesto u tom aspektu nije u redu. dal se ide na taktiku u kojoj se oslanja na nasu napadacku moc s predznakom da mi mozemo zabit vise nego sto mozemo primit? ako je to istina, onda sam razocaran po tom pitanju
na kraju rekao bih jedva iscupana pobjeda, pogotovo jer smo igrali kuci. cini mi se da previse zujimo u napadu ali malo meda dajemo...
Eric Abidal (igrač Monaca): "Guardiola me je želio vidjeti u Bayernu, ali klub nije htio rizikovati s tim transferom iz medicinskih razloga."
"Nesuglasice u vezi neplaćanja u Barceloni? Izjave iz Barcelone su bile tačne, nemam uopšte problema ni s kim u klubu."
"Alves i ja nismo imali prijateljstvo, to je bilo nešto više. On je nevjerovatna osoba. On se sam ponudio da mi donira jetru."
"Imam ponudu iz Barcelone da postanem direktor njihovih škola fudbala širom svijeta i ja ću to prihvatiti."
nisam iznenađen što su one špekulacije bile netočne, ali šta reći za ovo boldano?