FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.485.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

mali buco {#}

evo i lijepe geste Puyola

http://www.dailymotion.com/video/x101892_tito-y-abi_sport?#.UZlFJaL0F8E

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 23:33 (Balvan8).
17 godina
FC Barcelona

Ne znam jel netko uočio fail Songa :D

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Reedy kaže...

Ne znam jel netko uočio fail Songa :D

ahahha

{#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Song {#}

one day {#}

18 godina

vidim na goal.com kako se govori o titinoj borbi sa bolesti i kako bi mu ''smetala'' u sljedecoj sezoni.

s jedne strane bilo bi mi drago da ovo tito rijesi svoje stanje kako bi jos vise nabrija igrace sa svojim primjerom kako ne treba odustati, a s druge strane ostaje ta cinjenica da bi se opet ista epizoda moglo ponoviti kad smo bez trenera ostali 2-3 miseca.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 12:32 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Novi dresovi za sezonu 2013/14. Meni se svidjaju,super su,pogotovo gostujuci u bojama Katalonije :D  :) i nek u njima sledece godine osvoje dosta trofeja :D VISCA BARCA ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 12:01 (Nidzo95).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jako dobro izgledaju, samo na domaćim dresovima ovaj sponzor upada u oko.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo čitam novosti po internetu i sve više ima tih vijesti da Barcelona hoće kupiti Reinu koji bi bio idealna zamjena za Valdesa.Nadam se da su to sve laži jer, ruku na srce, Reina nije nikakav golman i nadam se da će pokušat dovest Stegena ili još bolje, ali manje vjerojatnije Courtoisa jer to je pravi golman a tako je mlad.

Battlelog: Login_HR
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rađe bi da Pinto brani nego Reina

16 godina
Nidzo95 kaže...

Novi dresovi za sezonu 2013/14. Meni se svidjaju,super su,pogotovo gostujuci u bojama Katalonije :D  :) i nek u njima sledece godine osvoje dosta trofeja :D VISCA BARCA ! {#}

napokon odlična oba dresa, i domaći i gostujući.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Jako dobro izgledaju, samo na domaćim dresovima ovaj sponzor upada u oko.

slazem se. na gostujucim je onako neprimjetno al na domacim bas bode.

al opet neznam ni sam kojom bojom bi stavio jel da je crna nebi se uopce primjetilo. Mozda jedino zlatno zutom kao prije....

15 godina
FC Barcelona

ovi gostujuci ko hamby umak,identicni kao galatasaray s time da logo ne upada tolko u prvi plan, dok u domacim bijela boja od loga je prepreuocljiva;

sve mi je to moglo nekak i bolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 15:43 (sinkee).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Napokon oba izledaju odlično. Domači si moram odma uzet ;)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

samo bi volio da i idućih sezona ostane sličan domaći dres, da se ne radi to eksperimentiranje sa prugama. Ovo je pravi tradicionalni Barcin dres, takav treba i ostati. Nikako mi se ne sviđa ono što su radili zadnjih par sezona, ili bi stavili previše tih pruga, ili premalo, bezveze. Recimo Nike radi i dresove Intera koji ima sličan koncept kao Barca za domaće, pa su kod njih uvijek lijepi domaći dresovi, nikad nema bezveze samnjivanja ili povećavanja broja tih pruga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oprema za trening.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Joan Vehils, vodeći čovjek Sporta, izjavio je večeras da je posao oko transfera Neymara skoro gotov i da će on postati Barcin igrač već kroz sljedećih tjedan dana:

http://www.sport.es/es/noticias/barca/vehils-neymar-sera-del-barca-una-semana-2396290

također jedna stvarno zabrinjavajuća vijest, navodno bi Thiago mogao otići na ljeto jer ima klauzulu u ugovoru po kojoj ga se može otkupiti za 20 milijuna eura, a City je zainteresiran za otkup njegovog ugovora. Bila bi katastrofa izgubiti takvog igrača....

http://www.mundodeportivo.com/20130521/fc-barcelona/thiago-barca-premier_54374279263.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:54 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo za Thiaga sam pročitao :\ nadam se da će on odlučiti ostat jer bi bila stvarno šteta izgubit takvog igrača. Ako ostane treba mu dat novi ugovor, sadašnji mu vrijedi do 2015. i stavit odštetu min 60 milja €

18 godina
Balvan8 kaže...

Ovo za Thiaga sam pročitao :\ nadam se da će on odlučiti ostat jer bi bila stvarno šteta izgubit takvog igrača. Ako ostane treba mu dat novi ugovor, sadašnji mu vrijedi do 2015. i stavit odštetu min 60 milja €

uopce ne triba stavljat odstetu... to je najveca glupost. pogledajte kako je bayern rijesija gotze-a. 

sto se tice thiaga, ne znam. treba mu dat vise prilika. ako ga uzme neki klub i obeca mu 1st team football + masu love otici ce. ne bih se  cudio da ga pep uzme.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

a mislim da kod Thiaga uopće nije problem minutaža, recimo za Bartru se to može reći, ali Thiago je igrao stvarno dosta utakmica ove sezone i to ne one bezvezne nebitne utakmice, nego baš u ligi. Vidi se njegov napredak iz godine u godinu i njega mi je takav gušt gledati na terenu. Stvarno bi mi bilo totalno glupo da izgubimo takvog igrača. Što se tiče Pepa, on kad je tek došao u Bayern odmah je dao izjavu da neće "otimati" Barcine igrače, nadam se da će biti tako. Ali njega želi City, tako se piše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 23:13 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Old but gold... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:54 (trap).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
18 godina

A ovi panjevi hoće dovesti Reinu {#}

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona

"the pure footballing magic that belongs in a different galaxy altogether" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:27 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Adriano je potpisao novi ugovor sa Barcelonom, koji ga uz ovaj klub veže do 2017. godine. Otkupna klauzula iznosi 90 miliona eura.  Još Thiago!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:15 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

odlično, nadao sam se da će Adriano produžiti jer je odigrao odličnu sezonu. To je igrač kakav nam treba, pokriva dosta pozicija i uvijek odradi svoj posao kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:28 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

odlično, nadao sam se da će Adriano produžiti jer je odigrao odličnu sezonu. To je igrač kakav nam treba, pokriva dosta pozicija i uvijek odradi svoj posao kako treba.

A da ne spominjemo povremenu bombu u mrežu protivnika {#}

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
FC Barcelona

Santos odbio Barcinu ponudu od 23 milijuna €, Barca će navodno povisiti ponudu + dvije utakmice Santos - Barca.

Prema zadnjim informacijama Santos, DIS i TEISA koji imaju prava na njegov transfer traže 50 miliona eura.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 23:18 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

ma treba ih od*ebati pa neka im ode iduće godine bez odštete.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadodat na to još malo i možeš uzet Reusa, golmana i stopera i to dobre igrace, ne bilo kakve

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice