FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.072.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan 29. rođendan jednom od najboljih vezista današnjice, velikom hladnokrvnom maestru, osvajaču mnogih bitnih ekipnih i pojedinačnih trofeja, članu Barçe punih 17 godina, Andrésu Iniesti

{#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

već 29 godina ima, kako leti vrijeme. Umjetnik s loptom...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na danasnji dan,pre 29 godina rodjen je covek koji je sa reprezentacijom Spanije osvojio 2 Evropska prvenstva u nizu,te jedno Svetsko prvenstvo,covek koji je sa Barcelonom osvojio sve sto se moze osvojiti ,covek koji ima magiju u nogama i koga smatraju glavnim faktorom Barcelonine igre, Jednostavno on je LEGENDA  ":) :D 

Srecan rodjendan,Iniesta :)

16 godina
FC Barcelona

u slučaju pobjede na sutrašnjem gostovanju na Vicente Calderonu, Barcelona bi osigurala 22. naslov prvaka Španjolske. To ne bi bio prvi put da klub osigura naslov prvaka baš na terenu Atletico Madrida. Helenio Herrera je u sezoni 1958/59. poveo svoju momčad do sedme klupske ligaške titule remijem (1-1) na Estadio Metropolitano de Madridu, starom stadionu Atletica....

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 12:10 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945625_526297577427938_1466885534_n.jpg

Zaplakao sam kad sam vidio ovu sliku.Neznam što se tu desilo i zašto ali po cijelom fejsbuku je ta slika.  :(

Battlelog: Login_HR
18 godina
Re: FC Barcelona
Bruno_K!ng kaže...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945625_526297577427938_1466885534_n.jpg

Zaplakao sam kad sam vidio ovu sliku.Neznam što se tu desilo i zašto ali po cijelom fejsbuku je ta slika.  :(

a sto reci nego facebook....

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma što je ovo ? Još će se dogoditi na nam real uzme neymara ??????????? Pročitao sam da je Perez poslao dva agenta u Brazil da se dogovore sa neymarom o transferu......kupit će i Balea ovo ljeto. . . .. stvarno ulažu puno u momčad.  .. .  . . . . . . . . mislim da barca nema para za takva pojačanja, znam da to nije njihova politika, ali brate mili daj KUPI NEŠTO.............OSLANJAJU SE PREVIŠE NA JUNIORE. . . . . 

18 godina
barcaINTER kaže...

ma što je ovo ? Još će se dogoditi na nam real uzme neymara ??????????? Pročitao sam da je Perez poslao dva agenta u Brazil da se dogovore sa neymarom o transferu......kupit će i Balea ovo ljeto. . . .. stvarno ulažu puno u momčad.  .. .  . . . . . . . . mislim da barca nema para za takva pojačanja, znam da to nije njihova politika, ali brate mili daj KUPI NEŠTO.............OSLANJAJU SE PREVIŠE NA JUNIORE. . . . . 

jel mos jos vise tocaka i razmaka stavit? kreiras neki dramatican komenatar, ne razumin...

17 godina
FC Barcelona

takve komentare samo preskočim ok, ne pišem ni ja bogzna šta i kako,

al ovo je krajnje nerazumljivo!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina
Makić kaže...

takve komentare samo preskočim ok, ne pišem ni ja bogzna šta i kako,

al ovo je krajnje nerazumljivo!!

pari mi se kad da covik ima bipolarni poremecaj pa ono sad miran, a sekunda kasnije uber rage effect

15 godina
barcaINTER kaže...

LOL pa nek kupe sta se uzrujavas ako je istina da ce pljunuti 120 milja jedino su oni mutavi dovoljno da plate jednog igraca toliko , unatrag 10 godina potrosili su miljardu eura vec a trofeje mozes izbrojit na prste jedne ruke,

navodno ce ove godine 300 milja potrositi na pojacanja neka samo trose cim vise time ce fail biti veci dok opet ne uspiju do trofeja.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 16:01 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

Da, na 24sata se isto spominje kako je real krenuo u rat s barcom za neymara -.- više

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja imam neki osjećaj da će on ostati još u Brazilu koju sezonu. Tamo fino ubire paru, malo se zeza sa braničima, pa malo na plažu... Boli ga kita.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ja imam neki osjećaj da će on ostati još u Brazilu koju sezonu. Tamo fino ubire paru, malo se zeza sa braničima, pa malo na plažu... Boli ga kita.

mislim da ne, jer je već rekao da neće produžiti ugovor, i predsjednik Santosa je to izjavio nedavno. A ugovor mu traje do 2014. znači da će ga sigurno prodati ovo ljeto da zarade na tom transferu, jer bi iduće godine otišao bez odštete.

14 godina
FC Barcelona

Pa i kada bi Real oteo Neymara, Santos mora Barceloni platiti 80 milijuna zbog nepoštivanja predugovora.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 17:24 (KiX777).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

a reci mi kako ti znaš da on ima predugovor s barcelonom? da je bar tako..

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Sport.es je par puta pisao da su potpisali i da su uplatili 10 milijuna što se moglo vidjeti na troškovima za 2011.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja se nadam da je istina, iako ne vjerujem dok ne bude official {#}

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
barcaINTER kaže...

jel mos jos vise tocaka i razmaka stavit? kreiras neki dramatican komenatar, ne razumin...

Znam zašto ne razumiš, nije to ni napisano za tebe.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovo izgleda jako lose, sva sreca sta nas on uvijek moze izvuc iz govana {#}

Som la gent blaugrana
17 godina
neaktivan
Ne smijemo biti ovisni o jednom igracu, prije nismo bili, a sad nijedan dobar klub nije takav.

2013/2014 veselimo ti se :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je i službeno postala prvak!! {#} {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 23:55 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nakon večerašnjeg remija između Espanyola i Real Madrida (1-1), Barcelona je matematički osigurala titulu prvaka Španjolske!
Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

campeones campeones ole ole ole! {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Madrid, cabrón, saluda al campeón!

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca zasluzeno osvojila prvenstvo ove sezone, s obzirom na Realove kikseve na pocetku sezone a i Barcine odlicne tekme u prvoj polu sezoni.

Ako nis, osvojili ste prvenstvo bez da pobjedite Real {#}

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Barca zasluzeno osvojila prvenstvo ove sezone, s obzirom na Realove kikseve na pocetku sezone a i Barcine odlicne tekme u prvoj polu sezoni.

Ako nis, osvojili ste prvenstvo bez da pobjedite Real {#}

Ne brini se, drugu sezonu ćemo i jedno i drugo.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

CAMPIONS LA LIGA 2012-2013 VISCA BARCA !! ♥

16 godina
FC Barcelona

jedna zanimljivost - ovom titulom Xavi se izjednačio sa Pacom Gentom kao nogometaš sa najviše osvojenih trofeja (24) u povijesti španjolskog nogometa. {#}

Andrés Iniesta (twitter): "Najbolji poklon za 29. rođendan- osvajanje La Lige... Nagrada za koju smo radili cijelu sezonu. Idemooo, prvaciiiiii!!!!"

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 0:25 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da je barem xavi koju godinu mlađi, to bi bilo odlično, teško se nalaze takvi veznjaci, valjda će ga tiago nasljediti. Nadam se.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice