FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.321.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
iNo_bhf kaže...
Kakav cirkus od utakmice. Sudija los, igra A. Madrida kukavicka. Igra Barce losa.

Ma koma, da jednom AM nemozemo u 85min gol zabit, jos sad igraju sa 10 ljudi. Atraktivnije prilike su imali oni nego mi. Lose lose...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam šta bi oni morali napravit da crveni dobe, pa ovo nije nogomet više.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran
Drago mi je da je promasio. Penala nije vidjelo. Sudija je tuga cemer jad.
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Ma daj...

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I sad Messi fali penal, omfg {#}

16 godina
FC Barcelona

Žao mi je ljudi koji su morali platiti ulaznicu da ovo gledaju.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još jedna u nizu utakmica za zaborav...

15 godina
FC Barcelona

Po meni dosadna utakmica, Valdes nas je spasio par puta. Alexis loš,Messi također,Neymar isprobavao nešto al isto loše. Messi promašio penal al događa se i najboljima.

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos jedna losa i nezanimljiva utakmica,je da ju je sudija unistio stalnim sjeckanjem i besmislenim odlukama,ali Barca je izgledala bezvoljno,bez ideje,... ma uzas od tekme

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje da Messi nije zabio iz penala, neka ostane ovako, igra atletica brutalna,  Arda turan u bolnicu, a ovaj komentator na sport klubu je teški realovac pederčina, Messi loš ( možda prenervozan),  Barcina igra nemaštovita i spora ( za neke klubove bi ovo bila super igra ali svi znamo za što je Barca sposobna).  Meni se čini da fali brzine u protoku lopte i one ideje i genijalnosti, ali svi se nadamo da će biti bolje. Neymar bolji kad igra po 20 tak min. ali neka ja im čestitam na zasluženo osvojenom trofeju.   A barca kad tad mora ući u onaj svoj ritam.

16 godina
neaktivan
Valdes osvojio trofej. Mora to puno bolje u napadu...
1911 & 1899
16 godina
FC Barcelona

Ne sjećam se kad je Barca odigrala lošiju utakmicu na Nou Campu. A Godinu bi trebalo zabraniti igrati, kakvo j*beno smeće od čovjeka. Prvo onaj incident iz prve utakmice, danas ovo gaženje. Mesar šugavi. Protiv ovog Atletica se ne možeš ni naigrati nogometa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 0:56 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Jeli Neymar danas imao klizaljke umisto kopački?

Njisra od utakmice. Bolje da sam spavao ove dvi ure. {#}

16 godina
FC Barcelona

Svejedno...superkup je naš. {#}

Znate kako se kaže...na kraju se pamti samo rezultat.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

A to je 1-1.{#}

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

pamte se trofeji {#}

16 godina
protjeran

Nije mi jasna ta taktika. Samo drze loptu i ništa ne naprave. Trebali su prepustit njima posjed pa puknuti kontru, imamo brzance i eto golova. 

Jeb.o 80% posjeda kad ničemu ne služi.

B-A-R-C-A
15 godina
iNo_bhf kaže...
Drago mi je da je promasio. Penala nije vidjelo. Sudija je tuga cemer jad.

Karma nazalost jer iskreno ovo nije bio penal no dok Messi fula penal onda stvarno nekaj ne funkcionira {#}

Mene osobno zivcira sljedece mozda malo subjetkvino no ajmo redom:

-koji k*rac jos uvijek ovaj idiot Sanchez radi u Barci ozljedeni Villa je 10 puta bolji igrac od njega a dali su ga za kikiriki

-Pedro i Busi nisu niti sjena igraca kakvi su nekad bili i iskreno mogli bi malo manje teatralno se bacati po terenu pogotovo Busi

-ako je PSG htio Pedra za 40 milja mogli su se probati cjenkati za Thiaga Silvu ne vidim kaj bi izgubil i da Pedra nema nije nist bolji nego Sanchez vec duze vrijeme

-Sanchez zarazio Neymara s padavicom i klizanjem od prosle godine a i nije mi jasno zakaj se Neymar boji pucati dok ima priliku nego vraca loptu stalno

-Xavi? Jel pitanje ozlijeda ili su to samo godine i kilometraza jos od prosle godine igra dosta lose i gotovo da nema nikakvog utjecaja na igru

-netko je napisal cemu trositi ovi igrac su skupa osvajali sve godinama , da u tome je i problme suludo je ocekivati da dominacija traje deseljtece sa istim igracima treba dovesti svijezu krv pod hitno naravno nitko ne tvrdi da moramo potrositi 350 miljau jednom prijelaznom roku no svijeza krv nam treba sigurno

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Balvan8 kaže...
sirka666 kaže...

pamte se trofeji {#}

Ali ovakva igra zabrinjava. 

16 godina
FC Barcelona

Evo i statistike.

13 godina
neaktivan
iMoljac kaže...
sirka666 kaže...

A to je 1-1.{#}

Opa, zna i pisati. Pohvalno, eto vidiš da napreduješ, još samo nađi neku tvrdu granu, ono da ne pukne znaš .

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto, to je ono, posjed lopte 78-28, a goal prilike 4-3.... to nije normalno. Pa nemoraju baš svaki put uć sa loptom u gol, i ja bi to volio ali nemože.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

3.utakmica zaredom koja bolje da se zaboravi,neznam gdje je zapelo i gdje nestala ona motivacija,zelja,brzina iz utakmice sa Levanteom ali ovo nikako nije dobro,valjda ce se srediti do utakmice sa Valencijom

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 1:10 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo cekam kad ce mi neki realov placljivac ili tako netko reci Uefalona, neke smiješne kartone su Barcini igrači dobivali, dok Gabi radi 11 prekršaja i nikome ništa, a onda će još reć da nije bilo crvenog na Alvesu, a taj Filipe Luis bi mogao slobodno s takvim potezima u MMA, dvaput ga hrvački baca na pod, još je i prljavi Diego Godin nagazio na leđa Alvesu, karton nije za to dobio, a za kraj je pun facebook ljudi koji govore da je nezasluzeno, a Atletico Madrid je dva puta prešao centar u ovoj utakmici, igra se cijelo vrijeme vodila na njihovoj polovici, triput su nam drzali loptu dulje od 15 sekundi, a vazno da je nezasluzeno osvojeno, a koliko sansi naprijed je bilo da je to fascinantno. I onda kad napisu Uefalona, se zbilja zapitam s kakvog oni gledišta utakmicu promatraju, i sto se tim ljudima dogada u glavama, da mi je to znati. 

13 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Samo cekam kad ce mi neki realov placljivac ili tako netko reci Uefalona, neke smiješne kartone su Barcini igrači dobivali, dok Gabi radi 11 prekršaja i nikome ništa, a onda će još reć da nije bilo crvenog na Alvesu, a taj Filipe Luis bi mogao slobodno s takvim potezima u MMA, dvaput ga hrvački baca na pod, još je i prljavi Diego Godin nagazio na leđa Alvesu, karton nije za to dobio, a za kraj je pun facebook ljudi koji govore da je nezasluzeno, a Atletico Madrid je dva puta prešao centar u ovoj utakmici, igra se cijelo vrijeme vodila na njihovoj polovici, triput su nam drzali loptu dulje od 15 sekundi, a vazno da je nezasluzeno osvojeno, a koliko sansi naprijed je bilo da je to fascinantno. I onda kad napisu Uefalona, se zbilja zapitam s kakvog oni gledišta utakmicu promatraju, i sto se tim ljudima dogada u glavama, da mi je to znati. 

Jel ti znaš da ta djeca prate utakmicu na live tekstualnom prijenosu, i onda što ti je čudno, smeta im što je Barca osvojila još jedan trofej, uostalom svi koji to što kažeš pišu su iskompleksirani Penaldo ( nivea ) štovatelji. Na tom "prijenosu" nisu mogli vidjeti koliko je Atleticova igra bila brutalna, i antinogometna, ali ne treba se čuditi, tako nešto obično i dolazi iz Madrida. I onda se čude. Smiješno.{#}.      Hvala darksideu na čestitkama iz realove teme, vidiš da ipak ima normalnih i korektnih navijača Reala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 1:25 (barcaINTER).
18 godina

utakmica je bila onako... po meni at madrid vise zelje nego mi, mi smo igrali preko one stvari, imali smo 1-1 pa je bilo kao da smo jedva cekali da zavrsi. 

sudac ocajan. ne da mi se uopce komentirati sudenje, nemam volje za to. neymar umisto kopacku uzeo skije, valdez na spasavao.

u barceloni inace pandemija bolesti, koja prelazi sa covika na covika, zvana padavica. nisu ni igraci at. madrida mila dica, al za ovakav jedan klub kao sto je barcelona dozvoliti da se igraci ovako ponasaju na terenu... ne znam. nek trener gleda snimke, zabiljezi padavicare i onda za prvi put upozorenje, za drugi 1 tjedan place, za treci 2 tjedna i nadalje isto 2 tjedna place pa ces vidit ko ce se valjat po terenu.

provukli smo se opet, ne znam sta da kazem. jako lose, doduse na momente je bilo ok, ali da gola ne mozemo dat ni sa igracem manje to mi ne ide u glavu.

molite se bogu da se stanje hitno popravi, ovo ne izgleda dobro

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

utakmica je bila onako... po meni at madrid vise zelje nego mi, mi smo igrali preko one stvari, imali smo 1-1 pa je bilo kao da smo jedva cekali da zavrsi. 

sudac ocajan. ne da mi se uopce komentirati sudenje, nemam volje za to. neymar umisto kopacku uzeo skije, valdez na spasavao.

u barceloni inace pandemija bolesti, koja prelazi sa covika na covika, zvana padavica. nisu ni igraci at. madrida mila dica, al za ovakav jedan klub kao sto je barcelona dozvoliti da se igraci ovako ponasaju na terenu... ne znam. nek trener gleda snimke, zabiljezi padavicare i onda za prvi put upozorenje, za drugi 1 tjedan place, za treci 2 tjedna i nadalje isto 2 tjedna place pa ces vidit ko ce se valjat po terenu.

provukli smo se opet, ne znam sta da kazem. jako lose, doduse na momente je bilo ok, ali da gola ne mozemo dat ni sa igracem manje to mi ne ide u glavu.

I sad će ti netko reć da si negativan, i da širiš negativnu energiju,   iako si samo realan i objektivan.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Sve je na mjestu sto si reko,nemam nista za dodat

13 godina
neaktivan

Kao sto sam naveo u postu prije, koju si ti utakmicu gledao? padavica? majstore napravljena 25 prekrsaja nad Barcinim igracima, dok na Atleticovim 9. Ocito nisi gledao utakmicu, jer da si gledao bi shvatio da bi MMA prihvatila vecinu Atleticovih igraca, to je bio pokolj, svaki napad je bio prekinut vrlo grubim i ostrim prekrsajem.

A da razmisljas logicki bi shvatio da je Barcelona najbolja momcad na svijetu sto se tice posjeda lopte, te su s igracem vise samo cuvali loptu kako bi sto brze vrijeme prolazilo te im je samim time bilo lakse zadrzati ju, i tako Atleticovi igraci nisu mogli do lopte, sto je bio kljuc zadnjih napada, kako se ne bi mogli pribliziti golu i zabiti neki nenadani pogodak

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice