Valjda nećemo uzet ovog Stegena, pa Dinamo ZG je boljeg golmana nabavio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1911 & 1899
Stegen je odličan i talentirani golman, za par godina biti će jedan od najboljih svijetskih golmana.
Ne sudi ga zbog te jedne pogreske.
Ne sudi ga zbog te jedne pogreske.
Ne sudim, gledao sam prijašnje utakmice i sigurno ima boljih golmana, ne znam zašto bacaju oko samo na Bundesligu
vidim da je padanje s marsa postalo sport...
Pa ajde pogledaj Miglore-ove utakmice, dečko je bomba od golmana, najbolji golman 1. argentinske lige po koeficijentu
Pa ajde pogledaj Miglore-ove utakmice, dečko je bomba od golmana, najbolji golman 1. argentinske lige po koeficijentu
krasan si decko kad gledas slozene kompilacije u kojima su samo najbolje stvari. a i mislio sam da ces nesto izvalit u tom stilu...
Naručiti ću dres sa DresZG (hvala Bruno_K!ng), koji da uzmem: ili Ipak je ovaj gostujući u bojama Senyere! 
joj ovaj qatar airways bode oci ufff...
još neke izjave Neymara sa večerašnje press konferencije:
"Već sam obavio kratki razgovor s Vilanovom. Jako kratko. Samo me pitao kako sam."
"Broj na dresu? Nisam još odlučio. Nikada se nisam brinuo o tome, niti sam preferirao neki broj. Vidjeti ćemo..."
"Imao sam i bolje ponude, ali ima važnijih stvari od novca. Tata me naučio da je biti sretan, najvažnije od svega."
"Divljenje spram C. Ronalda? On je među najboljima na svijetu i naravno da imam veliki respect prema njemu."
"Već sam prije počeo učiti katalonski, zato katalonski bolje pričam od španjolskog."
"Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho... Svi su oni zvijezde. Ja se trenutno ne mogu uspoređivati s njima. Pokušati ću napisati svoju povijest."
"Uvijek sam se divio Barçi. Pratio sam ovaj tim, imali su sjajne igrače u prošlosti, neki od njih su bili Brazilci..."
"Pozicija? Ne brinem se o tome, samo želim igrati. Mogu biti i golman ako treba... (smijeh)"
"Još nisam razgovarao s Messijem. Nadam se da ću ga uskoro vidjeti i jako ga zagrliti."
"Usporedbe s Messijem? Nitko se ne može uspoređivati s Messijem. On je najbolji na svijetu, ja se samo nadam da ću mu moći pomoći."
sviđaju mi se njegove izjave, odmah na početku daje do znanja da zna gdje je došao, da tu neće biti glavni nego će služiti ekipi kako god treba.
mozda on ode negdi al sigurno nece u real. pa to bi mu bilo samoubojstvo. valjda nije toliko lud.
znači u tih 57 milijuna je uračunato i onih 10 milijuna koji su već platili prije godinu-dvije.
Nadam se da ce Thiago ostati,mlad je i ima jako dobru tehniku. Buduci Xavi/Iniesta.
još neke izjave Neymara sa večerašnje press konferencije:
"Već sam obavio kratki razgovor s Vilanovom. Jako kratko. Samo me pitao kako sam."
"Broj na dresu? Nisam još odlučio. Nikada se nisam brinuo o tome, niti sam preferirao neki broj. Vidjeti ćemo..."
"Imao sam i bolje ponude, ali ima važnijih stvari od novca. Tata me naučio da je biti sretan, najvažnije od svega."
"Divljenje spram C. Ronalda? On je među najboljima na svijetu i naravno da imam veliki respect prema njemu."
"Već sam prije počeo učiti katalonski, zato katalonski bolje pričam od španjolskog."
"Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho... Svi su oni zvijezde. Ja se trenutno ne mogu uspoređivati s njima. Pokušati ću napisati svoju povijest."
"Uvijek sam se divio Barçi. Pratio sam ovaj tim, imali su sjajne igrače u prošlosti, neki od njih su bili Brazilci..."
"Pozicija? Ne brinem se o tome, samo želim igrati. Mogu biti i golman ako treba... (smijeh)"
"Još nisam razgovarao s Messijem. Nadam se da ću ga uskoro vidjeti i jako ga zagrliti."
"Usporedbe s Messijem? Nitko se ne može uspoređivati s Messijem. On je najbolji na svijetu, ja se samo nadam da ću mu moći pomoći."
sviđaju mi se njegove izjave, odmah na početku daje do znanja da zna gdje je došao, da tu neće biti glavni nego će služiti ekipi kako god treba.
Takodje mi se svidjaju izjave,dobar je Neymar i kao covek i kao igrac :) 
malo me brine sad što će biti sa drugim pojačanjima, rečeno je da će ovo ljeto na raspolaganju biti tih 50 milijuna eura za transfere. Zaraditi će se nešto i od prodaje nekih igrača i to će se potrošiti vjerojatno na stopera. Mislim da Valdes ostaje i sljedeće sezone i odraditi će ugovor vjerojatno do kraja.
po tome netko ce ic ca, vjerojatno villa, al mogu najvise uvatit za njega nekih 20 mil i to je optimizam. medutim sta ti mos kupit za 20 mil a da je world class. nista
I tih 20 mil je preoptimistično. Mislim da bi mogli dobit za njega 10ak mil eura.
spominje se već duže vrijeme da Tottenham nudi 12 milijuna za njega, neku sličnu cifru je i realno očekivati. A danas je i službeno potvrđeno da Bojan, Afellay i Fontas idu na transfer listu.
Iz Fc Barcelone odlaze:Villa,Sanchez,Afellay,Bojan,Fontas.
Iz Fc Barcelone odlaze:Villa,Sanchez,Afellay,Bojan,Fontas.
source?
1911 & 1899
Nevezano uz nogomet, Barca Intersport je dovela dva pojačanja: Kiril Lazarova i Nikolu Karabatića.
Courtois, C. Martinez, Ramos, Inigo Martinez, JORDI ALBA, BUSQUETS, Ozil, INIESTA, MESSI, Ronaldo, Falcao
inače, nebi se bunio da dovedemo Iniga Martineza ovo ljeto, meni je on odličan stoper.
Katalonski Sport jutros piše kako će Barcelona bez obzira na ostanak Valdesa još jednu sezonu već ovo ljeto tražiti njegovu zamjenu. Tako bi već ove godine novi član ekipe mogao postati golman Borussije Mönchengladbach Ter Stegen, ali bi u tom slučaju bio posuđen svom klubu do naredne sezone.
Španjolska U-21 reprezentacija pobijedila Rusiju sa 1-0, a od igrača Barce nastupili su Montoya, Bartra, Thiago i Tello.
Thiago je asistirao Morati za jedini gol na utakmici:
http://i.minus.com/ibnfN9bPTSwFmo.gif
odličnu utakmicu odigrali su svi igrači Barce, pogotovo Thiago.
ostani majstore 

.