promašija temu skroz naskroz, imaš temu Bayern vs. Borussia 
Nisam znao,oprostite ako sam nekoga uvrijedio s svojim postom.
promašija temu skroz naskroz, imaš temu Bayern vs. Borussia 
Nisam znao,oprostite ako sam nekoga uvrijedio s svojim postom.
Neymar thinks it would be best to announce on Monday that he will join Barcelona for the next 5 seasons. Transfer fee around 25M. [rac1]
It's not yet clear when friendlies (in Barcelona and Brazil) will be played. Revenues for Santos. Messi, Xavi, Iniesta have to play. [lance]
Santos forward Neymar (21) could be presented at the Camp Nou as new Barcelona player on Monday 3 or Tuesday 4 June. #fcblive [sport]
Barcelona will pay 25M to 28M plus two friendlies for Santos forward Neymar. Barcelona also buy a first option on 3 youth players. [lance]
majke ti mile koliko je on željan pažnje...
Sve ovo postaje već bolesno.
The owner of the investment group who has 40% of Neymar's rights confirms Barcelona's bid is 25M, of which they will get 10M. [rac1]
ovo mi se jako sviđa, dakle prema ovome, ukupni transfer bi vrijedio tih 30-ak milijuna, a Santos bi to dijelio sa te 2 tvrtke koje imaju manji udio u vlasništvu Neymara. Dakle, tko god da ga kupi, plaća samo Santosu jer ove 2 tvrtke imaju manji udio u vlasništvu igrača. Tako kažu zadnje informacije.
Neymar da Silva (father): "He chose Barça? I won't say anything now, he wants to announce it to Santos' fans, tomorrow yes." [sportv]
IT'S OFFICIAL !!!!
Official: Neymar announces on Instagram that he will sign on Monday a contract with Barcelona #fcblive
Ig Neymar: "I won't be able to hold this until Monday... My family and friends already know my decision. On Monday, I sign with Barcelona."
Official: Barcelona confirm that they have a principal deal with Santos on the transfer of Neymar, who will sign for 5 seasons #fcblive
.@Njr92, welcome to FC Barcelona!
DOBRODOŠAO U FC BARCELONU, NEYMAR DA SILVA SANTOS JUNIOR :)
sutra će opet reći da se premišlja....
pa će opet po ne znam koji puta potpisat za Barcu 
Welcome Neymar!
fala qurcu, više sad ima zadatak isprid sebe, baš me zanima
kako će to funkcionirati dogodine 
Konacno je dosao kraj i ove sage,novo pojacanje za sezonu 2013/14 :D Neymar da Silva Junior :D Dobrodosao !! :D
Ako Mourinho zavrsi u Chelseu odmjerit ce snage sa Pepovim Bayernom 30.8 u Superkupu.Zbog njih dvojice to ce biti kao da gledamo finale LP.
Da se nadovezem na transfer Neymara u Barcu,jedva cekam vidjeti ga kako igra uz Messija.Vjerujem da ce biti veliko pojacanje za Barcu,jos samo obranu rijesiti.
Službeno je. Neymar dolazi. Objavljeno je na našoj službenoj stranici.
Dobrodošao.
sad bu se tek vidlo kolko neymar vrijedi...
ajde da je i ova epopeja partizana zavrsila... samo mi jos triba da novinari piskaraju di ce opet luka ic...
ajde da je i ova epopeja partizana zavrsila... samo mi jos triba da novinari piskaraju di ce opet luka ic...
Pa već je krenilo, spominje se United, Chelsea, Interm... lol
Fantastično....
lijepa slika, samo se nadam da neće nositi broj 11, to pripada Thiagu 
Neymar će na Camp nou biti predstavljen navijačima 4.6. u utorak. 
al di su pravi detalji, al ako je ovo 50 mil, onda je malo previše, ako pitate mene!!
s time se moglo bez problem stoper i vratar ili čak dva stopera, sad ko će na izlazna vrata
bit će zanimljivo!!
većina informacija danas kaže da je riječ o 30-ak milijuna uz dvije prijateljske utakmice Barce i Santosa i da se neće ništa dodatno plaćati. A sinoć je ona tvrtka koja ima dio njegovog vlasništva potvrdila da će dijeliti taj izmos sa Santosom, tako da vjerujem da je to to. A sutra ćemo vidjeti sve detalje.
po meni fantastičan posao, to će se brzo isplatiti pa se nema što izgubiti, a još ako uspije i bude dobar..
većina informacija danas kaže da je riječ o 30-ak milijuna uz dvije prijateljske utakmice Barce i Santosa i da se neće ništa dodatno plaćati. A sinoć je ona tvrtka koja ima dio njegovog vlasništva potvrdila da će dijeliti taj izmos sa Santosom, tako da vjerujem da je to to. A sutra ćemo vidjeti sve detalje.
po meni fantastičan posao, to će se brzo isplatiti pa se nema što izgubiti, a još ako uspije i bude dobar..
ako je tako, onda je to super!!
lipo je to šta se pokazalo da nije plaćenik, real je nudija više love i santosu i njemu, al je izabra barcu 
sad sam čitao objašnjenje za transfer i ove druge 2 tvrtke. Dakle, Barca plaća Santosu za transfer, oni imaju 55% prava na igrača, a tvrtke DIS i Teisa imaju ostalih 45%, ali samo marketinška prava koje Barca nije dužna platiti, osim ako žele 100% vlasništvo nad Neymarom.
samo neznam što će onda značiti ovo za marketing, moguće da nećemo zarađivati na njemu od marketinga? ali opet nisam siguran za to, jer te tvrtke također dobivaju neke novce od transfera i dijele to sa Santosom.
Pa Barca ima smijesnu politiku sto se tice marketinga. Procitao sam da 100% od marketinga pripada igracu, za Razliku od Reala gdje je 50-50. Ne znam na sto se tocno to odnosi, nije objasnjeno, ali to je za marketinski privlacne igrace super, a lose za klub. Zato Real kupi igraca i isplati ga za godinu dana od marketinga (Beckham, Ronaldo...). Zato i nude tako velike svote. To mi je jedino logicno objasnjenje.
Kolko ja tu vidim, ovo je broj 11, a njega Thiago ima ?
nema još službeno Neymarovog dresa u prodaji. To što vidiš na toj slici, to imaš u Barcinom shopu opciju da kupiš čisti dres pa sam odabereš koje ime i broj ćeš stavit iza. To ljudi masovno koriste sad dok još nema službeno njegovog dresa u prodaji i nezna se koji broj će imati na dresu