FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.395.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pinto kvalitetan golman, čak možda bolje brani nego Valdes ali glue golove prima

Montoya i Bartra bi trebali proraditi u igri 1 na 1, Ribery i Alaba su ih pojeli u prvom poluvremenu, a Bartra je fizički jak za razliku od Montoye

Mascherano je znana priča već, ali nije toliko loš bio

Adriano najbolji Barcelonin igrač po meni u poluvremenu, brz, prodoran, spašavao golove, uzimao lopte..

Dos Santosa se i ne vidi baš,  no ima kvalitetu, baš kao i Sergi Roberto, koji je odličan, makar i jedan i drugi trebaju poraditi na snazi

Alex Song solidno odigrao, ali moglo i bolje

Alexis i dobro i loše, više puta je bilo lošije, mislim da nema šanse biti u prvih 11 kad sezona počne, nema tu kvalitetu

Tello dobar, ali mu se lako čita dribling, u 90% slučajeva ide na lijevu stranu, i tako su ga nekoliko puta zaustavili

Messi treba dobar pas, a u ovoj ga utakmici nije baš dobio, osim jednom u prvoj minuti, i tad je bilo veoma blizu

A Thiago je igrač, kojeg s obzirom na njegove godine i njegovu igru nismo smjeli pustiti, ali nadam se da će ga Sergi Roberto kvalitetno zamjeniti. Visca el Barca!

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

ne kužim o čemu vi pričate sa Mandžom? prošlu utakmicu je igrao, ovu ne igra. Upravo zato i postoje pripremne utakmice. Ispada ako je Hrvat da mora igrati svaku minutu, bezveze.

inače, ovo je zasad dobro kako sam očekivao da će biti, mislio sam da će nas zgaziti, ali još je drugo poluvrijeme pred nama. Šteta za one neiskorištene prilike Sergija, Messija i Tella.

x

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Guardiola je rekao svoje mišljenje o Mandži, ne vjerujem da će igrati manje nego što je igrao prošle godine kada se izmjenjivao s Gomezom i Pizzarom

14 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Guardiola je rekao svoje mišljenje o Mandži, ne vjerujem da će igrati manje nego što je igrao prošle godine kada se izmjenjivao s Gomezom i Pizzarom

odlaskom Gomeza,smanjila se konkurencija u napadu...Pizzaro je već u godinama,tak da vjerujem da će imati solidnu minutažu

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca B u drugom poluvrijemenu: Oier, Patric, Sergi Gómez, Illie, Planas, Samper, Román, Espinosa, Nieto, Dongou i Kiko

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

S obzirom na sve,cak je i dobar rezultat,mogli smo i gore proci...po ovome se ne treba ni ne moze nista suditi tek je 1.tekma,reba sacekati ove igrace sta su na odmoru +novog trenera i nakon par tekmi ce se vidjeti kako funkcioniramo...brine me sto u zadnje vrijeme kao da su ohladili od stopera,brzo ce proci transferni rok,a nisu nista konkretno napravili

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 20:44 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio sam spriječen gledati utakmicu pa me zanima tko je bio sada trener Barce, Martino?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Bio sam spriječen gledati utakmicu pa me zanima tko je bio sada trener Barce, Martino?

Roura je bio trener

16 godina
FC Barcelona
ovo se i očekivalo, malo me iznenadilo što je Roura na poluvremenu zamijenio svih 11 igrača. Šteta za one šanse iz prvog poluvremena, u drugom je ipak Bayern spustio u prvu brzinu zbog toga što su igrali protiv Barcinih juniora, tu se ni nema nešto posebno za reći.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nažalost nisam gledao tekmu, ali me zanima kako je igrao Donogu?

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Nažalost nisam gledao tekmu, ali me zanima kako je igrao Donogu?

Jednostavno nije imao prilike da se dokaze,primio je svega 2-3 lopte ako i toliko,Bayern je odigrao tek toliko da dovrsi tekmu,nisu pustili da se B momcad razmase

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 21:38 (barcafan12).
16 godina
Kad se ocekuje predstavljanje novog trenera? Jel ovaj Tata Martino trener ili ne?
16 godina
jurica_m kaže...
Kad se ocekuje predstavljanje novog trenera? Jel ovaj Tata Martino trener ili ne?

je, službeno je trener Martino. Predstavljanje je vjerojatno u petak, a prva utakmica na klupi će mu vjerojatno biti protiv Valerenge. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Santiago Vergini, navodno ga tata zeli povuc za sebom u barcu, inace na youtubeu prikazuju samo dobre stvari, ali ovdje je 10 minuta dobrih stvari {#}

ali ne znam, radije bih nekog dokazanog za vise novca nego nekog neprovjerenog pa da bude prdac..

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan

Uh malo sam pogledao videa, već mi se sviđa, visok, odličan u skoku glavom, čvrst, brz, odlično proigrava, takav nam baš treba :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 1:28 (carmichael).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

da al to je u argentini, pitanje je kako bi se on snasa ode

Som la gent blaugrana
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemam ništa protiv da kupe njega i neku top klasu, koliko vidim trenutna vrijednost Verginia po transfermarktu je oko 700 000€. Znači za 5 milja ga se može kupiti.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sergi Robero odlican,samo je promasio onaj zicer :D,ali nema veze,sve su svemu dobro je,a sto se tice ovog stopera,nije toliko los,nama treba neko poput njega,dobar u skok igri,salje dobre lopte... {#}

16 godina
FC Barcelona

mene je isto iznenadio Sergi Roberto, moglo bi biti nešto od njega. Izgleda mi kao stvarno inteligentan igrač. Za onu šansu koju je imao, najvažniji je način kako je došao do nje, sam je započeo akciju sa dodavanjem na krilo i onda utrčao u pravo vrijeme u sredinu. Kod njega mi lopta izgleda sigurno, nema panike, miran je sa loptom u nogama i to je dobar znak.

Nekako mi je on više nasljednik Xavija nego Thiago koji je ipak bio nešto ofenzivniji, poput Inieste.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 12:31 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo kako je Sergi igrao protiv Bayerna. :)  

16 godina
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona

Dani Alves navodno će od ove sezone nositi broj 22 u čast Ericu Abidalu. 

Ovako bi trebali izgledati brojevi ove sezone...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca ce Vilanovi tijekom njegovog lijecenja isplatiti punu godisnju placu u iznosu od 6.5 mil. £...

Mes que un club!!! 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldinho je jutros sa svojim Atletico Mineirom osvojio Copa Libertadores, najvece takmicenje Juzne Amerike.Na taj nacin je postao tek treci igrac u historiji koji je uspjeo da osvoji Svijetsko prvenstvo,Ligu prvaka i spomenuto takmicenje.Bravo legendo ! {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šuška se da bi Tata mogao povući jednog od najboljeg stopera Argentinske lige, Santiaga Verginija ;)

Dobrodošao Tata ;)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ZVANICNO:Tata Martino stavio potpis na ugovor sa Barcom. Srecno ! {#}

Tata Martino: "Sretan sam i zahvalan za podrsku.Velika je cast postati dio kluba sa sjajnom historijom."

"Zelim sto prije upoznati igrace i nastaviti provoditi fudalsku ideju ovog kluba.To je razlog zbog kojeg sam dosao." {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 13:32 (Nidzo95).
14 godina
FC Barcelona

- Uvijek postoji nešto što treba poboljšati, kao što su pritisak na protivnika i brzo osvajanje izgubljenje lopte. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 13:57 (KiX777).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.barcabalkan.com/ neznam dali je tko stavio ovu stranicu :D 
inace jako dobra stranica :D 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prva press konferencija Tata Martina:

- Gledajući momčad prošle sezone razmišljao sam koliko bi sada bilo teško voditi ovu momčad. Iskreno, situacija je vrlo teška.

- Svjestan sam da većina navijača nije čula za mene. Da sam radio u Europi, ne bih imao taj problem. No, bio sam u Južnoj Americi i razumljivo je da sam nepoznat.

- Leo Messi igrat će i dalje dosadašnju, napadačku poziciju. Moramo stvoriti ugodno okruženje za njegovu igru.

Kad je u pitanju suradnja Messija s Neymarom, novim pojačanjem iz Brazila, a koju su u pitanje dovodili mnogobrojni stručnjaci i analitičari zbog izraženih individualističkih osobina kako Brazilca tako i Argentinca, Martino je isključiv.

- Ako Messi i neymar ne budu mogli zajedno funkcionirati, to zasigurno neće biti njihova, već samo moja krivnja.

Kad je u pitanju sustav igre, Martino načelno nema namjeru mijenjati dosadašnji 4-3-3.

- Konstantan visoki presing i posjed lopte ostaju naši prioriteti u igri. U okviru toga vjerojatno ćemo zadržati sustav 4-3-3.

- Moja je primarna namjera nastaviti rad s igračima u duhu filozofije koju je momčad prakticirala posljednjih godina. Također, naravno, nastaviti pobjeđivati.

- Uspijemo li u tome, pred nama su lijepe godine. Najprije se moramo upoznati, odnosno moramo izgraditi međusobno povjerenje. Ja i moji suradnici moramo čim prije srasti s momčadi.

- Ono što sam u vlastitoj trenerskoj karijeri naučio jest prilagoditi se igračima koje imaš na raspolaganju. Kada to kažem, jasno je da s paragvajskom nogometnom reprezentacijom nisam mogao prakticirati isti stil igre (napadački, op. a.) kao što sam donedavno činio s Newell's Old Boysima. To je bio način igre puno bliži Barçinom i taj ću način igre ovdje pokušati dovesti na još višu razinu.

- Pokušat ću najprije motivirati igrače na prikupljanje nove snage i energije kojima će se bolje suočiti s izazovima, a potom ih pokušati uvjeriti da prihvate nove ideje u igri koje kanim uvesti.

- Nastojat ćemo, svo vrijeme dok to činimo, biti što kompetitivniji.

- Barcelona ima izvanredne igrače. Uspijemo li ih pripremiti da opet budu spremni odgovoriti najzahtjevnijim izazovima, siguran sam da možemo aspirirati na bilo koji trofej.

- Osobno nemam problema u komunikaciji s igračima. Uvijek sam bio spreman pojedinačno saslušati svakog svog igrača. Mislim da je to neophodan uvjet za rast momčadi.

- Pokušat ću oporaviti neke od kvaliteta kojima je ova momčad posljednjih godina očaravala publiku i osvajala naslove, izvući najbolje od te igre, kao i uvesti neke vlastite ideje, te pratiti kako će se ti procesi sjedinjavati.

- Kad je u pitanju stil igre, mislit ću na stil koji preferira Barcelona kao sportska institucija kao i na stil koji odgovara igračima. Nastojat ćemo raditi tako da se osjećaju ugodno.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona šalje ponudu za Luiza!

Barcelona je spremila ponudu od 29 miliona evra,za defanzivca Čelsija,Davida  Luiza.

Katalonci su spremni da ponude 29 miliona za sjajnog brazilskog defanzivca,koji im je postao prva opcija ,posle neuspelog pokušaja da dovedu Thiaga Silvu na Camp Nou.

Veruje se da je Barca uspostavila prvi kontakt,a da su u Čelsiju spremni da saslušaju ponudu ovog kluba. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice