FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.321.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
iNo_bhf kaže...
@Balvan8 hoce li biti u HD-u??

Kao što je kolega napisao poviše ovdje je u HD.

http://livefootball.ws/12424-barcelona-atletico-madrid.html

Na ovome popstreams mi se čini da je ovo 480p, iako ne mogu biti sasvim siguran, možda je i 720, uglavnom slika je dosta dobra.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
@Balvan8 hoce li biti u HD-u??

tu je uvijek HD na channel2, dok je na channel3 lošija kvaliteta

ako ti ne radi imaš tu također relativno dobru sliku
http://www.rojadirecta.me/goto/vosp1.blogspot.com/ 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala ti,Anti,iskreno da kazem,ja sam se prepao kad sam procitao ovo o Messiju :D 

15 godina
FC Barcelona

Ovo izgleda puno bolje nego prosla utakmica ali WTF je sa Atl nisu sjena momcadi od prosle godine trenutno izgledaju ko Chelsea , parkirali su bus na 16 metara i to je to {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:27 (dad0r).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta se dešava sa sucima ? Ovo nije normalno šta At Madrid radi. Nije mi jasno.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Ovo je presmiješno, sudac je očajan pa se skriva iza žutih. Zbilja nevjerovatno.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
Ovo malo podsjeca na ragbi, osvoje yard i onda krš i lom :D.
1911 & 1899
16 godina
protjeran
Nas napad je zivi ocaj. Niko ne udara na gol.
B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Atletico su same pi*kice koje se skrivaju iza prekršaja, i to još u bunkeru, i to je nekakav nogomet, i to još čudnije ljudi hvale kako se drže ili kako su dobri u obrani, a ovako kukavički igraju.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Drugi puta na isti način ostala rupa u obrani... kako je moguće da 2 puta oni na desnoj strani imaju igrača slobodnog {#}

16 godina
FC Barcelona

Mlitavo, sporo i loše prema naprijed. Ista stvar kao protiv Malage.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje je to nego u 1.utakmici ali opet nedovoljno dobro,premalo udaraca i prilika,brine me sto je svaka akcija atletica zavrsila udarcem,obrana je katastrofalno reagirala kod one akcije kad je Arda Turan pucao a Valdes nas spasio...moramo zabiti gol inace cemo strahovati do samoga kraja,vidi se da Messi jos nije na onom svom nivou,Neymar pokusava ali ga uspjesno blokiraju,Alexis dosta nevidljiv ni sjena iz proslih par utakmica...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slabo, budemo li ovako igrali protiv jacih ekipa necemo ni jedan trofej osvojit.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Užas,spora igra bez ikakve ideje prema naprijed,napad neefikasan bez udaraca,obrana ništa posebno loša po običaju.. Šta se desilo s barcom nakon one utakmice u kojoj smo svi vidjeli novu barcu,jaču barcu?!?!

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
14 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

Užas,spora igra bez ikakve ideje prema naprijed,napad neefikasan bez udaraca,obrana ništa posebno loša po običaju.. Šta se desilo s barcom nakon one utakmice u kojoj smo svi vidjeli novu barcu,jaču barcu?!?!

Dosla jaca ekipa :D
Sta ce bit kad dode Real, Bayern itd.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:52 (QuidZz).
16 godina
FC Barcelona

Igra je relativno ok dok ne dođemo do 16, kada smo tu onda je previše dodavanja i prenemaganja, kada se jednostavno treba zabiti unutra pa što bude bude... malo agresivnosti fali.

14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
antimadridista kaže...

Mlitavo, sporo i loše prema naprijed. Ista stvar kao protiv Malage.

Na pocetku naprave par dobrih akcija reko ok bude nesto i to je to opet se zaletavaju nutra u sredinu gdje ovih ima ko miljun , bilo je 2-3 dobre prilike za potegnuti s 16 ali ne opet u sredinu i onda poslije Mascherano od svih ide pucati s jedno 35m {#}

Opet se vracamo na obranu , svaka prilika ATM ( a nije ih bas bilo puno ) zavrsavaju gotovo u mrezi  i mozemo biti sretni da je Valdes raspolozeni fakat bi se mogli vec malo zabrinuti oko te obrane u strucnom stozeru..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:53 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

A bome me živcira i ovaj sudac. Odavno se na nekog suca nisam ovako naživcirao. Kreten ne poznaje pravilo prednosti. A ovi iz Atletica se krše cijelu utakmicu i imaju samo jedan karton, Barca već 2. Onaj prekršaj Cesca i još žuti za to je komedija živa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:54 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

I ja se pitam, ipak nisu svi levante. Ali opet znali smo da će bit teška utakmica, uf kako me nervira da svi protiv Barce igraju na bunker. Više mi je to dosadno i anti nogometno, ali to je valjda jedini način protiv Barce.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

I ja se pitam, ipak nisu svi levante. Ali opet znali smo da će bit teška utakmica, uf kako me nervira da svi protiv Barce igraju na bunker. Više mi je to dosadno i anti nogometno, ali to je valjda jedini način protiv Barce.

A vidi to je njihovo pravo,moze nas uzasno puno nervirat,ali niko im ne moze zabranit...ali mi smo ti koji trebamo naci nacin protiv takve igre,ali nam ne ide bas,i tu je veliki problem 

16 godina
protjeran

Jedini način protiv bunker je pucati izvan 16 metara, jedna mora ući.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
barcaINTER kaže...

A vidi to je njihovo pravo,moze nas uzasno puno nervirat,ali niko im ne moze zabranit...ali mi smo ti koji trebamo naci nacin protiv takve igre,ali nam ne ide bas,i tu je veliki problem 

Uf koliko bi pomogao malo brži protok lopte, malo više duplih pasova, nekad su znali sa sitnim duplim pasevima protiv svakog bunkera, fali malo toga. I fali iniesta i pravom izdanju.

13 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Jedini način protiv bunker je pucati izvan 16 metara, jedna mora ući.

Ruku na srce, osim adriana i messija, nemaju baš neke šutere.  možda Neymar.

15 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
schwarz3108 kaže...

Dosla jaca ekipa :D
Sta ce bit kad dode Real, Bayern itd.. 

Došla je dobra ekipa,ali opet to nije isprika za tako slabu igru.. Ima punoo boljih ekipa od atletica..s ovakvom bezživotnom igrom niti hrv. Dragovoljac nebi mogli dobit

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 0:05 (schwarz3108).
16 godina
protjeran
Fabregas i Messi na klupu. Iniesta i Pedro unutra.
B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je do sad u karijeri dosta pucao, samo da se sad ne uklopi u ovo nekad nepotrebno dodavanje. Messi nije na razini, nikako nije u formi, previše je nervozan.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

PUUUUUUUUU CAAAAAAAAAAJ !!!!!!!!!!!!!!!!         Ovaj Gabi ima jedno 12 prekršaja, nije mi jasno kako nema žuti karton, đubre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 0:35 (barcaINTER).
16 godina
protjeran
Kakav cirkus od utakmice. Sudija los, igra A. Madrida kukavicka. Igra Barce losa.
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Ovo je baš šupčinski sad...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice