FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.074.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tesko je to zamisliti ali Mou u barci  bi napravio cudo od kluba 100% barci bas fali to da dode trener sa vizijom i slozi takticki ekipu uz pokoje pojacanje,sada svi pljuju po njemu ali kad bi lik dosao obozavali bi ga,ako fergi stvarno napusti man na kraju sezone  meni se cini da Mou ide tamo ne u london kako se prica al vidjet cemo

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...

Tesko je to zamisliti ali Mou u barci  bi napravio cudo od kluba 100% barci bas fali to da dode trener sa vizijom i slozi takticki ekipu uz pokoje pojacanje,sada svi pljuju po njemu ali kad bi lik dosao obozavali bi ga,ako fergi stvarno napusti man na kraju sezone  meni se cini da Mou ide tamo ne u london kako se prica al vidjet cemo

ne bi {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bi bi ne mislim na vas tu na forume nego na prave barcine navijace koji svaki vikend griju sjedalice na stadionu xD

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...

Bi bi ne mislim na vas tu na forume nego na prave barcine navijace koji svaki vikend griju sjedalice na stadionu xD

jest, vidi kako ga vole tamo na Nou Campu...

pa sama logika u zadnjih par godina njegovog ponašanja i izjava prema klubu bi ti trebala dovoljno reći o tome.

i stvarno i dalje se čudim još od jučer da se raspravlja o Mourinhu u Barci, i da se danas nastavilo, to je meni zaista presmiješno. Čovjek koji seljačkim provokacijama pokazuje Messiju da "smrdi" bi sad tog igrača trebao trenirati? čovjek koji bode u oči Vilanovu bi sad trebao tog istog Vilanovu naslijediti? čovjek koji priča o teorijama zavjere već nekoliko godina o Unicefu i čemu sve ne bi sad trebao predstavljati taj isti klub? 

mislim, poštujte vi Mourinha zbog reziltata i svega toga i njegov "stil", razumijem to, ali je nevjerojatno da netko uopće i pomisli da bi taj čovjek trebao na klupu Barcelone i da je nakon takvih stvari dobrodošao u klub. Ovo pišem čisto u kontekstu njegovih "odnosa" sa Barcom, za druge klubove me ne zanima i vjerojatno je u većinu klubova dobrodošao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 1:27 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi Barcini dresovi od 1899-2013

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 10:24 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jest mi drago što sam uzeo tada ovaj fluroscentni gostujući, meni osobno u top 3 ^^

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
FC Barcelona

meni je najviše ža šta nisam uzea onu smeđu trenerku s narančastim crtama to je iz 2005 čini mi se!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Koji je to talent... A i ima fantastičnu brzinu i dribling. Šut mu je jako precizan.

Za godinu-dvije imat ćemo opet najjači tercet na svijetu.

Nekad su to bili Ronaldinho-Etoo-Messi, zatim Henry-Etoo-Messi pa na kraju Villa-Messi-Pedro (ali iz one sezone kad smo osvojili LP).

Uskoro će to biti Neymar-Messi-Deulofeu.

Jedva čekam........

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 20:39 (sylar79).
13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ja jesam pravi barcin navijač. A i tko si ti da sumnjaš u odanost i ljubav prema barci bilo kojeg od nas na ovom forumu?

Ja jednostavno ne mogu otići na Camp Nou. Ja radim za 3000 kn, nemam roditelja i sam plaćam stan i režije.

Čime da platim put u Barcelonu i kartu za tekmu barce na Camp nou???

Kad Barca pobijedi cijeli tjedan sam sretan, kad izgube danima tužan, kad osvoje prvenstvo ili ligu prvaka vesel sam mjesec dana.

Ako ja nisam navijač onda stvarno ne znam šta ti podrazumijevaš pod pravim navijačem...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne daj se upecati na njegove postove :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

EL MUNDO DEPORTIVO: Real Madrid spreman je platiti 120 milijuna eura Santosu za Neymara, ali on želi u Barcelonu.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

EL MUNDO DEPORTIVO: Real Madrid spreman je platiti 120 milijuna eura Santosu za Neymara, ali on želi u Barcelonu.

Glupost,za 120M mogu kupiti Veratija,Balea,i još nekog xxx igrača.Neymara svi doslovno "napuhavaju" možda on može tamo one brazilce mutiti neka dođe u Europu pa čemo vidjeti valja li ili ne valja!!!

16 godina
FC Barcelona
Holivudska kuća 'Epic Pictures' danas je objavila da će snimiti film o najboljem nogometašu na svijetu.
Studio je otkupio filmska prava za biografiju "Messi: Priča o dječaku koji je postao legenda", a kojoj je autor Luca Caioli, a uskoro će započeti i pregovore s potencijalnim režiserima i scenaristima.
Producenti navode da će film biti u stilu "Rockya" , a premijera fima trebala bi biti uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu sljedeće godine.
18 godina
antimadridista kaže...
Holivudska kuća 'Epic Pictures' danas je objavila da će snimiti film o najboljem nogometašu na svijetu.
Studio je otkupio filmska prava za biografiju "Messi: Priča o dječaku koji je postao legenda", a kojoj je autor Luca Caioli, a uskoro će započeti i pregovore s potencijalnim režiserima i scenaristima.
Producenti navode da će film biti u stilu "Rockya" , a premijera fima trebala bi biti uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu sljedeće godine.

da postao legenda a lik jos nije karijeru zavrsija. bezveze forsiraju neke stvari...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Totalne gluposti...taj neymar je precjenjen...moze tamo driblat brazilce, al nek dodje u englesku ili na neki klub di su branici kao ramos i pepe, vidli bi ga kad bi prosao sa tim svojim kerefekama od driblinga.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Totalne gluposti...taj neymar je precjenjen...moze tamo driblat brazilce, al nek dodje u englesku ili na neki klub di su branici kao ramos i pepe, vidli bi ga kad bi prosao sa tim svojim kerefekama od driblinga.

a čuj, istina je negdje u sredini. Po mom mišljenju nitko ne može osporiti njegov talent, dečko stvarno igra dobar nogomet, a i nije brazilska liga tolika smijurija koliko se to naglašava. Ok, sigurno jest puno slabija nego najjače europske, ali nije ni neka amaterska liga. I što je najvažnije, tamo se igra dosta oštar i tvrd nogomet, neznam pogledaš li koju utakmicu, ali Neymar i slični tehnički darovitiji igrači stalno dobivaju po nogama tamo.

E sad, ja mislim da je on precijenjen u smislu toga da se diže baš tolika buka oko njega, mislim da toliko još nije zaslužio, ali sigurno nije ni bezvezan igrač. Ali ova informacija o Realu i 120 milijuna mi nikako nije jasna, pa Barca će vjerojatno kupiti Neymara za 40-ak milijuna, ništa više od toga, tako se priča već godinu dana. Čak je i to po meni previsoka cifra za igrača koji se još treba dokazati. A to kako će protiv Ramosa i Pepea ćemo prema svemu sudeći vidjeti već sljedeće sezone {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 1:31 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

a čuj, istina je negdje u sredini. Po mom mišljenju nitko ne može osporiti njegov talent, dečko stvarno igra dobar nogomet, a i nije brazilska liga tolika smijurija koliko se to naglašava. Ok, sigurno jest puno slabija nego najjače europske, ali nije ni neka amaterska liga. I što je najvažnije, tamo se igra dosta oštar i tvrd nogomet, neznam pogledaš li koju utakmicu, ali Neymar i slični tehnički darovitiji igrači stalno dobivaju po nogama tamo.

E sad, ja mislim da je on precijenjen u smislu toga da se diže baš tolika buka oko njega, mislim da toliko još nije zaslužio, ali sigurno nije ni bezvezan igrač. Ali ova informacija o Realu i 120 milijuna mi nikako nije jasna, pa Barca će vjerojatno kupiti Neymara za 40-ak milijuna, ništa više od toga, tako se priča već godinu dana. Čak je i to po meni previsoka cifra za igrača koji se još treba dokazati. A to kako će protiv Ramosa i Pepea ćemo prema svemu sudeći vidjeti već sljedeće sezone {#}

Mislio si valjda varanea {#}

18 godina
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

To se ne moze znati nikako. Tako su nekako govorili i za Ronaldinha, pa mu nije bilo razlike ni u Brazilu ni u Francuskoj ni u Španjolskoj. A s druge strane ima i onih koji se nisu nikad prilagodili.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sir Alex Ferguson: "Francov klub navikao je da sve bude po njegovom."

"Vi mislite da bih stvarno ušao u posao s tom mafijom?! Isuse Kriste, nema šanse. Ne bi im prodao ni virus!" {#}

15 godina
MrSkunk43 kaže...

"Vi mislite da bih stvarno ušao u posao s tom mafijom?! Isuse Kriste, nema šanse. Ne bi im prodao ni virus!" {#}

I nakon te izjave nam je prodao Ronalda

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
MrSkunk43 kaže...

Valjda mu je mafija priprijetila... xD

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
MrSkunk43 kaže...

Davao je on izjave svakakve, al zato je Realu prodao svog najboljeg igraca kojeg je do tad Man U imao, i to za najveci transfer u povjesti...tako da sam sebe je pobio sa time...

Sta se tice Neymara...kao 40M bi pripalo barci koja je "kao" potpisala tajni ugovor sa neymarom 2011, po kojem stoji ako neymar predje negdje drugdje santos mora dat barci 40M....barca je uplatila kao 10M i jos mora ostatak...60M bi otislo Santosu a 20M igracu...

Ovo ja kao NAVIJAC Reala nebi nikad odobravao ni necu...sta je previse je previse...toliko novca za neprovjereno igraca, ma i da je najprovjereniji..opet treba imat granice u nogometu sta se novca tice...

Iako pravi motiv iza tog transfera se krije ustvari predsjednicke naravi...naime da Perez to uspije...otet barci njihovu "veliku" lovinu cak i za tu astronomsku sumu zaragantirao bi si i sljedeci mandat...Opet...ne odobravam to niti necu...za 120M bi neki treneri mogli kupit komplet ekipu i igrat s njom u ligi prvaka. Bolje da tih 120M iskoriste di stvarno treba...

Ronaldinjo i neymar nisu isti...ronaldinjo isto nije bio neki snagator, al zato je bio zilav i nisi ga tako lako mogao sa lopte skinut...a onog neymara kad vidim kako se puse trbusnima a ima jedva 60-70 kila a svaki branic u engleskoj bi ga nosio po terenu ko neko dijete...eh eh...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
18 godina

ja sam pomalo skeptican po pitanju neymara

brazilska liga je ono... vise napadacki nogomet. kao atraktivno itd. zato su im obrambeni igraci nula. kad ronaldinho moze proc dvojicu obrambenih igraca onda normalno da neymar leti. mladi, brzi, to je njemu zezancija.

s druge strane mozda ce se on priviknut na balun koji se igra u europi jako brzo i bit ce jako neugodno kad se sjuri sa krila u sredinu

isto tako kad vidis koliko je barca imala propalih transfera ne mozes bit ravnodusan kad na jednog igraca iskrcas 60 mil. to moze za tog igraca biti veliki pritisak jer ce ljudi ocekivat da on opravda taj iznos u sto kracem roku. eto najbolji primjer je modric. svi su zivi pljuvali po njemu a lik je sad najbolji igrac reala i nositelj igre.

18 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

da postao legenda a lik jos nije karijeru zavrsija. bezveze forsiraju neke stvari...

Legenda će možda postati tek kada završi 2 metra pod zemljom. Tada se tek može "izvagati" dobro i loše što je napravio u životu (makar neke stvari i skandali se otkrivaju i poslije smrti neke osobe)

Isto ne kužim te životne priče i biografije o ljudima koji su jučer izašli iz pelena ili ostalima koji skoro nisu ni načeli život. Što će svakih slijedećih 5 godina izdavati update biografije?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 13:00 (Paolo2612).
18 godina
Paolo2612 kaže...

Legenda će možda postati tek kada završi 2 metra pod zemljom. Tada se tek može "izvagati" dobro i loše što je napravio u životu (makar neke stvari i skandali se otkrivaju i poslije smrti neke osobe)

Isto ne kužim te životne priče i biografije o ljudima koji su jučer izašli iz pelena ili ostalima koji skoro nisu ni načeli život. Što će svakih slijedećih 5 godina izdavati update biografije?

triba se zaradit na messiju... 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ferguson je jedna obicna ljiga od covjeka.

The only thing I put before me is do re.
18 godina
VirtUoso kaže...

Ferguson je jedna obicna ljiga od covjeka.

odakle sad ovo?

18 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Paolo2612 kaže...

triba se zaradit na messiju... 

A on jadan ne vidi ni lipe od toga i čak iz daje da njegovu sliku lijepe i na toalet papir...

Da dobra lova ne i njemu već bi horde odvjetnika zveckale pozivima na sud.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
FC Barcelona
B player Gerard Deulofeu (19) will almost certainly be promoted, while Sergi Roberto (21) and Rafinha (20) could leave on loan. [el9]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice