FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.074.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav mec,luda zavrsnica,Neymar odlican,Messi isto,ali tek u drugom delu,Pique zver,odlicno je odigrao,toliko sa ponosan na sve njih. VISCA EL BARCA i sada su potvrdili zasto su VISE OD KLUBA ! {#}

16 godina
FC Barcelona

I opet Messi spasitelj. Mogli su riješiti sve puno prije da je Neymar želio pucati u onoj situaciji, nepotrebno je išao odigrati povratnu loptu u 100% šansi. Neznam što se dogodilo na kraju poslije 3. gola, što su sugerirali ovi sa Sevilline klupe?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Odavno nisam bolju utakmicu gledao.. Prelijepo smo odigrali, ali vide se da fali štoper...

16 godina
FC Barcelona

obrana opet kiksa. nadam se da ce se puyol vratiti u stilu, jer Barça opet prima lake golove. Sevilla imala 2 udarca u okvir i 2 gola. I Valdes je danas djelovao dekoncentrirano.

Neymar danas po meni najbolji igrac. Messi spasitelj, ali vecinu utakmice odigrao je umorno i nezainteresirano.

ne znam sto je bilo nakon 3. gola Barçe, ali cini mi se da su Montoya i jos neki s klupe sugerirali prstima da su potkupili suca "sarkasticno" valjda da ove isprovociraju...

statistika

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2013-2014/league/round-4/fc-barcelona_sevilla/stats

golovi

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 22:05 (mrzech).
16 godina
FC Barcelona

ja bi pohvalio Mascherana, čudo koliko je lopti presjekao i koliko je situacija spasio. On igra od početka sezone odlično. Ali jbg, ne može on toliko toga spasiti koliko Pique zasere.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Maske danas igrač utakmice, spasio je par lopti koje su lagano se mogle pretvorit u gol. Pique kriminal, katastrofa, šta je Shakira od njega napravila {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 22:14 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villareal vodi {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Tw Montoya: "Regarding the gesture you saw, I just repeated the gesture made by M'Bia when they equalized! Let's not misinterprete things."
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam imao prilike gledat, kakav je Raketa bio?

A da nije slučajno...?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

gol i asistencija, mislim da govori dovoljno

Som la gent blaugrana
18 godina
FC Barcelona

Vidio sam negdje dobar komentar: "Obožavam kad Štimac stavi Raketu na krilo" :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real odigrao 2-2. Imamo 2 boda prednosti.

16 godina
FC Barcelona

super, hvala Barcinom djetetu dos Santosu {#}

16 godina
FC Barcelona
Jordi Alba would be out for three to four weeks with a thigh muscle injury. More tests tomorrow. #fcblive

Šteta....
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Šteta što su sudci pokracli Sevillu

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemojte gledat samo na Real Madrid, obratite paznju i na Atletico, doslovno se prosecu kroz svaku tekmu, svakog suparnika raznesu, mogli bi nam biti glavni konkurenti za naslov

16 godina
Re: FC Barcelona
windforce kaže...

ma naravno, pokrali su ih. Realno jest dvojbena ona situacija kad im je poništen gol. Ali u prvom poluvremenu igrač Seville koji je imao žuti karton je igrao ispruženom rukom i sudac mu je oprostio drugi žuti. U drugom poluvremenu također još jednom ista stvar kad je u kontri igrač Seville s leđa srušio Mascherana,a već je imao žuti. 

gledaj sve sumnjive situacije pa onda prosuđuj, ako će se već pričati o suđenju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:04 (antimadridista).
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
windforce kaže...

ma naravno, pokrali su ih. Realno jest dvojbena ona situacija kad im je poništen gol. Ali u prvom poluvremenu igrač Seville koji je imao žuti karton je igrao ispruženom rukom i sudac mu je oprostio drugi žuti. U drugom poluvremenu također još jednom ista stvar kad je u kontri igrač Seville s leđa srušio Mascherana,a već je imao žuti. 

gledaj sve sumnjive situacije pa onda prosuđuj, ako će se već pričati o suđenju.

pa dobro,normalno da ce se uvijek suditi za jači klub,tako je bilo tako će i biti.I baš zbog toga je glupo što nema video tehnologije u nogometu,onda bi se uvijek moglo pogledati i vidjeti

16 godina
windforce kaže...

Martino: "Disallowed goal Sevilla? It was a clear foul on Alves." 

Alves: "Disallowed goal? It was a foul on me, ref saw it, the player admitted it on the pitch later."

dalje?

16 godina
mrzech kaže...
windforce kaže...

Martino: "Disallowed goal Sevilla? It was a clear foul on Alves." 

Alves: "Disallowed goal? It was a foul on me, ref saw it, the player admitted it on the pitch later."

dalje?

"Ja sam vidio iz kuće iz kauča da je bio čisti gol"

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nego kad ce barca rijesit problem u obrani ? Svaku utakmicu prime min 2 gola..

play2much
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Obrana će igrat taktiku,nemožemo mi tolko primit kolko messi može zabit ;) hahah (šale malo,da nebi neko ozbiljno svatio ;) )

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 10:01 (schwarz3108).
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Nikad nazalost jer su tvrdoglavi ,  iz svake prilike i polu prilike u 99% slucajeva primimo gol i tako vec drugu sezonu za redom i jos uvijek je svima u Barci to cisto ok.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

auuu lose vesti

Potvrđeno:Jordi Alba ima povredu misića i sa terena će izbivati oko 3 sedmice.To znači da će propustiti utakmice protiv Ajaxa,Vallecana,Sociedada,Almerije i Celtica,a moguće i susret protiv Valladolida.

13 godina
Nidzo95 kaže...

auuu lose vesti

Potvrđeno:Jordi Alba ima povredu misića i sa terena će izbivati oko 3 sedmice.To znači da će propustiti utakmice protiv Ajaxa,Vallecana,Sociedada,Almerije i Celtica,a moguće i susret protiv Valladolida.

Jedino dobro u svemu je što na njegovom mjestu igra Adriano koji je u boljoj formi pa eto mu šansa da si zacementira mjesto u prvih 11.

Ali svakako, Alba čim prije se vrati!

uBlowMeBro?
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, izvlace se sa golovima, no sve dodje na svoje kad igraju protiv jacih ekipa. 

play2much
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

a evo sad lepih vesti :D 

Barca B 2-0 Real Madrid Castila {#} 

Nadam se da ce ovako biti i u EL CLASICU  

16 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

a evo sad lepih vesti :D 

Barca B 2-0 Real Madrid Castila {#} 

Nadam se da ce ovako biti i u EL CLASICU  

I ako ovako ostane do kraja Barca B se penje na 3. mjesto nakon nepotpunog 5. kola dok Real Madrid Castilla ostaje na posljednjoj poziciji sa osvojenih 0 boova :)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
18 godina

gledao sam utakmicu i moram priznat da nisam zadovoljan. u napadu smo ajmo rec solidni, al opet nema suteva izvan 16, dosta gresaka u zadnjem pasu, previse se komplicira. sto se tice obrane, nisam ni tu previse zadovljan, primili smo oba gola na pomalo razocaravajuci nacin. nesto u tom aspektu nije u redu. dal se ide na taktiku u kojoj se oslanja na nasu napadacku moc s predznakom da mi mozemo zabit vise nego sto mozemo primit? ako je to istina, onda sam razocaran po tom pitanju

na kraju rekao bih jedva iscupana pobjeda, pogotovo jer smo igrali kuci. cini mi se da previse zujimo u napadu ali malo meda dajemo...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eric Abidal (igrač Monaca): "Guardiola me je želio vidjeti u Bayernu, ali klub nije htio rizikovati s tim transferom iz medicinskih razloga."

"Nesuglasice u vezi neplaćanja u Barceloni? Izjave iz Barcelone su bile tačne, nemam uopšte problema ni s kim u klubu."

"Alves i ja nismo imali prijateljstvo, to je bilo nešto više. On je nevjerovatna osoba. On se sam ponudio da mi donira jetru."

"Imam ponudu iz Barcelone da postanem direktor njihovih škola fudbala širom svijeta i ja ću to prihvatiti."

nisam iznenađen što su one špekulacije bile netočne, ali šta reći za ovo boldano? {#}

Som la gent blaugrana
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice