67%
HALA MADRID!
67%
HALA MADRID!
1911 & 1899
Evo ako je netko jučer propustio predstavljanje ekipe za novu sezonu može poledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WaFvKznbr9k
Znaci ima potencijala ovaj trener?
Znaci ima potencijala ovaj trener?
Samo da ovako nastave, vratio je presing igru, zadržao tika-taku, krila više sudjeluju u igri... Naravno još uvijek su pripreme ali izgleda obećavajuće. Tako da.... ima potencijala, dosta.
Evo tko hoće skinuti utakmicu u HD: Torrent
evo i sa engleskim komentatorima
https://hotfile.com/dl/237348783/9e12569/BAR_SAN_1H_08022013.flv.html
https://hotfile.com/dl/237355083/c51c2d8/BAR_SAN_2H_08022013.flv.html
AS navodi kako se Brazilac nije dobro oporavio od operacije kojoj je podvrgnut nakon Kupa konfederacija. Anemija nije bolest, nego znak tjelesne slabosti, te će igrač nastaviti trenirati sa Barcelonom, ali slabijim intenzitetom, obzirom da je umor jedan od simptoma anemije. 
Rosell je potvrdio da je gostujući dres u bojama Katalonije već sad najprodavaniji gostujući dres u povijesti nogometa...
Evo šta piše na Marci oko transfera Luiza.. "Barcelona is now interested in David Luiz (Chelsea) and Daniel Agger (Liverpool). However, Mourinho does not want to sell David Luiz and Abramovich would want about €40m for him."
Šta mislite, hoće Mourinho pristat na prodaju ili će zakočiti?
B-A-R-C-A
ma to su gluposti. Kad je Neymar dolazio rečeno je službeno da njegova plaća spada tek u 3. kategoriju u Barceloni, odbio je veću plaću koju su mu nudili Real i Chelsea kako bi potpisao za Barcelonu.
To su naši mediji, svaki dan neka nova glupost samo da se više čita. Isto kao prije par dana kad su pisali da je Neymar rekao kako će proslaviti gol protiv Santosa kao da je finale LP.
index.hr
B-A-R-C-A
Kad je slijedeća tekma Barce ?
Kad je slijedeća tekma Barce ?
Pise ti na official stranici.
08/07/2013 14:00 Local time 19:00
Vec je Messijeva familija i sam Messi potvrdio kako to nije istina...
A sta je sa Aggerom? Citao sam da Liverpool nece da ga prodaje,ako je to istina,onda i ove sezone tesko da dovedemo nekog kvalitetnog stopera :)
Od toga nista jer je umobolni Mourihno bude to stopiral sigurno.
Na kraju će dovesti Dinu Drpića, a Nives će im biti maskota.
Samo neka se vrati presing, siguran sam da će veliki dio problema s time nestati. Barca je sa istim ovim stoperima osvojila LP i ligu 2011. To su sve super igrači, ali kod Barce kad obrana ne funkcionira kolektivno kroz presing onda dolazi do ogromnog pada, stoperi ostaju na širokom prostoru, to i nije toliko njihova krivica jer se Barca tako ne može braniti s obzirom na svoj način igre. To funkciomira ili savršeno ili nikako.
Naravno da se treba kupiti jednog stopera u svakom slučaju, ali želim reći da ni ovaj trenutni kadar nije toliko loš ako se vrati taj presing. To je ključ, ja sam siguran da čak i da se dovede neki vrhunski stoper da to nebi pomoglo ako se budu branili kao prošle sezone.
Samo neka se vrati presing, siguran sam da će veliki dio problema s time nestati. Barca je sa istim ovim stoperima osvojila LP i ligu 2011. To su sve super igrači, ali kod Barce kad obrana ne funkcionira kolektivno kroz presing onda dolazi do ogromnog pada, stoperi ostaju na širokom prostoru, to i nije toliko njihova krivica jer se Barca tako ne može braniti s obzirom na svoj način igre. To funkciomira ili savršeno ili nikako.
Naravno da se treba kupiti jednog stopera u svakom slučaju, ali želim reći da ni ovaj trenutni kadar nije toliko loš ako se vrati taj presing. To je ključ, ja sam siguran da čak i da se dovede neki vrhunski stoper da to nebi pomoglo ako se budu branili kao prošle sezone.
Presing je dosta bitan,ali kada smo osvojili LS 2011 Puyol je bio u boljoj formi,kao i kompletna zadnja linija,ove sezone to nije dobro funkcionisalo i zbog toga smo uglavnom lose prolazili protiv jacih klubova,nadam se da ce ove sezone sve to biti mnogo bolje,pa cak i ako ne dovedemo stopera. :)
pa nije lud da ga proda...
pa nije lud da ga proda...
Da naravno ali negdje je pisalo da je rekao da ne racuna na njega naravno u to bas i ne vjerujem ali da je tako rade bi ga stavil na klupu
cijelu sezonu nego da ga proda Barci to je sigurno.
UEFA je objavila imena trojice koja su usla u izbor za najboljeg igraca:Ribery,Messi i Ronaldo
Sasvim ocekivano,i bilo tko da osvoji ispred Riberija bi bilo nepravedno,realno