FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.478.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro je za sada 1-0 :D sve smo blizi 100 bodova ;D Napred Barsa ! 

Fabregassss 2-0 Visca Barca ! Kakva golcina :"D 

Kakva igraaa 3-0 Montoyaaaa ;D  

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 19:17 (Nidzo95).
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

Dobro je za sada 1-0 :D sve smo blizi 100 bodova ;D Napred Barsa ! 

Fabregassss 2-0 Visca Barca ! Kakva golcina :"D 

a tek Montoya {#} {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Montoya kakav gol!!!

You the people have the power, the power to create machines, the power to create hapiness..You the people have the power to make this life free and beautiful to make this life a wonderful adventure!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna igra,svi su raspolozeni....ocekujem Abidala u nastavku da dobije koju minutu,takoder ubaciti Thiaga i Tella ili Bartru...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 19:58 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Madjionicar,Maestro :D Iniestaaaaaa kakva bombaa :D ! 4-0

Evo ga Thiago,nadam se da ce da ostane :D  

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:10 (Nidzo95).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Morales nije dovoljno dobar za Dinamo, ali je za Malagu... skoro zabio i drugi gol 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ga Abi :D ! 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kraj: Barcelona 4-1 Malaga,nova 3 boda su tu ,ukupno 100 Visca Barca :D Fenomenalan kraj lige :) 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka cast na osvojenih 100 bodova {#}

---MUSIC---
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo golčina Montoye

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
FC Barcelona

nisam mogao gledati utakmicu večeras, ali vidim sastav i stvarno ne razumijem koji k*rac radi Tito? nije mi to jasno nikako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 22:36 (antimadridista).
17 godina
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nisam mogao gledati utakmicu večeras, ali vidim sastav i stvarno ne razumijem koji k*rac radi Tito? nije mi to jasno nikako.

Meni on otpočetka nije leg'o i mislim da nije dobro to što radi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina

tito triba ic ca je je njegov medicinski problem nepredvidiv... 

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Éric Abidal:

"Zajedno sa ženom i djecom sam odlučio da ćemo u budućnosti živjeti u Barceloni. Kada se umirovim, vraćamo se u Kataloniju."

"Tužan sam što odlazim. Bilo je teških mjeseci, ali sam presretan zbog svih stvari koje su se dogodile tijekom ovih 6 godina."

EDIT: Hvala ti Abii https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eljql1A_PSs

You the people have the power, the power to create machines, the power to create hapiness..You the people have the power to make this life free and beautiful to make this life a wonderful adventure!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 9:38 (Bruno_K!ng).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slika Alexisovog automobila nakon prometne nesreće. Sliku je objavio Sport.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971055_378241428946778_684460947_n.jpg

18 godina
Bruno_K!ng kaže...

Slika Alexisovog automobila nakon prometne nesreće. Sliku je objavio Sport.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971055_378241428946778_684460947_n.jpg

redikul

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je najbolji strijelac u ovoj sezoni primere,Xavi igrac sa ubedljivo najvise dodvanja ,a Andres Iniesta najbolji asistent.Naime,Spanac je svojim saigracima tokom sezone podijelio  ukupno 16 asistencija,sto je 3 vise od Ozila koji je na drugom mjestu.Treci je Messi s' 12, a po 11 imaju Benzema i Fabregas.

Kada su u pitanju igraci sa najvise uspijesnih driblinga,Messi prednjaci s' ukupno 122,dok je Iniesta na cetvrtom mjestu. (ima 54 manje od Lea ) :D Visca Barca ! {#} 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

to je napravljeno prema statistici, ne prema procjeni gledatelja ili novinara, Thiago je tu jer je u skoro svakoj utakmici koju je odigra ili zabija ili asistira pa ima veliku ocjenu.

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Prema pisanju britanskog tabloida Daily Stara, u Chelseaju su odlučili prodati Branislava Ivanovića i Davida Luiza Barceloni za 40 miliona funti.

Navodno je Mourinho već našao zamjenu za Davida Luiza, riječ je o štoperu Porta Eliaquimu Mangali.

Ja mislim da je odličan deal, dobri su igrači + Luiz nekad zna golčinu zabiti. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Prema pisanju britanskog tabloida Daily Stara, u Chelseaju su odlučili prodati Branislava Ivanovića i Davida Luiza Barceloni za 40 miliona funti.

Navodno je Mourinho već našao zamjenu za Davida Luiza, riječ je o štoperu Porta Eliaquimu Mangali.

Ja mislim da je odličan deal, dobri su igrači + Luiz nekad zna golčinu zabiti. {#}

ja nista ne verujem sta kaze Daily Star,jer se u vecini slucajeva ispostavi da je to netacno :D , ali ako je tacno,ovo bi bilo fenomenalno :D 

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...
KiX777 kaže...

ja nista ne verujem sta kaze Daily Star,jer se u vecini slucajeva ispostavi da je to netacno :D , ali ako je tacno,ovo bi bilo fenomenalno :D 

Ivanovića????Šta će nam on???? A chelsea ga  neće pustiti.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lionel Messi postao je 1. igrac u istoriji fudbala koji je osvojio Evropsku Zlatnu kopacku 3 puta ! :D Messi legenda :)

18 godina
Nidzo95 kaže...

Lionel Messi postao je 1. igrac u istoriji fudbala koji je osvojio Evropsku Zlatnu kopacku 3 puta ! :D Messi legenda :)

minja bi ja sva ta tri trofeja njegova za jedan trofej lige prvaka...

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Nidzo95 kaže...

minja bi ja sva ta tri trofeja njegova za jedan trofej lige prvaka...

Ima već dva trofeja LP ;)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Brazil-Engleska,Neymar odlican za sada,imao je jednu sjajnu sansu,nije je iskoristio,ali sve u svemu dobro je :D Samo nek on bude u Barci dobar :D 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da nije loš Neymar zasada... Ter Stegen, golman koji se spominje kao moguće pojačanje Barce, primio je dosta luzerski gol.... {#}

http://www.dailymotion.com/video/x10hmmc_usa-2-0-ale_sport#.UauextL0F8E 

ali 2 poluvrijeme je bio nevidljiv.... a ovaj T. Silva bi bio pravo pojačanje... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:58 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Eto gledao sam i ja tekmu i Neymar ukupno gledano nije bio među najboljima. Prvo poluvrijeme je bio dosta dobar, možda samo Oscar bolji, vidjelo se da braniči imaju respekt prema njemu, ali je malo previše forsirao i htio zabiti. Vidi se da dečko zna igrati, fino podvaliti i nije tu bilo nekakvog nepotrebnog zadržavanja lopte s njegove strane. Ustvari me to dosta začudilo jer se stalno spominje da dosta koristi dribling, ali koristi ga kad treba, a ne atrakcije radi. Drugo pak poluvrijeme ga nije bilo nigdje praktički i čudi me da ga Scolari nije izvadio. 

Sve je to normalno za mladog igrača. Oscilacije su očekivane, a i kraj je sezone.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Balvan8 kaže...

Da nije loš Neymar zasada... Ter Stegen, golman koji se spominje kao moguće pojačanje Barce, primio je dosta luzerski gol.... {#}

http://www.dailymotion.com/video/x10hmmc_usa-2-0-ale_sport#.UauextL0F8E 

ali 2 poluvrijeme je bio nevidljiv.... a ovaj T. Silva bi bio pravo pojačanje... 

u Barci bi u slučaju dolaska ter Stegen stalno bio izložen ovakvim situacijama, i iz ove situacije se jasno vidi koliko je to teška situacija za golmana. Može on nju izbiti, ali onda gubiš posjed, zato je Valdes zlata vrijedan golman za Barcu kojoj je posjed najvažnija stvar. Čovjek je naučen na to. Imao je i on sličnih grešaka, protiv Reala ljetos primjerice u superkupu, ali te greške su ništa u usporedbi što je donosio s time.

što se tiče Neymara, dobar i opasan u prvom poluvremenu, poslije ga je trener u drugom poluvremenu stavio na polušpicu i tu je bio nevidljiv. Ono što mi se sviđa kod njega, zna podvaliti loptu, ima odličan pas.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 23:38 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice