FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.481.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Legendic1911 kaže...
antimadridista kaže...
Barcelona trenutno na ljestvici ima prednost od 15 bodova pred drugoplasiranim Real Madridom. Nikad u povijesti Primere prvak nije završio sa više od 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim.

S time da prvoplasirana momcad nije pobjedila drugoplasiranu momcad ove sezone u Primeri {#}

(Bar da se s necim tješim/o ove sezone).

EDIT:

Hahha ajmo djecice TD ftw. Ali samo da mi je znati sa cime se neslazete u tome sta sam rekao kada je istina.

Prva utakmica je zavrsila 2-2 (Camp Nou), a druga 2-1 (Bernabeu) za Real. Nije mi bio cilj prvocirat ni nista, nego sam rekao da je razlika 15 bodova između Barce i Reala, a Barca u Primeri nije pobjedila Real ove sezone.

Koga briga?? Bitno je da je kod vas -15.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona
Neymar Senior: "Sin mi je rekao da mu je odigrati jednu utakmicu s Messijem važnije od igranja cijele sezone s Cristianom"
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na malim utakmicama se prvenstva osvajaju ;)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na poslijednjoj utakmici Santosa.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 22:35 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Nadamo se da ce suze uskoro zamijeniti sa puno smijeha i uspjeha u Barci {#}

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

http://i.imgur.com/uDiNU.gif

{#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

{#}

{#}

16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

{#}

To bi se dogodilo da je u Real prešao, u Barcu je prešao jer mu novac ne igra ulogu ;)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

To bi se dogodilo da je u Real prešao, u Barcu je prešao jer mu novac ne igra ulogu ;)

pa da,u barcu je došao besplatno igrati,sve zbog ljubavi prema barci

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosadna je bilo kakva rasprava o novcima, da ih novac nezanima igrali bi nogomet na livadi i jeli "govna" cijeli život. Glupa je prepirka o plaćama jer nema smisla, Neymar i sl. igrači su plaćeni toliko jer tolko i vrijede. Druga je stvar što je nogomet preplaćen sport, ali ako ga usporedimo sa jednim golfom, onda shvaćamo da su odnosi plaćanja odavno relativna stvar, kako u životu, tako i u sportu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 23:27 (Đapa club).
18 godina

Sigurno je iz ljubavi, ili mozda zato sto mu je Barca dala 100% image rights-a (citaj milioni kamioni). Sve se prijatelju vrti oko para, da li bi ti presao navijati za Real da ti netko ponudi stan u Madridu i milion eura svake godine ili ni tebi novac ne igra ulogu?

Sto se tice Neymara ovako je i Kaka plakao za Milanom pa u Realu isto da ne igra, nadam se da tako nece biti sa ovim deckom jer bilo bi strasno gledati sljedece sezone:

Messi-Neymar   vs Ronaldo-Balea

18 godina
Đapa club kaže...

Dosadna je bilo kakva rasprava o novcima, da ih novac nezanima igrali bi nogomet na livadi i jeli "govna" cijeli život. Glupa je prepirka o plaćama jer nema smisla, Neymar i sl. igrači su plaćeni toliko jer tolko i vrijede. Druga je stvar što je nogomet preplaćen sport, ali ako ga usporedimo sa jednim golfom, onda shvaćamo da su odnosi plaćanja odavno relativna stvar, kako u životu, tako i u sportu.

pa sam si sebe tu pobio kad govoris da su placeni koliko i vrijede, a onda uletis da je nogomet preplacen sport...

vrijednost igraca je relativna stvar, moze mu klub stavit not needed pa vridi nula, moze klub stavit release clause 100 mil a moze ga prodat po transfermarkt cijeni.

najbolje bi bilo uvest salary cap i gotovo...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neki dan sam pričao da Santana ne bi bio loš izbor kao 2 stoper i da bi ga se moglo dovesti za male pare i sad lik ode u Schalke za 1 mil € {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mislim da Neymaru novac i ne igra neku ulogu,s obzirom da od 17. godine zarađuje milijune.dovoljan je podatak da od sponzora ubire 20-milja godišnje{#} a i u barci će zarađivati min. 10-tak milja(bez sponzora)

važnu ulogu je imao i "Nike" jedan od glavnih sponzora Neymara i  Barcelone

kakva ljubav{#} sve je to biznis

baš me zanima suradnja Messija i Neymara....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 15:43 (hitmanovich).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li je predstavljanje Neymara u  utorak ? :) 

17 godina
FC Barcelona
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
Makić kaže...

Ako je ovo istina treba cijeli vrh Barceone maknuti 72 Miliona ?????

13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/barca-i-tito-nisu-iskreni-neymar-je-ipak-izabrao-novac---288261.html
i dalje misliš to? 

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Đapa club kaže...

pa sam si sebe tu pobio kad govoris da su placeni koliko i vrijede, a onda uletis da je nogomet preplacen sport...

vrijednost igraca je relativna stvar, moze mu klub stavit not needed pa vridi nula, moze klub stavit release clause 100 mil a moze ga prodat po transfermarkt cijeni.

najbolje bi bilo uvest salary cap i gotovo...

Kao sport nogomet je preplaćen, ali cijena nemože biti ista kada je u pitanju Neymar i neki tamo igrač iz druge hrvatske lige. Mislim da se nismo shvatili ili sam ja možda krivo formulirao svoj stav o cjeloj priči oko plaća, valjda sada bolje razumiješ.

15 godina
neaktivan
windforce kaže...
Tommy_123 kaže...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/barca-i-tito-nisu-iskreni-neymar-je-ipak-izabrao-novac---288261.html
i dalje misliš to? 

Glup si ako vjeruješ portalu poput gol.hr, tamo dnevno izađe 5-6 lažnih objava. Mislim da je i ovu glupost napisao Ivica Medo, inače veliki fan Real Madrida i najveći proljev od novinara.

18 godina

nije on fan nicega, on samo na laznim eksluzivama skuplja klikove na svojim clancima...  cak bih ga nazvao trolom

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
puno toga se nagađa, a još mi je najbolje vidjeti ove na našim portalima, ne znaju ni sami otkud izvlače te informacije. Ništa nećemo doznati dok se ne objave službeni detalji o transferu kad bude predstavljanje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
puno toga se nagađa, a još mi je najbolje vidjeti ove na našim portalima, ne znaju ni sami otkud izvlače te informacije. Ništa nećemo doznati dok se ne objave službeni detalji o transferu kad bude predstavljanje.

Da li je predstavljanje u utorak ? :) 

16 godina
Nidzo95 kaže...

Da li je predstavljanje u utorak ? :) 

ni to se još ne zna.

btw.

"Abidal will on Thursday announce he will leave to play one or two seasons elsewhere and then return to Barcelona after retiring". [md]

17 godina
FC Barcelona

:))

14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Fali kod Messija sada još jedan La Liga trofej.. :)

Legendic1911 kaže...

S time da prvoplasirana momcad nije pobjedila drugoplasiranu momcad ove sezone u Primeri {#}

(Bar da se s necim tješim/o ove sezone).

EDIT:

Hahha ajmo djecice TD ftw. Ali samo da mi je znati sa cime se neslazete u tome sta sam rekao kada je istina.

Prva utakmica je zavrsila 2-2 (Camp Nou), a druga 2-1 (Bernabeu) za Real. Nije mi bio cilj prvocirat ni nista, nego sam rekao da je razlika 15 bodova između Barce i Reala, a Barca u Primeri nije pobjedila Real ove sezone.

I onda netko kaže kako je Real bolji od Barce, smijurija..

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 22:07 (Hrvek1909).
14 godina
FC Barcelona

Neymar će na Nou Campu biti prezentiran 3. lipnja.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oke, krivo sam se izrazio u prošlom postu, na što je Legendic reagirao iako neznam šta je napisao.

Kada pogledate onu sliku (u rasponu od određene do određene godine, ne sveukupno) pokazuje da je Barcelona ipak jača momčad, a to što Real dođe na Barcu nabrijan i kada njih pobjede to je kao da su uzeli trostruku krunu, nema nikakve veze, neka dokažu da su bolji kroz cijelu sezonu :)

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Oke, krivo sam se izrazio u prošlom postu, na što je Legendic reagirao iako neznam šta je napisao.

Kada pogledate onu sliku (u rasponu od određene do određene godine, ne sveukupno) pokazuje da je Barcelona ipak jača momčad, a to što Real dođe na Barcu nabrijan i kada njih pobjede to je kao da su uzeli trostruku krunu, nema nikakve veze, neka dokažu da su bolji kroz cijelu sezonu :)

Izbacili smo Manchester, prošli smo kroz najtežu LP skupinu u zadnje vrijeme sa 4 prvaka iz 4 države, posolili Dortmundu (uvjeren san da bi prošli da je Pepe bio na nivou prvu utakmicu,  po meni je on kriv za 3/4 gola), dobili vas u esencijalno svakoj utakmici osim onog Xa u ligi...

Vaša sezona su pobjede protiv granada, levantea i jedna predstava protiv Milana, koja više ide na dušu njima jer nikad goru igru nisam gledao...

14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Izbacili smo Manchester, prošli smo kroz najtežu LP skupinu u zadnje vrijeme sa 4 prvaka iz 4 države, posolili Dortmundu (uvjeren san da bi prošli da je Pepe bio na nivou prvu utakmicu,  po meni je on kriv za 3/4 gola), dobili vas u esencijalno svakoj utakmici osim onog Xa u ligi...

Vaša sezona su pobjede protiv granada, levantea i jedna predstava protiv Milana, koja više ide na dušu njima jer nikad goru igru nisam gledao...

I opet smo imali bolju sezonu od vas {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice