Sad baš gledam taj gol, kao da su ga namjerno ostavili da zabije.
Nadam se boljem drugom poluvremenu.
Sad baš gledam taj gol, kao da su ga namjerno ostavili da zabije.
Nadam se boljem drugom poluvremenu.
Messi izlazi? koji k*rac !?
izvadilo messija opet loololololo
A?
Messi?
Messi izlazi? koji k*rac !?
Da. Jel ozljeda u pitanju? Ne vjerujem da je martino tolko lud da ga izvadi bez veze van.
Kruno je dobio otkaz u dinamu, mislim da je on kandidat za Barcinu klupu. Mesija opet nema, pa koji mu je k.. Nema bez njega ništa.Gotovo.
Moguce da je ozljeda,jer je 2-3 minute prije kraja 1.pol. poslao Cesca na zagrijavanje...e sad ce bit jos teze zabit...sto prije Neymara IN
Zadnja nada mi je bila neka magija Messija a ovako kur.......c.
Dobro je da ga nije izvadio jos u prvom dijelu. Danas mu se pravo neda. Ništa mu nije polazilo od ruke, čak je izgubio i loptu za 1-0 A.Madrida.
Ovaj Fabregas se spremao ko gladan sr*t.
Bože dragi kako im se neda.
Treba probat zabit jedan gol i ne primit ni jedan... 1:1 sa ovakvom igro bi bio super rezultat, čak i 2:1... a onda ih sve nakon tekme treba našamarat i objasnit da sa ovakvom igrom neće osvojit ništa.
Treba probat zabit jedan gol i ne primit ni jedan... 1:1 sa ovakvom igro bi bio super rezultat, čak i 2:1... a onda ih sve nakon tekme treba našamarat i objasnit da sa ovakvom igrom neće osvojit ništa.
Hahaha...nasamarat...lud si :D :D...znaci postrojit ih i odreda po jednu toplu iza uha :)
Gledam i ja utakmicu, i barca mi izgleda totalno nezainteresirano, ko da su dosli na kakav izlet ili neku "piknik" utakmicu...ok supercup nije nesto posebno, al opet, profesionalci su, treba se to odigrat puno bolje i sa više zelje :)
Usao Neymar...
Ulazi Neymar, nadam se da će eksplodirat i bar pomoći zabiti jedan gol.
Hahaha...nasamarat...lud si :D :D...znaci postrojit ih i odreda po jednu toplu iza uha :)
tak sam si ja to zamislio 
trebo je Buskec dobit crveni
Neymar 1-1, fala ku*cu
Ne mirise na dobro,i Messi se sad svako malo ozlijedi,radije ga cuvati 2-3 tekme dok ne bude 100% zdrav
Neymarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Neymaaaaaaaaaaar
tako je Juniore!
Neymar :D
Mogu reći da je Cesc ove sezone zbilja počeo igrati. Nemam zamjerke, zbilja je animirao ekipu od kada je ušao.
Nesreća uvijek dolazi u paru...ovaj put za Atletico, nedodijeljen crveni pa onda prime gol.
Neka za Neymara, nek proigra i nek Messi ozdravi!
Mogu reći da je Cesc ove sezone zbilja počeo igrati. Nemam zamjerke, zbilja je animirao ekipu od kada je ušao.
U najboljoj je formi od svih naši igrača.
Ako ovako ostane mi smo već osovjili ovaj trofej. A. Madrid i onako nema šanse na Camp Nou.
Busquets igra loše, ali mene više brine to što Iniesta više nije na onoj svojoj razini, i prošlu sezonu nije odigrao na razini a sad nastavlja tako, a Messija je možda pametno neko vrijeme ne FORSIRATI, neka ozdravi jer mi se ta njegova ozlijeda nikako ne sviđa, to su one ozlijede koje su jeb*... mogu zaj.....at duže vrijeme i stalno se vraćat ako se pravilno ne zaliječe.
Iniesta lose danas,gubi puno lopte,bez ideje nekakve
Pique pak odlican,nadam se da se vratio u onu staru formu
Loše. Loše
Svi drže predugo loptu, kao da je njivova vlastita.
Nema kratkih pasova i brzog protoka lopte. Sve je tako usporeno kao da gledam Levante a ne Barcu.
Jedina svijetla točka je Fabregas i ovaj gol Juniora.