FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.328.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

UEFA je objavila imena trojice koja su usla u izbor za najboljeg igraca:Ribery,Messi i Ronaldo

Sasvim ocekivano,i bilo tko da osvoji ispred Riberija bi bilo nepravedno,realno

Biti će vrlo izjednačeno između Messija i Riberya, realno Messi je po svim statistikama i dalje najbolji, ali ga Ribery prestiže po broju osvojenih trofeja.

16 godina
barcafan12 kaže...

UEFA je objavila imena trojice koja su usla u izbor za najboljeg igraca:Ribery,Messi i Ronaldo

Sasvim ocekivano,i bilo tko da osvoji ispred Riberija bi bilo nepravedno,realno

edit: isprike, sad vidim da je ovo nije za zlatnu loptu.

biti će gusto, ali mislim da će to uzeti Ribery, ako je prošle godine Iniesta zbog EURO-a. Ovo se dijeli nekako više po trofejima nego Zlatna lopta i zato je mislim Ribery favorit.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:23 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Ako se gledaju trofeji - Ribery, ako indvidualni uspjeh - još par godina Messi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sigurno ce biti dvojba izmedu Riberija i Messija,ali ipak mislim da ce to Ribery uzeti...29.8 je proglasenje pobjednika

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako se gledaju trofeji onda Ribery ima najvece sanse,ali ako individualno gledamo onda Messi :) Bice zanimljivo u svakom slucaju :{#}

14 godina
FC Barcelona

Bruna Marquezina (Neymarova cura): "Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući."

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 23:42 (KiX777).
16 godina
KiX777 kaže...

Bruna Marquezina (Neymarova cura): "Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući."

eto prave motivacije {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Znači zabijat će minimalno 2 gola po tekmi :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.ezadar.hr/clanak/mundo-deportivo-barcelona-odustala-od-dovodenja-stopera

Mislim da će mi pozlit.... Stvarno mi taj Rosell ide na jetru. Jel on uopće normalan?

17 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

http://www.ezadar.hr/clanak/mundo-deportivo-barcelona-odustala-od-dovodenja-stopera

Mislim da će mi pozlit.... Stvarno mi taj Rosell ide na jetru. Jel on uopće normalan?

A nije mi bas neki izvor tog teksta, eZadar, dok ne bude pisalo u Modroj lasti ne vjerujem

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
15 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Daj ohladi malo, nije Rosell jedini koji tu ima riječ, trener također ima pravo glasa, a Barci kako je i anti napisao niti netreba štoper ako će igrati pressing kako spada. Uostalom izvor kojeg si pronašao je nepouzdan tako da sve treba uzeti sa rezervom.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ne uspeju da dovedu ni Luiza,ni Aggera,ne bih se bunio da dodje onaj iz Newell's Old Boysa,visok,dobar u skok igri,ima dobru tehniku... {#}

15 godina
FC Barcelona

Bruna Marquezine, Neymarova djevojka: "Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući." {#}

13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Bruna Marquezine, Neymarova djevojka: "Za svaki gol koji postigne za Barçu, uživat će kada dođe kući." {#}

Vec je KiX777 napisao {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sjajno :) Leo {#} 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://instagram.com/p/ctCZyzuH7c/

aj vi sad recite da je ovo normalan čovik {#}

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

http://instagram.com/p/ctCZyzuH7c/

aj vi sad recite da je ovo normalan čovik {#}

Hhahahahahahahah,koja legenda :D {#}

16 godina
FC Barcelona

u 14.00h je utakmica protiv reprezentacije Tajlanda. Početnih 11:
Valdés, Alves, Bagnack, Pique, Adriano, Song, Cesc, Sergi Roberto, Pedro, Messi i Neymar.

Svaka čast Tata, vidi se da vjeruje mladim igračima, Bagnack od prve minute {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 13:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Valdés, Alves, Bagnack, Pique, Adriano, Song, Cesc, Sergi Roberto, Pedro, Messi i Neymar.

Tako je,no mene i ovo boldano jako veseli,treba ih sto prije uigrati tako da kad krene sezona da sto bolje razumiju jedan drugog na terenu.

Nevezano za tekmu,citam upravo da iako je Mou dao crveno svijetlo za prodaju Luiza,navodno ce Barcelona poslati ponudu od 40 milijuna eura...

13 godina
FC Barcelona
Može neki link streama, po mogucnosti eng komentator ako ima, taman se vracam kuci negdje oko 14:30 pa da pogledam, hvala.
15 godina
antimadridista kaže...

Super da igra Neymar no nisu rekli da ga budu malo "šparali" jer ima problema s anemijom?

twice the pride double the fall
16 godina
jopaa991 kaže...
Može neki link streama, po mogucnosti eng komentator ako ima, taman se vracam kuci negdje oko 14:30 pa da pogledam, hvala.

ja gledam tu, samo neznam hoće li biti engleskih komentatora, ali zato je slika vrhunska:

http://livefootball.ws/12293-thailand-xi-barcelona.html

samo instaliraj SopCast.

dad0r kaže...

Super da igra Neymar no nisu rekli da ga budu malo "šparali" jer ima problema s anemijom?

da, to i mene čudi da počinje od prve minute. Vjerojatno će odigrati samo prvo poluvrijeme. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 13:39 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Neymar, 1-0.

Messi, 2-0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 14:26 (KiX777).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

0-3 Neymar 12', Messi 14'(penal) :D Visca BArca !{#} Pedro

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 14:31 (Nidzo95).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

0-4 Messi :) Laganica

14 godina
FC Barcelona

Ovo nije normalno koliko se znoje, čitao sam da na treningu mjenjaju po 4 puta majice zbog vlage i visokih temperatura.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

0-5 Pedroo :) 

16 godina
KiX777 kaže...

Ovo nije normalno koliko se znoje, čitao sam da na treningu mjenjaju po 4 puta majice zbog vlage i visokih temperatura.

A pique u dugim rukavima.

Swedish latin super funk.
13 godina
FC Barcelona
Ovo bilo van 16? :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice