FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.479.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valjda nećemo uzet ovog Stegena, pa Dinamo ZG je boljeg golmana nabavio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Valdes ostaje pa mislim da ce jos samo stopera uzet.
1911 & 1899
17 godina
Mitch kaže...

Stegen je odličan i talentirani golman, za par godina biti će jedan od najboljih svijetskih golmana.

15 godina
Mitch kaže...

Ne sudi ga zbog te jedne pogreske.

VISCA BARCA
17 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
Mitch kaže...

Ne sudi ga zbog te jedne pogreske.

Ne sudim, gledao sam prijašnje utakmice i sigurno ima boljih golmana, ne znam zašto bacaju oko samo na Bundesligu

18 godina
Mitch kaže...

vidim da je padanje s marsa postalo sport...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Mitch kaže...

Pa ajde pogledaj Miglore-ove utakmice, dečko je bomba od golmana, najbolji golman 1. argentinske lige po koeficijentu

18 godina
Mitch kaže...
Obi Wan kaže...
Mitch kaže...

Pa ajde pogledaj Miglore-ove utakmice, dečko je bomba od golmana, najbolji golman 1. argentinske lige po koeficijentu

krasan si decko kad gledas slozene kompilacije u kojima su samo najbolje stvari. a i mislio sam da ces nesto izvalit u tom stilu...

14 godina
FC Barcelona

Naručiti ću dres sa DresZG (hvala Bruno_K!ng), koji da uzmem: 

ili
 Ipak je ovaj gostujući u bojama Senyere! {#}

4 Domaći
14 Gostujući
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 20:44 (KiX777).
18 godina
KiX777 kaže...

Naručiti ću dres sa DresZG (hvala Bruno_K!ng), koji da uzmem:  ili Ipak je ovaj gostujući u bojama Senyere! {#}

joj ovaj qatar airways bode oci ufff... 

16 godina
FC Barcelona

još neke izjave Neymara sa večerašnje press konferencije:

"Već sam obavio kratki razgovor s Vilanovom. Jako kratko. Samo me pitao kako sam."
"Broj na dresu? Nisam još odlučio. Nikada se nisam brinuo o tome, niti sam preferirao neki broj. Vidjeti ćemo..."
"Imao sam i bolje ponude, ali ima važnijih stvari od novca. Tata me naučio da je biti sretan, najvažnije od svega."
"Divljenje spram C. Ronalda? On je među najboljima na svijetu i naravno da imam veliki respect prema njemu."
"Već sam prije počeo učiti katalonski, zato katalonski bolje pričam od španjolskog."
"Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho... Svi su oni zvijezde. Ja se trenutno ne mogu uspoređivati s njima. Pokušati ću napisati svoju povijest."
"Uvijek sam se divio Barçi. Pratio sam ovaj tim, imali su sjajne igrače u prošlosti, neki od njih su bili Brazilci..."
"Pozicija? Ne brinem se o tome, samo želim igrati. Mogu biti i golman ako treba... (smijeh)"
"Još nisam razgovarao s Messijem. Nadam se da ću ga uskoro vidjeti i jako ga zagrliti."
"Usporedbe s Messijem? Nitko se ne može uspoređivati s Messijem. On je najbolji na svijetu, ja se samo nadam da ću mu moći pomoći."

sviđaju mi se njegove izjave, odmah na početku daje do znanja da zna gdje je došao, da tu neće biti glavni nego će služiti ekipi kako god treba.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 21:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Andoni Zubizaretta (sportski direktor FC Barcelone): "Broj 11 ima vlasnika. To je Thiago. Koji broj će Neymar nositi odlučiti ćemo tijekom ljeta."
Jel to možda naznaka da Thiago ostaje? Nadam se da je..
O le le, O la la, Ser del Barça es, el millor que hi ha
18 godina
Bruno_K!ng kaže...

Andoni Zubizaretta (sportski direktor FC Barcelone): "Broj 11 ima vlasnika. To je Thiago. Koji broj će Neymar nositi odlučiti ćemo tijekom ljeta."
Jel to možda naznaka da Thiago ostaje? Nadam se da je..

mozda on ode negdi al sigurno nece u real. pa to bi mu bilo samoubojstvo. valjda nije toliko lud.

16 godina
FC Barcelona
Bartomeu: "Već smo platili 10 milijuna eura za Neymara, ostatak ćemo platiti u roku od 3 godine."

znači u tih 57 milijuna je uračunato i onih 10 milijuna koji su već platili prije godinu-dvije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Nadam se da ce Thiago ostati,mlad je i ima jako dobru tehniku. Buduci Xavi/Iniesta.

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

još neke izjave Neymara sa večerašnje press konferencije:

"Već sam obavio kratki razgovor s Vilanovom. Jako kratko. Samo me pitao kako sam."
"Broj na dresu? Nisam još odlučio. Nikada se nisam brinuo o tome, niti sam preferirao neki broj. Vidjeti ćemo..."
"Imao sam i bolje ponude, ali ima važnijih stvari od novca. Tata me naučio da je biti sretan, najvažnije od svega."
"Divljenje spram C. Ronalda? On je među najboljima na svijetu i naravno da imam veliki respect prema njemu."
"Već sam prije počeo učiti katalonski, zato katalonski bolje pričam od španjolskog."
"Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho... Svi su oni zvijezde. Ja se trenutno ne mogu uspoređivati s njima. Pokušati ću napisati svoju povijest."
"Uvijek sam se divio Barçi. Pratio sam ovaj tim, imali su sjajne igrače u prošlosti, neki od njih su bili Brazilci..."
"Pozicija? Ne brinem se o tome, samo želim igrati. Mogu biti i golman ako treba... (smijeh)"
"Još nisam razgovarao s Messijem. Nadam se da ću ga uskoro vidjeti i jako ga zagrliti."
"Usporedbe s Messijem? Nitko se ne može uspoređivati s Messijem. On je najbolji na svijetu, ja se samo nadam da ću mu moći pomoći."

sviđaju mi se njegove izjave, odmah na početku daje do znanja da zna gdje je došao, da tu neće biti glavni nego će služiti ekipi kako god treba.

Takodje mi se svidjaju izjave,dobar je Neymar i kao covek i kao igrac :) {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 1:28 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

malo me brine sad što će biti sa drugim pojačanjima, rečeno je da će ovo ljeto na raspolaganju biti tih 50 milijuna eura za transfere. Zaraditi će se nešto i od prodaje nekih igrača i to će se potrošiti vjerojatno na stopera. Mislim da Valdes ostaje i sljedeće sezone i odraditi će ugovor vjerojatno do kraja.

po tome netko ce ic ca, vjerojatno villa, al mogu najvise uvatit za njega nekih 20 mil i to je optimizam. medutim sta ti mos kupit za 20 mil a da je world class. nista

I tih 20 mil je preoptimistično. Mislim da bi mogli dobit za njega 10ak mil eura.

16 godina
FC Barcelona

spominje se već duže vrijeme da Tottenham nudi 12 milijuna za njega, neku sličnu cifru je i realno očekivati. A danas je i službeno potvrđeno da Bojan, Afellay i Fontas idu na transfer listu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iz Fc Barcelone odlaze:Villa,Sanchez,Afellay,Bojan,Fontas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 17:53 (Znalac111).
16 godina
FC Barcelona

zaista "mes que un club" {#}

18 godina
Znalac111 kaže...

Iz Fc Barcelone odlaze:Villa,Sanchez,Afellay,Bojan,Fontas.

source?

16 godina
neaktivan
Sanchez? Ne vjerujem da on ide...
1911 & 1899
16 godina
FC Barcelona
Sanchez ostaje sigurno, nedavno je i on sam potvrdio da su mu iz kluba rekli da ostaje.
14 godina
FC Barcelona

Nevezano uz nogomet, Barca Intersport je dovela dva pojačanja: Kiril Lazarova i Nikolu Karabatića.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

zaista "mes que un club" {#}

Realov grb u pisoaru {#}

to da ljudi pogode, vjerojatno im je wc čist, nije ispišan okolo, svi gađaju grb {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona
idealnih 11 Primere za proteklu sezonu prema Marci:

Courtois, C. Martinez, Ramos, Inigo Martinez, JORDI ALBA, BUSQUETS, Ozil, INIESTA, MESSI, Ronaldo, Falcao

inače, nebi se bunio da dovedemo Iniga Martineza ovo ljeto, meni je on odličan stoper.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katalonski Sport jutros piše kako će Barcelona bez obzira na ostanak Valdesa još jednu sezonu već ovo ljeto tražiti njegovu zamjenu. Tako bi već ove godine novi član ekipe mogao postati golman Borussije Mönchengladbach Ter Stegen, ali bi u tom slučaju bio posuđen svom klubu do naredne sezone.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
16 godina
FC Barcelona

Španjolska U-21 reprezentacija pobijedila Rusiju sa 1-0, a od igrača Barce nastupili su Montoya, Bartra, Thiago i Tello.

Thiago je asistirao Morati za jedini gol na utakmici:

http://i.minus.com/ibnfN9bPTSwFmo.gif

odličnu utakmicu odigrali su svi igrači Barce, pogotovo Thiago.

ostani majstore {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 20:15 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice