FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.073.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

22. naslov prvaka za velikog junaka s brojem 22 :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 1:17 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

BRAZIL: Barca i Santos dogovorili transfer Neymara za 27 miliona eura.Zvanicna potrvrda transfera ce biti izmedju 20. maja i prve sedmice juna.  :D 

18 godina
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

BRAZIL: Barca i Santos dogovorili transfer Neymara za 27 miliona eura.Zvanicna potrvrda transfera ce biti izmedju 20. maja i prve sedmice juna.  :D 

ni 30 mil za neymara? pobogu...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Nidzo95 kaže...

može izvor? nigdje nisam na to naišao. Nebi bilo loše da je istina, 27 milijuna nije baš toliko puno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veceras fudbalere Barcelone ceka poznati "Pasillo" na Vicente Calderon stadionu.Tako ce nogometasi madridskog  Atletica imati cast da budu prvi koji ce cestitati  novim prvacima Spanije. 

A sto se tice ovog prethodnog post-a to sam nasao na nekoliko stranica na FB-u :)  i jos na jednoj stranici ,sad ne znam koliko je to tacno :) 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar stize u Barcu u prvoj sedmici jula.Zvanicno ce oba kluba objaviti detalje transfera pocetkom juna. 

Evo jos :) Nadam se da ce da se ispostavi kao tacno :D 

16 godina
FC Barcelona

ovakve stvari radi i danas protiv velikih igrača, ništa se nije promijenilo {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sastav: Pinto, Alves, Piqué, Adriano, Alba, Song, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi i Tello.

18 godina
Balvan8 kaže...

Sastav: Pinto, Alves, Piqué, Adriano, Alba, Song, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi i Tello.

pa mislim stvarno koji k.... stavlja adriana na dc, stavi bartru da se decko uci...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

koja dosada od utakmice...

18 godina

malo gledam neke stvari u vezi mladih igraca. koliko je god barca poznata po svojoj youth academy toliko su ovi mladi igraci dobivali malo prilika u zadnjih par sezona, i to je jedino tello/cuenca dobivali koliko-toliku minutazu, a ovi svi ostali na kapaljku. 

evo recimo u slucaju songa. bolje je bilo da ga uopce nisu kupovali nego ostavili romeu-a, jer ovaj i ovako i onako igra malo, osim sad kad je sergio ozlijeden.

jel se i to vama cini?

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ovaj Bartra je rupa obicna i kazete njeg da pusti da se uci ,ee kako bezveze odbrana jedino PIque i Adriano se muce 

15 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Pa ovaj Bartra je rupa obicna i kazete njeg da pusti da se uci ,ee kako bezveze odbrana jedino PIque i Adriano se muce 

Pa treba mu dati priliku da skupi iskustvo, samopouzdanje, "skill" itd. Nece sjedeci na klupi postajati bolji.

Prvenstvo je ionako gotovo tako da se nema sto izgubit, osim mozda smanjit/povecat bodovna razlika.

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
16 godina
Sta reci,,? Ocajno igramo posjed nam nista ne donosi.
PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve lepse od lepseg,Messi je obnovio povredu  :( NIje mi jasan TITO sto ga forsira,osvojili smo titulu,covek nikad nije bio ovoliko povredjen,ovo je neverovatno 

1-1 Alexiss  

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet Messi, stvarno ga j... ta ozlijeda, ajde barem malo sreće za villu.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pobeda Pobeda Pobeda :D sa 10 igraca na terenu :D 1:2 (Falcao/Alexis,Gabi(OG)) :D ODLICNO VISCA BARCA! :D

16 godina
FC Barcelona
pobjeda se piše, ali vjerojatno najdosadnija utakmica sezone. Šteta za Messija, ali treba ga sad pustiti da odmara, sve smo riješili i nema ga se što forsirati.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se s vama da je dosadna utakmica bila ali tri boda su tu.Nwgo da ja vas pitam gdje tj. Na kojoj str. Gledate obavjesti nekog klub tj. Transfere

Oprostite na pravopisu nisam se naucio na tablet

16 godina
FC Barcelona
Unofficial: Messi has a thigh muscle tear and will be out for a month, which means he won't play for Barcelona anymore this season [sport]

nezgodna ozljeda koja se pogoršala nažalost. Sutra je detaljniji pregled.
18 godina
antimadridista kaže...
Unofficial: Messi has a thigh muscle tear and will be out for a month, which means he won't play for Barcelona anymore this season [sport]

nezgodna ozljeda koja se pogoršala nažalost. Sutra je detaljniji pregled.

zbilja se covik zamisli sta se desilo ovom vilanovi. odkad je bija na tim zracenjima kad se borija protiv raka mozak mu u zvaku pretvorilo

sta imas stavljat messija kad nije sanira prvu ozljedu. al ti je toliko hitno da igra a dobija si prvenstvo.

18 godina
14 godina
neaktivan

Cestitke na osvojenoj LA Ligi! I da ovo dolazi od NAVIJACA Real Madrida, koji ce cestitat pošteno boljoj momčadi! Nadao sam se da ce ova sezona bit nategnuta i do posljednjeg kola u neizvjesnosti al Real ju je riješio u korist barce vec u startu sezone. Tako da jos jednom cestitke...nadam se sljedecoj sezoni da ce bit neizvjesno do samog kraja i dobre utakmice!

Sta se tice LP...rasuli su nas njemci...nadam se sljedece godine da cemo mi njih :D :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

može izvor? nigdje nisam na to naišao. Nebi bilo loše da je istina, 27 milijuna nije baš toliko puno.

Ja sam isto procitao

evo jedan od izvora

http://www.101greatgoals.com/blog/reports-break-in-south-america-that-barcelona-have-signed-neymar-from-santos-for-just-e27m

To bi bilo fantastično ako je istina jer one cifre koje su se prije spominjale (50-55 mil eura) su meni malo previsoke za igrača koji se još nije dokazao u Europi

i koji ruku na srce bi mogao imati problema s prilagodbom.

Nadam se da ce on i Messi biti tandem od kojeg će se tresti protivničke obrane, ali ja osobno ne bi za njega dao 5o+ milja eura.

Za te novce mogli bi dovest Falcaa koji je dokazana klasa i koji bi zabio 20 i više golova u La ligi da igra za Barcu i da slomi lijevu nogu i igra u gipsu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 1:10 (sylar79).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messija mi je zao,bolje da se covek povredio da ne moze da igra cele sezone,nego sto ga ovako muce,nije ni on od kamena,TITA niako ne mogu da razumem,o cemu razmislja taj covek,osvojili su ligu,Messi se jos nije oporavio,on ga stavlja u igru,stvarno mi nije jasno :((

Od kad se povredio protiv PSG-a muce coveka,neka ga puste da se odmori,ako je iko zasluzio onda je to MESSI !! LEGENDA ! Brzo se opravi :) {#} 

16 godina
FC Barcelona

jedna dobra vijest - Gerard Deulofeu danas je produžio ugovor do 2017. godine uz otkupnu klauzulu od 35 milijuna eura. Pregovori oko produženja su trajali dosta dugo, a za talentiranog mladog napadača Barcelone bili su zainteresirani brojni klubovi. Deulofeu će se prema svemu sudeći sljedeće sezone pridružiti prvoj ekipi Barcelone.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 17:04 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

jedna dobra vijest - Gerard Deulofeu danas je produžio ugovor do 2017. godine uz otkupnu klauzulu od 35 milijuna eura. Pregovori oko produženja su trajali dosta dugo, a za talentiranog mladog napadača Barcelone bili su zainteresirani brojni klubovi. Deulofeu će se prema svemu sudeći sljedeće sezone pridružiti prvoj ekipi Barcelone.

al glavno je pitanje hoce li igrat il grijat klupu...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi njemu dao da igra preostle 3 utakmice umjesto Messija, neka malo osjeti kako je igrat u prvoj ligi.

18 godina
Balvan8 kaže...

Ja bi njemu dao da igra preostle 3 utakmice umjesto Messija, neka malo osjeti kako je igrat u prvoj ligi.

malo je to za mladog igraca. njemu triba nekih 20 utakmica po sezoni minimalno... a ne na kapaljku.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

malo je to za mladog igraca. njemu triba nekih 20 utakmica po sezoni minimalno... a ne na kapaljku.

ma naravno da je malo, ali bi htio da malo okusi igranje u prvoj ligi, pa makar te 3 utakmice, te da proba odigrat od 1 do zadnje min, a onda će se on na pripremama lagano uigravat sa prvom momčadi. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice