FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.481.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Zeromaxy21 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Oke, krivo sam se izrazio u prošlom postu, na što je Legendic reagirao iako neznam šta je napisao.

Kada pogledate onu sliku (u rasponu od određene do određene godine, ne sveukupno) pokazuje da je Barcelona ipak jača momčad, a to što Real dođe na Barcu nabrijan i kada njih pobjede to je kao da su uzeli trostruku krunu, nema nikakve veze, neka dokažu da su bolji kroz cijelu sezonu :)

Izbacili smo Manchester, prošli smo kroz najtežu LP skupinu u zadnje vrijeme sa 4 prvaka iz 4 države, posolili Dortmundu (uvjeren san da bi prošli da je Pepe bio na nivou prvu utakmicu,  po meni je on kriv za 3/4 gola), dobili vas u esencijalno svakoj utakmici osim onog Xa u ligi...

Vaša sezona su pobjede protiv granada, levantea i jedna predstava protiv Milana, koja više ide na dušu njima jer nikad goru igru nisam gledao...

Evo za pametnog:

drugi ide tvojim tvrdnjama

0.34 da ti bude lakše

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 18:35 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bi bilo loše čopit Demichelisa besplatno. ili možda Pizzara da bude jocker s klupe {#}

http://24sport.rs/sport/Fudbal/Aktuelno/3206/Deset_interesantnih_fudbalera_koji_od_ovog_leta_postaju_slobodni.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 18:56 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

SLUZBENO: U ponedeljak,Neymar ce biti predstavljen kao novi igrac FC Barcelone. :D 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Link za utakmicu, vjerojatno neće biti neka kvalitetna slika

http://www.firstrow1.eu/watch/188981/1/watch-espanyol-vs-fc-barcelona.html

17 godina
Balvan8 kaže...

Ne bi bilo loše čopit Demichelisa besplatno. ili možda Pizzara da bude jocker s klupe {#}

http://24sport.rs/sport/Fudbal/Aktuelno/3206/Deset_interesantnih_fudbalera_koji_od_ovog_leta_postaju_slobodni.html

Taj mi je Demichelis oduvik bia rupa, zato je i Bayern tada bia nidgi s njime u obrani..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

SLUZBENO: U ponedeljak,Neymar ce biti predstavljen kao novi igrac FC Barcelone. :D 

Kasniš, znamo već dva dana..

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Deulofeu je individualno igračina, ima brzinu, tehniku i vidi se da može puno postići, ali je po mom mišljenju jedan od najškrtijih igrača koje san ikad vidija, triba ga podhitno dovest u red.. Nijedan balun nije doda, stalno sam ide i puca.

Som la gent blaugrana
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Toliko škrt nije ni CR bio kada je došao u United {#} Dobar je, ima potencijala, sviđa mi se što ima muda pucat, ali šta je da je mogao bi poneki puta i dodat... trebalo mu je dati više prilika ove sezone u prvoj momčadi

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:19 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako je bija i Tello neko vrime, al ga se brzo dovelo u red i sad dribla samo kad zna da će proć, tako i triba, manji rizik a veći uspjeh {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Neymarov zadnji trening u Santos:

EDIT: Ovo je nenormalno... 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:56 (KiX777).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kup je naš {#} ovaj Casilla je definitivno igrač utakmice, čovjek je branio sve i svašta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 23:36 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sampioniiii ! Barca je osvojila Kup Katalonije porazivski gradske rivale Espanyol nakon izvodjenja jedanaesteraca,rezultatom 4-2. U Seriji jedanaesteraca za Barcelonu su pogodili Cesc,Pique,Alexis i Villa.Bravo momci ! :D VISCA BARCA ! {#}

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Nidzo95 kaže...

Kasniš, znamo već dva dana..

Pa znao sam i ja jos pre dva dana,nego cini mi se da nije bilo sluzbeno :D 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imam jedno pitanje..jel možda netko znali dali su na ovoj stranici pravi originalni dresovi? http://dreszg.blogspot.com/search/label/BARCELONA

Jer sjećam se kad je antimadridista govorio da treba s druge strane grba pisati "Tots units fem forca" pa sad neznam imaju li ovi to sve.

Battlelog: Login_HR
16 godina
FC Barcelona

Abidal se danas u suzama oprostio od kluba na press konferenciji...

"Imam neke ponude, ali mi je potrebno određeno vrijeme da razmislim. Sada jedino želim odigrati posljednje minute na Camp Nouu (protiv Malage). Ovo je vrlo težak dan za mene. Igram u Barçi šest godina i to je moje najveće životno iskustvo.

Moja poruka navijačima: Hvala vam. Uvijek ću ih nositi sa sobom, zbog podrške koju mi pružaju."

Cesc na Facebook stranici: "Odličan igrač, suigrač, ali prije svega primjer svima! Želim ti sve najbolje, prijatelju!"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 14:45 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

Abidal se danas u suzama oprostio od kluba na press konferenciji...

"Imam neke ponude, ali mi je potrebno određeno vrijeme da razmislim. Sada jedino želim odigrati posljednje minute na Camp Nouu (protiv Malage). Ovo je vrlo težak dan za mene. Igram u Barçi šest godina i to je moje najveće životno iskustvo.

Moja poruka navijačima: Hvala vam. Uvijek ću ih nositi sa sobom, zbog podrške koju mi pružaju."

Cesc na Facebook stranici: "Odličan igrač, suigrač, ali prije svega primjer svima! Želim ti sve najbolje, prijatelju!"

tako se to radi... ko ne moze, dovidenja... 

zvuci okrutno ali to je cinjenicno stanje...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
ma da je ostao, štetio bi sebi i klubu. Nakon svega što je proživio, nije više spreman za najveći level, a on još uvijek želi igrati još 1-2 sezone, što će moći u Francuskoj bez problema, a poslije se opet vraća u Barcu i dobiti će neku funkciju u klubu kad završi karijeru.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
antimadridista kaže...
ma da je ostao, štetio bi sebi i klubu. Nakon svega što je proživio, nije više spreman za najveći level, a on još uvijek želi igrati još 1-2 sezone, što će moći u Francuskoj bez problema, a poslije se opet vraća u Barcu i dobiti će neku funkciju u klubu kad završi karijeru.

nek bude scout... to mu je najbolje... naravno ako ima nos za to

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

Sandro Rosell: 

"Abidal je u Barceloni već šest godina. On je dio naše povijesti i ima posebno mjesto u našim srcima. Ovo nije zbogom, jer će vrata Kluba za Érica uvijek biti otvorena. Kada Abi završi karijeru, postat će direktor Barçinih škola nogometa diljem svijeta."

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 15:41 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona
2 fantasticna igraca, ali jedan je ipak opet malo bolji, tj. najbolji :)
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
"Barça mi je dala sve i dugujem joj sve, ali biti vratar ovdje uzima svoj danak. Iscrpljen sam psihički. Ne radi se tu o novcu. Osjećam se počašćenim što klub želi da nastavim, ali moja je odluka konačna", rekao je Valdes na press-konferenciji.

Ipak, poručio je da će najvjerojatnije ostati u Barceloni do isteka ugovora 2014. godine.

"Nastavit ću nositi Barçin dres časno do posljednjeg dana svog ugovora. Želim ostati do 2014. godine, ali otvoren sam za razgovore s klubom."
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Carles Puyol (press konferencija):

"Utakmica protiv At. Madrida (na Nou Campu) bila je, praktički, jedina utakmica ove sezone u kojoj nisam osjetio nikakvu bol."

"Oporavak koji se predivđao nakon operacije u Ožujku glasio je oko 4-6 tjedana, ali ja nakon 4-6 tjedana nisam mogao ni hodati. Sada se osjećam puno bolje."

"Želim novu sezonu dočekati potpuno spreman. Želim nastaviti igrati u Barçi!"

"Moja ideja je da nastavim raditi i da se pokušam vratiti za predsezonu u što boljem stanju, nadam se da ću do tada biti na 100%."

"Imam ugovor ovdje na još 3 godine, ali bih tome želio dodati još 2 godine. Želim igrati do 40. godine."

"Glasine o prelasku u Milan! Nikada to nisam uzimao u obzir. U obzir je dolazila jedino mirovina, ali ne i napuštanje Barçe. Želim se umiroviti ovdje."

"Ozlazak iz reprezentacije? Bih, kada bih imao još jednu sezonu kao ovu. Vidjeti ćemo kako će se stvari razvijati sljedeće sezone."

"Ako se problemi oko ozljeda nastave i sljedeće sezone, morati ću se umiroviti. Takve stvari se događaju."

"Valdés je najbolji golman kojeg možemo imati! Naravno da bih želio da ostane."

"Abidal je veliki prijatelj, primjer svima, Culé za cijeli život, čojek koji posjeduje veliku količinu snage i volje te nikada ne odustaje. On zna da je ovdje njegov dom."

You the people have the power, the power to create machines, the power to create hapiness..You the people have the power to make this life free and beautiful to make this life a wonderful adventure!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sutrašnji susret protiv Malage bit će posljednji za Erica Abidala u njegovoj šestogodišnjoj karijeri u dresu FC Barcelone. Svega dva dana nakon što je sa suzama u očima na press konferenciji potvrdio da napušta Camp Nou jer mu klub nije ponudio novi ugovor, Abi će se oprostiti od najvećeg evropskog stadiona i navijača Blaugrane u posljednjem kolu La Lige, barem kada je igranje u plavo-crvenom dresu u pitanju.

Klub je pripremio scenarij kojim će Francuz, istinska legenda u očima mnogih širom planete, biti ispraćen iz tima. Po završetku susreta, svi igrači će nositi majice s natpisom "MERCI ABI 22", nakon čega će ga ispratiti do centra igrališta gdje će Erica dočekati počasna straža koju će sačinjavati 22 djece koji su članovi kluba. U tom dijelu ispraćaja, Abiju bi se trebale pridružiti njegove kćerke i rođak Gerard, koji mu je donirao dio svoje jetre kako bi Abi preživio rak, ali i kako bi nastavio igračku karijeru.

Nakon toga, uslijedit će video kojim će se odati počast Abidalu, a zatim će kapiten Carles Puyol Abiju uručiti dres kao posebnu uspomenu na saigrače. Abijev ispraćaj će biti kratak i jednostavan, ali zasigurno veoma emotivan. Nakon kratkog obraćanja Abi će napustiti travnjak Camp Noua uz počasnu stražu njegovih saigrača s kojima je proteklih šest godina dijelio dobro i zlo.

Na jučerašnjoj pressici Abidal je izjavio da bi i sutradan želio nastupiti barem nekoliko minuta kako bi se na taj način oprostio od publike. Za vjerovati je da će Tito Vilanova, osoba koja u Barçi zbog svojih zdravstvenih razloga vjerovatno razumije Abidala više nego iko, pokazati senzibilnost i Ericu ispuniti želju.

Abi je do sada u najdražem dresu nastupio 192 puta uz dva gola u Kupu kralja protiv Athletica na San Mamesu i Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Bilo bi stvarno lijepo da mu Tito osigura barem koju minutu jer ako je itko to zasluzio onda je to ovaj covjek-celik Abi...bit ce to jos jedna emotivna vecer na Camp Nou

16 godina
FC Barcelona

raspored za predstavljanje Neymara u ponedjeljak:

12:00- slikanje sa predstavnicima kluba, slikanje pred klupskim grbom, zatim odrađivanje liječničkih pregleda
16:45- potpis ugovora sa FC Barcelonom
18:15- prezentiranje Neymara na Nou Campu pred navijačima
19:30- prva službena press konferencija Neymara u Barceloni

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 23:45 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

'Marca' piše kako je nakon utakmice finala Kupa Katalonije, napadač Blaugrane, Alexis Sanchez, doživio vrlo ozbiljnu prometnu nesreću!

Srećom, sa Alexisom je sve u redu, no vidjelo se na Abidalovoj oproštajnoj press konferenciji da je vidno uzdrman, no to je vjerojatno zbog odlaska njegovog velikog prijatelja Abidala.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

An intermediary has yesterday met with Real Madrid regarding a transfer of Thiago (22). There are also offers from England, player prefers EPL. [rac1]

nadam se da ima pameti u glavi i da će ostati, sve je na njemu i on odlučuje. Po mom mišljenju, ispao bi stvarno papak ako ode, a pogotovo nedaj Bože u Real, a dijete je Barcelone.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 2:19 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Stvarno mi nije jasno zašto bi otišao, već sad dobiva dobru minutažu, a postat će prvotimac čim Xavi ne bude mogao više igrati na visokom nivou.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
14 godina
FC Barcelona

Evo i mene sad zanima kao i kolegu sa foruma, ima li tko iskustva sa DresZG?
Hvala. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav za posljednju tekmu Barce ove sezone:Pinto-Montoya-Pique-Mascherano-Jordi Alba-Busquets-Xavi-Iniesta-Villla-Fabregas-Pedro

Klupa:V.Valdes,Alexis,Abidal,Thiago,Bartra,Song,Tello

17 godina
FC Barcelona

Niti Thiaga niti Bartru nije stavio... Kreten

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice