FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.324.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
iNo_bhf kaže...

...Jedina svijetla točka je Fabregas i ovaj gol Juniora.

i rezultat, s obzirom na prikazanu igru prvih 70 min

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 0:51 (Balvan8).
17 godina
FC Barcelona
teska utakmica, dobar rezultat u gostima.
atletico dobar, jak... bit ce medju top 4 momcadi ove sezone s ovakvom igrom.
messi navodno zamijenjen vise iz opreza jer je osjetio zatezanje misica, nadam se da nece biit nis ozbiljno.
busquets danas ocajan i jos je trebao pobrat drugi zuti.
fabregas u izvrsnoj formi, trebao bi biti u pocetnih 11.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvo negativne stvari. Xavi i Iniesta su bili loši. Busi također. Ovaj Pedro je toliko loše danas igrao da je to bila strahota za gledat.

Pozitivne - Nitko ne spominje Alexisa. Bio je dosta dobar.  2 puta se našao u dobroj šansi, ali mu je to skinuo Curtois.

I lijepo je dodao Cescu. Da je ovaj pucao iz prve a ne štopao loptu i namještao se imao bi asistenciju.

Cesc stvarno dobro igra, diže nam cijelu momčad. A Neymar- svaka čast na golu. Pique dosta dobar.

Mascherano solidan.

16 godina
FC Barcelona

igra za zaborav i brine me ova utakmica, rezultat i više nego dobar s obzirom na prikazano. Pamtiti ćemo samo gol Neymara.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Mogu reći da smo odlično prošli, a loše smo igrali. Ni blizu kao protiv Levantea, nema presinga, igra sa krila tek kad je Neymar ušao se malo popravila.

Pique odličan, spasio nam živu glavu. Busquets - loše. Iniesta - može on puno puno bolje. Messi- ništa osobito nije pokazao, ali eto opravdavam mu to zbog ozlijede. Neymar - odličan, unio života u igru. Cesc - vrlo dobar, mogao je zabiti, ali nije imao sreće. Alexis - solidno, može bolje.

I opet nam se dešava isto, zbog čega ja poludim: Ne puca se izvan 16m, oni se žele ušetati u gol. Cesc je mogao zabiti, ali ne - on ide dodati petom nazad.

Zadovoljan sam s rezultatom, igrom definitivno nisam.

Nadam se da će Messi biti spreman za uzvrat, treba ga poštediti protiv Malage. Ovisni smo o njemu, fale njegove duboke lopte, i navlačenje igrača.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 0:58 (KiX777).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

igra za zaborav i brine me ova utakmica, rezultat i više nego dobar s obzirom na prikazano. Pamtiti ćemo samo gol Neymara.

Upravo to,ali imamo jos 90 minuta doma...jedino sto me veseli sto Pique igra odlicno,vec par tekmi,to nam je trebalo...svaka cast Neymaru na odlicnom pogotku

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Doma bunker i cuvat rezultat :D

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Doma bunker i cuvat rezultat :D

Mislim da bi to bila sramota za tim kao što je Barca...

14 godina
FC Barcelona

Testovi na poluvremenu su pokazali da postoji mogućnost obnove Messijeve povrede, ali detalje ćemo saznati sutra. Iz Barçe su potvrdili da je njegova izmjena samo mjera predostrožnosti.

Hvala Bogu! Neka ga odmore protiv Malage i nek bude spreman za uzvrat.
16 godina
srdjan3 kaže...

Mislim da bi to bila sramota za tim kao što je Barca...

zar u ovoj temi nitko ne shvaća šalu? već drugi put u par dana {#}

btw. ovo za Messija mi se nikako ne sviđa, počele su ga stalno mučiti ozljede...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 1:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad cemo ja i rodak narucivat par dresova sa barcine stranice pa ako ko oce jos sa nama da postarinu podjelimo ... U pp

Suba
14 godina
FC Barcelona

Bori se kao i uvijek, ali to nekad i košta. {#}

17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Bori se kao i uvijek, ali to nekad i košta. {#} 

Pa kad se kači s mudžahedinom... {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo za Messija ne mirise na dobro,covek se nije povredio skoro 3 godine i sad ne moze da sklopi 2 utakmice da odigra,samo se nadam da nece ovakvu legendu poput njega upropastiti povrede.Messi sigurno nece biti u sastavu u utakmici protiv Malage,pa sta je ovo vise ?

Ajmo Leo,brzo ozdravi ! {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 8:52 (Nidzo95).
16 godina
FC Barcelona

Pogledajte što Godin sugerira Mirandi na 0:25

kakvo smeće od čovjeka...

15 godina
antimadridista kaže...

LoL ovo je fakat jadno ali ono nist cudno ipak su iz Madrida ucili od najprljavijih tamo {#}

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

sad sam se baš sjetio kako je Godin pljuvao po Neymaru iz čista mira na kupu konfederacija, da je nikakav igrač i samo običan glumac. Pa ga je Neymar izvozao ko malo dijete par puta, prvo na utakmici protiv Urugvaja pa poslije još i na onoj humantarnoj {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

sad sam se baš sjetio kako je Godin pljuvao po Neymaru iz čista mira na kupu konfederacija, da je nikakav igrač i samo običan glumac. Pa ga je Neymar izvozao ko malo dijete par puta, prvo na utakmici protiv Urugvaja pa poslije još i na onoj humantarnoj {#}

Nije li to Lugano bio?

16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

Nije li to Lugano bio?

mislim da je sigurno Godin to izjavio u vezi Neymara, sad sam i guglao za svaki slučaj i on je 100%. Moguće da sam ga pomiješao sa Luganom u ovome da se Neymar sprado s njime na terenu. Ali svejedno ne mijenja činjenicu da je taj Godin poseban slučaj {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:51 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

LoL ovo je fakat jadno ali ono nist cudno ipak su iz Madrida ucili od najprljavijih tamo {#}

To su smeća iz Madrida. Njihova govna uvik tako smrde.  

17 godina
FC Barcelona
Official: Messi has a thigh muscle bruise, it's not yet clear if he will be able to play against Malaga on Sunday.

dobro, izgleda nije nis strasno.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Ja sam istegnuo ložu prije par mjeseci, i trebalo mi je oko tjedan dana oporavka da mogu opet igrati nogomet. Vjerujem da će on to i brže zaliječiti.

Protiv Malage neka ostane u Barci da se oporavi, a protiv Atletica u prvi sastav.

16 godina
FC Barcelona

Protiv Malage treba odmoriti Messija i staviti Neymara u čistu špicu, sa Alexisom i Pedrom na krilima. Mislim da bi tako bilo najbolje.

13 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Official: Messi has a thigh muscle bruise, it's not yet clear if he will be able to play against Malaga on Sunday.

dobro, izgleda nije nis strasno.

pa nista do sad nije bilo bas strasno,najgore je sto se ta povreda obnavlja jos od meca sa PSG-om,nikako da je se resi. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bale u realu,uhh kakva će to momčad biti.. Trebat će se Barca puno namučit ove godine..a i nadam se da će se to obit u glavu ovoj mutavoj upravi kluba koja nikakva pojačanja ne dovodi tamo gdi bi pojačanja trebala..

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
14 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

Bale u realu,uhh kakva će to momčad biti.. Trebat će se Barca puno namučit ove godine..a i nadam se da će se to obit u glavu ovoj mutavoj upravi kluba koja nikakva pojačanja ne dovodi tamo gdi bi pojačanja trebala..

Nazalost u pravu si {#} Trebali su se jos vise potrudit ( citaj odrijesit kesu ) oko pojacanja, posebno oko stopera. Jedan Bayern koji je osvojio sve sto se moglo osvojit je doveo Thiaga i Gotze-a, cak i da nisu nikoga doveli opet bi se borili za LP. Real se strasno pojacao, jos evo i Bale-a. Mi smo doveli Neymara koji jos nije 100% spreman i novog trenera, lijepo je izgledalo protiv Santosa i Levante-a al protiv malo jace ekipe ( Atletico ) vidi se da nam treba par kvalitetnih pojacanja. Nisam pesimist ali mislim da cemo tesko ove sezone do nekog naslova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 11:12 (QuidZz).
15 godina
QuidZz kaže...
schwarz3108 kaže...

Nazalost u pravu si {#} Trebali su se jos vise potrudit ( citaj odrijesit kesu ) oko pojacanja, posebno oko stopera. Jedan Bayern koji je osvojio sve sto se moglo osvojit je doveo Thiaga i Gotze-a, cak i da nisu nikoga doveli opet bi se borili za LP. Real se strasno pojacao, jos evo i Bale-a. Mi smo doveli Neymara koji jos nije 100% spreman i novog trenera, lijepo je izgledalo protiv Santosa i Levante-a al protiv malo jace ekipe ( Atletico ) vidi se da nam treba par kvalitetnih pojacanja. Nisam pesimist ali mislim da cemo tesko ove sezone do nekog naslova.

Nije Barca ko RM da bace masne novce samo tako ako pogledas RM u zadnjih 10 godina su potrosili vec sigurno miljardu eura na razna pojacanja i primadone a rezultati su im nula sigurno je da ce im se jednom posloziti sve i isplatiti ti silni novci mozda vec ove godine no sigurno to megalomansko trosenje bez rezultata vec i njihovim navijacima ide na k*rac.

Sta se tice Barce istina je da su trebali dovesti pojacanja ko prvo nevjerojatno mi je da jos uvijek nisu stopera doveli novoga jer ono nije da su imali vremena od doslovno pocetka prosle sezone traziti neko rijesnje jer obrana izgleda ko hrpa amatera u seoskoji ligi.

No niti pojacanja nam ne pomognu ako budu igrali opet ko prosle sezona i ko sad protiv Atl.Madrida sto je izgledalo jednostavno jadno i jedna stvar koja mene osobno zivcira

je kako su svi odma ludi i pocnu si zile rezati dok Messi napusti igru pa zar vam nije jasno da se Barca jednostavno mora "nauciti" igrati bez njega naravno svi znamo kaj je sposoban Messi no sto ako se recimo ozljedi pa nemoze igrati zar ce Barca onda svaku utakmicu unaprijed proglasiti izgubljenom?

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:06 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

o Bože o čemu vi pričate. Kao da će sad dolaskom Balea sigurno biti 200% jači nego prije. Pojačanja ne moraju značiti da će sad biti nedodirljivi ili nešto, nije to PES. 

sjetite se sezone 2009./2010. kad su se najviše pojačali, sa Ronaldom, Kakom i još nekim igračima pa se pričalo da Barca nema šanse. Pa su im svejedno očitali lekciju. 

ne kažem da Real sad neće biti jači nego prije, ali nogomet ne funkcionira tako jednostavno.

isto kao što mi je bilo glupo kad je nama došao Neymar pa se počelo pričati da ćemo mi sad biti nedodirljivi s Messijem i Neymarom..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:22 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

o Bože o čemu vi pričate. Kao da će sad dolaskom Balea sigurno biti 200% jači nego prije. Pojačanja ne moraju značiti da će sad biti nedodirljivi ili nešto, nije to PES. 

sjetite se sezone 2009./2010. kad su se najviše pojačali, sa Ronaldom, Kakom i još nekim igračima pa se pričalo da Barca nema šanse. Pa su im svejedno očitali lekciju. 

ne kažem da Real sad neće biti jači nego prije, ali nogomet ne funkcionira tako jednostavno.

isto kao što mi je bilo glupo kad je nama došao Neymar pa se počelo pričati da ćemo mi sad biti nedodirljivi s Messijem i Neymarom..

Ma samo nek Messi bude dobro,da ga ne zezaju vise ove povrede i sve ce biti super,nek dovedu posle kog hoce :) Sad cemo bar gledati zanimljiviji el clasico,ako nista drugo :) 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Molim vas dajte dokaz da je Bale u Realu???To još nije riješena stvar...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice