FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.483.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
"Brazilski mediji javljaju da je Barça Santosu za Neymara ponudila 28 milijuna eura (Santos prihvatio) i godišnju plaću igraču u iznosu od 7 milijuna eura

sam vam reko da barca ide na dva stopera :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta se tice love nemojte zaboravit da barca daje 100% zarade ''image rights'',a real uzima postotak

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
FC Barcelona

Neymar agrees Barcelona switch

Santos forward Neymar has agreed to join Barcelon on a

five-year deal after the club agreed a fee of €28 million for the

21-year-old Brazil international. He will join the Spanish champions

following the Confederations Cup next month.

Source: ESPN Brasil

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
FC Barcelona

nigdi ništa služebno još nisam naša, tako kad osvane na FC Barcelona ili FC Santos, onda virujem {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
FC Barcelona

Sport.es: Nakon utakmice koja se igra u nedjelju između Santosa i Flamenga bi se trebalo i službeno objaviti prelazak Neymara u Barcelonu, naime prvo se želi oprostiti sa svojim suigračima i navijačima, a tek onda objaviti transfer u Barcelonu.

MD: Santos announced that it has agreed to sell Neymar, and now is the player who has to decide, because it has two offers on the table, Barca and Real Madrid.

Still, as has been told Mundo Deportivo agreement between Barcelona and Santos was signed at midnight (00.00, Brazilian time) after hard and intensive negotiations because of Stalking Real Madrid, who insisted until the last moment.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 12:58 (KiX777).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da su barem svi tvoji postovi istina {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Ja objavljujem ono što nalazim, ali prije toga provjerim sadržaj i vjerodostojnost stranice.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

On 24 May 2013, Santos announces that it has received two proposals by Neymar and decided to negotiate the athlete.[56] On the same day, it was announced that the player has signed a five years contract with Barcelona amounting to 28 million euros.[57]

Wikipedia!
Battlelog: Login_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 13:44 (Bruno_K!ng).
16 godina
FC Barcelona
ja ne razumijem kako me shvaćate da su ti vaši postovi istina, ali ne znače apsolutno ništa u ovom trenutku. Jedina je istina da čovjek ima u rukama ponude Barce i Reala i odlučit će gdje ide. Da je to tako sigurno da 100% dolazi kod nas, pa potpisao bi odmah jučer valjda, ali nije, jer kaže da mora razmisliti, tako da je sve otvoreno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ja mislim da je ovo sve gotovo,da dolazi u Barcu...na svim stranicama vrvi da je odlucio doci u Barcu,ne kazem da je sve to istina,ali nakon svega sto je izjavljivao on sam proteklih mjeseci,pa i svi ljudi iz oba kluba,pa i njegov otac,bilo bi pomalo sokantno da odabere taj drugi klub

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na Santosu osvanulo da je Neymar uzeo obje ponude jednako u obzir i da će danas na Belmiru odlučiti što će potpisati

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Mitch kaže...

Na Santosu osvanulo da je Neymar uzeo obje ponude jednako u obzir i da će danas na Belmiru odlučiti što će potpisati

Koliko ja znam, sutra u 21:00 igraju na Belmiro-u protiv Flamenga. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 15:22 (KiX777).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real Madrid sources say they are aware Neymar and Barcelona have reached a deal. A Barcelona executive confirms Neymar will join them. [ser]

Ništa još od službene potvrde :(

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

BREAKING: Neymar accepted Barcelona's proposal and has signed a contract until June 2018 which will be officially announced this week [RAC1]

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakvi, dok na Twitteru se ne objavi, ništa ne vjerujem. Takve su stvari pisali jučer u 5 sati ujutro a u pol 6 reko da se mora još odlučit. 

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

a znan, al sve vridi stavit i nadat se :D

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

"Neymar already told his teammates earlier this morning about his decision" (sport)

Marca je prije pola sata napisala da je Neymar izabrao Barcu, a transfer vrijedi 50 milijuna eura. Nadam se da to nije istina, puno previše...

http://www.marca.com/2013/05/25/futbol/equipos/barcelona/1369493275.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 17:28 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

"Neymar already told his teammates earlier this morning about his decision" (sport)

Marca je prije pola sata napisala da je Neymar izabrao Barcu, a transfer vrijedi 50 milijuna eura. Nadam se da to nije istina, puno previše...

http://www.marca.com/2013/05/25/futbol/equipos/barcelona/1369493275.html

Ma nek samo dode da se i ta saga zavrsi,a jbg pare ce se vratit s vremenom...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je donio odluku i danas će ju obznaniti, najvjerojatnije će to biti na press konferenciji.
ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Gotovo, sad samo triba cekat i vidit sta je izabra..
Som la gent blaugrana
17 godina
FC Barcelona

a izbor odlučuje oću ga volit il ne, ahhaah

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
Tommy_123 kaže...

Neymar je donio odluku i danas će ju obznaniti, najvjerojatnije će to biti na press konferenciji.

Izvor ako nije problem .

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://www.facebook.com/barcabalkan?fref=ts

Ribeiro (agent): "Neymar has decided, he's happy. When he and Santos talk, you'll understand everything. He made the best decision." [lance]

Neymar's agent says Neymar has made a decision and that he prepares to make an announcement today, possibly at press conference. [via lance]

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 19:10 (Tommy_123).
14 godina
Tommy_123 kaže...

https://www.facebook.com/barcabalkan?fref=ts

Ribeiro (agent): "Neymar has decided, he's happy. When he and Santos talk, you'll understand everything. He made the best decision." [lance]

Hvala kolega ;)

16 godina
FC Barcelona

Neymar je snimao svoj zadnji trening u Santosu {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije vezano za ovu temu ali čestitke Manđukiću i Bayernu,Manđukić najbolji centafor na svijetu !!!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

promašija temu skroz naskroz, imaš temu Bayern vs. Borussia {#}

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Marca objavila da je Neymar odabrao barcu i da ce nas taj transfer kostati oko 50 miliona eura. Cijena je malo prenapuhana, ali sta je tu je.

Drago mi je da je dosao nama, a ne u Real.

Jos se ceka sluzbena potvrda, ali ja ne vjerujem da bi marca lupetala gluposti.

Sad idemo po Silvu ili Hummelsa, te po Ter Stegena ili Handanovica. Ili ne daj boze Reinu...

16 godina
FC Barcelona

ovako gledajući Hummelsa večeras i u većini utakmica Dortmunda ove sezone, postaje mi jasno zašto ga Tito izbjegava i zašto želi Thiaga Silvu.

Hummels pravi stvarno puno grešaka, sjetite se npr. utakmice s Realom, večeras je Robben također imao čistu šansu zbog njegove greške. Također puno griješi u dodavanju. Osim toga, on je igrač koji je sličan Piqueu, nama treba brzi stoper u paru s Piqueom. Thiago Silva bi bio idealan, samo kad bi došao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 23:28 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

a jure moj, ti ostani opet do 5 budan, ja iden zaleć pa ćemo vidit šta osvane ujutro {#}

želin van laku noć i neymara u barci {#}

Som la gent blaugrana
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice