FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.478.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

što se tiče Neymara, dobar i opasan u prvom poluvremenu, poslije ga je trener u drugom poluvremenu stavio na polušpicu i tu je bio nevidljiv. Ono što mi se sviđa kod njega, zna podvaliti loptu, ima odličan pas.

Takoder se i trudi jako puno,prilazi suigracima po loptu,utrcava u prostor,zna navuci par igraca na sebe,sto bi mogla bit odlicna stvar za Barcu,samim time i za Messija koji bi imao puno vise slobodnog prostora i manja koncentracija igraca bi bila na njemu...

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Sve je to normalno za mladog igrača. Oscilacije su očekivane, a i kraj je sezone.

koliko ja znam u Brazilu je tek počela sezona prije nekih 2 tj. o.O

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlican je Neymar,bas nam jedan takav igrac treba i mislim da nisu pogresili,ima dobar pas,zna dobro da zavuce loptu :D Dobar dribling,jeste da je malo fizicki slab,ali ce sve to vremenom doci na svoje mesto :D Jedva cekam da ga vidim u tandemu sa Messijem,mislim da ce da budu nezaustavljivi :{#} a i onaj Thiago SIlva je igracina,sinoc sam ga posmatrao,covek je neverovatan :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 12:31 (Nidzo95).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Welcome Neymar :D ! 

13 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Odlican je Neymar,bas nam jedan takav igrac treba i mislim da nisu pogresili,ima dobar pas,zna dobro da zavuce loptu :D Dobar dribling,jeste da je malo fizicki slab,ali ce sve to vremenom doci na svoje mesto :D Jedva cekam da ga vidim u tandemu sa Messijem,mislim da ce da budu nezaustavljivi :{#} a i onaj Thiago SIlva je igracina,sinoc sam ga posmatrao,covek je neverovatan :) 

http://www.sport.ba/fudbal/barcelona-ima-razloga-da-strahuje/

16 godina
marcus1950 kaže...
Nidzo95 kaže...

http://www.sport.ba/fudbal/barcelona-ima-razloga-da-strahuje/

meni je ovaj članak glupost. Čovjek je sinoć odigrao solidnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu i bio je stalno opasan po Engleze, nije uopće zaslužio kritike. Isto tako to za njegovu snagu i ostale stvari koje mu se nabacuju na nos da ne može protiv jačih ekipa i slično, pa on je zabio za Brazil 20 golova u 32 utakmice što je jako dobar učinak u reprezentaciji za bilo kojeg igrača.

Znači cijelu karijeru ima dobar učinak i u klubu u kojem je igrao i u reprezentaciji, ne razumijem tolike kritike prema njemu. Glupo je da se po nekome pljuje, a još nije odigrao niti jednu utakmicu za klub, a dosad u karijeri je ostvario odlične stvari i tražili su ga svi najveći svjetski klubovi. Siguran sam da čak i ako uspije u Barci, onda će se pričati da se treba dokazati u Engleskoj kao što se priča i za Messija, gluposti totalne.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 17:18 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

meni je ovaj članak glupost. Čovjek je sinoć odigrao solidnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu i bio je stalno opasan po Engleze, nije uopće zaslužio kritike. Isto tako to za njegovu snagu i ostale stvari koje mu se nabacuju na nos da ne može protiv jačih ekipa i slično, pa on je zabio za Brazil 20 golova u 32 utakmice što je jako dobar učinak u reprezentaciji za bilo kojeg igrača.

Slažem se da je članak glup i da će se tek nakon 2 godine znati točno da li ste pogodili ili ne s transferom. Teoretski pričam, ako će Neymaru trebati 6-12 mjeseci prilagodbe na novo okruženje, što je nekako očekivano za mladog igrača. Ali ovo što si ti naveo bih ipak uzeo s rezervom. 20 golova je lijepa brojka, ali ne zaboravi da se tu radi više manje samo o prijateljskim utakmicama (barem prema wikipediji), a ne možeš to uspoređivati s natjecateljskima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FC Barcelona
ok, nisam znao za to, ali opet su lijepe brojke. Želim reći da ne zaslužuje unaprijed kritike jer ovo što je pokazao dosad je dobro. Tek ako ne uspije sad u Barci, onda se može nazvati promašajem. Ali vidim već po raznim stranicama ovakve slične članke i komentare, stvarno mi nije jasno na temelju čega ljudi imaju takvo mišljenje o njemu.

nisam ni ja baš 100% siguran da će uspjeti tu i također me brinu neke stvari oko njega, ali ipak ne treba o tome dok ne pokaže što zna ili ne zna.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina

kad te plate 60-70 mil naravno da ljudi ocekuju cuda...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

meni je ta cijena dosta upitna. Prvi dan nakon transfera Santos je potvrdio da je prihvatio ponudu od 28 milijuna eura, a poslije toga jedna od onih tvrtki je objavila da oni dijele taj novac sa Santosom. Evo sad su i na transfermarktu stavili cijenu od 28 milijuna:
http://www.transfermarkt.com/en/neymar/profil/spieler_68290.html

pa nisu ludi dati 70 milijuna eura za igrača koji je u zadnjoj godini ugovora sa klubom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 17:45 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/neymar-presentation-day Ovdje možete pratiti predstavljanje Neymara na Camp Nou.

You the people have the power, the power to create machines, the power to create hapiness..You the people have the power to make this life free and beautiful to make this life a wonderful adventure!
18 godina
antimadridista kaže...

meni je ta cijena dosta upitna. Prvi dan nakon transfera Santos je potvrdio da je prihvatio ponudu od 28 milijuna eura, a poslije toga jedna od onih tvrtki je objavila da oni dijele taj novac sa Santosom. Evo sad su i na transfermarktu stavili cijenu od 28 milijuna:
http://www.transfermarkt.com/en/neymar/profil/spieler_68290.html

pa nisu ludi dati 70 milijuna eura za igrača koji je u zadnjoj godini ugovora sa klubom.

ne da je upitno nego je previse upitno.

govorilo se da je 40% santosu a 60% ostalim. e sad ako je santos dobija 28mil to ne znaci da je dilija tu lovu. jer onda bi tih 28 mil bilo podjeljeno pa bi ondaz nacilo da je santos dobija samo 11.2 mil...

imam masu verzija tako da vise u nista nisam siguran, al da je cijelia vrijednost transfera manja od 30 mil cisto sumnjam. 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trnci su me prošli čim je izašao na predstavljanje. Ovo je pun pogodak. Dobrodošao Neymar JR ;)

Neymar: "Good afternoon everyone. I'm very happy to be here. This is a dream come true. Thanks to everyone." 

Neymar: "I'm here to help, this is more than a club, I want to help the team and Messi to continue to be the best int he world."

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:50 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lepo mu stoji ovaj dres,nadam se da ce imati puno uspeha u njemu :D Visca Barca,jos jednom , Dobrodosao NEYMAR JR :D 

Press-konferencija se ocekuje za 19:30 ali psoto je Neymar malo kasnio na predstavljanje,moguce je da ce i Preskonferencija malo kasniti :D  

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:59 (Nidzo95).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu dočekati početak sezone da ga vidim kako s Messijem zadaje probleme protivničkoj obrani!

Welcome Neymar!!!

You the people have the power, the power to create machines, the power to create hapiness..You the people have the power to make this life free and beautiful to make this life a wonderful adventure!
16 godina
FC Barcelona

ovi dresovi što ih više gledam, sve mi bolje izgledaju {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Anti, koliko sam vidio, dres direkt je ugašen ?!

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Anti, koliko sam vidio, dres direkt je ugašen ?!

nemam pojma, moguće. A možda su se preselili na drugu adresu, vidim da nemaju više ni fb stranicu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kix i sve koje zanima, pitao sam lika na stranici DresZG jesu li dresovi potpuno originalni i dali imaju natpis "Tots units fem forca" i odgovorio je sljedeće:

Postovani,
da dres je orginalan 
sto se natpisa "Tots units fem forca" tice upravu ste , ali radi se o dresovima samo za sezonu 11/12 dok se npr. dresovi iz sezone 10/11 ili ove aktualne 12/13 nemaju vise taj natpis
Ja sam fan Barcelone pa znam za sve te detalje ,a mozete otici u Nikeov ducan i to provjeriti... "Tots units fem forca" je premjesten sada iza na ledima ispod ovratnika

Znači, evo, dresovi su original i sutra naručujem ovaj novi ;)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

gledam press konferenciju i vidim da je transfer Neymara kostao 57 miliona :D 

16 godina
Nidzo95 kaže...

gdje je to pisalo?

14 godina
neaktivan

ni ja nisam vidio

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

gdje je to pisalo?

gledam na Barca tv uzivo i cini mi se da je dole pisalo 57 miliona :) 

U toku je konferencija za novinare.Potrpedsjednik Bartomeu  je potvrdio da je trnasfer Neymara kostao 57 miliona eura te da je otkupna klauzula u njegovom ugovoru  190 miliona.Dodao je i da ce Barcelona odigrati dvije prijatljske utakmice protiv Santosa(vjerovatno jednu u okviru trofeja koji se igra u cast Joana Gampera). :D

Ipak sam na kraju dobro video :D {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 19:41 (Nidzo95).
16 godina
FC Barcelona

dosta skupo. To će se vjerojatno vratiti kroz marketing, ali nebi baš gledao na to. Sve u svemu, ako opravda očekivanja neće biti problema.

18 godina
antimadridista kaže...

dosta skupo. To će se vjerojatno vratiti kroz marketing, ali nebi baš gledao na to. Sve u svemu, ako opravda očekivanja neće biti problema.

eto nisam se puno prevario, u 10 mil...

16 godina
FC Barcelona

malo me brine sad što će biti sa drugim pojačanjima, rečeno je da će ovo ljeto na raspolaganju biti tih 50 milijuna eura za transfere. Zaraditi će se nešto i od prodaje nekih igrača i to će se potrošiti vjerojatno na stopera. Mislim da Valdes ostaje i sljedeće sezone i odraditi će ugovor vjerojatno do kraja.

18 godina
antimadridista kaže...

malo me brine sad što će biti sa drugim pojačanjima, rečeno je da će ovo ljeto na raspolaganju biti tih 50 milijuna eura za transfere. Zaraditi će se nešto i od prodaje nekih igrača i to će se potrošiti vjerojatno na stopera. Mislim da Valdes ostaje i sljedeće sezone i odraditi će ugovor vjerojatno do kraja.

po tome netko ce ic ca, vjerojatno villa, al mogu najvise uvatit za njega nekih 20 mil i to je optimizam. medutim sta ti mos kupit za 20 mil a da je world class. nista

16 godina
FC Barcelona
Neymar na press konferenciji:

"Vrlo sam sretan. Danas je sjajan dan za mene i moju obitelj, ostvarenje sna. Jedva čekam da zaigram sa svim ovim sjajnim igračima. Godinama samo se divio Messiju, Xaviju, Iniesti...Barcelona i Real Madrid su sjajne ekipe, ali je moje srce ovdje, u Barçi. Zlatna lopta? Ne mislim o tome da postanem najbolji, jer to je Messi. Vrlo sam sretan što ću imati priliku da igram s njim."
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bih voleo da vidim kao novo pojacanje Barce Thiaga Silvu,Subotica,Humelsa ili Luiza, :D ali su veoma male sanse da dodje bilo ko od njih :D 

16 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

po tome netko ce ic ca, vjerojatno villa, al mogu najvise uvatit za njega nekih 20 mil i to je optimizam. medutim sta ti mos kupit za 20 mil a da je world class. nista

Villa ide 99%, može se uhvatiti 15-ak milijuna za njega. Prodati će se još neki igrači sigurno, Bojan, Dos Santos, Afellay, Cuenca, Fontas, ima ih dosta {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice