FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.078.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...
Balvan8 kaže...

Ja bi njemu dao da igra preostle 3 utakmice umjesto Messija, neka malo osjeti kako je igrat u prvoj ligi.

malo je to za mladog igraca. njemu triba nekih 20 utakmica po sezoni minimalno... a ne na kapaljku.

teško je očekivati da će dobiti 20 utakmica u sezoni, tu je velika konkurencija u ekipi. Mislim da je premlad i neiskusan za takvo nešto.

a opet, ne mora nužno značiti da će više napredovati ako bude dobivao više minuta, vidi primjer Bojana, najavljivalo se da će biti superstar, u sezonama 07/08 i 08/09 je dobivao stvarno puno prilika, pa ništa od njega. Čak mislim da je upravo to bio problem jer se išlo prenaglo s njim, mlade igrače treba pustiti da se postepenu razvijaju. Deulofeu će sigurno dobivati prilike sljedeće sezone, ali ne misim da će odmah u prvoj sezoni odigrati 20-ak utakmica.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najviše bi htio da ga Vilanova i suigrači nauče da doda loptu i da ne bude škrt. Već će to biti veliki napredak. {#}

16 godina
FC Barcelona

u 18.30h počinje slavlje igrača i proslava naslova. Igrači će se na autobusu voziti ulicama Barcelone, a slavlje će završiti na Nou Campu. Možete pratiti proslavu uživo na YouTube channelu kluba:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 18:05 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique ući parkirat bus... sljedeće sezone ga nitko neće moći proć. {#}

18 godina

ne znam koliko sad on moze naucit nesto iz treninga ali mislim da je bolje da igra u utakmicama. ako nista drugo bar 30 min po utakmici. a sto se tice krkica, ne znam kako bi on uopce i igra s obzirom da je svako pojacanje koje je doslo u klub uzimalo njegovu poziciju.

opcenito u zadnjih 2-3 godine jako slabo koristimo mlade igrace, i to sta ih koristimo igraju na kapaljku. a sve vise kupujemo ljude koji u 90% slucajeva griju klupu

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

lijepo ih vidjeti sretne napokon {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 21:00 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

lijepo ih vidjeti sretne napokon {#}

Haha,cini mi se da je Puyi "najsretniji" tj.pijan je ko majka,skace po busu,hoda gol....bas je kraljina

Jel i vama isto zapeo prijenos??

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 21:28 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

kad pocinje letnji prelazni rok :D Jedva cekam da vidim nova pojacanja,a i da vidim ko napusta Barcu ! :D 

13 godina
neaktivan

Transferi se bou obaviti od 1.6.2013-31.8.2013.Neymar potpisao za Bayern Munchen,nije potpisao za Barcu.

16 godina
Znalac111 kaže...

Neymar potpisao za Bayern Munchen,nije potpisao za Barcu.

to su gluposti, iz Bayerna kažu da nema ništa od toga.

btw. službeno - Messi ima istegnuće zadnje lože desne noge i oporavak će trajati 2-3 tjedna, nešto kraće nego što se predviđalo jučer.

17 godina
neaktivan
Nema teorije da ce Neymar otic u njemacku ligu, nije on snazan igrac vec eksplozivan i dobar dribler, za njega je spanjolska liga...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dominguez (Monchengladbach): "Ter Stegen je sjajan golman koji se može prilagoditi svakoj ekipi, pa i Barçi. Već nekoliko mjeseci on intenzivno uči španjolski jezik."

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Barca is already in Brazil to negotiate for Neymar
The "saga" of the signing of Neymar for Barca may now enter its final phase

As already announced this Wednesday on Sport, FC Barcelona decided their director of Football, Raul Sanllehí, will travel to Brazil to negotiate with Santos for Neymar about the last fringes of his transfer to the Catalan club. The novelty is that if at first it was planned that the trip should occur next week, but finally everything is ahead and Sanllehí has come today to Brazil to negotiate.
It is unknown how many days will the executive be in Brazil, but of course it all depends on how everything elapses. At first, everything should be on the right track. There is no problem with the player and Santos.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-esta-brasil-para-negociar-por-neymar-2391508

prevedeno preko Google Translatea iz tog članka :)

El Mundo Deportivo također prenosi vijest:

http://www.mundodeportivo.com/20130515/fc-barcelona/neymar-fichaje_54374113752.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 18:05 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi golovi Lea ove sezone

16 godina
FC Barcelona
Deulofeu i službeno produžio ugovor danas popodne.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad bi ovo bila istina, sreći ne bi bilo kraja {#}

http://www.barcabalkan.com/news/read/5617/Thiago-Silva-prelazi-u-Barcelonu

14 godina
FC Barcelona

Sport.es i Mundo Deportivo navode da je pitanje sata kada će Neymar i službeno preći u Barcu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 13:39 (KiX777).
16 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Sport.es i Mundo Deportivo navode da je pitanje sata kada će Neymar i službeno preći u Barcu.

I jel doputovao ?

XD

15 godina
Praetorian1 kaže...
KiX777 kaže...

I jel doputovao ?

XD

Ne još, Croatia Airlines je u štrajku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo nekih zanimljivih trenutaka sa proslave...nikad nisam vidio Puyola ovako neozbiljnog,bas ga je alkohol razmeksao pa ih je sve ljubio...kralj 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/xavi-grozno-je-sto-prolazi-iker-casillas-nije-to-zasluzio

Slažem se s Xaviem.

A još više me smeta što ne brani Iker zato što je Mou izjavio da mu je Lopez draži.

18 godina
Praetorian1 kaže...

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/xavi-grozno-je-sto-prolazi-iker-casillas-nije-to-zasluzio

Slažem se s Xaviem.

A još više me smeta što ne brani Iker zato što je Mou izjavio da mu je Lopez draži.

nece njega da jose stavi jer lopez je u formi, dakle nema smisla da ga mice a jos je i iker curio informacije iz svlacionice tako da je nasta teski nered.

jako komplicirana situacija

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
FC Barcelona

kakve su priče da je i thiago na transfer listi?!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

kakve su priče da je i thiago na transfer listi?!!

ja se nadam da su to gluposti, najviše se spominje United. On treba ostat pod svaku cijenu isto kao Deulofeu i Tello, ja očekujem da će se na njima gradit budućnost Barce

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

skoro se potukli song i pique 

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Slažem se s Xaviem.

A gle bilo bi čudno da Iker dođe u Barcu...ali nismo katalonci pa ako će dobro branit nećemo se žalit :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam šta uprava Barce čeka, ali ovaj Courtois je takva životinja od golmana da je to strašno.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Španjolski superkup 2013: Barcelona - Atletico Madrid

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Španjolski superkup 2013: Barcelona - Atletico Madrid

bar ćemo igrat sa gospodom {#}

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja neznam šta uprava Barce čeka, ali ovaj Courtois je takva životinja od golmana da je to strašno.

e sad pitanje je da li će ga Chelsea pustiti. Ali šta je da je Atletico je primio najmanje golova u ligi ove sezone, dobar je on golman, zna imat svojik kikseva, ali ništa pretjerano.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice