Kao što je kolega napisao poviše ovdje je u HD.
http://livefootball.ws/12424-barcelona-atletico-madrid.html
Na ovome popstreams mi se čini da je ovo 480p, iako ne mogu biti sasvim siguran, možda je i 720, uglavnom slika je dosta dobra.
Kao što je kolega napisao poviše ovdje je u HD.
http://livefootball.ws/12424-barcelona-atletico-madrid.html
Na ovome popstreams mi se čini da je ovo 480p, iako ne mogu biti sasvim siguran, možda je i 720, uglavnom slika je dosta dobra.
tu je uvijek HD na channel2, dok je na channel3 lošija kvaliteta
ako ti ne radi imaš tu također relativno dobru sliku
http://www.rojadirecta.me/goto/vosp1.blogspot.com/
Hvala ti,Anti,iskreno da kazem,ja sam se prepao kad sam procitao ovo o Messiju :D
Ovo izgleda puno bolje nego prosla utakmica ali WTF je sa Atl nisu sjena momcadi od prosle godine trenutno izgledaju ko Chelsea , parkirali su bus na 16 metara i to je to 
Šta se dešava sa sucima ? Ovo nije normalno šta At Madrid radi. Nije mi jasno.
Ovo je presmiješno, sudac je očajan pa se skriva iza žutih. Zbilja nevjerovatno.
1911 & 1899
B-A-R-C-A
Ovaj Atletico su same pi*kice koje se skrivaju iza prekršaja, i to još u bunkeru, i to je nekakav nogomet, i to još čudnije ljudi hvale kako se drže ili kako su dobri u obrani, a ovako kukavički igraju.
Drugi puta na isti način ostala rupa u obrani... kako je moguće da 2 puta oni na desnoj strani imaju igrača slobodnog 
Mlitavo, sporo i loše prema naprijed. Ista stvar kao protiv Malage.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Bolje je to nego u 1.utakmici ali opet nedovoljno dobro,premalo udaraca i prilika,brine me sto je svaka akcija atletica zavrsila udarcem,obrana je katastrofalno reagirala kod one akcije kad je Arda Turan pucao a Valdes nas spasio...moramo zabiti gol inace cemo strahovati do samoga kraja,vidi se da Messi jos nije na onom svom nivou,Neymar pokusava ali ga uspjesno blokiraju,Alexis dosta nevidljiv ni sjena iz proslih par utakmica...
Slabo, budemo li ovako igrali protiv jacih ekipa necemo ni jedan trofej osvojit.
Užas,spora igra bez ikakve ideje prema naprijed,napad neefikasan bez udaraca,obrana ništa posebno loša po običaju.. Šta se desilo s barcom nakon one utakmice u kojoj smo svi vidjeli novu barcu,jaču barcu?!?!
Užas,spora igra bez ikakve ideje prema naprijed,napad neefikasan bez udaraca,obrana ništa posebno loša po običaju.. Šta se desilo s barcom nakon one utakmice u kojoj smo svi vidjeli novu barcu,jaču barcu?!?!
Dosla jaca ekipa :D
Sta ce bit kad dode Real, Bayern itd..
Igra je relativno ok dok ne dođemo do 16, kada smo tu onda je previše dodavanja i prenemaganja, kada se jednostavno treba zabiti unutra pa što bude bude... malo agresivnosti fali.
Mlitavo, sporo i loše prema naprijed. Ista stvar kao protiv Malage.
Na pocetku naprave par dobrih akcija reko ok bude nesto i to je to opet se zaletavaju nutra u sredinu gdje ovih ima ko miljun , bilo je 2-3 dobre prilike za potegnuti s 16 ali ne opet u sredinu i onda poslije Mascherano od svih ide pucati s jedno 35m 
Opet se vracamo na obranu , svaka prilika ATM ( a nije ih bas bilo puno ) zavrsavaju gotovo u mrezi i mozemo biti sretni da je Valdes raspolozeni fakat bi se mogli vec malo zabrinuti oko te obrane u strucnom stozeru..
A bome me živcira i ovaj sudac. Odavno se na nekog suca nisam ovako naživcirao. Kreten ne poznaje pravilo prednosti. A ovi iz Atletica se krše cijelu utakmicu i imaju samo jedan karton, Barca već 2. Onaj prekršaj Cesca i još žuti za to je komedija živa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
I ja se pitam, ipak nisu svi levante. Ali opet znali smo da će bit teška utakmica, uf kako me nervira da svi protiv Barce igraju na bunker. Više mi je to dosadno i anti nogometno, ali to je valjda jedini način protiv Barce.
I ja se pitam, ipak nisu svi levante. Ali opet znali smo da će bit teška utakmica, uf kako me nervira da svi protiv Barce igraju na bunker. Više mi je to dosadno i anti nogometno, ali to je valjda jedini način protiv Barce.
A vidi to je njihovo pravo,moze nas uzasno puno nervirat,ali niko im ne moze zabranit...ali mi smo ti koji trebamo naci nacin protiv takve igre,ali nam ne ide bas,i tu je veliki problem
Jedini način protiv bunker je pucati izvan 16 metara, jedna mora ući.
A vidi to je njihovo pravo,moze nas uzasno puno nervirat,ali niko im ne moze zabranit...ali mi smo ti koji trebamo naci nacin protiv takve igre,ali nam ne ide bas,i tu je veliki problem
Uf koliko bi pomogao malo brži protok lopte, malo više duplih pasova, nekad su znali sa sitnim duplim pasevima protiv svakog bunkera, fali malo toga. I fali iniesta i pravom izdanju.
Jedini način protiv bunker je pucati izvan 16 metara, jedna mora ući.
Ruku na srce, osim adriana i messija, nemaju baš neke šutere. možda Neymar.
Dosla jaca ekipa :D
Sta ce bit kad dode Real, Bayern itd..
Došla je dobra ekipa,ali opet to nije isprika za tako slabu igru.. Ima punoo boljih ekipa od atletica..s ovakvom bezživotnom igrom niti hrv. Dragovoljac nebi mogli dobit
||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
B-A-R-C-A
Neymar je do sad u karijeri dosta pucao, samo da se sad ne uklopi u ovo nekad nepotrebno dodavanje. Messi nije na razini, nikako nije u formi, previše je nervozan.
PUUUUUUUUU CAAAAAAAAAAJ !!!!!!!!!!!!!!!! Ovaj Gabi ima jedno 12 prekršaja, nije mi jasno kako nema žuti karton, đubre.
B-A-R-C-A
Ovo je baš šupčinski sad...