- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gerardo Martino je doveo 2 pomocnika,sto znaci da Roura i Rubi gube posao u Barci ?,steta
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/276121/Tko-je-Tata-Martino-novi-Barcelonin-trener.html
Tko ce sutra imat veci posjed lopte ;)
Bayern, ne igraju Xavi, Iniesta, Busquets, Alves, Alba, Pedro. Za Bayern skoro svi.
Očekujem da će Masche uklizati Thiagu par puta, ne pretjerano, čisto onako da shvati da se zaj*bao 
Sigurno da prednost ima Bayern,odigrali su vec 5-6 tekmi ove sezone,uigraniji su i vjerovatno ce igrati sa dosta prvotimaca,dok ce Barci bit tek 1.tekma,a najveci hendikep nema 7-8 bitnih igraca,ali vjerovatno ce igrat Kralj
...bit ce dobra tekma svakako
a Neymar? Oce on sutra debitirati ili?
On se 29.7 prključuje ekipi mislim zbog kupa konfederacija pa ima produžen odmor.
On se 29.7 prključuje ekipi mislim zbog kupa konfederacija pa ima produžen odmor.
Yep imas pravo, nisam se sjetio toga xD
Na danasnji dan prije tacno 35 godina,Johan Cruyff je odigrao poslednju utakmicu za FC Barcelonu. 
Vjerovatni sastav za današnju utakmicu:
Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Song, Dos Santos, Sergi Roberto - Alexis, Messi, Tello
Ovdje će biti linkova za večerašnju utakmicu..
Prijenos ce biti i na SportKlubu ako ga imate
BAYERN:Neur,Rafinha,Dante,Boateng,Alaba,Thiago,Kroos,Lahm,Ribery,Muller,Robben
inače, čitam da im je bus zaglavio u gužvi u Munchenu i da su tek sad stigli na stadion.
Satelit Astra 19.2
Kanal ZDF HD.
Sad ćemo vidit vrijedi li Neymar 60 milijuna. Iskreno mislim da su mogli puno bolje proć za 60 milja..
edit: evo vidio sam sad da ne igra
ima neko link sa ray hudsonom?
Ovaj Guardiola izbacio Mandžu iz prve 
Evo full hd
http://livefootball.ws/12218-bayern-barcelona.html
Skinite ovo kaj vam nudi (sopcast i vlc) ako nemate...
Gledam i Mandžo sve nešto izbjegava, totalno je bezvoljan, pa šta je to Guardiola napravio čovječe Božji ?
EDIT: Baš me zanima kak ćemo izgledat na terenu, al ne brine me pošto Messi igr a;)
Jako mi se Dos Santos sviđa.
Koliko nam fale Xavi i Iniesta. Igra u sredini uzas.
ne kužim o čemu vi pričate sa Mandžom? prošlu utakmicu je igrao, ovu ne igra. Upravo zato i postoje pripremne utakmice. Ispada ako je Hrvat da mora igrati svaku minutu, bezveze.
inače, ovo je zasad dobro kako sam očekivao da će biti, mislio sam da će nas zgaziti, ali još je drugo poluvrijeme pred nama. Šteta za one neiskorištene prilike Sergija, Messija i Tella.
Gledam malo i ne poznam pola ovih lica.
Gledam i Mandžo sve nešto izbjegava, totalno je bezvoljan, pa šta je to Guardiola napravio čovječe Božji ?
EDIT: Baš me zanima kak ćemo izgledat na terenu, al ne brine me pošto Messi igr a;)
Jako mi se Dos Santos sviđa.
jadan Mandžo,pojest će ga Guardiola
lijepo Bayern igra protiv Barcelonine B momčadi