FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.054.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Nisam gledao utakmicu barca-bayern, al sam vidio rezultat i popratne komentare, i kazu ljudi da su bili cak i gori nego u njemackoj. Stvarno nisam ocekivao tako, ocekivao sam da ce mozda pokusat nesto kao Real, bar pobjedu minimalno za vid svojih navijaca, al ovo ili je neki gadan raspad sistema ili neznam. Da jesam navijac sa Real-a al opet, rekao sam jos prije da cu navijat za barcu da napravi to nekakvo cudo i prodje u finale..al eto...i real i barca su ispali i igra se njemacko finale...bit ce bolje sljedece sezone :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
barcaINTER kaže...

predali se . .??????? ma kako to može reći uopće. . . . . .kako ga nije sramota to reć. . . mesi me je prvi put u životu razočarao, ako nije bio ozlijeđen pa brate mili izađi na travnjak i pogini kao čovjek za svoj klub. . . . .treba biti čovjek i u pobjedama i porazima. . . . .gledao je sa klupe suigrače kako jadni izgledaju. . . . pa kako mu srce nije puklo......

GDJE JE TU ONAJ NATJECATELJSKI ŽAR............... ONAJ SPORSKI DIŠPET. . . .

AKO NIJE BIO OZLIJEĐEN.  . .. . AKO. . . . draži mi je od boga ali ovo mi nije jasno. . . 

a što je Messi kriv ako je trener odlučio da on neće igrati? Rečeno je da je osjetio neko zatezanje mišića na treningu prije utakmice pa je Tito rekao da ga neće riskirati bez obzira što je vjerojatno mogao igrati neko vrijeme sinoć. Da smo poveli sa nekih 2-0 do poluvremena vjerojatno bi ga i stavio u drugom poluvremenu, ali da, mi ćemo zabiti bez Messija kad na vrbi rodi grožđe... Meni samo nije jasno zašto ga je u Munchenu bezveze forsirao kad je bio ozlijeđen, i njega i Busquetsa, to je i dovelo do toga. Jadno je da smo preovisni o tom čovjeku pa je kroz ozljedu morao ulaziti da nas spasi protiv PSG-a, pa protiv Bilbaa i sad ga se još pljuje što nije sinoć igrao. Neznam, vjerojatno se trebao potući s trenerom i ući u igru bez da ikoga pita bilo što, tako ispada. Sreća da nije na kraju i pogoršao tu ozljedu i teže se ozljedio nakon svega.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 17:12 (antimadridista).
18 godina
FC Barcelona

Mislim da se Villu bez veze pljuje i tjera iz kluba. Naosnovu cega svi zakljucuju da je los kad je igrao na kapalju? Da odigra nekoliko utakmica u kontinuitetu siguran sam da bi dao puno vise nego i Pedro i Alexis i svi ostali. Pa ako ne bude dobro, onda ok, traziti drugo rjesenje.

17 godina
Ramo kaže...

Mislim da se Villu bez veze pljuje i tjera iz kluba. Naosnovu cega svi zakljucuju da je los kad je igrao na kapalju? Da odigra nekoliko utakmica u kontinuitetu siguran sam da bi dao puno vise nego i Pedro i Alexis i svi ostali. Pa ako ne bude dobro, onda ok, traziti drugo rjesenje.

Apsolutno se slažem, nije baš da se naigra ove sezone ni kad je ozdravia!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
FC Barcelona

na današnji datum prije točno 4 godine, Barca je odigrala povijesnu utakmicu na Bernabeu, Real je stradao rezultatom 6-2.
utakmica će biit zapamćena i po tome da je to bila prva utakmica u kojoj je Messi odigrao na poziciji "lažne devetke". Bila je to Pepova zamisao s kojom je potpuno iznenadio igrače Reala. Rezultat toga je bio ovakav:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 20:16 (antimadridista).
13 godina
FC Barcelona
I dalje mi je jedina i najdraža a svi vi koji sada preispitujete svoju ljubav prema barci...neću se spuštat na taj nivo.
Mes que un club!
uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puno je razloga navedeno, ali također se osjeti izostanak Puyola taj čovjek je nevjerovatan motivator i temelj ekipe. Istina njegove igre nisu toliko dobre kao proteklih godina, ali je Barcelona sa njime u sastavu uvijek davala veću dozu sigurnosti.

Ovi razlozi sa ženama su totalno besmisleni, a ako ima istine u njima onda mi jedino napamet pada Pique. Alves je godinama playboy, a Fabregas ima kompleks od Xavija i Inieste, konstantno je u njihovoj sjeni i nikako da postane standardan. Pedro po meni nikada nije bio klasa, a Xavi već drugu sezonu igra blijedo i bez motivacije. Iniesta također nije igrač kakav može biti, ali ponajviše zato što je Xavi pao u formi pa se ne pokrivaju kao prije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 20:38 (Đapa club).
18 godina

tesko je spanjolskim reprezentativcima koji su sve zivo osvojili nac motivaciju. realno gledajuci u primjeru xavija... covik ima sve najvaznije trofeje. sta bi sad on triba gorit od zelje osvojit jos jednu ligu prvaka. jedino je eto recimo neki izazov osvojit LP pa opet obranit. to je eto kao dodatna motivacija. al onda u drugi plan pada liga. a tu je njima bitnije dobit real. triba bit posten pa rec ne da mi se vise igrat, ciao momci i gotovo. koga nema bez njega se mora i moze.

e sad sto se tice individualnih nagrada... xavi je jedan od najvecih veznjaka ikad, al sta mu to vridi kad za to nema nagrade. ima ona ljigava zlatna lopta, ali taj je nagrada iskljucivo rezervirana za napadace. e sad kad vec govorimo o individualnim nagradama one su po meni glupost u ovakvom formatu kakvog danas poznajemo. da kojim slucaju stave nesto tipa zlatnu loptu za najboljeg golmana; obrambenog; veznog onda bi se to moglo komentirat. na kraju krajeva nogomet je timski sport tako da nikome ne bi tribale te individualne nagrade nista znacit, samo novinarima da pisu gluposti i takozvane ekskluzive. pogledajte messija, svi mu zivi broje kako ''mora'' osvojit svjetsko da bi bija najbolji ikad, a sta je to nego timski poduhvat. toliko o tome.

sta se tice zena i sexa prije utakmice... ne znam. moje misljenje je da to utjece na igrace i da nije pametno da se ''umaraju'' na taj nacin prije bitne utakmice. 

sto se tice puyola, je, on je voda ekipe itd. al ti nemos u tim godinama trcat koliko ti mislis, a kamoli govoriti o nekoj akceleraciji i eksplozivnosti. svi znamo kako barca igra, visok presing, visoka zadnja linija itd. i sta bi tu triba stoper radit? upravo ono sta je pique radija protiv robena. tribas bit brz da bi moga sprijecit takve kontre. to puyol nema. moze on bit izdrzljiv ko traktor, al to mu nista ne vridi.

villa i sanchez su losi. sanchez cak i vise. puno sam se puta pitao zasto villa ne starta isprid njega. jel vilanova u strah da se villa opet ne bi polomija? dal on smatra da je sanchez brzi i prodorniji od njega? jel to zato sta oba imaju jacu desnu od live noge, pa posto obojica rade ''cut inside'' ne mogu igrat u istoj postavi, tj ne pase im desno krilo? mozda zato sta villa ne zeli igrat na krilu nego u spici, al tu je messi pa opet ne moze. pojma nemam. ono sta sam ja vidija od sanceza on 9/10 utakmica odigra ocajno a onu jednu odigra za 10.

uglavnom jednog od njih dvojice se tribaju rijesit. sad ako/kad dode neymar ne znam na sta ce to licit. bit ce nereda na livoj strani. doduse neymar igra sa obe noge tako da postoji mogucnos da skartaju pedra pa da igra nesto tipa sanchez-messi-neymar. da se mene pita ja bi se rijesija ville samo zbog godina. dajem prednost mladem, bez obzira koliki on bija tukac.

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
FC Barcelona

Da nedostaje Puyol puno, ali ne u smislu u kojem Obi Wan govori, vec nedostaje vodja. Jer ocito treba netko da vikne nekad, ispleska eventualno nekog. Takvog trenutno nema, sve neke bubice.

Ovo fali. To ocito vise ne moze biti Puyol, a zamjenu je tesko izmisliti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 21:58 (Ramo).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/321485_10152778018130475_1694886670_n.jpg

Mislim da bi ovo bilo odlicno funkcioniralo,uz izuzetak da je Tito i dalje trener {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogli bi i Cardoza kupit {#} nije loš, a i visok je 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alves je u laganom padu. Možda ne bi bilo loše ga prodat dok se neki novci mogu dobit. A i to bi bilo jako korisno za Montoyu. Mali je veliki talent.

Možda ofenzivno nije u rangu alvesa, ali je defanzivno puno jači i odgovorniji.

Ako uzmemo u obzir da je alba isto jako ofenzivan, a i ove sezone ima bolji učinak naprijed nego Alves onda bi ja rado vidio Montoyu na boku.

E da. Montoya je solidne visine. Dobar je u skoku. Alves to nije. Alba i Alves su jako niski.

Recimo Francuska je imala niskog Lizarazua koji je bio jako ofenzivan. i visokog Thurama koji je igrao uglavnom samo obranu.

Treba imat malo balansa. Nas brate ubija ova visina naše momčadi. Svi živi nas nadskaču. Primamo previše golova glavom.

Zato moramo dovest Hummelsa. Lik je leteća tvrđava.

17 godina
FC Barcelona

Apsolutno se ne slažem, Dani je definitivno najbolji desni koji postoji za barcu, on

i Messi se najbolje poznaju i slažu, on je dobar u kakvom su drugi padu

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mene od ružnog poraza više brine ovisnost o messiju,dakle nema messija,nema ni igre...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakve lopte dijeli,nevjerovatno,samo da je jedan pravi rasni strijelac pospremio bi svaku,a ne onaj Alexis koji ne zna ni opucat po golu,uvijek se spetlja i padne

16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/321485_10152778018130475_1694886670_n.jpg

Mislim da bi ovo bilo odlicno funkcioniralo,uz izuzetak da je Tito i dalje trener {#}

postava mi se sviđa jedino sta bi voli da vise igraju thiago i fabregas u vezi sa iniestom, xavi ima dosta godina i ne mora igrati svaku tekmu u prvoj postavi, a thiago i fabregas su mlađi i bolje da se uigravaju sa iniestom nego sta stalno xavi igra...

16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Kakve lopte dijeli,nevjerovatno,samo da je jedan pravi rasni strijelac pospremio bi svaku,a ne onaj Alexis koji ne zna ni opucat po golu,uvijek se spetlja i padne

ovaj video treba poslati upravi barce mislim da bi istog trena prodali sancheza.... kakva truba od igraca... pa mislim da bi svatko od nas zabio za barcu minimalno 6-7 golova svake sezone kad imas u timu messija koji te pogodi u trepavicu....

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Mislim da bi ovo i ja mogao zabit.. Čovjek treba imat samo brzinu u nogama (što ima Alexis), a gađanje bi mu trebalo bit najmanji problem onda jer je to 1v1..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A Afellay? Hoće se vratiti u Barsu ili?

COYI
18 godina
srdjan3 kaže...

A Afellay? Hoće se vratiti u Barsu ili?

cim vidim da igraca puno seljakaju po loanovima nema od njega nista...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona
meni je najviše žao Bartre, on je odigrao solidno ono što je dobio priliku, a neznam baš kakva mu je budućnost u Barci s obzirom da se na ljeto ide po stopera. A tu su još uvijek Puyol, Pique i Mascherano...
16 godina
FC Barcelona

U Barci je trenutačno problem što se nakupilo dosta igrača koji ne spadaju u sam svijetski vrh, odnosno igraju kao da ne spadaju. Tu je jednostavno previše igrača koji igraju toplo-hladno. Krenuvši od napada, Messi je jedini konstantan, a Villa možda nije dobio dovoljno prilike. Pedro i Sanchez su dobili puno više minuta nego što su zaslužili.

Pogledajte Barcu iz 05/06
Napad: Ronaldinho - tu se nema što dodati, Eto'o - jedan od najboljih na svojoj poziciji, Giuly/Messi - Messi je još bio mlad, a Ludovic je stalno pružao dobre partije, Larsson - legenda kakve nema.

Veza: Xavi, Deco, Edmilson, Van Bommel, Iniesta, Motta - Jel treba nešto dodati?

Obrana: Belleti, Puyol, Marquez, Gio, Sylvinho.

Usporedite kvalitetu igrača koji su bili prvotimci onda i koji su prvotimci sada. Jedino što mogu reći je da ih je onda puno više spadalo u sam vrh. Izgleda da će preko ljeta trebati dobro odriješiti kesu.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
FC Barcelona

fali ti zambrotta još on je taman 06' doša

14 godina
neaktivan

do jučer su bili savršeni,a sad bi cijelu momčad promijenili{#}

ugl iniesta,fabregas,xavi,busquets,song,mascherano,alcantara - spoj mladosti i iskustava

u napadu je uglavnom messi šef...svi ostali su u sjeni...vjerovatno će prodati villu,zadržati sancheza i dovesti još jednog napadača(Munian bi se savršeno uklopio)

obrana je stvarno loša..puyol u godinama,ostavlja srce na terenu.nažalost ozljede su učinile svoje,batra je premlad i  definitivno nije na razini piquea..zamjene nemaju!

bekovi su  dovoljno kvalitetni

hummels,munian,ter stegen,neymar(??)

ja bih još doveo Draxlera!

na lošu formu je utjecala i nespremnost messija,odsutnost tita i tak to

ak slučajno promijene trenera volio bih vidjeti Laundrupa kao novog trenera

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 19:37 (hitmanovich).
17 godina
FC Barcelona

e da je Hummelsa i Davida Luiza, to bi onda bila obrana!!

14 godina
neaktivan
Makić kaže...

nebi me začudilo da dovedu vermaelena....i mala djeca znaju kak prolaze arsenalovi kapetani{#}

17 godina
hitmanovich kaže...
Makić kaže...

nebi me začudilo da dovedu vermaelena....i mala djeca znaju kak prolaze arsenalovi kapetani{#}

ma on mi nekako nije nešto, šta ja znam..

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

ili da su prošle sezone uzeli Silvu i ove Hummelsa ili Luiza

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 20:07 (Balvan8).
17 godina
Balvan8 kaže...
Makić kaže...

ili da su prošle sezone uzeli Silvu i ove Hummelsa ili Luiza

e to bi bia pogodak, al opet ova dva su mlađa, pa bi više trajala u kombinaciji

16 godina
FC Barcelona
meni iskreno David Luiz nije ništa posebno, gotovo svaki put kad sam gledao je kiksao, ne sviđa mi se on baš.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice